Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Anneme sordum şimdi,o da tam tersini söyledi..İlk zamanlar ayaklı zıbınlar,ağı tamamen düğmeli,çıtçıtlı olacak dedi..Sonradan ayaksız zıbınlar iyi dedi..

kullanışlı bu birgerçek
ama çok fazla alma derim ayakları patikli şeylerde sorun şuki bebek boydan uzadığında enden hala kıyafet oluyor ama ayağı kapalı olursa ayaktan sıkacak...benimde varıdı 6 ay gidrdim 3-6 ay boyutunda aldım...ama sonrsı için kesinlile pişama türü alın bacak kısmı manşetli olsun

ABOOO kimseler yokk

ayyy çok yoruldum terası yıkadım kuruladım ...zar zor kanepeyi çıkardım ama bana sorun ter attım
duş alacağım halıyıda serdim....sadece tv.çıkarmak kaldı aksama eşim onu yapar....çocukların park yatağından birini çıkardımmı oldu bitti bu iş yaza orada oturacağım valla ev kirlnemz dağılmaz hem çocuklar hava alırlar

bırcecım kaynanalarımızın mantıkları nasıl calısıor bılmıyorum ama ben kendı kaynanamı cok severım cok ıyıdır..bana dıyorkı bebekelre havlu alma bornoz alma bızım zamanımızda yoktu bız tulbentle sılıoduk send eole yaparsın dıyo zemuszemus bende tamam anne he anne dıyorum kalbı kırılmasın dıye ıste senbosver kendı kafana gore takıl opuyorumnanaktan optum cnm

Yakında bebek bezi alma,eskiden biz saatlerce kaynatır kaynatır ütülerdik,tüm zamanımızı bez kaynatmaya ayırırdık da der yakında..:mymeka: sinir oldum yani..

Yakında bebek bezi alma,eskiden biz saatlerce kaynatır kaynatır ütülerdik,tüm zamanımızı bez kaynatmaya ayırırdık da der yakında..:mymeka: sinir oldum yani..

ewet ya bazen cok sasırıorum soledıkelrıne dıorkı bebekelr dogunca kesın sarılık olur dıor dr a falan goturme sakın kan alamsınalr dıo sarı bez oort ustune don arkanı yat duzleır dıoklava:

arkadaşlar merhaba..
burada yaklaşık 1 senedir çok şey paylaştık hala da fırsat buldukça paylaşıma devam ediyorum ama malum iki bebekle çok zor oluyor..inşallah hepiniz sağlıkla ve vakitlice alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve inşallah benimkiler gibi gazlı, kolik, mız mız, ağlayan çocuklarınız olmaz da rahatça bakarsınız..ben bir yardımcı bayan ve annemle zor yetişiyorum çünkü benim kuzulara..Allah sağlık sıhhat versin eksikliklerini göstermesin çünkü ben çooookk ama çoookk mutluyum..darısı hepinizin başına..
söylemek istediğim şey şu: burada öyle arkadaşlıklar edindim ki bursada görüştüğüm canım arkadaşlarım, daha yüzünü bile görmediğim ama desteklerini hiç eksik etmeyen hep yanımda olan dostlarımdan yakın canlarım var benim..tek tek isimlerini saymıyorum herkes kendini biliyor..bursadaki arkadaşlarımla görüşüyorum fırsat buldukça ama başka şehirlerde olanlarda msn ya da facebook aracılığıyla paylaşımlarımız devam ediyor hatta telefonla konuşuyorum onlarla..tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmaya çalışıyorum ki en başta DIRIM,CANAN,KAYRA,KEVSER,ÇEKıRGELER var..her fırsatta söylüyorum hakkınızı helal edin ama sadece adını saydıklarım değil hepiniz helal edin hakkınızı..
burada bir çoğunuzun adından farklı nickleri var ve facebookta gerçek adınızla kayıtlısınız eklediğinizde ortak arkadaşlarımıza bakıp KK arkadaşlarımsa kabul ediyorum ama dünden beri yaşadığım bir olay beni çok rahatsız etti ve üzdü..olayı anlatmak istemiyorum zaten facebook listemde olanlar yapılan ayıbı gördü..uzatmak da istemiyorum ama şunu söylemeliyim ki gerek burada gerek facebookta gerek msn de beni de üzen kıran kızdıranlar oluyor zaman zaman ya da yanlış anlamalar oluyor fakat ben yaşananlar hatrına terbiyemi asla ve asla bozmuyorum herkese yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum..herkesten de aynı hassasiyeti bekliyorum haliyle..ben yine terbiyemi bozmadan o kişiyi rencide etmeden kim olduğunu açıklamadan yazıyorum bunları..ama ricam beni eklediğinizde facebooktan buradaki nickinizi yazarsanız bana ona göre bilirim ben de kimin neye ne kadar değdiğini..
hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

Herkeze merhaba 28 haftalık ikiz gebeyim sizleri devamlı takip ediyorum ama yazmamıştım daha önce bebek eşyalarını yıkadınız mı? ben yıkamaktan yanayım ama kayınvalidem özellikle örgülerin yıkanmamasında ısrarlı sanki kirlenince yıkanmayacak süs gibi öylece duracaklar hiç anlam vermiyorum nasıl böyle düşündüklerinide anlamıyorum CADIARZU

şimdikızlar tülbet işi doğru biz ikitane namaz başartüsü gibi tülbent aldık ufak bebekler için çok iyi hemen suyu çekiyor...ama havlu alın tabikide lazım yanii

ben bebek çamaşırlarımın giydireceklerim herşeyini yıkadım ben

:1hug:

a.s.

Ne Kadar haklısın anlatamam oldu işte cok üzgünüm yarım orda hayırlısıyla kavusım kimseye dokundirmıcam diyorum şimdi anneme bile öpme diyorum korkar oldular benden artık gelenede diyorum öpmek yok uzaktan bakın cıkın bide odalarında oturuyolar ya oluyorum yaaa

Ben hiç vermek istemedim ama doktor 2.5 kilo cocuga bakamassın dedi cok cok üzülüyorum bir kavussam cok özledim onu amin inş hemen toparlar

isim yüzünden eşimle küstük tutturdu göktürk olsun erkek diye istemiyorum dedim ikinci isminide kayınpederim koyacak canım çok sıkkın kızlar öfffffffffffffff

dırım demıstıkı bu konuyu uzatmayın akılda mechuller kalmasın burcının bahsettıgı sozde ayıbı yapan bnm ne yaptıgımıda bılmıorum ya yazıdıgı bır yqazıya yorum yaptım sadece cocukalrı allaha havale etme dedım okadar bu ayıp olarak karsıma cıktı sonrada esının soledıgı sozlerı yaptıgı saygısızlıkalrı o bnm kocam ıstedıgını soelr dıerek oert bas etmeye calıstı
bız allaha havale edıoruz derken cogu ınsan neyı kasteder bılıormusun burcın hanım eger bırı cnaımızı yakmıssa ahımızı almıssa beddua etmeyız ve derızkı sneı allaha havale edıorum ben bu skeılde naladıgım ıcın bu sozu o yuzden allaha havale edıorum lafına katılmıorum dedım sadece olan solenen budur
ama sız bır egıtımcısınız ve asıl saygısıslıgı sız ve esınız yaptınız ben bu konuyu uzatmak ıstemedım ama bolesıne basıt hesapları buraya kadar tasımıssınız masallah terbıyemden ve egıtımcı kısılıgınıze olan saygımdan tekkelıme odun vermeden sıze sunu soluyorum
yazıdıgmın kelımenın hala arkadasındayım ben kotu hıcbırsey demedım suclu olarak gormuorum kendımı tek kelıme terbıyesıslık etmedım benı bununla ıtham edemessın ıstersneız konusmaları kopyalayın koyun buraya herkes gorsun dedıgım laf sadece sudur arkadaslar bukadar kotu eden benı allaha havale edıorum lafına katılmıorum dedım 210 yılındayız mılenyum cagını yasıoruz elestırısını kaldıramıcmaız yazıları yazmamamız gerekır..dıye dusunuyorum hele hele kaldıpta buraya bole bsıey yazmanızı sıze yakıstıramadım zorunuza gıden ne oldu onuda anlayamadım
kı sız kalkıpta kımseye bnm esım ıstedıgını soler dıyemessınız kımseye cunku burda hepımız anneyız yada anne adayıyız hepımızın esı var ...

bırde cekınemeyın o kısının ben oldugumu acıklayın rencıd eolmam cunku renscıde olucak bırsey demedım sıze...

isim yüzünden eşimle küstük tutturdu göktürk olsun erkek diye istemiyorum dedim ikinci isminide kayınpederim koyacak canım çok sıkkın kızlar öfffffffffffffff

eşim isim koyma işini bana bıraktı.iki isimli olacaklar..2.isimleri de kendi isimlerimiz olucak...Yani oğlumuzun 2.ismi eşimin,kızımızınki de benim adım olacak..

İsim koyma hakkı öncelikle annenindir..Çünkü 9 ay taşıyan,kahrını çeken annedir..Eğer annenin rızası varsa diğer insanlar isim koya bilir..eşine hatırlat bunu canım...

burçin ve dalin uzatmayın artık............. konuyu baştan sona okudum.... yanlış anlama olmuşşş........... lütfeeeeeennn..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…