Kızlar bugün dr.a gittim 3lü test için. Ultrasonda bebekler arasında 1 hafta fark çıktı. Dr. sonuca göre bebeğin biri niye geride diye amniyosentez yapabiliriz dedi
Açıkçası bende endişelendim biraz. Bana deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hiç böyle bi şey başına gelen oldu mu?
Ya da sizlerin bebeklerinin boyutları hep aynı mı gitti
Bizimkilerin kafa çapları arasında 3 mm fark var. Bu da yaklaşık 1 haftaya tekabül ediyormuş.
inşallah iyidirler canım
çok sağolasın
Kızlar bugün dr.a gittim 3lü test için. Ultrasonda bebekler arasında 1 hafta fark çıktı. Dr. sonuca göre bebeğin biri niye geride diye amniyosentez yapabiliriz dedi
Açıkçası bende endişelendim biraz. Bana deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bizimkilerin kafa çapları arasında 3 mm fark var. Bu da yaklaşık 1 haftaya tekabül ediyormuş.
çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız
2li testimde normal çıkmıştı
inşallah 3lü de normal çıkar
yok canım özel değil üniversiteye
yok canım özel değil üniversiteye
Hayırlı olsun.Ne kadar geç öğrenmişsin yaa.CADIARZUBen 6. haftamda öğrenmiştimselam arkadaslar bende bugun bebıslerımın ıkısınınde kız oldugunu ogrendım .18.haftadayım daha yenı gosterdıler kendılerını.
Maşallah canım,merhaba kızlar umarım herkes iyidir ne zamandır yazamadım listeye baktım da bir kişi kalmış bana iyice heyecan bastı inşallah hayırlı vakitte hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. artık odamız da herşeyiyle hazırlandı evin badana temizliği de bitti çok şükür artık bebeklerimizi bekliyoruz . kontrollerimiz haftada bire düştü yarın 35 hafta olacağız perşembe kontrolumuz var doktor gün vermedi maşallah doğmaya pek niyetleri yok diyor
günaydın hanımlar ağlak birgüne yine başladım
ömerin ağlaması ile kalktım
aliş yanımda uyuyordu......
hemen sütlerini verdim....ama ömer herşeye ağlıyor tabi yaramazlık yapıyorsa hiç sesi çıkmıyor...
aliş baya süt içti allahım bir kokuu inanamadım kasıkalrından sırtının ortasına kadar yapmış hemen küvete attım yıkadım allahım yaaa nasıl becermiş o kadar yapamayı yaaa....
şimdi kahvaltı yapacağım öptüm
bu arad kızlar bugun dr ma gittim ve cinsiyetlerimizi orendik Rabbime şukurler olsun biri kız biri erkek miş rabbim saglık sihhat lı olmalarını nasip etsin inş