Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel.Zordur ama güzeldir.Ben kimseye bırakmak istemiyorum.İlk etapta ücretsiz izin falan düşünüyorum.Hayırlısıyla o günler gelsin inşallah
evet cnm zor ama güzel yanlız bakmak çok daha iyi ama yakınların yanında olmalı
sıkıştığında gelsin.........sen öğretmesin imkanınn varsa ücretsiz izin mantıklı
çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız
2li testimde normal çıkmıştı
inşallah 3lü de normal çıkar
canım her doktor başka bişe diyorrr
bende devlette kontrol oluyorum 19.haftamda sadece ayrıntılıya sokacaklar beni hem doktorlar saçma buluyo ikizler için ikili ve üçlü testi yanılma paylarııı çok yüksek çünküüü
bence sen canını sıkma boşunaa
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gözlerimi açamıyorum artık yaaa uykusuzluktan mafoldum
kızın ağlama krizleri bitmiyo bitmiyo bitmiyoooo
ev leşşş gibiiii çamaşır ütü derleme toplama toz alma herşey beni bekliyoo heryerimden kıllar taşmışşş kendi tremizliğimşde yapamıyorummm off çok kötüyüm sabah sabah dahada morelim bozuldu tartıya çıktım oda ne 2 kilo daha almışım önüm ayrı arkam ayrı gidioo bu dahada sinirlerimi bozuyoo off ya off yaaa
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gözlerimi açamıyorum artık yaaa uykusuzluktan mafoldum
kızın ağlama krizleri bitmiyo bitmiyo bitmiyoooo
ev leşşş gibiiii çamaşır ütü derleme toplama toz alma herşey beni bekliyoo heryerimden kıllar taşmışşş kendi tremizliğimşde yapamıyorummm off çok kötüyüm sabah sabah dahada morelim bozuldu tartıya çıktım oda ne 2 kilo daha almışım önüm ayrı arkam ayrı gidioo bu dahada sinirlerimi bozuyoo off ya off yaaa
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canancımm Allah kolaylık versinn, ama hem iki çocuk hem ev hepsini birden nassı idare edeceksin yaaa, illaki patlar biyerlerden, birileri destek çıksa walla bari 9-10 aylık olnana kadar. walla ben strese girdim okurken. kızının ağlamaları geçse yine biraz rahatlarsın da o da tuz biberi oluyor demek.