Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aksma oldu stres yaptım yarın dr a gıdıcem sabah erkenden ıns ıyı bırsyeler duyarım ALLAH ım yardım etsın kotu bı sey dıcek dıe stres yapıorum kendıme kızıorum hersey lacagına varır nıe bolesın dıorum ama laf anlatamıorum sanırım dırım haklı ben fırcayı hakedıorum tam sopalıgım

Merak etme canım böyle düşünen sadece sen değilsin.bende aynen senin gibiyim,herşeyin bilincindeyim ama yinede kendimi sıkıntıya sokmaktan alıkoyamıyorum.
Bizi bu hale sokan dr.utansın bazen diyorum gitme hiç dr.doğuma git ama olmuyooooooor

Merak etme canım böyle düşünen sadece sen değilsin.bende aynen senin gibiyim,herşeyin bilincindeyim ama yinede kendimi sıkıntıya sokmaktan alıkoyamıyorum.
Bizi bu hale sokan dr.utansın bazen diyorum gitme hiç dr.doğuma git ama olmuyooooooor

bu arada artvinli cnm kontrollll senin

hıssetmıyodur annesı hıssetmek ıcınd aha kucuk degılmı
bı derdı bı agrısımı var acep o yuzdenmı aglıyorkı

Canan kıyamam kızına ya,niye yemiyorki sıkıntısımı var acaba,dr.sordunmu hiç belki yönlendirir seni.

Amaaaaaaaan ne diyonuz ya bez 33 tl.mi yuh ya benim hiç fiyatlardan haberim yok,eşim alıp geliyor işte.

reflü olduğunu söyleid dr ilaç kullanıyorum ama hiç bişi değişmedii tekrar dr gitmeyi düşünüyorummm

Canım çok şükür sancı kasılma yok.oğlum çok hareketli maşallah..ama kızım onun kadar değil malesef ama dr.söyledi yeri çok daralmış kilodan dolayı hareketlerini çok hissetmemen normal dedi.
Birde şu an öyle mesela,oğlum top gibi oluyor karnımın şekli değişiyor.kızımda aynı şekilde top gibi olup şekil alıyor.niye böyle oluyor bazen korkuyorum karnımın şeklinden

o top gibi olmalar oluyor canımm son haftalarda hareketler azalıyo hadi hayırlısı

cananın kızı bizde kuzu gibi bizde yaşayacak canan konuştuk hem masraflar azalacak böylelikle yeme içme bir olacak hahaha :)

kocişi anasıyla köye gönderecem bende sana gelcemmm

Kızlar bende acayip hareret olmaya başladı.içtiğim su kesmiyor.canım kola istiyor.dün 1 bardak içtim kendimi tutamadım.acep ne keser benim hararetimi
vallaha ben içtim kola hiçbişiolmadııı
Oh maşallah siz çözüm yolu bulmuşsunuz.Ama evdeki çocuk sayısı artınca kocaları evden kaçırmayındadelikafadulden

kızlar hatırlıomusunuz geranımo dogumdan once cok kasınıorum falan demıstı 3 gundur bendede basladı acayıp kasınıor kollarım ve ellerım hatta bocek ısırmıs gıbı kabarsı ellerım şişti bole ellerım ayaklarım kollaırm ve ellerım kıpkırmızı oldular putur putur ldular
gebelik alerjisi bende olmuştumm

Kızlar şeymayla görüşmüştük msn de,gerçi oluyor biraz.Hamileyim diye sevindirmişti bizi,ama bebeğin gelişimi durmuş.iğne ile düşürmeye çalışıyorlar demişti.Rabbim sabrını versin.

offf ya çok kötüüü çok sevinmiştim şimdi çok üzüldümmm

[

yemekteyimmm

artvinli gitmiş bu ay kontrol varmı yazdım daha doğrusu yazmak istedim yaa

aman yaa on saat salladım ohh ikside uyudu dedimm
hemen kalktılar yaaaaaaaaaaaa çıldıracağım yaaa
hiçbişey yapamdım mıçımı bile yıkatmadılar tuvalette pöffffffffffffffffff
kocam yoldaymışş gelsinde kurtulsamm

aksma oldu stres yaptım yarın dr a gıdıcem sabah erkenden ıns ıyı bırsyeler duyarım ALLAH ım yardım etsın kotu bı sey dıcek dıe stres yapıorum kendıme kızıorum hersey lacagına varır nıe bolesın dıorum ama laf anlatamıorum sanırım dırım haklı ben fırcayı hakedıorum tam sopalıgım

yarın dr çok güzel şeyler söyleyecek içini ferah tut hem ne doğum kasılması bukadar erken kötü şeyleri kondurma kendine herşey çok güzel olacak sağlıkla doğuracaksın vaktinde senden sonrada sıra bende :içelim::1hug:

kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan
Ne güzel yavrularını kucağına almışsın:nazar::nazar:.Allah analı babalı büyütsün canım
selam canım.. evet şaka maka derken 26. haftayı bitirdik bugün..

bebeğin biri 27. haftaya başlıyor diğeri 10 gün ilerde olduğu için 28. haftalarda...

acayip ya ikiside aynı anda konmuştu halbuki :)

evt artık ayaklarımı uzatıp dinlenicem son hazırlıklarımızı yapıcam.. inşallah 34. haftayı doldururuz..

isimleri Cemre& Cansu olucak inşallah canım..

son 3 gündür rüyalarımda doğuruyorum valla...
Canım inşallah bebeişlerin acaele etmez.Senin tek yumurta mı ,çift mi

Kızlar merhaba
İlk defa bu topiğe yazıyorum
17 haftalık hamileyim
Bebeklerimiz cinsiyeti henüz belli olamadı, daha doğrusu netleşmedi
Alışveriş konusunda bana yardımcı olur musunuz
7 aylık olduklarında mı başlasam yoksa o zaman alışveriş yapamayacak kadar ağırlaşırmıyım
bilemedim

Ben de acele etmek istemiyorum.Zaten cinsiyetleri belli değil.1 Ay sonra belli olur sanıyorum.O zaman belki yavaştan yavşatan başlarım.Kız olursa içim gider alırım bişeyler ,dayanamamboshayallersmile
[

Kızlar merak ettiğim bişey var.Ciğer geliştirici iğneyi ilk kez burada duydum.Çoğunlukla çoğul gebeliklerde mi yapılıyor? Ereken doğum ihtimaline karşı yapılan bişey mi

Kızlar merak ettiğim bişey var.Ciğer geliştirici iğneyi ilk kez burada duydum.Çoğunlukla çoğul gebeliklerde mi yapılıyor? Ereken doğum ihtimaline karşı yapılan bişey mi

cnm ikiz bebeklere ve riskli gebeliklere yani erken doğum riski olanlara bu iğne oluyor cnm ....muhtemelen sanada yapılacak önlem amaçlıı

kızlar yaa ben doktorumdan çok sıkıldım.

şimdi de amniyosentez yapalım diyor, ayrıntılı ultrasonum temiz çıktı, 2li 3lü yaptıramadık o aşamalarda çoğul gebelikti diye ama 35 yaş üstü değilim, genetik sebepli düşüğüm yok, ultrasonda şüphe uyandıran birşey yok , ben niye bir de amniyosentez stresine gireyim, zaten travma üstü travma yaşammaktan bir mutluluğuna varamamışım. size de teklif etti mi doktorlarınız?
ya bi de bu sefer gittiğimde yeter biraz da olumlu konuş moral ver diicem walla, her seferinde olumsuz düşünceler, felaket senaryoları, şöyle yemem içmem gerekeni anlatan, moral veren, umut veren bir doktor istiyorum, ama değiştirmeye de cesaret edemiyorum.

kızlar yaa ben doktorumdan çok sıkıldım.

şimdi de amniyosentez yapalım diyor, ayrıntılı ultrasonum temiz çıktı, 2li 3lü yaptıramadık o aşamalarda çoğul gebelikti diye ama 35 yaş üstü değilim, genetik sebepli düşüğüm yok, ultrasonda şüphe uyandıran birşey yok , ben niye bir de amniyosentez stresine gireyim, zaten travma üstü travma yaşammaktan bir mutluluğuna varamamışım. size de teklif etti mi doktorlarınız?
ya bi de bu sefer gittiğimde yeter biraz da olumlu konuş moral ver diicem walla, her seferinde olumsuz düşünceler, felaket senaryoları, şöyle yemem içmem gerekeni anlatan, moral veren, umut veren bir doktor istiyorum, ama değiştirmeye de cesaret edemiyorum.

hayatım amiyosenteze ne gerek var yaa bi riskmi varki böyle diyor
bence yaptırma derim amiyosentezde düşük riski oluşturur
yaptırma derim ama sen bilirsin

hayatım amiyosenteze ne gerek var yaa bi riskmi varki böyle diyor
bence yaptırma derim amiyosentezde düşük riski oluşturur
yaptırma derim ama sen bilirsin

Dırımcımm 2li 3lü filan yaptıramadık ya ondan istiyor, yoksa onun dışında görünen bir risk yok.ben de düşünmüyorum açıkçası

X