Canıııım .ok geçmiş olsuuunn,onu ben bir kere yaşadım amaaaa,öldüm sandım gerçekten.Yani karınağrısı,sancısı,yukarıda mide bulantısı,makata vuran bir ağrııı yani korkunçtu,üstelik geçmiyor da kolay kolayy,saatler sürüyor,biliyorum.Çok geçmiş olsun.
Kabızlıkla alakası yok,eğer klimaya maruz kalmışsan ondan da kapabiliyoruz hemen canım,çok kötü.
İnşallah bugün iyisindir,çok geçmiş olsunn.
Ben dün akşamüstü dolaşmaya çıktım tek başıma,yavrulara ik ioyun halısı aldım,fotolarını çekmeye çalışıyordum şimdi çok güzeller,iki prematüre hastane çıkışı takım aldım,oyuncak bebek için dersin sanki,iki yaz için yaklaşık 1 yaş elbisesi aldıımm,çok tatlı,yanlız olunca biribeni durdurmadı da,iki de battniye beğenedim,ama param yetmedi,kredi kartı da kullanmıyorum,taksiyle eve geldim elimdekilerle zar zor çıktım merdivenleri.Dünden beri babasıyla kıyafetleri seviyoz yavrularımınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay sorma canım ya valla ölüyom sandim:gitme:
oyyşş yerim ben onlerın elbiselerini:)) ay fotolarını çek ekle muahkkak. çok merak ettim valla.. alışverişe gittiğinde bana haber ver arada alooo yavaşla biraz diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3