Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Cerrahpaşa çok iyi bir hastanedir çok donanımlıdır için rahat olsun ama neden illa ki orası canım ?Yoğun bakım kuvözü için mi?

Cerrahpaşa çok iyi bir hastanedir çok donanımlıdır için rahat olsun ama neden illa ki orası canım ?Yoğun bakım kuvözü için mi?

Yoğun bakım ve küvez çok önemli ama,bizim tercih sebebimiz farklı canım.Kızımın rahatsızlığından dolayı doğar doğmaz müdahale gerekecek buda sadece çapa ve cerrahpaşada mümkün.
Ben biliyorsun medikale gidiyordum.Dr.buradan vazgeç dedi.daha vakit erkenken hemen kendine dr.ayarla dedi.

Malesef sürekli takip edemediğim için haberim olmuyor canım ..Rabbim yardımcın olsun inş.Öyleyse en doğru yerdesin demek ki canım her şey çok kolay olsun,hiç bir şey korktuğun gibi olmasın inş.Duamdasın inan buna..

kaswacığım hoşgelmişsin cnm
ben 133 lü 4+ primadan bahsettim cnm realde indirimde iken 33 tl
ama normade 84 4+ migrosta 34 tl eşim almıştı iyi hatırlıyorum cnm

ama 133lüler çok ekonomik.....prima kesinlile en iyi bez ama maddiboyutu ağır gelince diğerlerinide kullanmaya başladım en azından gündüz onları gece prima :))

merhaba kızlar umarım herkes iyidir ne zamandır yazamadım listeye baktım da bir kişi kalmış bana iyice heyecan bastı inşallah hayırlı vakitte hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. artık odamız da herşeyiyle hazırlandı evin badana temizliği de bitti çok şükür artık bebeklerimizi bekliyoruz . kontrollerimiz haftada bire düştü yarın 35 hafta olacağız perşembe kontrolumuz var doktor gün vermedi maşallah doğmaya pek niyetleri yok diyor

eylüllcüm nerdesin ya çok merak ettik seni herkes birbirine soruyo ne bi tel bi adres ulaşılmıyo sana bu kadar habersiz bırakma bizi. sevindim iyi olmana canım. doğurdun sandım ya.:)) maşallah 35 devrilmiş... hayırlısı ile gelsin kuzucuklar inşallah......

günaydın hanımlar ağlak birgüne yine başladım
ömerin ağlaması ile kalktım
aliş yanımda uyuyordu......

hemen sütlerini verdim....ama ömer herşeye ağlıyor tabi yaramazlık yapıyorsa hiç sesi çıkmıyor...

aliş baya süt içti allahım bir kokuu inanamadım kasıkalrından sırtının ortasına kadar yapmış hemen küvete attım yıkadım allahım yaaa nasıl becermiş o kadar yapamayı yaaa....

şimdi kahvaltı yapacağım öptüm

bugün kimsecikler yok ya burda heyyyyy nerdesiniz yahu... öğlen oldu uyumayın.........

sağol canım teşekkür ederim internetim yoktu o yüzden hiç yazamadım çok şükür doğurmadım daha doktor bebeklerin gelmeye pek niyeti yok diyor :)))))) inşallah 38i tamamlarız sen nasılsın iyi misin şikayetler var mı

slm bende ikiz annesiyim bir kız bir oğlan duru-doruk 36+2 de doğdular bu gün 21 günlük oldular

kızlar geldım dr dan kızımın bası assa donmus sıkıs sıkıslar ayakları cıgerlerıme temas edıor ve yakıor bogrumudurumlar cok cok ıyı ılaclarımız etkısını gostermeye baslamıs mutluyum ıyı haberler aldım

çok şükür canım bende iyim... allaha şükür başdaki sıkıntılarımız yok.. inşallah böle gider sadece şeker çıktı bende inşallah sıkıntı vermez oda...
maşallah senin kuzucuklarada yerleri rahat ne güzel hayırlı zamanda gelsinler inşallah. odanız hazırlanmış ne güzel güle güle büyüsünler inşallah....

çokşükür canım allah daha iyi etsin inşallah canımçok sevindim...mecburen sıkışıyo kuzular olcak o kadar...

saol dorukcum nasıl sevındım analtamam ya dr ıyıye gıdıoruz dedı ama hala rısk var tabı ayen bole dınlenmeye devam sanırm olcak bebekelrım dayancak

geleceğim kuzular uyuyor işlerimi bitireyim bennn

senin işler bitermi dırım:)) ay dırımcım çok dikkat et oğlanlara kuzen aradı benim az evvel oğlu düşmüş yarmış kafayı 8 dikiş attılar dio. seninkiler gibi üstünden ırak...tam haylazlık halleri....

saol dorukcum nasıl sevındım analtamam ya dr ıyıye gıdıoruz dedı ama hala rısk var tabı ayen bole dınlenmeye devam sanırm olcak bebekelrım dayancak

allahın izniyle canım sende dinlen bol bol valla ben istesemde bi iş yapamıom yemek bulaşık çamaşır valla ütü bile yapamıom arada eşime sölüom sağolsun bi süpürüo kardeşim gelirse silio felan.. napalım bebişler için katlanıoz pisliğe :)) ay sabah bakdımda benim camlar leş asla bırakırmıydım ben böle ama can herşeyden kıymetli demekki....

dalincim hayırlı olsun canım,
sağlıkla ilerle inşallahh..
inan bebeklerin dünyaya geliyor,diyorsun ki bu kocaman yavrular nasıl duruyorlarmış orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…