• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

allah o zamanları nasip ederse.benim evim müsait çocuk odasıda var şuan kullanmıyoruz oraya bi bebek odası alcam tek düşüncemede kaldğım acaba bebek odasına bi tanede tek kişilik yatakmı alsam gündüz orda oluruz nede olsa.ayrıca iki tanede portatif beşik alcm oturma odama yada yatak odama kotmaya böle bi düşündüm erken şimdiden ama düşünmesi bile güzel napimmm:kedi:

meraba kızlar bende tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım benimkiler 1 aylık oldular çok yeni daha haftaya kalp atışına bakacakdr inşallah duyarız dua edin bana amabenimmidem hiç bulanmıyo normalmi bu acaba ha bu arada benimde ikizdedi dr hayırlısı arkadaşlar herkes için öptüm

meraba kızlar bende tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım benimkiler 1 aylık oldular çok yeni daha haftaya kalp atışına bakacakdr inşallah duyarız dua edin bana amabenimmidem hiç bulanmıyo normalmi bu acaba ha bu arada benimde ikizdedi dr hayırlısı arkadaşlar herkes için öptüm

benimde hiç bulanmadı canım halada bulanbmıyorr bende çok takmıştım neden bulanmıyor diee ama bünye meselesi yani.inş. herşey yolunda gider

bende oyun parkı alayım diyorum önce bi tane alayım yanı başımda yatsınlar sonra bide ikizleri hemen ayırmayın diyolar sonrasına bizde bakıcaz artık

Canım ikisini beraber yatırmak ancak 4-5-6 aya kadar olabilir,sonra mümkün değil.
Bu yüzden en baştan iki tane düşünmekte fayda var bence..
Tabii evinin durumunu da bilemiyorum ama..

merhaba arkadaşlar
aslında bi süredir yazılanları takip ediyorum ama sayfalar çok hızlı ilerlediği için hep geriden geliyorum ben de ikizlerime hamileyim inşallah iki oğlumuz olucak ben artık zorlanmaya başladım şimdiye kadar çok rahat geçti hamileliğim ama karnım epey büyüdü şimdi de erken doğum korkusu başladı bende paylaşımlarınızdan istifade etmek çok güzel artık ben de aranızdayım...

erolcancım öncelikle aramıza hoşgeldiinn,
bebeklerin hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah..
Daha bir ay olduğuna göre bulantı için en az6-7 hafta olması gerek canım.Ki olmasa da,mesela benim hiiiiiçç bulantım olmadı çok şükür,karnımda 16-18 haftayı bulmuştu çıkması,kendimden şüphe ediyordum.Ama gerçekten bünye meselasi,böylesi daha keyifli geçiyorr inan..

merhaba arkadaşlar
aslında bi süredir yazılanları takip ediyorum ama sayfalar çok hızlı ilerlediği için hep geriden geliyorum ben de ikizlerime hamileyim inşallah iki oğlumuz olucak ben artık zorlanmaya başladım şimdiye kadar çok rahat geçti hamileliğim ama karnım epey büyüdü şimdi de erken doğum korkusu başladı bende paylaşımlarınızdan istifade etmek çok güzel artık ben de aranızdayım...

Cenneeettt nerde diyorduk biz de kuzum,bi selam bari esirgemez insan,doğurmana da az kalmış cidden,tanışmak bu zamana kısmetmiş demeekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım aramızaa,oğluşların hayırlı upğurlu sağlıklı olsunlar inşallahh
:nazar::nazar:
Demek benden büyük birileri daha çıktı bu hamilelik işinde,bir de açelyacım var kısmetse,o da 32 oldu.
Ama endişe eder,hergün beklersen geliverirler Allah korusun.Sakin kal inşallah canım yaa..
Ne kadar kiloları yavruların şimdi tahminen,bir de bu aralar ne sıklıkla gidiyorsun doktorunun muayenesi için canım?

tşk ederimhymary canım benim ama bazen belim ağrıyo dün sabah mesela ölecektimağrıdan ya yatınca geçti çalıştığımiçin sürekli yatılmıyo tabi canım bazende sol tarafım ağrı arasıra sizdede oldumu böle şeyler kızlar

şekerleeer tünaydııın..
kabus gibi bi gün geçirdim. dün. akşam üstü bi baş ağrısı yapıştı aman allahım kafamı kaldıramadım. annem geldi küçük odayı boşaltıp düzenleyelim diye. kadınla ilgilenemedim bile.kendi başına yaptı valla:((
sonra başımın ağrısı geçti akşam 8 gibi. annemlere geçtik yemeğe yemekten sonra bana bi sancı girdi kramp şeklinde ölüyorum sandım. gaz sancısı gibi sıkıştırıp durdu. ay dedim ölecem heralde:(((
sonra eşim gel yürüyelim biraz dedi belki gazsa rahatlatır deedi. yürüyüşe çıktı ama eve kendimi nasıl attım wcye nasıl gittim bilmiyorum. evde soda kalmamış eşim soda alıp geleyim dedi. ay sancı bu sefer kalbime vurdu. panikledim tabi panik atağım depreşti. ay dedim yalnız başıma wcde ölecem:((( ay sonra midem bulandı birden ne var ne yoksa çıkardım. sonra da alttan baskı yaptı. meğer isal olmuşum. hepsi ondanmış. bağırsak hareketlerinin sancısıymış:kedi: oysa ben kronik kabızım niye oldu anlamadım:kedi: ama çok korktum kızlar. mafoldumben ayy işte benim dünüm böyle geçti. şimdide başım ağrıyor valla bi ağrı kesici aldım sıcaklar dengemi şaşırttı yaw...

sizler nasılsınız bakem.. sabah sabah kaynatmışsınız yine:))

şekerleeer tünaydııın..
kabus gibi bi gün geçirdim. dün. akşam üstü bi baş ağrısı yapıştı aman allahım kafamı kaldıramadım. annem geldi küçük odayı boşaltıp düzenleyelim diye. kadınla ilgilenemedim bile.kendi başına yaptı valla:((
sonra başımın ağrısı geçti akşam 8 gibi. annemlere geçtik yemeğe yemekten sonra bana bi sancı girdi kramp şeklinde ölüyorum sandım. gaz sancısı gibi sıkıştırıp durdu. ay dedim ölecem heralde:(((
sonra eşim gel yürüyelim biraz dedi belki gazsa rahatlatır deedi. yürüyüşe çıktı ama eve kendimi nasıl attım wcye nasıl gittim bilmiyorum. evde soda kalmamış eşim soda alıp geleyim dedi. ay sancı bu sefer kalbime vurdu. panikledim tabi panik atağım depreşti. ay dedim yalnız başıma wcde ölecem:((( ay sonra midem bulandı birden ne var ne yoksa çıkardım. sonra da alttan baskı yaptı. meğer isal olmuşum. hepsi ondanmış. bağırsak hareketlerinin sancısıymış:kedi: oysa ben kronik kabızım niye oldu anlamadım:kedi: ama çok korktum kızlar. mafoldumben ayy işte benim dünüm böyle geçti. şimdide başım ağrıyor valla bi ağrı kesici aldım sıcaklar dengemi şaşırttı yaw...

sizler nasılsınız bakem.. sabah sabah kaynatmışsınız yine:))

Canıııım .ok geçmiş olsuuunn,onu ben bir kere yaşadım amaaaa,öldüm sandım gerçekten.Yani karınağrısı,sancısı,yukarıda mide bulantısı,makata vuran bir ağrııı yani korkunçtu,üstelik geçmiyor da kolay kolayy,saatler sürüyor,biliyorum.Çok geçmiş olsun.
Kabızlıkla alakası yok,eğer klimaya maruz kalmışsan ondan da kapabiliyoruz hemen canım,çok kötü.
İnşallah bugün iyisindir,çok geçmiş olsunn.
Ben dün akşamüstü dolaşmaya çıktım tek başıma,yavrulara ik ioyun halısı aldım,fotolarını çekmeye çalışıyordum şimdi çok güzeller,iki prematüre hastane çıkışı takım aldım,oyuncak bebek için dersin sanki,iki yaz için yaklaşık 1 yaş elbisesi aldıımm,çok tatlı,yanlız olunca biribeni durdurmadı da,iki de battniye beğenedim,ama param yetmedi,kredi kartı da kullanmıyorum,taksiyle eve geldim elimdekilerle zar zor çıktım merdivenleri.Dünden beri babasıyla kıyafetleri seviyoz yavrularımınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk ederimhymary canım benim ama bazen belim ağrıyo dün sabah mesela ölecektimağrıdan ya yatınca geçti çalıştığımiçin sürekli yatılmıyo tabi canım bazende sol tarafım ağrı arasıra sizdede oldumu böle şeyler kızlar

oldu canım olduiyani kimisnde bulantı olmuyor bel ağrıyor,dönem dönem kasık ağrıları bebekler büyüdükçe hep oluyor,yani hamileyiz sonuçta,sadece iç organlarımızı taşımıyoruz artık,bu yüzdne bu belirtilerin hepsi normal canım..

hymary canım ılac vermedı ya.............dayan dıyo.............çokkkkkk dayanamayacak gıbı olursan vereıırım dıy.............gerek yok dedı azaldı azcık ınş daha cok gecer canım..............mıdem bulanıyo ama cıkarma huyum yok olsem cıkararam ısterdım aslında rahatlardım.........belkı ondanda vermıyo..........ınş hersey guzel guıder canım

teşekkürler hymarry en son 2 hafta önce gitmiştim 1100gr civarındaydılar aralarında az bi fark oluyor tabi ben hep 3 haftada bir gidiyorum doktora bakalım haftaya gidicem inşallah bide önceki sayfalarda sende de idrar yolu enf.olduğunu okumuştum malesef 2 seferdir bende de çıkıyor bende fitil kullandım ama geçmedi şimdi nasılsın?

olmuyo ıle aynıyız sanırım ıkı gun onde benden....................nereyre kactın kız ama dınlen ınşlşş hersey ıyı olur canım

wavy çok geçmiş olsun cnaım gerçekten kötü bi gün geçirmişsin bu sıralar herkeste ishal sorunu var bulaşıcı canım belkide içtiğimiz sulardan felan olabilir çay suyu yemek suyu yazın oluyo kendine çok dikkat et çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

teşekkürler hymarry en son 2 hafta önce gitmiştim 1100gr civarındaydılar aralarında az bi fark oluyor tabi ben hep 3 haftada bir gidiyorum doktora bakalım haftaya gidicem inşallah bide önceki sayfalarda sende de idrar yolu enf.olduğunu okumuştum malesef 2 seferdir bende de çıkıyor bende fitil kullandım ama geçmedi şimdi nasılsın?

Canım sık sık idrar testi yaptırıyoruz yani her gitmede bir idrar testiyle gidiyoruz doktora,fakat son idrar testi sonucumuzda yine lökosit sınırdaydı,fakat doktor tekrar antibiotik vermiycem artık dedi,inşallah artmaz.
Yani ofitilleri kullanınca da ben de mantar yapıyor haldır huldur kaşınmaya başlıyorum,kaş yaparrken göz çıkrıyoruz,sonra bir de onu tedavi için bişeyler,ben de takmıyorum şimdilik,bakalım.Tekrar ne zaman doktora gidicem oda pek belli değila ama bu sefer enfeksiyon konusunda deyinmiycek galiba..
Sende de geçmiyor mu fitille?

wavycım gecmış ols ıshal salgını var herkes dıkkat etsın kızlar..................herkese sarılmayalım.............

canan evet canım tam net gormek ıçın ..........ınş daha net olucak hersey...............hayırlı ols

kaydirigubbakcemile3 muallimcim alemsin,şöyle bir anlam çıkmış yazdığından
ishal sarılmakla bulaşan bir hastalıktır,:roflol:
Öylemidir?

Back