• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bende iyiyim. bugün şubeme gittim. bana süper morel oldu.doğumum 1 ay geriye gitti sanki. bu hafta rahim ağzı boyu ölçüldü 42,5 mm çıktı. acaba nasıl bilmiyorum. görüntüleme merkezindeki dr fazla bilgi verdi. drmu aradım oda tlf. da fazla bilgi vermedi. pzt gideceğim. bakalım ne ne değil. konu açtım umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşır

selam. benim 27. haftada 3,90 çıkmıştı. çok iyi dedi doktorum.
bence seninkide çok çok iyi.

canım bende iyiyim. bugün şubeme gittim. bana süper morel oldu.doğumum 1 ay geriye gitti sanki. bu hafta rahim ağzı boyu ölçüldü 42,5 mm çıktı. acaba nasıl bilmiyorum. görüntüleme merkezindeki dr fazla bilgi verdi. drmu aradım oda tlf. da fazla bilgi vermedi. pzt gideceğim. bakalım ne ne değil. konu açtım umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşır

Rahim ağzı boyunu nasıl ölçüyorlar acaba birde ne zamandan sonra ölçülmeli cnm bilgi verebilirmisin?Birde kızlar sizde cildinizin herhangi bir yerinde karında,kolda,bacakta böyle iğne ucu kadar kan pıhtıları oluyor mu kılcal damar çatlaması gibi,benim kolumda,elimde falan var ama sabah bişey yoktu şimdi göbek deliğimin hemen altında çıkmış normal mi acaba?:uhm:

Rahim ağzı boyunu nasıl ölçüyorlar acaba birde ne zamandan sonra ölçülmeli cnm bilgi verebilirmisin?Birde kızlar sizde cildinizin herhangi bir yerinde karında,kolda,bacakta böyle iğne ucu kadar kan pıhtıları oluyor mu kılcal damar çatlaması gibi,benim kolumda,elimde falan var ama sabah bişey yoktu şimdi göbek deliğimin hemen altında çıkmış normal mi acaba?:uhm:
canım bildiğim kadarıyla 10. haftadan sonra ölçülmeli risklibir gebelikte.ben 14. haftada düşük tehlikesi atlattım. benim eski dr anlamadı bazı şeyleri dikiş atılabilirdi.ilk defa 23. haftada bakıldı bana onuda ben söyledim ölçüldü. buradan aldığım bilgiler dahilinde
canım bahsettiğin konudada bir bilgim yok. ama drye danış..

arkadaşlar bende serklaj işlemi yaptırdım ultrason ölçümlerine güvenmeyin mutlaka alttan 5 sny bir bakma ile daha net cevap verirler

selam kızlarrrr
kızlarrr kuzularıma oyun halısı aldııım,çok güzeelllopuyorumnanaktan

açelyacım nasılsıııınn,doğumla ilgili bir kıpırtın yok dimi,
32 haftandasın artık,hayırlısıyla...
Hastane çantan hazırdır,ne zaman hazırladın,neler koyduunn,bebekler için alınan hastane çıkışları sence nasıl?Büyük değiller mi biraz?

günaydın muallimciiimm,günün güzel geçsin inşallhh..
Nasılsın canım,görünmüyorsun pek,mide bulantıların devam ediyor muu?

açelyacım nasılsıııınn,doğumla ilgili bir kıpırtın yok dimi,
32 haftandasın artık,hayırlısıyla...
Hastane çantan hazırdır,ne zaman hazırladın,neler koyduunn,bebekler için alınan hastane çıkışları sence nasıl?Büyük değiller mi biraz?

günaydın canım. iyiyim sağol sen nasılsın .
doğumla ilgili kıpırtı derken yalancı doğum sancılarım başladı .
bazen hiç bazen günde 3-4 kere kasıklara sancılar giriyor. Doğurmam yakındır .
hastane çantamı 24. haftalarda falan hazırlamıştım nolur nolmaz diye.

Bebekler için ;
2 şer tane zıbın takımı
1 tane hastane çıkışı,
2 tane battaniye
badi, eldiven, şapka
bebek bezi ( en ufağından 3 kiloya kadar olanından)
2 tane premature kıyafeti

Kendim için ;
2 tane pijama
2 tane gecelik
1 tane sabahlık
terlik,
lohusa tacı
3 tane sezeryan kilodu
2 tane emzirme sütyeni
2 tane çorap

henüz bunları hazırladım ufat tefek eksiklerde var. olmasalarda bunlar bizi idaere eder herhalde.

sen ne zaman başlayacaksın canım.

açelyacım demek yalancı sancıların başladı,ay biraz daha tutsan yavruları inşallah,çok güzel olucakiha gayret diyelim:Saruboceq:
zahmet etmiş yazmışsın ıbi sürü sağol canım,
ben de şimdi şimdi hazırlayayım diyorum işte.
zıbın takımı dediğin hastane çıkışlarından farklı mı?
Hastane genelde kendi tulumlarını giydiriyor diyorlar bebeklere,anam zıbın ne yaaa,şu incecik içlikler miii
Sonra kendimize ikişer gecelik ve pijama çok değil mii,ben birer tane düşünüyordumm,
diğerleri tamam da,bunlar kafamı karıştırdı yaawkafamçokkarıştı..

hymary canım mıdem hala ıyı değıl ama çok kotude degıl bu sıralar...........dunku lekelenme korkuttu benı ama devam eden bışey yok yaruın gıdım dıyorum gorım ıçım rahat etsın ınş...........yazılar basımı donduturyo zor bakıyorum nete..........ınş gececk...........

Back