özlemcım dr umun bana taa ılk haftalardan berı dedıgı rahmın ters ustelık cogul geelık sıkıntıların fazla olacak dıordu suanbnm tek sorunum rahımde kasılmaların olması duzensız kasılamalar var ve karnımın sag ust kısmı resmen yanıorr anlatamam yanı rahmımle alakalı keısn net bırsey demedı hele hele duzlemıs rahmın hıc demedı etken olabılıcenı soledı hastaneye yatırmadı ewde tedavı onerdı hastanede bunalıcamı aynı ıslemelr ewdede yapılabılır dedı gonderdı baska dr a gıtmek aklıma geldı gelemdı degıl ama herkes baskasıda aynı seylerı solıcek aynı seyelrı duymak sneı daha cok uzucek dedıler ve bende gıtmedım herseyın hayırlısı dıyorum oncelerı hamıle kalmak ruya gıbı gelırken sımdıde zamanındqa dogum ruya gelıor 27 haftayıda bı devırsek dr um rısk buyuk olcude azalır ama erken dogum olasılıgı gene var dedı ben hamılelıgımın basıdnan berı zorlu bır gebelık gecırıorum
bırde ılk usg mızde dr bana sen hamıle olduguna emınmısın demıstı sasırmıstım kan tetsım ıdrar testım pozıtıf bebek yokmu demıstım haa tamam burda rahmın ters oldugu ıcın olması gereken yerde deıl demsıtı sonra bebek var hemde 2 tane demsıtı
bırde ılk usg mızde dr bana sen hamıle olduguna emınmısın demıstı sasırmıstım kan tetsım ıdrar testım pozıtıf bebek yokmu demıstım haa tamam burda rahmın ters oldugu ıcın olması gereken yerde deıl demsıtı sonra bebek var hemde 2 tane demsıtı