Cerrahpaşa çok iyi bir hastanedir çok donanımlıdır için rahat olsun ama neden illa ki orası canım ?Yoğun bakım kuvözü için mi?Doğru söylüyorsun ama kaswacım bazen memnun olmasakta katlanmak zorunda oluyoruz.Benim durumumu biliyorsundur,sadece cerrahpaşada doğum yapmam gerekiyor şart yani.gittiğim dr.larda oranın adı geçen tecrübeli dr.Mecburum yani canım.
Cerrahpaşa çok iyi bir hastanedir çok donanımlıdır için rahat olsun ama neden illa ki orası canım ?Yoğun bakım kuvözü için mi?
Malesef sürekli takip edemediğim için haberim olmuyor canım ..Rabbim yardımcın olsun inş.Öyleyse en doğru yerdesin demek ki canım her şey çok kolay olsun,hiç bir şey korktuğun gibi olmasın inş.Duamdasın inan buna..Yoğun bakım ve küvez çok önemli ama,bizim tercih sebebimiz farklı canım.Kızımın rahatsızlığından dolayı doğar doğmaz müdahale gerekecek buda sadece çapa ve cerrahpaşada mümkün.
Ben biliyorsun medikale gidiyordum.Dr.buradan vazgeç dedi.daha vakit erkenken hemen kendine dr.ayarla dedi.
merhaba kızlar umarım herkes iyidir ne zamandır yazamadım listeye baktım da bir kişi kalmış bana iyice heyecan bastı inşallah hayırlı vakitte hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. artık odamız da herşeyiyle hazırlandı evin badana temizliği de bitti çok şükür artık bebeklerimizi bekliyoruz . kontrollerimiz haftada bire düştü yarın 35 hafta olacağız perşembe kontrolumuz var doktor gün vermedi maşallah doğmaya pek niyetleri yok diyor
eylüllcüm nerdesin ya çok merak ettik seni herkes birbirine soruyo ne bi tel bi adres ulaşılmıyo sana bu kadar habersiz bırakma bizi. sevindim iyi olmana canım. doğurdun sandım ya.:)) maşallah 35 devrilmiş... hayırlısı ile gelsin kuzucuklar inşallah......
sağol canım teşekkür ederim internetim yoktu o yüzden hiç yazamadım çok şükür doğurmadım daha doktor bebeklerin gelmeye pek niyeti yok diyor :)))))) inşallah 38i tamamlarız sen nasılsın iyi misin şikayetler var mı
kızlar geldım dr dan kızımın bası assa donmus sıkıs sıkıslar ayakları cıgerlerıme temas edıor ve yakıor bogrumudurumlar cok cok ıyı ılaclarımız etkısını gostermeye baslamıs mutluyum ıyı haberler aldım
slm bende ikiz annesiyim bir kız bir oğlan duru-doruk 36+2 de doğdular bu gün 21 günlük oldular
geleceğim kuzular uyuyor işlerimi bitireyim bennn
saol dorukcum nasıl sevındım analtamam ya dr ıyıye gıdıoruz dedı ama hala rısk var tabı ayen bole dınlenmeye devam sanırm olcak bebekelrım dayancak