Gelin kuzum gelin...Hymarry sever taşımayı Allah razı olsun getirirde,götürürde..gelirim hymarry alır beni hahhahaa emrivakiye bak beee:lepi::kedi:
ben piyangodan çıkdım kaydirigubbakcemile3 eski dostlar toplanmış bende aradan bittim kaydirigubbakcemile3 pardon
ben aldım mesajı zaten,aynı eski günlerdeki gibi,alsanaalsanasmile bide benim msn deki deget ten yaptım sana...eski günlerde ki gibi dedik ya...onadn yazmıom..sempatiksalakcinni
Araba kocamda biliyorsun canım,bu yüzden taksi kullanıyorum kısa bir süre,gelirim hymarry alır beni hahhahaa emrivakiye bak beee:lepi::kedi:
iyi akşamlar hatunlar....
hymarry cicişler hayırlı olsun canım güle güle giysinler kuzucuklar...helal sana 2 çocukdan sonra 3. düşünüyosun valla iii cesaret olsa gerek...
geçmişi okuyccam die kör oluodum he.. gözlerim şaşı beş bakıo şu an... yarın sabah şeker yüklemem var kızlar bana dua edin nolur bu sefer yüksek çıkmasın ya ödüm kopuyo bu şeker işine... annemden dolayı mimliyim zaten...işin kötü tarafı kusmdan tamamlayabilirmiyim bilmiyorum...
teşekkür ederim dorukcum,
valla bu iş öyle hoşuma gitti ki,üçüncüyü de doğursam,alışkanlık yapıp dördüncüyü de isterim diye düşünüyorum valla:lepi:
senin şeker durumunu takip ediyorum canım,hiçbişey olmaz Allahın izniyle,
kontrollü gidiyorsun çünküa.s
sen bilmiyormusun ebn nerede oturuyorum demedimi hymarry aynı istikamatteyız havaalanına doğruyum bengel kuzum ben b.evlerdeyim hymarryde öle aramızda 10 dk. var....kaswyı bilmiorum yolların ne önemi var kuzum gönüller bir olsun ...
herzaman beklerim cnm ama 6 kat 90 basamak çıkacaksın
herhangi bir sorumluluk kabul etmem :roflol:doğum gibi:roflol::roflol:
ben aldım mesajı zaten,aynı eski günlerdeki gibi,
benim yakın bi zamanda doğum yapmam lazım o zaman belki eskiş formumuza kavuşuruz
eyvallah diyorum gözüm
Araba kocamda biliyorsun canım,bu yüzden taksi kullanıyorum kısa bir süre,
taksiciye sen in ben kullanayım diyorumkaydirigubbakcemile3
ama her halukarda gideriz bi yerlere
ay yok ya hiçde kontrollü gitmedim yedimde yedim yine napim ya.. püfffff inşallah sonuçolumlu olur....
para olsa bende doğururum kaydirigubbakcemile3 üçüncü bebeği annelik müthiş bişey beekaydirigubbakcemile2
para olsa bende doğururum kaydirigubbakcemile3 üçüncü bebeği annelik müthiş bişey beekaydirigubbakcemile2
ben aldım mesajı zaten,aynı eski günlerdeki gibi,
benim yakın bi zamanda doğum yapmam lazım o zaman belki eskiş formumuza kavuşuruz
eyvallah diyorum gözüm
sen bilmiyormusun ebn nerede oturuyorum demedimi hymarry aynı istikamatteyız havaalanına doğruyum ben
kızlar ya artvınlı yok ortalarda bılen varmı yada haberı olan
yaww neden mustii çalıyor arabayıı iki çocuklu ve evde olan sensin yaww
fark etmezz bütün taksiler bizim ben benim korsanı alır gelirim sana
sana yime didimm yimeeeeeesempatiksalakcinni
ıyıdır ıns doguma falan gıtmıs olmasında erken daha yarın bı arayım onuda
yok konuşmadık..sen bilmiyormusun ebn nerede oturuyorum demedimi hymarry aynı istikamatteyız havaalanına doğruyum ben
Artvinli az önce buradaydı,altta adı vardı,şimdi yok.kızlar ya artvınlı yok ortalarda bılen varmı yada haberı olan
yaww neden mustii çalıyor arabayıı iki çocuklu ve evde olan sensin yaww
fark etmezz bütün taksiler bizim ben benim korsanı alır gelirim sana
haha biliyorummm kuzuuu bi ucak indireyim senin çatıyaaazemuszemus