Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişlerin hepsine kocaman bir maaşallah..çok tatlılar 7 bebişte aynı karede ne güzel birşey:)
kızlar bu arada hepiniz muhtesem görünüyorsunuz sizede kocaman maşaallah..
Allah bebişleriizi analı babalı büyütsün
nerocum hepınız bılıosunuz basındnaberı zor gecıor hamılelıgım sımdıde bu cıktı kafayı yıcem
nerocum hepınız bılıosunuz basındnaberı zor gecıor hamılelıgım sımdıde bu cıktı kafayı yıcem
Merhaba herkese
Aldım bebişlerimi sonunda cuöartesi günü şükürler olsun...
Kızım masaALLAH cok iyi yemesinde de sorun yok ama oglumu hep midesinden beslemişler cenesi cok güçsüz o yüzden zorlanıyo biraz ama gececek inş bugunumuzede şükür ....
Sizler nasılsınız iyisiniz inş gercekten yorucu bana karında dursa daha iyi diyenleri cok iyi anladım orda beslemek büyütmek daha kolay onlar agladıkca bende aglıyorum bilmiyorum hiç kıyamıyorum süper ötesi bir duygu ALLAH hepinize tattırsın inş
selam kızlar napıyosunuz biz iyiyiz ama size bakmaya gelemiyorum doğuran varmı aranızda valla nerocum seni bekliyoruz artık bak sanırım doğurmadın daha bugün sarılık için tekrar tahlilimiz vardı çok şükür düşük çıktı mama ve anne sütü sağma şeklinde beslenmeye çalışıyoruz ama bu süper bişeymiş kızlar ya bu kadar mükkemmel olucağnı tahmin etmiyodum Allahım hepinize zamanında sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah
Bizim yarın 2 li testimiz ve kontrolümüz var.Cinsiyet tahmini olur mu acaba?Sizde ne zaman tahminler öğrenilmeye başlandı?
artvinliimmm naber nasıl gidiyorrr, biraz daha iyimisin?
Merhaba herkese
Aldım bebişlerimi sonunda cuöartesi günü şükürler olsun...
Kızım masaALLAH cok iyi yemesinde de sorun yok ama oglumu hep midesinden beslemişler cenesi cok güçsüz o yüzden zorlanıyo biraz ama gececek inş bugunumuzede şükür ....
Sizler nasılsınız iyisiniz inş gercekten yorucu bana karında dursa daha iyi diyenleri cok iyi anladım orda beslemek büyütmek daha kolay onlar agladıkca bende aglıyorum bilmiyorum hiç kıyamıyorum süper ötesi bir duygu ALLAH hepinize tattırsın inş
nefesin bilgisayarında sorun var demişlerdi sanki nerocumm öyle hatırlıyorumm.