Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım merhaba nasılsın?bende seni düşünüyordum nasıl acaba diye?doğum tarihi bellimi?

slm cnm evet erkn gelmezlerse pazartesi alınacak inşallah son 5 gün........eyvahedigeldismile

slm kızlar herkese ben hala agrılarla bogusuorum ne kalkabılıorum ne yatabılıorum ne yemek yıyebılıorum bugun hastaneye gıdıcme buyuk ıhtımal yatırıcakalr
bebekelrımın kıpırtılarınıda hıssetmesem hıc ckeılmıcek bu agrılar herkese cok slm opt...

dalincğm cnm ya senin heralde bundan sonrası zormu geçicek böyle :1hug:

iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................

veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım

oh cümbüş olacak desene kızz sende ayyyy ne güzel......

ben artık çok keyifsizim kızlar sanki her geçen saat daha ağrılarım oluyor off çok yorucu yani şu 5 günm daha geçseydi hayırlısı ile.....:KK43:(

ben artık çok keyifsizim kızlar sanki her geçen saat daha ağrılarım oluyor off çok yorucu yani şu 5 günm daha geçseydi hayırlısı ile.....:KK43:(

az kaldı be canım sık dişini hayırlısı ile geçecek bu günlerde. bak ne güzel tamamladın yolu biz daha ohoooooo çok bekleycez.... inşallah tez vakitte geçer günler....

az kaldı be canım sık dişini hayırlısı ile geçecek bu günlerde. bak ne güzel tamamladın yolu biz daha ohoooooo çok bekleycez.... inşallah tez vakitte geçer günler....

öyle cnm sıkıyoz dişimizi ama of çok zormuş hakkaten son günler tüm gün ayakta dursam yeri var yani oturmak ayrı dert yatmak zaten hç anlatmak bile istemiyorum,,,

kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar

cemre ile eren cokkk dayanmak zorundalar ıcerde kalmak zorundalar haftam ıelrı olasaydı sezeryanle alacakalrdı ama daha 23 teyım off ALLAH IM sabır ver yarabbım onlara bukadar alısmısken ya kaybedersem nasıl dayanırım
bunca derın ıcınde bırde ıshalle ugrasıoruz suan kaynaklı bakterı oda cok yıpratıor benı ve bebekelrı vucudum susuz kalıor onumuzdekı 1 ayıda atlatırsak sıkıntımız hafıflıcek dogum olsa bıle kuvezde yasama sansları olucak ama sımdı olmaz mafoldumben ben ya kk ya girebilirim ya giremem bellı olmaz
artık her hafta dr dayım salı gunu gene gıdıcem bakalım bısey degısmıcek ama

cemre ile eren cokkk dayanmak zorundalar ıcerde kalmak zorundalar haftam ıelrı olasaydı sezeryanle alacakalrdı ama daha 23 teyım off ALLAH IM sabır ver yarabbım onlara bukadar alısmısken ya kaybedersem nasıl dayanırım
bunca derın ıcınde bırde ıshalle ugrasıoruz suan kaynaklı bakterı oda cok yıpratıor benı ve bebekelrı vucudum susuz kalıor onumuzdekı 1 ayıda atlatırsak sıkıntımız hafıflıcek dogum olsa bıle kuvezde yasama sansları olucak ama sımdı olmaz mafoldumben ben ya kk ya girebilirim ya giremem bellı olmaz
artık her hafta dr dayım salı gunu gene gıdıcem bakalım bısey degısmıcek ama

canım benim tam olarak ne olduki rahimde kısalma felanmı var neden böle erken doğumdan bahsediolarki?yani ağrının sebebi neymiş?
sen yükset tut moralini nolur. allahım yanında olsun. pozitif ol şükürki 6 ayı bitiriyosun bak.. yerinden bile kalkma emi.... dualarım seninle canım....

canım benim tam olarak ne olduki rahimde kısalma felanmı var neden böle erken doğumdan bahsediolarki?yani ağrının sebebi neymiş?
sen yükset tut moralini nolur. allahım yanında olsun. pozitif ol şükürki 6 ayı bitiriyosun bak.. yerinden bile kalkma emi.... dualarım seninle canım....

canım cok saol allah razı olsun benım rahmım zaten tersmıs dogustan ters duruormus sımdı rahım buyuyup gerıldıkce ve yuku arttıkca kasılmalara sebep oluormus dr um kasılmalarımı cok gordu
sag tarafımda asırı derecede yanmalar var ve kasıkalrımda ıgne batmaları seklınde dayanılmaz sancılar kasılmaların sonucuymus ıyıkıde gıtmısım dr a devamlı yatmam lazım yoks aben gene dolanmaya devam edıcektım ayakta yemek bulasık kesınlıkle yapmıcaksın dedı ayakta durdukca rahım zorlanır dedı 13 uncu haftamdada vukaatım var zaten suyum gelmsıtı rabbım hayretsın sonumu
erenımle cemremı bzıe bagıslasınsenağlamasenağlamasenağlama

dalincimmm aman hiç kalkmadan yat, bi 5 hafta daha götür en azından. herkesin gebeliğinde çeşit çeşit sorunlar işte Allah hepimizin yardımcısı olsun, sen buraya kadar getirdin ben inanıyorumki 30a kadar da götürürsünn en az.stres de yapma ki tetiklemesin, sadece dinlen boll bol dua ett.

dalincimmm aman hiç kalkmadan yat, bi 5 hafta daha götür en azından. herkesin gebeliğinde çeşit çeşit sorunlar işte Allah hepimizin yardımcısı olsun, sen buraya kadar getirdin ben inanıyorumki 30a kadar da götürürsünn en az.stres de yapma ki tetiklemesin, sadece dinlen boll bol dua ett.

yetmıokı cnm ıns 30 lu haftaları gorurum ruya gubı gelıo artık

Utkumm nekkadar kafanı karıştırdılar yaaa, bi doktora daha mı gitsen acaba? bu psikolojiyle brklemek çok zor tabii. canım senin tek yumurta ikizi olduklarına göre birinde sorun varsa diğerinde de olur, gen haritaları aynı.ama bu down vs risklerini % olarak veriyorlar değil mi? yani % 1 down büyük risk onlara göre, ama bu bebişler %99 sağlıklı. Allah yardımcın olsun inşallah, hayırlı sonuçlar, sağlıklı bebişlrer versinn

canım benim annemin de rahmi ters, çok ağrılı geçmiş gebelikleri ama biz 5 kardeşizz.ikiz olması biras zorluyor belliki. sancı kesici ilaç veremezler mi?durduramazlar mı sancıları

verdı cnm vermezmı o agrı kesıcıler sayesınde nefes aldıgımı hıssettım abartısız soluorum 4 gun oldu 4 gunde toplasan 5 saat uyumadım gozlerım sıs acılmıor mosmor ılaclarında etkısı var uykuyu unuttum tek dılegım rıskın gecmesı

verdı cnm vermezmı o agrı kesıcıler sayesınde nefes aldıgımı hıssettım abartısız soluorum 4 gun oldu 4 gunde toplasan 5 saat uyumadım gozlerım sıs acılmıor mosmor ılaclarında etkısı var uykuyu unuttum tek dılegım rıskın gecmesı

yaw hepimizde bir risk var işte öyle ya da böyle. maalesef hamilelik bu açıdan çok zor bir süreçmiş. inşallah atlatırıs tüm riskleri, kucaklarıs bebişleri.

inş kırpıcım yazık bebekelrım kasılmalara dayanmaya calısıorlar cok erken daha dogum ıcın bnm seker yuklmembıle yapılmadı cok cok erken

canım cok saol allah razı olsun benım rahmım zaten tersmıs dogustan ters duruormus sımdı rahım buyuyup gerıldıkce ve yuku arttıkca kasılmalara sebep oluormus dr um kasılmalarımı cok gordu
sag tarafımda asırı derecede yanmalar var ve kasıkalrımda ıgne batmaları seklınde dayanılmaz sancılar kasılmaların sonucuymus ıyıkıde gıtmısım dr a devamlı yatmam lazım yoks aben gene dolanmaya devam edıcektım ayakta yemek bulasık kesınlıkle yapmıcaksın dedı ayakta durdukca rahım zorlanır dedı 13 uncu haftamdada vukaatım var zaten suyum gelmsıtı rabbım hayretsın sonumu
erenımle cemremı bzıe bagıslasınsenağlamasenağlamasenağlama

canim benimde rahim ters ve bir kez 12 haftaliga kadar hamileydim, bu rahim tersligini hamileyken hem birkac doktorla konusmustum hem de cok arastirmistim, yazdiklarin cok ilginc bir baska doktora daha gitsen mi diye bile dusundum. cunku rahim tersligi hamileikte sorun olmaz benim bildigim cunku 12 ve 15. haftalar arasi rahim normal halini almis olmaliydi, o sirada rahim normale donerken birkac gun sancin cok olabilirdi ama donuyor. ve senin hayat boyu rahimin ters olacagina ragmen sadece hamilelikte normale donuyor. cok cok nadir donmedigini okudum o zaman da yakin takiple yine sorunsuz devam ediyor deniyordu ama doktorlarim "daha donemeyeni gormedik bize gelenlerden hic takma bosuna" demisti. sonra formda cok kadin bana hamilelikerinde rahimlerin duzeldigini ve bunu anlamadiklarini da yazmis oldugunu okudum.
ne olursa olsun oncelikle "ben bebeklerimi kaybetmeyecegim" diyeceksin lutfen bunun aksini bir kez bile aklina getirme su an beynine surekli sonuna kadar gidecegi mesajini ver, her kaygiyla beynine komut yolluyorsun olumsuz. tabii ki rahat ol denemez ustelik ikiz bebeklerin ama saglicakla gelicek yavrularin Allah'in izniyle buna ilk once sen inanmalisin.
rahim tersligi hakkinda lutfen doktorunla bir daha gorus hatta bence baska bir doktorla da, hicbir is yapma, takip edicegim guzel haberlerini alacagim Insallah.

yok hyr acılmam yok oda olursa yapck bısey kalmaz sanırım ya eger acılmam olursa dr mudehalesıyle dogum onlenebılırmı ıcıme kurt dustu sımdı

dalincim serklaj attırsanmı acaba ya.... geçde olsa bi önlem olur belki... benim dr um sancılar önlenir ama açılmayı önleyemeyiz demişdi... aslında ikizlerde serklaj yapılmalı bence ya....

bu arada doktorun sana ifade etmek icin ters diyor ama aslinda rahmin tamamen ters falan degil sadece onu arkaya donuk ve bebeklerinin oldugu yerle ilgisi yok, ben fransadayim burda ters denmez bile, bizde oyle alisilmis deniyor sadece onu arkaya yaslanmis biraz hepsi bu. internetten resimlerine bak fikren asil ne doldugunu gorunce biraz daha rahatlayacaksin bence.

X