Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim yapabilir,
doktorum Serdarımsempatiksalakcinni
nedennn kızz doğracakmısınnn bidaha çok erken yawww toparlan birazz
bende özel olanları saklıyorum gerisini vereceğimm ...bide çok şık olanlarııı annem illa kardeşimin çocuğuna saklıyormuş:bbo:delüüüü kadın
dırımcım nero yu hastanede ziyaret edebildin mi,
yada konuştun mu,nasılmış?
nasııı yanii serdarmı hacledi seniii
Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan
evettttttttttttttt hadi çay ısmarlayım sanaa :içelim::içelim::içelim::içelim:
söylemesi ayıp terasımızda ilk çayımızı içtik aksamları dAHA güzel gündüz güneş çok var ama çarşaff gerdim hahhhaaaa aklinialirimsmile
toplandık ta noldu,yine bana mesaj yazmıyorsun sana mesaj yazdım da :dilcikar:Ayy eski günlerde ki gibi bütün kızlar toplandık ,toplandık...zemuszemusopuyorumnanaktan
gülme Çok üzgünüm çoookhah hah hah haaaaaaaaaaaa çok komik oldu be?
Ay wavyim de olsaydı keşke..
kalırsan görürsün heeeeeeeeeeeeeeeeeeeaman sanki hemen de çocuk oluyor ppöööfffÇok üzgünüm çoook
dimi insan kıymet veriyor bazılarına,
ben kızlarıma bi bohça yaptım,minicik kıyafetlerii,ilk bayramlıklarıı,ilk tırnakları,ilk bezleri,bileklikleri,hastane çıkış raporları,defterleriopuyorumnanaktan..
delikafadulden kaydirigubbakcemile3 aman ben de spiralimi kim çıkardı anladımm :kedi:
kimin hacklediğini bilmiyorum tabi,
msni tekrar tekrar kaldırıp kurdum,yok şifremi kabul etmiyor:sm_confused:
evettttttttttttttt hadi çay ısmarlayım sanaa :içelim::içelim::içelim::içelim:
söylemesi ayıp terasımızda ilk çayımızı içtik aksamları dAHA güzel gündüz güneş çok var ama çarşaff gerdim hahhhaaaa aklinialirimsmile
toplandık ta noldu,yine bana mesaj yazmıyorsun sana mesaj yazdım da :dilcikar:
gülme Çok üzgünüm çoook
Yuppiiiiiiiiiiii gelelim kuzum çaya...,bana da beklerim 11.katta ferah bir balkonum var gelin beklerim..zemuszemus
iyi akşamlar hatunlar....
hymarry cicişler hayırlı olsun canım güle güle giysinler kuzucuklar...helal sana 2 çocukdan sonra 3. düşünüyosun valla iii cesaret olsa gerek...
geçmişi okuyccam die kör oluodum he.. gözlerim şaşı beş bakıo şu an... yarın sabah şeker yüklemem var kızlar bana dua edin nolur bu sefer yüksek çıkmasın ya ödüm kopuyo bu şeker işine... annemden dolayı mimliyim zaten...işin kötü tarafı kusmdan tamamlayabilirmiyim bilmiyorum...
evettt canoda olsaydıı yaww
kalırsan görürsün heeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakla tabiii bende saklaabildiklerimi sakladım
hee anladım
anacım ne kadar yakınsınız birbirinize siz bakim nerde oturuonuz bi teras çayına davet eden yok canım çekdi bak şimdi zaten hararet yapıom bir balkonum bile yok ühü.....