Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar resimlere baktım,çok güzel çıkmışsınız beee maşallah size.Ama hymary göremedim hep resimleri kızamı çektirdiniz azcık onuda çekseydiniz.
Valla imrenerek özenerek baktım resimlerinize,banada nasip olacakmı dedim içimden

Kızlar resimlere baktım,çok güzel çıkmışsınız beee maşallah size.Ama hymary göremedim hep resimleri kızamı çektirdiniz azcık onuda çekseydiniz.
Valla imrenerek özenerek baktım resimlerinize,banada nasip olacakmı dedim içimden

inşallah canım hatta bende sana gelcem çekcez böle güzel güzel fotolar allahın izniyle:))çık şu depresyondan canım benim pozitif düşün çok şükür 30 u devirdin devamıda gelecek inşallah....:nazar:

inşallah canım hatta bende sana gelcem çekcez böle güzel güzel fotolar allahın izniyle:))çık şu depresyondan canım benim pozitif düşün çok şükür 30 u devirdin devamıda gelecek inşallah....:nazar:

Dorukcum şöyle hayal ettimde valla süper olur süpeeeeeeeer.kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım benim inşallah.Rabbim bu sıkıntılı günlerimizi unutturacak inşallah.

Dorukcum şöyle hayal ettimde valla süper olur süpeeeeeeeer.kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım benim inşallah.Rabbim bu sıkıntılı günlerimizi unutturacak inşallah.

allahın izniyle tabi geçecek... sen şimdi kendine sıkıntı veriosun bebişlerinde etkileniyo... o yüzdennn gülümse emi kaydirigubbakcemile5

CANANcanım çok isterdim bugün aranızda olmayı..Hepiniz çok şekersiniz hele yavruların topluca fotoğraflarına bayıldım.Tatlım bugün erkende haberim olsaydı gelemezdim ..belirttim telefonda durumumu ammaaaa en kısa zamanda inş. buluşuruz güzelim..

kızlar kaç kişi online şu an sizden bi adres istedim neden kopyalamıyorsunuz acepppppp....:eek:lmaz:

online olan tüm arkadaşlar sağolun,ilgilendiniz çok!Gerek kalmadı ben buldum adresi,sizinde bir arzunuz olur bende ona göre ilgilenirim...

online olan tüm arkadaşlar sağolun,ilgilendiniz çok!Gerek kalmadı ben buldum adresi,sizinde bir arzunuz olur bende ona göre ilgilenirim...

bilmiyorumkismile mafoldumben
canım yaa şimdi gördüm beeeeeenn, kızma bana..KK açıktı ben bşka pencerede başka bişi yapıyodum..annemle kayınvalideme anneler günü organizasyonu yapıyorum da..nolur kusura bakma emi?

KASWAM canm benimde k.k.açıktı ama ,ben başında değildim tatlım.Yoksa hiç mesajına cevap vermez olurmuyum.mafoldumben

Artvinli o kelimeleri duymamış sayıyorum kendimii
ne biçim laflarrrrrrrrr .............

Canom hepimiz rahatladık valla hymarry ben sen ama unutma gönül halamda çok aktifdi çocuk konusunda...

Kaswa cnm gelmeni çok isterdik ama nasip işi bunlar
evet geçde haber verdik kırılmadın umarım aklımız geç çalışıyor çocuklardann

mrb hanımlar oncelıkle rabbım kucuk sareye acıl sıfalar versın ıns basıt baska bır hastalık cıksın allah hepımızın bebekelrıne uzun omurler versın tum kalbımle dılıorum allah yokluklaırnı aratmasın ınss
saat sabahın koru ve tum gece nefes aldırmayan agrı nobetlerımden sonra ılk kez bırazda olsa rahatlamıs ben bebekler tum gece hemen hemenhıc hareket etmedıelr cok azdı hareketlerı normalde cok kıpırdaktır bnmkıler
bugun baska bır dr a gıdıorum saat de randevumu aldım ılaclarımla beraber gıdıcem nolur dua edın bır ıyı haber alayım hepınızı cok opt

mrb hanımlar oncelıkle rabbım kucuk sareye acıl sıfalar versın ıns basıt baska bır hastalık cıksın allah hepımızın bebekelrıne uzun omurler versın tum kalbımle dılıorum allah yokluklaırnı aratmasın ınss
saat sabahın koru ve tum gece nefes aldırmayan agrı nobetlerımden sonra ılk kez bırazda olsa rahatlamıs ben bebekler tum gece hemen hemenhıc hareket etmedıelr cok azdı hareketlerı normalde cok kıpırdaktır bnmkıler
bugun baska bır dr a gıdıorum saat de randevumu aldım ılaclarımla beraber gıdıcem nolur dua edın bır ıyı haber alayım hepınızı cok opt

inşallah biran önce kurtulursun bu ağrılardan arkadaşım. ultrasonda bebeklerini görünce için rahat eder merak etme...allahım hepimize sağlıkla gebeliğimizi tamamlamayı, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah....

günaydın kızlaaarr,

bircecimm saolasın sormuşsun, iyiyiz ben de kızım da çok şükür. 2 gün önce gittik kontrole bebiş iyiydi, bir de angelsounds ile artık kalp atışlarını rahat alabiliyoruz, tereddütte kaldıkça dinliyorum çok rahatlatıyor. bu hafta ayrıntılı ultrasona gönderdi doktorum, inşallah ondan da iyi sonuçlar alırız bakalım. ,

dalincimm inşallah gönlünü daha ferahlatacak şeyler söyler yeni doktorun, ağrıların diner, bebişler sağlıkla zamanını bekler umarım tatlım.

artvinlim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin nolur daha fazla canını sıkma bak 30 da bitiyor, inşallah sağlıkla gelecek bebişler ve hepimiz burada mutluluktan uçucaz.

istanbul ekibi cidden süpper resimleriniz, bebişlerin hepsi birbirinmden şeker maşallah hepinize.

artvinliiii hımmm hımmmm kızıyorum bakkk senin burdan uyku istiyorum yoruldum dinlenmek istiyorumm diye yazdığın günlerde sana bunları hatırlatırımmm umutsuzluk yok ayrıca bişi olacağı varsa olur allahın dediği olur unutma iyi derler kötü çıkar kötü derler iyi çıkar burda bunun o kadar çok örneğini gördükkü tek tek yazmama gerek yok sen doğur yavrularımı gelip ısırıcammm

CANANcanım çok isterdim bugün aranızda olmayı..Hepiniz çok şekersiniz hele yavruların topluca fotoğraflarına bayıldım.Tatlım bugün erkende haberim olsaydı gelemezdim ..belirttim telefonda durumumu ammaaaa en kısa zamanda inş. buluşuruz güzelim..

anladım canım işallah işallah hymarrynin sare partisinde buluşuruz artık söz verdi bize sarenin güzel raporunu alınca erken bi doğum günü yapıcaz ona :))

Artvinli o kelimeleri duymamış sayıyorum kendimii
ne biçim laflarrrrrrrrr .............

Canom hepimiz rahatladık valla hymarry ben sen ama unutma gönül halamda çok aktifdi çocuk konusunda...

Kaswa cnm gelmeni çok isterdik ama nasip işi bunlar
evet geçde haber verdik kırılmadın umarım aklımız geç çalışıyor çocuklardann

hayatım halanla annei unutmuşmuyumm afedersinnn bize mamalar hazırladılar çocuklara yetişemediğimiz anlarda joker anne olrak hemen devreye girdilerrr onlar süper süperrr hattaben birsene taşınmayı düşünüyorum çok rahat ettim hep alişle ömeremi bakacaklar birazda mustafa kemalle deverime baksınlar ayolll:kedi:

günaydın günler aydın allahım saat 05:15 itibari ile ayaktayım artık başım ağrımaya başladı bu uykusuzluktan,,,,,,,birazdan nst ye gidicm aman dua kızlar sancım falan çıkmasın pazartesiye kadar mümkünse......

anammm 10 mayıs haaa 5 gün kalmışşş oh maşallahhhh bu günlerde resim çek karnını hatıra kalsın e çektiin resmi bizimlede paylaşşş

ayıpsın şekerim çekmezmiyim dr gidicem dönüşte koca göbeğimi çeker akşamada eklerim zira bugn kayınvalidem ve annem evde temizlik yapacaklar.....

dalinciğm cnm inşallah iyi haberler ile gel cnm dualarım seninle:teselli:

bende ikizlerime hamileyim tek yumurta olduğunu söyledilerrr
13.haftamda öğrendim çok şükür iyiler şuan
inş allah hepimize sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsinn

X