- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
aksma oldu stres yaptım yarın dr a gıdıcem sabah erkenden ıns ıyı bırsyeler duyarım ALLAH ım yardım etsın kotu bı sey dıcek dıe stres yapıorum kendıme kızıorum hersey lacagına varır nıe bolesın dıorum ama laf anlatamıorum sanırım dırım haklı ben fırcayı hakedıorum tam sopalıgım
Merak etme canım böyle düşünen sadece sen değilsin.bende aynen senin gibiyim,herşeyin bilincindeyim ama yinede kendimi sıkıntıya sokmaktan alıkoyamıyorum.
Bizi bu hale sokan dr.utansın bazen diyorum gitme hiç dr.doğuma git ama olmuyooooooor
bu arada artvinli cnm kontrollll senin
hıssetmıyodur annesı hıssetmek ıcınd aha kucuk degılmı
bı derdı bı agrısımı var acep o yuzdenmı aglıyorkı
Canan kıyamam kızına ya,niye yemiyorki sıkıntısımı var acaba,dr.sordunmu hiç belki yönlendirir seni.
Amaaaaaaaan ne diyonuz ya bez 33 tl.mi yuh ya benim hiç fiyatlardan haberim yok,eşim alıp geliyor işte.
Canım çok şükür sancı kasılma yok.oğlum çok hareketli maşallah..ama kızım onun kadar değil malesef ama dr.söyledi yeri çok daralmış kilodan dolayı hareketlerini çok hissetmemen normal dedi.
Birde şu an öyle mesela,oğlum top gibi oluyor karnımın şekli değişiyor.kızımda aynı şekilde top gibi olup şekil alıyor.niye böyle oluyor bazen korkuyorum karnımın şeklinden
cananın kızı bizde kuzu gibi bizde yaşayacak canan konuştuk hem masraflar azalacak böylelikle yeme içme bir olacak hahaha :)
vallaha ben içtim kola hiçbişiolmadıııKızlar bende acayip hareret olmaya başladı.içtiğim su kesmiyor.canım kola istiyor.dün 1 bardak içtim kendimi tutamadım.acep ne keser benim hararetimi
Oh maşallah siz çözüm yolu bulmuşsunuz.Ama evdeki çocuk sayısı artınca kocaları evden kaçırmayındadelikafadulden
gebelik alerjisi bende olmuştummkızlar hatırlıomusunuz geranımo dogumdan once cok kasınıorum falan demıstı 3 gundur bendede basladı acayıp kasınıor kollarım ve ellerım hatta bocek ısırmıs gıbı kabarsı ellerım şişti bole ellerım ayaklarım kollaırm ve ellerım kıpkırmızı oldular putur putur ldular
Kızlar şeymayla görüşmüştük msn de,gerçi oluyor biraz.Hamileyim diye sevindirmişti bizi,ama bebeğin gelişimi durmuş.iğne ile düşürmeye çalışıyorlar demişti.Rabbim sabrını versin.
aksma oldu stres yaptım yarın dr a gıdıcem sabah erkenden ıns ıyı bırsyeler duyarım ALLAH ım yardım etsın kotu bı sey dıcek dıe stres yapıorum kendıme kızıorum hersey lacagına varır nıe bolesın dıorum ama laf anlatamıorum sanırım dırım haklı ben fırcayı hakedıorum tam sopalıgım
Ne güzel yavrularını kucağına almışsınkızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan
Canım inşallah bebeişlerin acaele etmez.Senin tek yumurta mı ,çift miselam canım.. evet şaka maka derken 26. haftayı bitirdik bugün..
bebeğin biri 27. haftaya başlıyor diğeri 10 gün ilerde olduğu için 28. haftalarda...
acayip ya ikiside aynı anda konmuştu halbuki :)
evt artık ayaklarımı uzatıp dinlenicem son hazırlıklarımızı yapıcam.. inşallah 34. haftayı doldururuz..
isimleri Cemre& Cansu olucak inşallah canım..
son 3 gündür rüyalarımda doğuruyorum valla...
Kızlar merhaba
İlk defa bu topiğe yazıyorum
17 haftalık hamileyim
Bebeklerimiz cinsiyeti henüz belli olamadı, daha doğrusu netleşmedi
Alışveriş konusunda bana yardımcı olur musunuz
7 aylık olduklarında mı başlasam yoksa o zaman alışveriş yapamayacak kadar ağırlaşırmıyım
bilemedim
Kızlar merak ettiğim bişey var.Ciğer geliştirici iğneyi ilk kez burada duydum.Çoğunlukla çoğul gebeliklerde mi yapılıyor? Ereken doğum ihtimaline karşı yapılan bişey mi
dırımcığım çok tatlısın bizide zor ama tatlı günler bekliyor uyumadılar demek ne alemsin
kızlar yaa ben doktorumdan çok sıkıldım.
şimdi de amniyosentez yapalım diyor, ayrıntılı ultrasonum temiz çıktı, 2li 3lü yaptıramadık o aşamalarda çoğul gebelikti diye ama 35 yaş üstü değilim, genetik sebepli düşüğüm yok, ultrasonda şüphe uyandıran birşey yok , ben niye bir de amniyosentez stresine gireyim, zaten travma üstü travma yaşammaktan bir mutluluğuna varamamışım. size de teklif etti mi doktorlarınız?
ya bi de bu sefer gittiğimde yeter biraz da olumlu konuş moral ver diicem walla, her seferinde olumsuz düşünceler, felaket senaryoları, şöyle yemem içmem gerekeni anlatan, moral veren, umut veren bir doktor istiyorum, ama değiştirmeye de cesaret edemiyorum.
hayatım amiyosenteze ne gerek var yaa bi riskmi varki böyle diyor
bence yaptırma derim amiyosentezde düşük riski oluşturur
yaptırma derim ama sen bilirsin