Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar bugün dr.a gittim 3lü test için. Ultrasonda bebekler arasında 1 hafta fark çıktı. Dr. sonuca göre bebeğin biri niye geride diye amniyosentez yapabiliriz dedi
Açıkçası bende endişelendim biraz. Bana deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hiç böyle bi şey başına gelen oldu mu?
Ya da sizlerin bebeklerinin boyutları hep aynı mı gitti
Bizimkilerin kafa çapları arasında 3 mm fark var. Bu da yaklaşık 1 haftaya tekabül ediyormuş.

Çok saçma...para tuzağı resmen..ikiz bebeklerde biri daha önde olur her zaman..ayrıca ultrason makinasına ve doktorun ölçümüne göre değişir ölçüler..seni boş yere telaşlandırdıklarını düşünüyorum..zaten gelişimleri zaman zaman farklılık gösterir bebeklerin..

canım amniyosentez riskli ve senin için şu an çok gereksiz
ben her kontrole gittiğimde farklı görüyorum bebeklerimi genelde kız iri ve önde oluyor bir önceki kontrolde 10 güne yakın kız büyük çıkmıştı en son gittiğimde neredeyse aynı günlerdeydiler yani bu durum normal korkma her gittiğinde sende göreceksin farklılıkları
önemli olan sağlıklı olmaları

çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız
2li testimde normal çıkmıştı
inşallah 3lü de normal çıkar

merhaba kızlar yorudum aman yaa 2 gün bişey yapma batıyor heryer ....heryeri sildim süpürüdm tozlarını aldım çamaşır topla katla daha yerleştirmedim bile çocukları besledim...
şimdi duşumu aldım çocuklara yemek vereceğim....
sizlere bakem dedim..

doruk cnm çok şükür evimde çocukların zarar göreceği sivri yerler yüksek yerler kafalarına düşecek objeler yok...yani eşya yok hahah :))onlar rahat rahat hareket etsin diye başkasına verdim eşyalarımı...
ama kaza bu akacak kan başta durmazz işte ...çok geçmiş olsun

nurtopu cnm benim bebeklerim18 haftalıkken biri bir hafta ileride gidiyordu..doktorum takip edelim dedi..taki 30 haftaya kadar hep öyle gitti..32 haftada birbirlerini yakaladılar....
doğuncada ikizlerdne biri daha iri daha büyük daha aktif oluyor cnm
bence aslaaaaaaaaa amiyosentez yaptırma
bebeklerinin sağlı tehlikeye girer ...amiyosentezde düşük riski var...
ve amiyosentez 40 yaşlı hamilelere ve ikili testte risk görüldüğünde
yada daha önce genetik bozukluğu vs.vs. uzayan sonuçlarda yapılıyor
öle ileriden gitti yapalım demek ne kolay beee.....
hani 3 hafta gitse belki diyeceğim cnm ....

çok sağol dirim kızı bizimkide öbürünü yakalar inşallah
Allah bebeklerimize ağlık versin

yok canım özel değil üniversiteye

üniverisiteler özel hastaneden daha beter bazı konularda.araştırma yapmak için denek arıyorlar resmen..bencede asla yaptırma....benimkilerin arasında da 3-4 gün fark var..önemli olan sağlıklı olmaları...inşaallah hepimizinki sağlıklıdır ve hayırlısıyla sağlıkla rabbim bebeklerimizi bize bağışlar...

herkese iyi akşamlarrr..bebişlerinizi öpüyorum
benimkilerinde arasında 2 hafta vardı...hep öyle devam etti. şimdi küçüğüm geçtiii..tanıyanlar görenler bilir...sen keyfine bak..

banada devlet hastanesinde 3 li test istediler bugun kendi tüp bebek fr gittim ikizlerde 3lü tarama testi yapılmaz dedi yanlış sonuçkar verebilir yaptıma dedi ikiz oldukları için oyuden ben yaptırmıcam 3 lü testi

bu arad kızlar bugun dr ma gittim ve cinsiyetlerimizi orendik Rabbime şukurler olsun biri kız biri erkek miş rabbim saglık sihhat lı olmalarını nasip etsin inş

selam arkadaslar bende bugun bebıslerımın ıkısınınde kız oldugunu ogrendım .18.haftadayım daha yenı gosterdıler kendılerını.
Hayırlı olsun.Ne kadar geç öğrenmişsin yaa.CADIARZUBen 6. haftamda öğrenmiştim

Maşallah canım,inşallah biz de senin haftalarına geliriz sağlıkla:Saruboceq::Saruboceq:

Canım sen bebişlerine kendin mi bakıyorsun?

Bence de saçma amniyosentez.Bu ne ya hergün bir kiş amniyosentez yaptırıyor neredeyse.Tamam riskli durumları anlıyorum da; ikiz gebeliklerde asıl bu müdahele daha tehlikeli değil mi
1 hafta araları olmaları kötü değil ki.Bence hiç moralini bozma canım.Geride olan diğerine yetişir inşallah

bu arad kızlar bugun dr ma gittim ve cinsiyetlerimizi orendik Rabbime şukurler olsun biri kız biri erkek miş rabbim saglık sihhat lı olmalarını nasip etsin inş

Çok sevindim canım.Benim de gönlümden o geçiyor.Hatta 2 kız bile olabilir.Tabi ki sağlıklı olsunlar da önce Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…