Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cemre ile eren cokkk dayanmak zorundalar ıcerde kalmak zorundalar haftam ıelrı olasaydı sezeryanle alacakalrdı ama daha 23 teyım off ALLAH IM sabır ver yarabbım onlara bukadar alısmısken ya kaybedersem nasıl dayanırım
bunca derın ıcınde bırde ıshalle ugrasıoruz suan kaynaklı bakterı oda cok yıpratıor benı ve bebekelrı vucudum susuz kalıor onumuzdekı 1 ayıda atlatırsak sıkıntımız hafıflıcek dogum olsa bıle kuvezde yasama sansları olucak ama sımdı olmaz mafoldumben ben ya kk ya girebilirim ya giremem bellı olmaz
artık her hafta dr dayım salı gunu gene gıdıcem bakalım bısey degısmıcek ama

Herkese sağlıklı günler diliyorum kızlar..
Bende bütün gün yatıyorum,neredeyse hiç kalkmıyorum.Hast.çantamızı hazırladık artık hayırlısı diyoruz bekliyoruz.

DALİNCİM çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versn.Amaa içini ferah tut tatlım,bak banada 24.haftamdan beri erken doğumdur tuttutrdular,bak rabbimin izniyle bu haftalara geldik.DR.moralimizi bozuyor malesef bende her güne doğuruyorum galiba diye başlıyorum,inan ne moral kaldı,ne başka birşey.Ama hergün daha çok dua ediyorum,sende duamdasın canım.opuyorumnanaktan

cnm bnm serklaj yapmadı bana dr um hıc ve serklaj en gec 13 ıle 15 haftaya kadar yapılır dıye bılıorum solesem serklaj ıstesem yaparmı bılmıorum acaba bnm drumdamı garıplık var cokmu serbest acaba neden yapmadıkı basından berı bnm durmumu bılıor serklaj onermesı gerekmezmıydı onlem amaclı 23 uncu haftadayım cok gec olmadımı dıye dusunuorum sana yaptımı dr cnm

evet canım bana 12. haftada serklaj yapıldı tamamen önlem için yapıldı herhangi bi problemim oldğu için değil. bu arada ben netten araştırınca görmüştüm bikız 5.5 aylık hamileydi serklaj yapılmışdı rahimde açılma olduğu için yapılmuşdı ama. danışmanda fayda var dr una canım....

kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar

ay canım yaa çok üzüldüm.. lütfen moralini bozma allahım çok büyük.. çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et istirahat et bol bol.. rabbimin izniyle sağlıkla alıcaksın.. 28. haftaya bi gelsek tamamdır benimde korkularım kasılmalarım oluyor.. magnezyum ve nidilat verdi banada... serklajım olmasına rağmen çok korkuyorum bende.. allahım yardımcımız olsun canım...

cok salon kızlar rabbım basa vermesın morlaımı yuksek tutup ıyı olmaya calısıorum ıns en kısa zamanda gecıcek bu sorunlar baska bır dr arastırmaya baslaıdm agrılarım hafıf sekılde devam edıo sımdılık bole kızlar cok opt hepınızı

merhaba kızlar ben geldim dalinciğim çok geçmiş olsun ama neden seni hastaneye yatırmadılar
nedemek yapılcak bişey yok?benim sancılarım çıktı ve açılmam vardı 27 haftalıkken hemen hastaneye yattım ve doktorum seni bu durumda evde tutmaktansa hastanede olman çok iyi dedi....

kızlar hymaryy canan ve yavrukartallar bende idi birkaç kare koyacağım
hale ve yavru kartallar tuna sergen
wt4txp6s3ihpuz5ub6no.jpg

hale ve sare
gq6gsohg0urwed8t1kh.jpg

hale ve ömer
iewlyergw68uyodqf30m.jpg

hymaryy ve ben
zwigiqq50neauxphl9t9.jpg

bütün çocuklar sadece benim alim yok
qi2nq07hs3bnkk2do6rs.jpg

canan ben ve tülin
uv674gwb2ls4as6hwu6z.jpg

yavru kartalll
751m1lbj7guaskjmktzr.jpg

muhteşem keyifli bir gün geçirdik harikaydı herşey
arkadaşlarımın ayaklarına sağlık iki çocukla tek başına çıkıp geldiler

cok salon kızlar rabbım basa vermesın morlaımı yuksek tutup ıyı olmaya calısıorum ıns en kısa zamanda gecıcek bu sorunlar baska bır dr arastırmaya baslaıdm agrılarım hafıf sekılde devam edıo sımdılık bole kızlar cok opt hepınızı

Dalin'cim merhaba bende Eskişehir'de yaşıyorum ve 15+4 günlük ikizlerime hamileyim. Öncelikle geçmiş olsun İnşallah meleklerini sağsalim kucağına alırsın. benim doktorumun eşinin de hamileyken rahimde açılma olmuş kendi eşine 24. haftada bile serklaj yapmış. Doktorun konusunda ısrarcımısın bilmiyorum .İstersen doktorumun adını verebilirim. Benim doktorum da hastaneye yatıyor çok küçük birşeyde hatta sonlarına doğru kontrol amaçlı yine yatırıcam diyor. Ben birde her hafta pruloton depot iğne kullanıyorum.

kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar

dalinciğim çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm kuzum ama sen moralini yüksek tut ki kuzucuklarında senin stresinden etkilenmesinler cnm....allahımın izniyle inşallah göreceksin ileriki haftalarını kuzum ama başka bir dr gidip görünseydin cnm ya......

merhaba kızlar ben geldim dalinciğim çok geçmiş olsun ama neden seni hastaneye yatırmadılar
nedemek yapılcak bişey yok?benim sancılarım çıktı ve açılmam vardı 27 haftalıkken hemen hastaneye yattım ve doktorum seni bu durumda evde tutmaktansa hastanede olman çok iyi dedi....

kesinlikle dırıma katılıyorum neden yatırmadı seni hastanede ve yine tekrarlıyorum başka bir dr görün cnm....:1hug:

dalin açılmam olmasa bile yatmalısın ya evde suyun boşalırsa
ya açılman olursa en azından hastanede hemen müdahale olacak sana

X