Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımcım nero yu hastanede ziyaret edebildin mi,
yada konuştun mu,nasılmış?

Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan

aman sanki hemen de çocuk oluyor ppöööfffÇok üzgünüm çoook

dimi insan kıymet veriyor bazılarına,
ben kızlarıma bi bohça yaptım,minicik kıyafetlerii,ilk bayramlıklarıı,ilk tırnakları,ilk bezleri,bileklikleri,hastane çıkış raporları,defterleriopuyorumnanaktan..

nasııı yanii serdarmı hacledi seniii

delikafadulden kaydirigubbakcemile3 aman ben de spiralimi kim çıkardı anladımm :kedi:

kimin hacklediğini bilmiyorum tabi,
msni tekrar tekrar kaldırıp kurdum,yok şifremi kabul etmiyor:sm_confused:

Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan

evettttttttttttttt hadi çay ısmarlayım sanaa :içelim::içelim::içelim::içelim:

söylemesi ayıp terasımızda ilk çayımızı içtik aksamları dAHA güzel gündüz güneş çok var ama çarşaff gerdim hahhhaaaa aklinialirimsmile

Yuppiiiiiiiiiiii gelelim kuzum çaya...,bana da beklerim 11.katta ferah bir balkonum var gelin beklerim..zemuszemus

iyi akşamlar hatunlar....
hymarry cicişler hayırlı olsun canım güle güle giysinler kuzucuklar...helal sana 2 çocukdan sonra 3. düşünüyosun valla iii cesaret olsa gerek...
geçmişi okuyccam die kör oluodum he.. gözlerim şaşı beş bakıo şu an... yarın sabah şeker yüklemem var kızlar bana dua edin nolur bu sefer yüksek çıkmasın ya ödüm kopuyo bu şeker işine... annemden dolayı mimliyim zaten...işin kötü tarafı kusmdan tamamlayabilirmiyim bilmiyorum...

Ay wavyim de olsaydı keşke..

evettt canoda olsaydıı yaww
kalırsan görürsün heeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakla tabiii bende saklaabildiklerimi sakladım

delikafadulden kaydirigubbakcemile3 aman ben de spiralimi kim çıkardı anladımm :kedi:

kimin hacklediğini bilmiyorum tabi,
msni tekrar tekrar kaldırıp kurdum,yok şifremi kabul etmiyor:sm_confused:

hee anladım

anacım ne kadar yakınsınız birbirinize siz bakim nerde oturuonuz bi teras çayına davet eden yok canım çekdi bak şimdi zaten hararet yapıom bir balkonum bile yok ühü.....

toplandık ta noldu,yine bana mesaj yazmıyorsun sana mesaj yazdım da :dilcikar:

gülme Çok üzgünüm çoook

alsanaalsanasmile bide benim msn deki deget ten yaptım sana...eski günlerde ki gibi dedik ya...onadn yazmıom..sempatiksalakcinni

teşekkür ederim dorukcum,
valla bu iş öyle hoşuma gitti ki,üçüncüyü de doğursam,alışkanlık yapıp dördüncüyü de isterim diye düşünüyorum valla:lepi:

senin şeker durumunu takip ediyorum canım,hiçbişey olmaz Allahın izniyle,
kontrollü gidiyorsun çünküa.s

evettt canoda olsaydıı yaww

kalırsan görürsün heeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakla tabiii bende saklaabildiklerimi sakladım

hee anladım

ben piyangodan çıkdım kaydirigubbakcemile3 eski dostlar toplanmış bende aradan bittim kaydirigubbakcemile3 pardon

anacım ne kadar yakınsınız birbirinize siz bakim nerde oturuonuz bi teras çayına davet eden yok canım çekdi bak şimdi zaten hararet yapıom bir balkonum bile yok ühü.....

gel kuzum ben b.evlerdeyim hymarryde öle aramızda 10 dk. var....kaswyı bilmiorum yolların ne önemi var kuzum gönüller bir olsun ...

herzaman beklerim cnm ama 6 kat 90 basamak çıkacaksın
herhangi bir sorumluluk kabul etmem :roflol:doğum gibi:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…