arkadaşlar merhaba..
burada yaklaşık 1 senedir çok şey paylaştık hala da fırsat buldukça paylaşıma devam ediyorum ama malum iki bebekle çok zor oluyor..inşallah hepiniz sağlıkla ve vakitlice alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve inşallah benimkiler gibi gazlı, kolik, mız mız, ağlayan çocuklarınız olmaz da rahatça bakarsınız..ben bir yardımcı bayan ve annemle zor yetişiyorum çünkü benim kuzulara..Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin çünkü ben çooookk ama çoookk mutluyum..darısı hepinizin başına..
söylemek istediğim şey şu: burada öyle arkadaşlıklar edindim ki bursada görüştüğüm canım arkadaşlarım, daha yüzünü bile görmediğim ama desteklerini hiç eksik etmeyen hep yanımda olan dostlarımdan yakın canlarım var benim..tek tek isimlerini saymıyorum herkes kendini biliyor..bursadaki arkadaşlarımla görüşüyorum fırsat buldukça ama başka şehirlerde olanlarda msn ya da facebook aracılığıyla paylaşımlarımız devam ediyor hatta telefonla konuşuyorum onlarla..tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmaya çalışıyorum ki en başta DIRIM,CANAN,KAYRA,KEVSER,ÇEKİRGELER var..her fırsatta söylüyorum hakkınızı helal edin ama sadece adını saydıklarım değil hepiniz helal edin hakkınızı..
burada bir çoğunuzun adından farklı nickleri var ve facebookta gerçek adınızla kayıtlısınız eklediğinizde ortak arkadaşlarımıza bakıp KK arkadaşlarımsa kabul ediyorum ama dünden beri yaşadığım bir olay beni çok rahatsız etti ve üzdü..olayı anlatmak istemiyorum zaten facebook listemde olanlar yapılan ayıbı gördü..uzatmak da istemiyorum ama şunu söylemeliyim ki gerek burada gerek facebookta gerek msn de beni de üzen kıran kızdıranlar oluyor zaman zaman ya da yanlış anlamalar oluyor fakat ben yaşananlar hatrına terbiyemi asla ve asla bozmuyorum herkese yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum..herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum haliyle..ben yine terbiyemi bozmadan o kişiyi rencide etmeden kim olduğunu açıklamadan yazıyorum bunları..ama ricam beni eklediğinizde facebooktan buradaki nickinizi yazarsanız bana ona göre bilirim ben de kimin neye ne kadar değdiğini..
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..