günaydın kızlarr,
nurtopu canım, ben de 15. haftaya kadar çoğul gebeliktim hiçbir test yapılamadı o yüzden, doktor dün bana da amniyosentez teklif etti ama düşündüm, bunun için gerekli faktörlerden sadece 3lü testle ilgili olanı ksmen tutuyor, geri hiçbir gereklilik beni kapsamıyor. ayrıca zaten üçüzle başladım, redüksiyon stresini 2 kere yaşadım birinde olmadı birinde oldu, sonra tam stabil olduk derken ikizlerden birinin kalbi durdu, sonra kanamalar 2-3 haftadır, artık azıcık rayına oturmuş gibiyken bir travma daha gözüm yemiyor. Allah sağlık versin tüm bebişlere, sana doktorunun sunduğu sebep daha bi saçmaymış zaten, ikizler fabrikasyon olmuyorki hep biri önde gidiyor, bazen önde giden değişebiiyorr, boşver ayrıntılı ultrasonlarla rahatlatalım içimizi.
kızlar ben bi haftada 2 kilo almışımm, inanılır gibi değill. gerçi 1.5 aydır hiç kilo almıyordum ama 1 haftada çok olmuş gibi, sizinde böyle durup durup aniden fırladığı oluyormuydu?
kızımın hareketlerini artık seğirme şeklinde hissediyorum şükürler olsun, özellikle yemeklerden sonra, bir de tekmeleri duyabilsek süpper olacak .