ben deldimmmm
kızımyine ağla krizlerinde iyi geceler çayı içirdiö süt sağma makinesinide açtım yarım saat anca uyudu
yemek yemiyor açlıktanda uyuyamıyor uyumadıkçada zır zır ağlıyor sinir ediyo beni sütü kaşıkla içirid durma geldim ama atıyo ağzından çok iştahsiz bir bebek ya açlıktan ağlıyo ama yemiyo öfff
oğlum maşallah çok canlı bi bebek herkeste oğlanı seviyo kızı ben ve babası dışında kimse pas vermiyo ağlıyo diye hissediyomu yoksa ya öfff
sizler nasılsınız bakalımm
artvinli canım dirim 2 numara sonrası için diyo sen bi kaç paket yeni doğan al 2 kilolar için felan çünkü 1 numara bile büyük gelio stok işine gelince ya tabi stoklamak laızm ama abartma sen yinede ucuz buldukça biraz al çünkü bi markayı beğenmezsin ama almış olurusn elinde kalır mesela ben huggıesin yeni doğanını almıştım beli lastikli çok güzel diye 4 paket 3 numarasını almıştım o arada prima uyu ve oyna kullandım o ince huggıes çok kalın mesela şimdi çok aldığıma pişmanım molfix 2 numarayıda çok almıştım molfixte sızdırma yapıyo ara ara onada pişman oldumbiran önce bitsin diye uğraştım bu tarz risklerde var
prima gerçekten güzel ama ucuz bulursan tereddütsüz al ince ama çok emici