Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

alsanaalsanasmile bide benim msn deki deget ten yaptım sana...eski günlerde ki gibi dedik ya...onadn yazmıom..sempatiksalakcinni
ben aldım mesajı zaten,aynı eski günlerdeki gibi,
benim yakın bi zamanda doğum yapmam lazım o zaman belki eskiş formumuza kavuşuruz
eyvallah diyorum gözüm
gelirim hymarry alır beni hahhahaa emrivakiye bak beee:lepi::kedi:
Araba kocamda biliyorsun canım,bu yüzden taksi kullanıyorum kısa bir süre,
taksiciye sen in ben kullanayım diyorumkaydirigubbakcemile3
ama her halukarda gideriz bi yerlere

para olsa bende doğururum kaydirigubbakcemile3 üçüncü bebeği annelik müthiş bişey beekaydirigubbakcemile2

ay yok ya hiçde kontrollü gitmedim yedimde yedim yine napim ya.. püfffff inşallah sonuçolumlu olur....

doruk sana mesaj yazdııımm,
ay siz alıngan hamişler yokmusunuzzzz,ppöööfff delirtmeyin beniiii sempatiksalakcinni

sen bilmiyormusun ebn nerede oturuyorum demedimi hymarry aynı istikamatteyız havaalanına doğruyum ben

yaww neden mustii çalıyor arabayıı iki çocuklu ve evde olan sensin yaww

fark etmezz bütün taksiler bizim ben benim korsanı alır gelirim sana

ay yok ya hiçde kontrollü gitmedim yedimde yedim yine napim ya.. püfffff inşallah sonuçolumlu olur....

sana yime didimm yimeeeeeesempatiksalakcinni

para olsa bende doğururum kaydirigubbakcemile3 üçüncü bebeği annelik müthiş bişey beekaydirigubbakcemile2

amaaaaann para olur beee,evi de aldın mı,Allah yardım eder..
Allaha sığın,sen doğur ben bütün cicileri sana vereyim bavulla vallaha,
Süper yaaa,fikri bile güzelopuyorumnanaktan

valla numunesiniz heralde he. ben tüm ikiz annelerinden aynı şeyi duyuyorum diolarki amannnn bidahamı allah bunlara ömür versin.... bizde tadalım inşallah bakalım ben ne diycem...
dırım ben anlamadım şimdi bakımı içinmi maddi durum yoksaa tedavi içinmi?

ben aldım mesajı zaten,aynı eski günlerdeki gibi,
benim yakın bi zamanda doğum yapmam lazım o zaman belki eskiş formumuza kavuşuruz
eyvallah diyorum gözüm

Abowwwwwwwwwww şuna bak delüüüüüüüüüüüü sen benüm canımsın yahu

sana yime didimm yimeeeeeesempatiksalakcinni

demesi kolay yime demenin gelde engel ol pazar günü anneler gününde yapmış görümcem profiterolü gelde yeme akşam akşam canınız çeksin... ay yedim napim yedim dayanamıom...

Dırımım ben çok inanıyorum biliyormusun?Senın koca vuracak parayı ...o zaman 2 tane daha yap

sen bilmiyormusun ebn nerede oturuyorum demedimi hymarry aynı istikamatteyız havaalanına doğruyum ben
yok konuşmadık..
kızlar ya artvınlı yok ortalarda bılen varmı yada haberı olan
Artvinli az önce buradaydı,altta adı vardı,şimdi yok.

Kocam 3 ay Silivri cezaevinde görevli,mecbur arabayla gidiyor canım,
Canandan değilse bi doğum hediyesi diye,bi anneler günü diye araba mı hediye ettiler de biz mi kullanmadıkkaydirigubbakcemile3

farketmez her türlü gezilirkaydirigubbakcemile

kızlar hepinizi bilahire öptüm.... sabah erkenciyim....
iyi geceler hepinize... dua edin emi bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…