hiç bişi olmaz canım kaynatabilirsin sadece beyaz plastik kapak gibi bişi varya o düşmesin yeter
durumuna gelince off offf diyorum sadece alsaydın sağlıcakla şu bebekleri kucağına bende derin bir of çekecektim
herşey mümkün
doudocum bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün
kaswa naber şeker nasılsın göbüş derdi bendede var benim birazda arka tarafım büyümüş acayip sinir bozucu yaa
demek lcw de öyle tişörtler varr ayy hemem şişliye gideyim bugün benden kaçmazzz:))) bu arada eşinede mutlu seneler seninle beraberrr
ayy hymarr bugün sonuçları alacak bi türlü arıyamadım çok merak ediyorum onu yaaa
nefess nerelerdesinnn
medinecim muallim 2 ay alamadı çocuklarını sabır canım alacaksın inşallahhh
dirimm kilolar birer birer gidio sicim gibi kız olacan lennn
ben nasılım hala hastayımm bi türlü iyileşemiyorum çok sinir bozucu yelek giyyiyorum alkınca ama süt sağarken tüm gçğsüm açıkta olduğu için alıyorum soğuğu bizim kombi hala açık sabaha karşı serin oluyo diye açıyorum akşamları
öpüyorummm
Sağol Canan'ım güzel dileklerin için,çok sağol..Al kuzucuğunla giyin anneler gününde çok şekerler...keşke burada bulunan arkadaşlarımla görüşebilseydik de hediye edebilseydim. Ben bu göbekten bıktım artık bıktımmmmmmmm..Bende başlayacağım rejime artık.. Sana da geçmiş olsun canım..kaswa[/B] naber şeker nasılsın göbüş derdi bendede var benim birazda arka tarafım büyümüş acayip sinir bozucu yaa
demek lcw de öyle tişörtler varr ayy hemem şişliye gideyim bugün benden kaçmazzz:))) bu arada eşinede mutlu seneler seninle beraberrr
ben nasılım hala hastayımm bi türlü iyileşemiyorum çok sinir bozucu yelek giyyiyorum alkınca ama süt sağarken tüm gçğsüm açıkta olduğu için alıyorum soğuğu bizim kombi hala açık sabaha karşı serin oluyo diye açıyorum akşamları
öpüyorummm
Bende vurulduğumda yüzüm kıpkırmızı olur ateş gibi yanardı ama ayaklarım şişmemişti.Herkeste farklı farklı...kimisi hiç bir sıkıntı yaşamaz..Herkese hayırlı günler kızlar nasılsınız.
Bende bugün daha iyiyim,ama şu ciğer geliştirici bana ağır geldi yüzüme kızarıklı ve döküntü yaptı,ayaklarım şişti.DR.aradım çok normal dedi endişe etmemi söyledi,geçecekmiş hayırlısı diyorum artık.
Artvinli canım tecrübeyle sabittir bende ve pek çok arkadaşımda olduğu gibi ne kadar yatarsan o kadar gider bizim durumumuzda ki gebeliklerde..Hem de 1-2 km öyle miiiiiiiiiiiii?Sakın yapma bunu..zaten ilerledikçe göreceksin biraz durabilecek misin ayakta?..sanırsın ki rahimin patlayacak..Ayrıca yürümek sezeryanla doğum yapacak kişilerde gereklilik göstermez.öperim seni canım duamdasın.Amin utkucum rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla almamızı kucağımıza yavrularımızı,Evdeyim hep yatıyorum işte vakit geçiyor bir şekilde.Ben 2 dr.var,biri profesör bilgisine güveniyorum,onun dediğine göre sürekli yatmamı gerektiricek durum yokmuş,hiç değilse diyor haft.2 kez 1,2 km.yürümem daha faydalıymış.Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
hymarry çok merak ediyorum kızlarrr sonuç alan varsa paylaşsın lütfenn
kızlar bişey sormak istiyorum ben şuan 9+3 ikiz hamileyim dün gece saat 10 dan gece 1 e kadar inanılzmaz bir bel ve kasık ağrısı çektim ama sadece sol tarafım yani tek tarafli dayanılmayacak kadar çok bir ağrı.
bunun sebebi ne olabilir çok korktum eşimde yoktu evde gece fabrikadaydı yoksa acile gidecektim hemen o kadar çok ağrım oldu kötü birşey yoktur dimi
acaba dr umu arayıp sorsam mı ki neden olur diye
kızlar bişey sormak istiyorum ben şuan 9+3 ikiz hamileyim dün gece saat 10 dan gece 1 e kadar inanılzmaz bir bel ve kasık ağrısı çektim ama sadece sol tarafım yani tek tarafli dayanılmayacak kadar çok bir ağrı.
bunun sebebi ne olabilir çok korktum eşimde yoktu evde gece fabrikadaydı yoksa acile gidecektim hemen o kadar çok ağrım oldu kötü birşey yoktur dimi
selam kızlar nerelerdesiniz ayol kimse yok gecede gelen olmamış
iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................
veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım
slm kızlar herkese ben hala agrılarla bogusuorum ne kalkabılıorum ne yatabılıorum ne yemek yıyebılıorum bugun hastaneye gıdıcme buyuk ıhtımal yatırıcakalr
bebekelrımın kıpırtılarınıda hıssetmesem hıc ckeılmıcek bu agrılar herkese cok slm opt...
Merhaba dırımcımmm,
ne güsellll hep beraber olacaksınız, 8 bebekte olacak mı ortamda :) walla görmek isterdim öyle bir ortamı, müthiş bir manzaradır eminim. bari foto ekleyin de biz de görelim bu vesile toplu olarak sizleri.
8 bebekte olacak cnm
koymazmıyımmm resimleriiii cnm