- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
doğuran arkadaşlara bir sorum var
kendinden ayaklı zıbınlar alıyorum kayınvalidemde onlar kullanışsızmış alma diyor komşusu demiş almayın diye benimde ayaklı tulumlar zıbınlar pantolonlar hoşuma gidiyor hevesi kırılmasın diye karışma demiyorum sizce ayaklı olan pantolonlarmı kullanışlı ayaksız olanlarmı?
kendinden ayaklı zıbınlar alıyorum kayınvalidemde onlar kullanışsızmış alma diyor komşusu demiş almayın diye benimde ayaklı tulumlar zıbınlar pantolonlar hoşuma gidiyor hevesi kırılmasın diye karışma demiyorum sizce ayaklı olan pantolonlarmı kullanışlı ayaksız olanlarmı?
bırcecım kaynanalarımızın mantıkları nasıl calısıor bılmıyorum ama ben kendı kaynanamı cok severım cok ıyıdır..bana dıyorkı bebekelre havlu alma bornoz alma bızım zamanımızda yoktu bız tulbentle sılıoduk send eole yaparsın dıyo zemuszemus bende tamam anne he anne dıyorum kalbı kırılmasın dıye ıste senbosver kendı kafana gore takıl opuyorumnanaktan optum cnm
Yakında bebek bezi alma,eskiden biz saatlerce kaynatır kaynatır ütülerdik,tüm zamanımızı bez kaynatmaya ayırırdık da der yakında..:mymeka: sinir oldum yani..
ewet ya bazen cok sasırıorum soledıkelrıne dıorkı bebekelr dogunca kesın sarılık olur dıor dr a falan goturme sakın kan alamsınalr dıo sarı bez oort ustune don arkanı yat duzleır dıoklava:
arkadaşlar merhaba..
burada yaklaşık 1 senedir çok şey paylaştık hala da fırsat buldukça paylaşıma devam ediyorum ama malum iki bebekle çok zor oluyor..inşallah hepiniz sağlıkla ve vakitlice alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve inşallah benimkiler gibi gazlı, kolik, mız mız, ağlayan çocuklarınız olmaz da rahatça bakarsınız..ben bir yardımcı bayan ve annemle zor yetişiyorum çünkü benim kuzulara..Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin çünkü ben çooookk ama çoookk mutluyum..darısı hepinizin başına..
söylemek istediğim şey şu: burada öyle arkadaşlıklar edindim ki bursada görüştüğüm canım arkadaşlarım, daha yüzünü bile görmediğim ama desteklerini hiç eksik etmeyen hep yanımda olan dostlarımdan yakın canlarım var benim..tek tek isimlerini saymıyorum herkes kendini biliyor..bursadaki arkadaşlarımla görüşüyorum fırsat buldukça ama başka şehirlerde olanlarda msn ya da facebook aracılığıyla paylaşımlarımız devam ediyor hatta telefonla konuşuyorum onlarla..tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmaya çalışıyorum ki en başta DIRIM,CANAN,KAYRA,KEVSER,ÇEKİRGELER var..her fırsatta söylüyorum hakkınızı helal edin ama sadece adını saydıklarım değil hepiniz helal edin hakkınızı..
burada bir çoğunuzun adından farklı nickleri var ve facebookta gerçek adınızla kayıtlısınız eklediğinizde ortak arkadaşlarımıza bakıp KK arkadaşlarımsa kabul ediyorum ama dünden beri yaşadığım bir olay beni çok rahatsız etti ve üzdü..olayı anlatmak istemiyorum zaten facebook listemde olanlar yapılan ayıbı gördü..uzatmak da istemiyorum ama şunu söylemeliyim ki gerek burada gerek facebookta gerek msn de beni de üzen kıran kızdıranlar oluyor zaman zaman ya da yanlış anlamalar oluyor fakat ben yaşananlar hatrına terbiyemi asla ve asla bozmuyorum herkese yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum..herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum haliyle..ben yine terbiyemi bozmadan o kişiyi rencide etmeden kim olduğunu açıklamadan yazıyorum bunları..ama ricam beni eklediğinizde facebooktan buradaki nickinizi yazarsanız bana ona göre bilirim ben de kimin neye ne kadar değdiğini..
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..
Ne Kadar haklısın anlatamam oldu işte cok üzgünüm yarım orda hayırlısıyla kavusım kimseye dokundirmıcam diyorum şimdi anneme bile öpme diyorum korkar oldular benden artık gelenede diyorum öpmek yok uzaktan bakın cıkın bide odalarında oturuyolar ya oluyorum yaaamedine cnm çok geçmiş olsun ahh cnm ya neden kaptı yaa
ben sana diyeyim gelen giden çocukların odasına girdi
eline aldı...
ben eve geldiğimde hastaneden öyle bir tembihlenmiştimki
herkese demiştim bebeklerim çok ufak odalarını tek tek gireceksiniz
öpyeceksiniz battaniyesinde tutacaksınız demiştim...
ve sonuç kimse bizi ziyarete gelmedi
çok içerlemiştim ama iyide oldu
gerizekalı eltim yoldan geldi elini çocuğun ağzını vermiş yalanıyor bu demişti
ben baştan bişey demedim....ikinci kez aynı hareketi yapınca lohusalıktan da olsa gerek
,gayet agresif neden elini çocuğun ağzını sokuyorsun dedim...çıkıştım
o günden bu yana konuşmuyolar bende konuşmuyorum...amcası yiğenlerini 23 günlükken
gördü sadece....umrumdada değil 40 gün hastanede yatarken birkere ziyeret etmediler
çıkarkende bebek doktru bebekler çok küçük mikroba açıklar bişey olursa
alırız biz bakarız dediler...sanırım hastaneye tekrar gitme durumu beni çıldırtmıştı
aman kızlar bizler 37 haftalıkda doğursak normal bebek kilosunda doğmadıklarınan vücut bağışıklığı
zayıf oluyor çocukların pramatüre oluyor kızlarrr...sakın ellerini yıkamayan kişileri odalarına almayın
eller sıvı sabun değil kalıp sabunlarla yıkanacak ...misafir ise protex sıvı sabunla yıkanacak...
tek tek odalarına girsinler kalabalıksa ..ve bebeklerin odasını 1 saat havalandırın........
ayyy sabah sabah nutuk attım ama yaşadıklarım bunlar sizlerde yaşamayın doğum sonrası anne yavrusundan ayrılması çok zor........
yavrukirpi ben hiç kilo alımıma bakmadım çünki aşırı kusuyordum be12 kilo ilede bitti gebeliğim zaten
ama normal olabilir haftan baya ilerledi bebek büydü...ama dikkat et cnm hamur işi tatlı ağırlıklı değilde
et sebze ağırlıklı ye...ama canın çekiyorsada hiçç engelleme derim abartmadan ye
insan hamişken yemeyecekte ne zaman yiyecek
oyy biz kalktik ikisabahtir kuzularim uyuyor rahat ettim valla
ama eşimle ben hasta oluyoruz.....aliştede öksürük varr pöffffff pekmez takviyesi yapacağımm
Allah yardımcın olsun Medine'ciğim yorucu bir tempoya apar topar dalıyor insan değil mi?Geçmiş olsun kuzuna..Bağışıklıkları düşük oluyor ,düşük kiloda doğuyorlar ama toparlıyorlar kuzular çabucak üzülme canım..
arkadaşlar merhaba..
burada yaklaşık 1 senedir çok şey paylaştık hala da fırsat buldukça paylaşıma devam ediyorum ama malum iki bebekle çok zor oluyor..inşallah hepiniz sağlıkla ve vakitlice alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve inşallah benimkiler gibi gazlı, kolik, mız mız, ağlayan çocuklarınız olmaz da rahatça bakarsınız..ben bir yardımcı bayan ve annemle zor yetişiyorum çünkü benim kuzulara..Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin çünkü ben çooookk ama çoookk mutluyum..darısı hepinizin başına..
söylemek istediğim şey şu: burada öyle arkadaşlıklar edindim ki bursada görüştüğüm canım arkadaşlarım, daha yüzünü bile görmediğim ama desteklerini hiç eksik etmeyen hep yanımda olan dostlarımdan yakın canlarım var benim..tek tek isimlerini saymıyorum herkes kendini biliyor..bursadaki arkadaşlarımla görüşüyorum fırsat buldukça ama başka şehirlerde olanlarda msn ya da facebook aracılığıyla paylaşımlarımız devam ediyor hatta telefonla konuşuyorum onlarla..tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmaya çalışıyorum ki en başta DIRIM,CANAN,KAYRA,KEVSER,ÇEKİRGELER var..her fırsatta söylüyorum hakkınızı helal edin ama sadece adını saydıklarım değil hepiniz helal edin hakkınızı..
burada bir çoğunuzun adından farklı nickleri var ve facebookta gerçek adınızla kayıtlısınız eklediğinizde ortak arkadaşlarımıza bakıp KK arkadaşlarımsa kabul ediyorum ama dünden beri yaşadığım bir olay beni çok rahatsız etti ve üzdü..olayı anlatmak istemiyorum zaten facebook listemde olanlar yapılan ayıbı gördü..uzatmak da istemiyorum ama şunu söylemeliyim ki gerek burada gerek facebookta gerek msn de beni de üzen kıran kızdıranlar oluyor zaman zaman ya da yanlış anlamalar oluyor fakat ben yaşananlar hatrına terbiyemi asla ve asla bozmuyorum herkese yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum..herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum haliyle..ben yine terbiyemi bozmadan o kişiyi rencide etmeden kim olduğunu açıklamadan yazıyorum bunları..ama ricam beni eklediğinizde facebooktan buradaki nickinizi yazarsanız bana ona göre bilirim ben de kimin neye ne kadar değdiğini..
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..
isim yüzünden eşimle küstük tutturdu göktürk olsun erkek diye istemiyorum dedim ikinci isminide kayınpederim koyacak canım çok sıkkın kızlar öfffffffffffffff
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben tetenoz aşısı olmadım.dr.hiç birşey demedi bende sormadım.