Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya geçmişi okudum beni delirttiniz yaaa guclubacismile

neyse,bisürü alıntı yapmıştım hepsinden vazgeçtim..

yavru kirpi işinize gelmeyen doktorları derhal değiştirin,
bi kere üçlü test usg si için geç değil ki hemen amniyosentez yapacak,bazı doktorların işleri kesat canları sıkılıyor,acemi tip görüp saçma sapan işlere kalkıyorlar ama kimse de salak değil..
burda olsaydın sana kendi perinatoloğumu tavsiye ederdim canım..

evet yavrukirpi cnm üçlü test için geç değil ve 20 haftanda detaylı ultrasona girersinn

cnm ikiz bebeklere ve riskli gebeliklere yani erken doğum riski olanlara bu iğne oluyor cnm ....muhtemelen sanada yapılacak önlem amaçlıı
Anladım.Peki kaçıncı haftalarda oluyor?Duruma göre değişiyor mu

canım doktorundan memnun değilsen değiştir.Hiç üşenme.Amniyosentez konusunda bir fikrim yok malesef

ben ne ikili ne üçlü test ne de amniyosentez yaptırmadım.sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırdım.ayrıca zaten her ultrasona girdiğimde ayrıntılı ultrasonla dopler bakıyor dr um..sabah 11 de muaynemiz vardı..iki sıpam da 1350 gr civarı çıktılar..

ama çok hareketliler,dr um da hareketli olduklarını söyledi..erken doğum riskim olmasa rahat edicem ama endişeliyim..

ayşecimmm bende yaptırmıycam zaten bu saatten sonra sorun çıksa da aldıramamki, nasıl kıyarım. yaşadıklarım bana yeter. senin rahim ne durumda canım?

ayşecimmm bende yaptırmıycam zaten bu saatten sonra sorun çıksa da aldıramamki, nasıl kıyarım. yaşadıklarım bana yeter. senin rahim ne durumda canım?

Kocaman bir myomum var.plesanta kaplamış üzerini..doktor doğum öncesi kan bulundurun dedi,plesantayı çekerken çok kanama olabilir ve hayatıma mal olabilirmiş..Ama bebeklerim gayet iyilermiş çok şükür..rahim ağzı uzunluğunu 1,3 cm ölçtü dr..9 mm ölçülmüştü 15 gün evvel..

kirpiciğim bencede yaptırma redüksiyon gibi yapıyorlar göbekten iğneyle
ben yaptırmadım sağlıklı bebek kaybetme riski var zaten yeterince risk yaşadık boşver değiştir dr unu ben izmirde yaşıyorum ama ankaralıyım hangi hastaneye gidiyorsun?dr önerebilirim istersen

Doğumdan sonra aşırı kanamam olmuştu banada kan verdiler canım inş. bir şey olmaz..Yalnız seni asla korkutmak istemem ama rahim boyun haftana göre çok kısalmış canım..Açıkcası ben inanamıyorum 9 mm lik rahim uzunluğuyla doğum olmamasına bence daha uzundur canım rahim boyun 1,3 cm bile olsa az. .mutlaka sürekli yatıyorsundur kolayca geçer inş.günlerin..

Son düzenleme:
Yavrukirpi bencede sakın kabul etme,amniyosentezde nerden esmiş dr.herşey yolundayken.
Beni deli ediyor bu dr.Bizde eşimle bugün aynı şeyi konuştuk,bize hiçmi iyi şeyler söylemeyeceksiniz dicez artık.ıki dr.var gittiğim muayenehanede ikiside tam bir şomağız aklına geleni hemen söylüyor.ne beni düşünüyor nede bebeklerimi.Ama ben mecburum bu 2 dr.hastaneden faydalanmam için şart bunlara katlanmam

Bebek bezi konusunda fikir belirteyim bende...ben hamileyken hiç bebek bezi almamıştım.Prima kullanıyorum başından beri çok memnunum.. 4 numarayı ortalama 20 ila 21 liraya alıyorum ama geçen hafta 5M Migroslardan 16.50 liraya aldım kampanya vardı 4 numarayı uzun süre kullanacağımı düşündüğüm için 5 paket aldım.Dediğiniz fiyatlar benim aldığım fiyatlardan pahalı..

Hamileliğim en keyifli dönemimdi hayatımda..Bunda en büyük katkı önce eşimin sonra doktorumundur.Allah ondan bin kere razı olsun.Şimdiye dek tanıdığım en pozitif dr.du.En sıkıntılı dönemlerimde bile beni sürekli motive etti.Lütfen memnun olmadığınız dr.larla devam etmeyin ve aklınızı kurcalayan ciddi durumlarda başka dr.lara da danışın..belki bir daha hamile olamayız değil mi?

selam arkadaslar bende bugun bebıslerımın ıkısınınde kız oldugunu ogrendım .18.haftadayım daha yenı gosterdıler kendılerını.

Doğru söylüyorsun ama kaswacım bazen memnun olmasakta katlanmak zorunda oluyoruz.Benim durumumu biliyorsundur,sadece cerrahpaşada doğum yapmam gerekiyor şart yani.gittiğim dr.larda oranın adı geçen tecrübeli dr.Mecburum yani canım.

selam arkadaslar bende bugun bebıslerımın ıkısınınde kız oldugunu ogrendım .18.haftadayım daha yenı gosterdıler kendılerını.

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben tetenoz aşısı olmadım.dr.hiç birşey demedi bende sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…