Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm benim arada çok fark var ama ikinci bir doktorda görsün öyle endişe et
çünki bazen ultrasonlar farklı sonuç verebiliyor

canan kuzular doğmadan önce onların varlığı herşeye değer diyordun,ne zor dimii ahhahah,
canım benim geçiyor hepsi,bak benim kuzular kadar oldu mu kolaylıyorsun,
Sarem aynı senin yavru gibiydi işte,gördün,kusan,ağlayan bi çocuktu,
onun midesi yanıyor canım benim,ne zor biliyormusun,
o gavisconu mamasına kat canım daha kolay olur,
kabızlığına da ağlıyor o,kıyamam,çok içli,çok dertli o annesiiii..

ah be dirirmim haksızlıklar daha çok yoruyo sanırım kimse kadir kıymet bilmiyo hep yapacaksın tabi bi ikiz sendemi var modları
ne bilimm mutsuzum işteee

evet canım inna kolay değill nasıl anlatsam boş anne olunca anlarsın derler ya aynen öyle

canım arkadaşımm vallaha keşke olsan yaaa hani sen nannene taşınacan ya bendemi annene taşınsam ne

canım hala aynı fikirdeyim inan varlıkları herşeye değer ama beni dış etkenlerde çok yoruyo inanki bi tabrik desen yok sen 2 çocuk bakıyon avinede kocanada yetişiyon diyon yok hep yapacaksın tabi modları ve üstüne üstüne beğenmemeler yaptıllarımı çok yoruyo biri tebrik etse motive olucam belki ama nerdeee

anneler gününde eşimden bi çiçek bile gelmedi bırak hediyeyei felan çok kırıldım görmedim diyo yalannnn aklıma gelmedi demiyoda heryerde çiçekçiler açık pazarları ayrıca seyyarlarda gelio ne bilim yaa dedeim ya mutsuzum değer vermedikleri için mutsuzzum

canancımm bu şartlarda bi takdiri çok görenleri de esefle kınıyorum walla, benim tek bebek bakan arkadaşlarım bile tuvalete dahi vakit bulamadıklarını söylüyorlar, iki bebekle yetişmek ne mümkün herşeye. yine de bi şekilde yürütüyosun, ben tek başına ikizlerle mücadele verebilen tüm anneleri 2 değil 3 kat takdir ediyorum tek bebeğe göre. Allah kolaylık versin..

selam kızlar nasılsınız bugün? ben bugün abime geldim çok sıkıldım evden. bi bakem dedim sizedeb arada kaçmaz yani...
canancım olacak o kadar be canım sen sıkma canını daha yeni doğum yaptın ve süt veriosun kilo alman gayet bnormal sonra istemesende eriteceksin...
dırım kız iki veletle iii yapıon sen işleri he hayran kalıom sana... bizim oaraların tabiriyle çıra gibi hatunsun....heryere yetişion bizde senin gibi olabilsek keşke...
benimde bugün sırtımın sağ tarafı çok ağrıyo ya.resmen kemik gibi saplanıyo. bide dikdi benimkiler biyerlerini havaya böle kasıldı karnım sanki.... sanırım popişler dikildi... eskişsi kadar rahat hareket edemiolar galiba arada pıt pıt oluo o kadar....
bu arada hamişler kan ilacı kullanıyomusunuz?

canancığım çok haklsıın cnm insan takdir bekliyor
biraz motive gerek...
aynı durum bizdede vardı ayyy çocuk doğurdum kıymetsiz oldum çok tuaf bişey
eşim çocuklar yokken beni şımartırdı çocuklar doğdu aksine kavga eder oldu
sanki o lohusaydı ...hatta bana çok gerginim derdi..ve beni gıcık edecek şeyler derdi...
neyse şimdilerde toplandı....anladımki erkeklerde iki bebeğin yükünü gördükce
maddi manevi yetersiz geleceklerini düşünüyolar....ve bunalıma giriyolar...
eminimki seninkide öyledir....

gel cnm sende annemin oraya taşın fet edelim bayrampaşayı

üzme kendini cnmm sana destek olamayıp bır bır konuşanları allaha havale et...
gün gelir kervan dönerr

teşekkür ederim benim bu kadar olmam karakterimle alakalı ama
şuda bir gerçek ki ben belli süre annemde kalıyorum
o yüzden bunalıma girmiyorum
gerçi annemdede başka sıkıntılar oluyor ama en azından rahat rahat geziyorum...
buda motive ediyor beni...

seninde bebişlerin büüyüyor cnm ondan sıkıntılar başladı güzel günler keyfini çıkar boşverr

pişttttttttttttttt yavruu kirpii küsmüyüzzzz sana cvp yazmıştım heç bakmadın :))

pişttttttttttttttt yavruu kirpii küsmüyüzzzz sana cvp yazmıştım heç bakmadın :))

dırımcımm mümkün müüü? okudum da cevaplık bişi yoktu die tekrar yazmadımm, senin yazdıklarını buradaki herkes gibi bende severekk takip ediyorumm canım. sizleri çok da takdir ediyorumm bu mücadelede.
beni bu yabancı damat mahvediyor, hergün baklavaları öle bi gösteriyorlarki tatlıyla hiç aram olmamasına rağmen haftada iki kere baklava yer oldumm.

artvinlimmm ben 19. haftaya girmek üzereyim 7 kilo oldu toplamda işte, artık teke düştüm aslında daha yavaş gitmem lazım ama tutmuyorum kendimi napiimm, tek korkum bel ağrısı o da olmasa kilo hiiiç umurumda değil. bak canım seni de okkadar korkuttular maşallah erken doğum fln olmadı. bu doktorları fazla da dinlememek lazım sanırsamm. biz birbirimize moral verelim, onlar bize vermiyorsa.

ayyy sorma yaa bende diyetteyim cnmmmsempatiksalakcinnifenalar geliyor içime yaaaaa nasıl yemek isityorum
bugün doktorum programında dedi şekeri düşen insanlar agresif oluyormuşş
benide diyette hiç şeker yokk
ondanmı agresifim ben ya ...zorla bu hafta 1 tatlı kaşığı recel eklettim listeye
oda baştan şekersiz...tadlandırıcısız öle yava bişey dedi

olmaz dedim yaaaaaaaaaaaaaa sıkmayın beni bu kaderrr dedim hahahabayanssulusmile

offf senin diyet pek sıkıymış wallaaa, inşallah kısa zamanda tığ gibi olursun değer bu mahrumiyetlere :sm_cool:

Allah yardımcın olsun Medine'ciğim yorucu bir tempoya apar topar dalıyor insan değil mi?Geçmiş olsun kuzuna..Bağışıklıkları düşük oluyor ,düşük kiloda doğuyorlar ama toparlıyorlar kuzular çabucak üzülme canım..

artvinlimmm ben 19. haftaya girmek üzereyim 7 kilo oldu toplamda işte, artık teke düştüm aslında daha yavaş gitmem lazım ama tutmuyorum kendimi napiimm, tek korkum bel ağrısı o da olmasa kilo hiiiç umurumda değil. bak canım seni de okkadar korkuttular maşallah erken doğum fln olmadı. bu doktorları fazla da dinlememek lazım sanırsamm. biz birbirimize moral verelim, onlar bize vermiyorsa.[/QUOTE]

Canım kesinlikle katılıyorum sana,bak beni dr.22.haftamda başladılar korkutmaya,hele medikaldeki dr.28.bile göremeyeceğimi söyleyip durdu her kontrolde,ve kızım için neler neler dediler.Bak rabbime sığındım kaçıncı haftaya geldim.Ben artık dr.hiiiiç inanmıyorum vede ne yazıkki güvenmiyorum bile,Bence dr.olmak çok başka birşey herkes dr.olamaz,sadece moral bozmakmıdır doktorluk,birazda destek olmak lazım içini ferah tutturmak lazım bence.İnan canım o kadar zorlukla ve isteyerek hamile kaldım.ama benim hamileliğimi bitirdiler,hiç mutlu bir hamile olamadım.Hep üzüntü hep kötü düşünceler.
Neyse çok doluyum bu konuda,bazen şu hamileliğimi hayırlısıyla mutlu sonla bitirsem hepsine tek tek dava açıcam inan onu bile koydum kafaya.

aynen bende karnımı havaya asılı gibi hissediyorum bu aralar..Kan ilacı kullanıyorum..

Canan güzelim benim ya...geçecek hepsi güzelim zor kısmı bitmek üzere yavruların artık ..Oğlumdan çok çektim biliyorsunuz yavrumu yoran sıkıntıları bitince herşey düzelmeye başladı canım..Şimdi senin yavrunda canının acısından böyle huysuz inş.göreceksin çok kısa bir zaman sonra ne neşeli bir yavru olacak..Onun sadece senin kokuna,koynuna ihtiyacı var ne kadar ağlarsa ağlasın geçecek..Sonra bırak evini pislik götürsün..olabildiği kadar olsun herşey..sadece yavrularına bak sen..Kilo dediğin nedir ki gülüm ya...Bugün alınır ,yarın verilir.Elinde 2 tane dünya güzeli var onlar için feda olsun herşey,,o kuzulara sahip olmak için nelerden vazgeçmez insan..Hayatımda olmadığım kadar kilo aldım ama hepsi gidecek inş..Uykuda düzene girecek çok az kaldı canım opuyorumnanaktan
Kimseye ihtiyacın olmayacak kadar güçlü olduğunu düşün,herkese de hak ettiğini ver,beğenmeyen şeyimi yesin tövbe tövbeeeelmaz:
Kaç erkek hediye alır ki karısına yalnız değilsin boşveeerrrkaydirigubbakcemile2İnş.2-3 yıl sonra yavruların elleriyle hazırladıkları hediyeleri verirler sanakaydirigubbakcemile5

kaswa cnm hoşgeldin çok şükür iyiyiz biz yavrularla koşturyorum
çok yaramaz olmaya başladıklar kanepe koltuk tepesindeler...
dağıtma fulll yatak odasında babasının çekemecesii aşağa boşaltılmışş
çarşamba pazarı gibi aldığım gibi tıktım
boşverr didim sorarsa ne diye oğulcuklar yaptı derim...şimdi uyuyolar kaynana geliyor benimm

ayyy seni sormadım cnm sen nasılsın güzel kızım güzel oğlum nasıll

benim için yeni doğmuş bebek olarak çok güzellerdiii...hiç yüzleri gitmiyor gözümün önünden maşallahh kırkbinkereeeeeeee

doğuran arkadaşlara bir sorum var
kendinden ayaklı zıbınlar alıyorum kayınvalidemde onlar kullanışsızmış alma diyor komşusu demiş almayın diye benimde ayaklı tulumlar zıbınlar pantolonlar hoşuma gidiyor hevesi kırılmasın diye karışma demiyorum sizce ayaklı olan pantolonlarmı kullanışlı ayaksız olanlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…