• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yok canım ya komıklıkten degıl estafurullah cahıllıkten hıc degılde yanı benım yemek yemeye dahı fırsatım olamıyrdu.ki .sagma makınam oldugu halde bırıne saharken dıgerını emzırırım bı ara boslugum kalır dıye almıstık ama ınankı yemek bıle delı gıbı yeyıp dırek emzırme olayına kosuyorsun:) ama dedım ya senın kuzular belkı daha uslu olurlar kımbılır belkıde gercekten bosvaktın olabılır ama dedım ya benım ılk aylarda basımı kasıyacak vaktım yoktuki annem ve teyzem yardımcımdı :)) kısmet artık kuzucuklara baglı yani.a.s.
e tabi bu anlattıkların çok doğal,yani ne kadar uslu olabilirler ki,birini emzirene kadar biri acıkır yani,amaaann ne bileyim işte,sağlık olsunn..
mymarry o alttaki bebek çizelgesini nasıl koydun söylesene bende koyayım :CüvCüv:
Canım biraz yemek yapma işine giriştim de ,geniş bir zamanda sana özelden mesaj atayım,hangi linklerden ilerlkemen gerektiği orda açıkça anlatılıyor canımm..

penses önceki sayfalarda doktorunun kilo hakkında söylediklerinden sanki aynı doktora gidiyormuşuz hissine kapıldım sahi hangi doktora gidiyorsun?

ben 77 kilo hamile kaldım,84 kiloydum 3 gün önce,belki daha da artmışımdır:kedi:,benim doktorum sadece keyfine bak diyor valla,
tam bana göre doktor:lepi:,
başka şeye hiç gelemez oturru ağlardım sanırımkaydirigubbakcemile3

Ay hymarry benim doktorumda aynen öle kız.Allah ondan razı olsun.Benim bir kez kilomu sorun etmedi.O da bana diyor ki keyfini çıkar.Ne şeker adam.Yemin ederim,bende oturur ağlardım kiloma taksaydı.Ben 87 kiloyum ama bu vakte dek sadece 1.5 kilo aldım.kaydirigubbakcemile2

Ay hymarry benim doktorumda aynen öle kız.Allah ondan razı olsun.Benim bir kez kilomu sorun etmedi.O da bana diyor ki keyfini çıkar.Ne şeker adam.Yemin ederim,bende oturur ağlardım kiloma taksaydı.Ben 87 kiloyum ama bu vakte dek sadece 1.5 kilo aldım.kaydirigubbakcemile2

amaaaan boşversene şu kilo işini,ben bebeklere önem veriyorum ama bu kilo işi biraz kadın-erkek doktroa bakıyor sanki.Kasın doktorlar çok takıyorlar anladığım kadaruyla,bizim ekekler rahatlar valla sağolsunlarrkaydirigubbakcemile3
Maşallah hiç almamışsın ama biz kilolu hamile kalanlarçok almazlarmış zaten.Tabi ben sana göre bayaa kilo almış görünüyorum fakat senin haftaolarında benim de 3 kilo kadar fazlam vardı,sonradan hızlanıyor,bundna sonrada benim almam normal olucak sanırım.12-13 kiloyla bitirsem ben onlar 3 ayda veririm Allahın izniyle..
Olmadı hiiiç te srun etmiyorum vallaakaydirigubbakcemile3..

ben 77 kilo hamile kaldım,84 kiloydum 3 gün önce,belki daha da artmışımdır:kedi:,benim doktorum sadece keyfine bak diyor valla,

canım,ne güzel ya,bu kadar haftada sadece 7 kilo almışsın.ben 18.haftadayım daha 6 kilo aldım.51 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum,bu hızla ne olur halim kimbilir,benim doktorum da sorun yok diyor.bebekler de alsın bana yeter,umursamıyorum pek

Geçen cuma kontolum vardı,cinsiyetlrini öğrenmiştim.O gece rahimimde küçük kasılmalar hissettim.2 bekledim doktorumu aramak için.Aradım anlattım durumumu.Hemen görmek istiyorum,gel rahim boyunu ölçeceğim dedi.Gittim şükür,rahim boyumda sorun yokmuş.Hem idrar tahlilimi aldı,hem de akıntının örneğini.O günden sonra da,kesildi kasılmalarım.Yarın arayacak beni sonuç için.Aranızda bu tip bir kasılma yaşayanınız oldu mu?Bu arada annemi de götürdüm yanımda.Anneanne tanıştı yavrularla.Çok duygusal bir andı.Yemin ederim doktorumuz da,hemşiremiz de sarıldı anneme.Rabbim bu duyguları her isteyene yaşatsın,ağzımdan düşmeyen duam budur.

amaaaan boşversene şu kilo işini,ben bebeklere önem veriyorum ama bu kilo işi biraz kadın-erkek doktroa bakıyor sanki.Kasın doktorlar çok takıyorlar anladığım kadaruyla,bizim ekekler rahatlar valla sağolsunlarrkaydirigubbakcemile3
Maşallah hiç almamışsın ama biz kilolu hamile kalanlarçok almazlarmış zaten.Tabi ben sana göre bayaa kilo almış görünüyorum fakat senin haftaolarında benim de 3 kilo kadar fazlam vardı,sonradan hızlanıyor,bundna sonrada benim almam normal olucak sanırım.12-13 kiloyla bitirsem ben onlar 3 ayda veririm Allahın izniyle..
Olmadı hiiiç te srun etmiyorum vallaakaydirigubbakcemile3..

Sen var ya tam benim kafadansın.Valla öyle rahatım ki,anlatamam.Kadınlar çok kaprisli oluyorlar,çok doğru tespit.Ben bundan sonrası için diyorum ki,her ay 2 kilo alsam gene 8 kilo yapar.Yavrular çıkıncada zaten hemen gider o kilo.Ama bildiğim bir şey var,bu yavrular için sanırım zayıflarım,yoksa bu vakte bir şey rahatımı bozamadı benim.kaydirigubbakcemile3.Kilomu kapatacak o kadar çok özelliğim varki,her daim favoriyim hihoyyyt.Hayat felsefem şudur;kadınım,güzelim,dişiyim,seksiyim.(Artık bu lafta bana ait olmaktan çıkar sanırım kaydirigubbakcemile3)

kısss valla serdar bey hep keyfine bak diyor.:))) gelgelelim her gittiğimde gözü ile bi süzüyor beni. diyom ki dışarda bana biri böyle baksa gözünü morartırırmkaydirigubbakcemile3 dün bana hiç kilo almamışsın iyi dedi. ama almaya başlarsın boşver ye gitsin sonra vercen nasılsa dedi:))

Sen var ya tam benim kafadansın.Valla öyle rahatım ki,anlatamam.Kadınlar çok kaprisli oluyorlar,çok doğru tespit.Ben bundan sonrası için diyorum ki,her ay 2 kilo alsam gene 8 kilo yapar.Yavrular çıkıncada zaten hemen gider o kilo.Ama bildiğim bir şey var,bu yavrular için sanırım zayıflarım,yoksa bu vakte bir şey rahatımı bozamadı benim.kaydirigubbakcemile3.Kilomu kapatacak o kadar çok özelliğim varki,her daim favoriyim hihoyyyt.Hayat felsefem şudur;kadınım,güzelim,dişiyim,seksiyim.(Artık bu lafta bana ait olmaktan çıkar sanırım kaydirigubbakcemile3)

felsefene bayıldım valla..kaydirigubbakcemile3kilolRI DERT ETMEYİN KIZLAR İKİ afacanla kilo falaqn kalmaz vallakaydirigubbakcemile3

ya kimse çalışlmıyormu kafasyı yiyecem vallahi.bende geç kalkmak istiyorum bende ayaklarımı uzatıp tv izlemek kendime vakit ayırmak istiyorum.şimdiden çok ağırlaştım ayakalrım şişiyor zor dayanıyorum yaa

ya kimse çalışlmıyormu kafasyı yiyecem vallahi.bende geç kalkmak istiyorum bende ayaklarımı uzatıp tv izlemek kendime vakit ayırmak istiyorum.şimdiden çok ağırlaştım ayakalrım şişiyor zor dayanıyorum yaa

canım ben işe evden devam ediyorum. o yüzden ara ara yazıyorum.. tabi biraz keyifli oluyor. istediğin zaman yat istediğin zaman kalk.. senin kendi işinizdi yanlışmı hatırlıyorum?
wavy tatlım,sen ne zaman giriyorsun 3'lü taramaya?

canım doktorum 21-23 hafta arası dedi. heralde 22 hafta gideriz. senin ne zaman?

evet kendi işimiz ama muhasabe olunca evden takip etmek gibi bi lüksüm malesef olmuyor.bugünlerde bide yoğun ama allahım o günleri gösterirse ramazan bayramına kadar dayandım dayandım dahada gelmem işe felan dinlenirim artık

wavycim güldürdün beni yaa,
Serdar Bey acip süzüyor evet,ne de olsa malı gibi olduk ama,bişey olsa,adama sorucaz tabi,ama sorunsuz adam yaa
umudumsun canım biz de snein haftalarında çalışıyorduk canım benim,ben transferin 2 gün sonrasından,25 haftaya kadar çalıştım,1 haftadır evdeyim,yani oluyor o kadar..

selam kızlar,aranıza katılmaz ısterım bende 18 haftalık ıkız gebeyım.

Canım öncelikle hoşgeldin aramızaabuyrunnnnnnnnn,sağlıklı hayırlı uğurlu evlatların olsun inşallahh:Saruboceq:..
sen de bayaa ilerlemişsin maşallah,tanışmakta geç kalmayalım böyle yawkaydirigubbakcemile5,
Naılsın canım,kendini anlatsana bize,tedavi ile mi ikizler ehamilesin,cinsiyetleri bellimii?

kaswacım seksiymiş miş,sen onu benim külahıma anlatkaydirigubbakcemile3,
en son ne zaman muhabbet ettin bakiyim kocişinledelikafadulden:roflol:

Back