Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yazı ile herşey çok farklı algılanabiliyor,üstünde durmayalım lütfen,
bu topiğin binlerce mesajı var,kimler geldi geçti,bebklerine kavuştu ve hiçbir tartışmaya şahit olmadı burası,sakin olmakta fayda var canlarım..
ayrıca,sizin için söylemeyeceğim Dalin ve Burçincim,ama ben de burda muhabbeti olmadan sadece arkadaş olmak için arkadaş olmayı uygun bulmuyorum şahsen,bu yüzden kendimizi tanıtmakta fayda var.

Ayrıca dırımcım sende konuyu uzatmayın gerılmeyın demek yerıne alkıslıyorsun ...

dalin susayım susayım diyorum zorla konuşturuyorsun

bi insanın fikri neyse zikride o olur...

sana bişe demiyorum bir hamilesin iki küçüksün

ve küçüklüğünü bill

ben o işrateleri burçinin bizim için yazdığı güzel sözlere yazdım

yeter artık ..uzattıkca uzatıyorsun sana facedende dedim.....

hala burcini anlamadığını savunuyorum.....

o anda sölenmiş bir kelime sen salim kafa ile düşünüş olabilrisin

ama burçinin bakış açısı farklı ve artı iki bebeğe bakarken insan ne ruh haline girior biliyormusun??

herkes güllük gülistanlık bakamıyor...en basiti canan bugünki isyanını hepimiz okuduk..

sana bu son cvb

ya lütfen herkesin kendine göre bir açıklaması muhakkak vardır,herkesin kendine göre doğrusu,
bir kere burçin burda yok,onun gıyabında konuşmak yada o burda yokken yazışmayı sürdürmek yanlış,
lütfen yaaa..

FB üzerinde yaşadığınız problemi buraya taşımamanızı bu yazımdan sonra bu konuda yorum yazmamanızı rica ediyorum. Bu mesajdan sonra konu ile ilgili ilk yorum yazan ceza alacaktır. Söyledi okumadım bilmiyordum kabul değil....

Bugün yavrularıma ne ciciler aldım teyzeleriiii,ne cicilerrrr,
söylemesi ayıp kızlar için ne güzel,ne tatlı şeyler var çıldırıyordum resmen,saldırdım oradan oralara sempatiksalakcinni

söylemesi ayıp kızlar için ne güzel,ne tatlı şeyler var çıldırıyordum resmen,saldırdım oradan oralara sempatiksalakcinni

kuzum nereden aldın cicleriiii

küçülmüşleri ne yapiyorsun cnm??

Allah kolaylık versin canım sen çooook yol katettin çokkkk maşallah kocaman çok şeker olmuşlar atlıkarıncada ki resimlerinizi gördüm,çok güzel bir tabloyduKayınvaliden ne kadar kalacak?

Bende iyiyi balım be bugün çok yoğun bir gün yaşadım temizlik de yaptım, gezdimde..Çooook teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun,herkesin yavrusu gibi benim kuzularım da çok tatlılar..Özeline mesaj attım bak canım..öperim seni..olumunekankayizsmile

lcw den alışveriş yaptım,
küçülmüşleri ihtiyacı olanlara verebilirim canım,
ama genelde kışın giydirdiğim kalın olanlar var aklınızda olsun..

haa bu arada alışveriş yapacak hamilelere duyurayım,bugün doktorumuzun muayenehanesine gittik de,orda bir ecza deposu var,Şişlide
her tür biberondan,emziğe,önlükten,göğüs petlerine,
ve diğer kendiniz için her türlü kişisel bakım ürünlerine dair herşey o ecza depozunda nerden baksanız%25 indirimle satılıyor,
biz her gittiğimizde bişeyler almadan çıkamıyoruz..

kaswacım naber bitanemmm,özlüyorum seniii,tatlı sesiniiiiii,,
bak dırımın terasa gidicez bigün yine,
kararlaştıralım beraber kaydirigubbakcemile5

ayy evet ben de çıldırıyorum resmen..kimi zaman da sinir oluyorum ama hep kızlara hep kızlara..bu oğluşum ne giycek yahu :))
bu arada ben de bugün minişlerime alışveriş yaptım..acayip rahatlıyorum çok mutlu oluyorum onlara ciciler alınca..
güle güle sağlıklı günlerde giysin yavrularımız inşallah..

kuzum nereden aldın cicleriiii

küçülmüşleri ne yapiyorsun cnm??

ben de üstüme alınıyım hemen ve cevaplıyım :))
bebettodan aldım ben bugün..hesaplı ve şık geldi ürünleri bakalım kalitesi ne durumda..
küçülme meselesine gelince..derler ya çocukların yediği helal giydiği haram diye o hesap hemencik küçülüveriyo ama hoşuma da gitmiyor değil doğrusu..büyüyor yavrularım maşallah..ben küçülenleri yıkayıp ütüleyip kaldırıyorum..evde bana yardımcı olan ablanın kardeşi yaza doğum yapacak ona veriyorum hepsini..yaşadı yavrucuk..o da sağlıkla güle güle güzel günlerde giysin eskitsin inşallah..

kanzda da güzel ürünler var ama henüz oraya gidemedik,
bir de oraya bakıcam yakında..

burçincim hakkaten kızları şıkır şıkır giydirince oğluşlar koca adam gibi olur yanlarında sanırım,,ouuyyy maşallahhhh topiğimin oğluşlarına da yaawwopuyorumnanaktan

valla ben küçülenleri canoya veriyorum kabul ettiği sürece erkek olanı yanii

mesela bu seneki pijamaları vereceğim...size sormamda buraya topik açalım ihtiyacı olana yollayalım iki bebek masrfalar çok benim düşüncem tabi

bu arada sanırım msnin hacklenmiş,bende ekli olan arkadaşlarıma mesajım gelirse cevap yazmayın lütfen,
yeni bir msn açmam gerekicek sanırım..

kız kardeşim hamile,
kız olsaydı yaşamıştı ama,erkek onunki de,
bu yıl erkek yılı sanırım,
sanki yakında bi tane daha doğurucam gibi saklayasım da var,ama o kadar çok ki,paylaşabilirim seve seve,fakat kışlık işte..

bu arada ben bugün spiralimi çıkarttırdım..

ooo tamam dırımcım,yeni sezon kışlıklar gelsin o zaman beraber alırız inşallah,
orası harikaakaydirigubbakcemile5

nedennn kızz doğracakmısınnn bidaha çok erken yawww toparlan birazz
bende özel olanları saklıyorum gerisini vereceğimm ...bide çok şık olanlarııı annem illa kardeşimin çocuğuna saklıyormuş:bbo:delüüüü kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…