günaydın kızlarr,
nurtopu canım, ben de 15. haftaya kadar çoğul gebeliktim hiçbir test yapılamadı o yüzden, doktor dün bana da amniyosentez teklif etti ama düşündüm, bunun için gerekli faktörlerden sadece 3lü testle ilgili olanı ksmen tutuyor, geri hiçbir gereklilik beni kapsamıyor. ayrıca zaten üçüzle başladım, redüksiyon stresini 2 kere yaşadım birinde olmadı birinde oldu, sonra tam stabil olduk derken ikizlerden birinin kalbi durdu, sonra kanamalar 2-3 haftadır, artık azıcık rayına oturmuş gibiyken bir travma daha gözüm yemiyor. Allah sağlık versin tüm bebişlere, sana doktorunun sunduğu sebep daha bi saçmaymış zaten, ikizler fabrikasyon olmuyorki hep biri önde gidiyor, bazen önde giden değişebiiyorr, boşver ayrıntılı ultrasonlarla rahatlatalım içimizi.
kızlar ben bi haftada 2 kilo almışımm, inanılır gibi değill. gerçi 1.5 aydır hiç kilo almıyordum ama 1 haftada çok olmuş gibi, sizinde böyle durup durup aniden fırladığı oluyormuydu?
Yavrukirpi canım 2 kilo çok normal bence.Ben senin haftandayken bir çıktım tartıya 5 kilo almışım 1 ayda,dr.kesin şeker var sende dedi.şekerde çıkmadı çok şükür.şimdide 15 gün önce 78 olmuştum.Aman hiç takmıyorum kiloları inan,bundan sonrada şişko olurum ne varmış,eşim düşünsün dimi ama,gardolap yenilenecek diye:lepi:
selam kızlar nasılsınız bugün? ben bugün abime geldim çok sıkıldım evden. bi bakem dedim sizedeb arada kaçmaz yani...
canancım olacak o kadar be canım sen sıkma canını daha yeni doğum yaptın ve süt veriosun kilo alman gayet bnormal sonra istemesende eriteceksin...
dırım kız iki veletle iii yapıon sen işleri he hayran kalıom sana... bizim oaraların tabiriyle çıra gibi hatunsun....heryere yetişion bizde senin gibi olabilsek keşke...
benimde bugün sırtımın sağ tarafı çok ağrıyo ya.resmen kemik gibi saplanıyo. bide dikdi benimkiler biyerlerini havaya böle kasıldı karnım sanki.... sanırım popişler dikildi... eskişsi kadar rahat hareket edemiolar galiba arada pıt pıt oluo o kadar....
bu arada hamişler kan ilacı kullanıyomusunuz?
Dorukcum ben 4.ayda başladım hala günde 1 kez alıyorum kan ilacımı,doğuma kadar devam edecekmişim.
CANANCIM rabbim kolaylık versin sana.Seni kimsenin takdir etmesine gerek yok tatlım,seni taktir edenler burda,sen boşver seni çekemeyenleri,onlar sana şaşırıyorlardır imreniyorlardır ondan çıkmıyordur sesleri.Millet tek çocuğa bakarken zorlanıyorda,iki çocuğu aynı anda büyütmek kolaymı,sen moralini yüksek tutki kıskaanların daha çok çatlasııııııııın :lepi: