• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canıııım .ok geçmiş olsuuunn,onu ben bir kere yaşadım amaaaa,öldüm sandım gerçekten.Yani karınağrısı,sancısı,yukarıda mide bulantısı,makata vuran bir ağrııı yani korkunçtu,üstelik geçmiyor da kolay kolayy,saatler sürüyor,biliyorum.Çok geçmiş olsun.
Kabızlıkla alakası yok,eğer klimaya maruz kalmışsan ondan da kapabiliyoruz hemen canım,çok kötü.
İnşallah bugün iyisindir,çok geçmiş olsunn.
Ben dün akşamüstü dolaşmaya çıktım tek başıma,yavrulara ik ioyun halısı aldım,fotolarını çekmeye çalışıyordum şimdi çok güzeller,iki prematüre hastane çıkışı takım aldım,oyuncak bebek için dersin sanki,iki yaz için yaklaşık 1 yaş elbisesi aldıımm,çok tatlı,yanlız olunca biribeni durdurmadı da,iki de battniye beğenedim,ama param yetmedi,kredi kartı da kullanmıyorum,taksiyle eve geldim elimdekilerle zar zor çıktım merdivenleri.Dünden beri babasıyla kıyafetleri seviyoz yavrularımınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay sorma canım ya valla ölüyom sandim:gitme:

oyyşş yerim ben onlerın elbiselerini:)) ay fotolarını çek ekle muahkkak. çok merak ettim valla.. alışverişe gittiğinde bana haber ver arada alooo yavaşla biraz diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

malesef en son gittiğimde de vardı benimde doktorum bişey vermicem dedi ben de çok düşünmemeye çalışıyorum bu arada bişey dikkatimi çekti ben 30.haftadayım sen 26 görünüyosun ama benim 74 gün senin 68 gün kalmış nasıl yani?

ay sorma canım ya valla ölüyom sandim:gitme:

oyyşş yerim ben onlerın elbiselerini:)) ay fotolarını çek ekle muahkkak. çok merak ettim valla.. alışverişe gittiğinde bana haber ver arada alooo yavaşla biraz diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3,neler var neler,,burda bizim sadece bebek esyaları ve ürünleri üzerine mağazalar olan bir alışveriş merkezi var,oraya girdinmiiii,kopuyorsun böyle,daha da param kalmadı doğru düzgün,kendime lohusa geceliği ve pijaması alcaktım,gittim yine kızlara aldım,ben çıplak yatarım gaari:roflol:
malesef en son gittiğimde de vardı benimde doktorum bişey vermicem dedi ben de çok düşünmemeye çalışıyorum bu arada bişey dikkatimi çekti ben 30.haftadayım sen 26 görünüyosun ama benim 74 gün senin 68 gün kalmış nasıl yani?
Canım evet onda doğum tarihini belirtmede bir hata yapmışım sanırım,ya da ikiz işaretlediğim için doğum tarihini direk 36 haftadan hesaplamış,yani hata nerde bakıp düzeltemedim de,öyle kaldı;demek ki sen değil,ben erken doğurucamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

Zorda olsa sağlıkla kızlarını kucağına almışsın canım çok lşükür,çok ta tatlılar maşallah Rabbim salih kullardan eylesin,Sende bizlere dua et bizlerde alalım inş.bebklerimizi kucağımıza hayırlısıyla.Bu arada yozgatta yaşıyorsun galiba ben de yozgatlıyım aslen.Öpüyorum kızlarını.Allaha emanet olsunlar...:nazar::nazar:

GUNAYDIN KIZLAR.
evet hazan yozgatta yasıyorum.inşalah canım benim.ınsalah hepiniz sag sağlim vakti zamanında kolay bi dogumla kuzucuklarınıza kavuşursunuz inanki bunu tüm yüreğimle diliyorum yaradandan.onlarada seni öpüyorlar teyszesi :) opuyorumnanaktan

ohhhhh ne güzel yaaaaaaaa gün saymaya başladınız hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah kızlar sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz dilerim darısı bizeeeeee

canımya öle degıl..............eller cok onemlı mesela nefes oksuruk...........ellereın değdığı yerdekı mıkrop aynı yere değince baskasında gecebılıyo..............domuz gırbı öle.............tokaşlasmayla bıle gecen bı hastalık............ıshal mıkrobık bıçok ınsan el yıkamıyo...........yoksa evet sarılmak dırekt bı sebep değıl...........hehe kımse kımseye sarılmıyomuş................ama öle gunlerde gelecek bu gısdışle......hastalıklr artıyo..................

ya kızlarrrrr....................sız ınş bıkac haftaya mesela bayrama doğurcanız...............ınşş...........sonra bızı umutcanız ya..............yalnız kalcaz burda bebişlerden gıremıcenız..................

rozeharg canım sen bilirsin ben her ihtimale karşılık yavrulara prematüre birer altüst hastane çıkış takımı aldım.Sanki oyuncak bebkler için yaaww,bunlar onlara olurlar mı acaba 36 haftalık doğsalar mesela?
erolcan canım zaman öyle çabuk geçiyor ki inanamıyor insan..
Ben de 12 gün trasfer bekledim,sonuç aldım,ense kalınlığına baktırdım,ayrıntılıya girdim.........
Şimdi sağlıklı ve zamanında doğumlar için dua ediyoruz,darısı geriden gelen yeni annişlere inaşallhh..

ya kızlarrrrr....................sız ınş bıkac haftaya mesela bayrama doğurcanız...............ınşş...........sonra bızı umutcanız ya..............yalnız kalcaz burda bebişlerden gıremıcenız..................

muallimcim benim 36 hafta üzerinde doğum resmen bayrama denk geliyor gerçekten kısmetse.Hastane,hemşire,doktor olayı nasıl olur bilmiyorum resmi tatil olucak sonuçta.Ama isimleri belli olur o zaman birini İftar,birini Sahur koyarızkaydirigubbakcemile3.
Artık siz de geride kalanlarla ilerlersiniz,hem ben bebişleri uyutur girerim yine buraya galiba,bağımlılık oldu çünkü.

Merhaba Hymrry.
Benım normal hastahane cıkıslarım vardı ve benımkıler 37 haftalık dunyaya geldıklerı halde ınankı onlar bıle buyuk gelmişti :) yumuk elleri icerde kalmıstı ayaklar desen zaten mınnacık yok gıbı :)
sen dogru olanı yapmıssın bence Allah korusun ınsalah 37 haftadan sonra dogrlarda kulanamassın dıyelım ama yınede her ıhtımale karsı dogru olanı yapmısın canım.

bu takvime göre ben 35+4 günlük doğuruyorum yaww:1shok:,bu takvimi böyle ben hazırlamadımiıııyyy koırktum şimdi Allahın işimi ne:uhm:?

muallimcim benim 36 hafta üzerinde doğum resmen bayrama denk geliyor gerçekten kısmetse.Hastane,hemşire,doktor olayı nasıl olur bilmiyorum resmi tatil olucak sonuçta.Ama isimleri belli olur o zaman birini İftar,birini Sahur koyarızkaydirigubbakcemile3.
Artık siz de geride kalanlarla ilerlersiniz,hem ben bebişleri uyutur girerim yine buraya galiba,bağımlılık oldu çünkü.

bebişelri uyutup girmek :D insalah canım ama ınankı sandıgından daha zor ve zaman alıcı ouyor ıkız bakımı .hernekadar yanında destekcın olsada :D :roflol:

Merhaba Hymrry.
Benım normal hastahane cıkıslarım vardı ve benımkıler 37 haftalık dunyaya geldıklerı halde ınankı onlar bıle buyuk gelmişti :) yumuk elleri icerde kalmıstı ayaklar desen zaten mınnacık yok gıbı :)
sen dogru olanı yapmıssın bence Allah korusun ınsalah 37 haftadan sonra dogrlarda kulanamassın dıyelım ama yınede her ıhtımale karsı dogru olanı yapmısın canım.

ooooouuuyyh kuzular yaa,şimdi resimlerini çekmeye çalışıcam buraya koymayı becerebilirsem bakalım,iyi bari,sevindim canım.Yani inşallah gerek kalmaz tabi ama ben birer hastane çıkışı yanında bunları da koyayım çantaya ksmetse o zaman..
Peki 35-36 haftaları kurtarsak kuvözü kurtarmış oluyorlar mı,ya da ne zaman kuvöze girmezler sence öyle sorayım?

bebişelri uyutup girmek :D insalah canım ama ınankı sandıgından daha zor ve zaman alıcı ouyor ıkız bakımı .hernekadar yanında destekcın olsada :D :roflol:

komik mi oldu:kedi:
cahil cesareti sanırım benimki:kedi:kaydirigubbakcemile3

komik mi oldu:kedi:
cahil cesareti sanırım benimki:kedi:kaydirigubbakcemile3

yok canım ya komıklıkten degıl estafurullah cahıllıkten hıc degılde yanı benım yemek yemeye dahı fırsatım olamıyrdu.ki .sagma makınam oldugu halde bırıne saharken dıgerını emzırırım bı ara boslugum kalır dıye almıstık ama ınankı yemek bıle delı gıbı yeyıp dırek emzırme olayına kosuyorsun:) ama dedım ya senın kuzular belkı daha uslu olurlar kımbılır belkıde gercekten bosvaktın olabılır ama dedım ya benım ılk aylarda basımı kasıyacak vaktım yoktuki annem ve teyzem yardımcımdı :)) kısmet artık kuzucuklara baglı yani.a.s.

mymarry o alttaki bebek çizelgesini nasıl koydun söylesene bende koyayım :CüvCüv:

canım kadınlar kulubünün ilk sayfasında hani biz ikiz gebeliklere giriyoruzya o sayfada en altlarda teknik destek var ortaya karışık başlığının altında ordan sorularınız sorunlarınızı aç bulursun yapma şerklini

penses önceki sayfalarda doktorunun kilo hakkında söylediklerinden sanki aynı doktora gidiyormuşuz hissine kapıldım sahi hangi doktora gidiyorsun?

ooooouuuyyh kuzular yaa,şimdi resimlerini çekmeye çalışıcam buraya koymayı becerebilirsem bakalım,iyi bari,sevindim canım.Yani inşallah gerek kalmaz tabi ama ben birer hastane çıkışı yanında bunları da koyayım çantaya ksmetse o zaman..
Peki 35-36 haftaları kurtarsak kuvözü kurtarmış oluyorlar mı,ya da ne zaman kuvöze girmezler sence öyle sorayım?

evet benımde encok merak etıtıgm ve sıkca doktoruma sordugum soruda buydu. doktorum ''bebekten begebe değısır ama 37 haftada buyuk ıhtımal cogu bebek kuvese gırmeyebılıyor ama baska yonden 39.hafta dunyaya gelmıs lakın tam gelısım gosterememıs ıkız gebelıgı bırak tek gebelık sonunda dahı olsa kuvese gırebılıyor sonucta anne karnındakı gelısımıne baglı'' .demıstı.

Back