Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çok teşekkürler canancığım bak sabırsızlanırken sıra bizede geldi Rabbime şükürler olsun. Bu arada çok geçmiş olsun dikkatli ol canım

Sağol Canan'ım güzel dileklerin için,çok sağol..Al kuzucuğunla giyin anneler gününde çok şekerler...keşke burada bulunan arkadaşlarımla görüşebilseydik de hediye edebilseydim. Ben bu göbekten bıktım artık bıktımmmmmmmm..Bende başlayacağım rejime artık.. Sana da geçmiş olsun canım..
Bende vurulduğumda yüzüm kıpkırmızı olur ateş gibi yanardı ama ayaklarım şişmemişti.Herkeste farklı farklı...kimisi hiç bir sıkıntı yaşamaz..

Artvinli canım tecrübeyle sabittir bende ve pek çok arkadaşımda olduğu gibi ne kadar yatarsan o kadar gider bizim durumumuzda ki gebeliklerde..Hem de 1-2 km öyle miiiiiiiiiiiii?Sakın yapma bunu..zaten ilerledikçe göreceksin biraz durabilecek misin ayakta?..sanırsın ki rahimin patlayacak..Ayrıca yürümek sezeryanla doğum yapacak kişilerde gereklilik göstermez.öperim seni canım duamdasın.

hymarry çok merak ediyorum kızlarrr sonuç alan varsa paylaşsın lütfenn

Bol bol dua edelim hymarrymize Rabbim onun gönlünü genişletsin..İnş.kötü bir sonuç çıkmayacak..Haftaya uzamış sonucu öğrenmek..

Bende vurulduğumda yüzüm kıpkırmızı olur ateş gibi yanardı ama ayaklarım şişmemişti.Herkeste farklı farklı...kimisi hiç bir sıkıntı yaşamaz..

Artvinli canım tecrübeyle sabittir bende ve pek çok arkadaşımda olduğu gibi ne kadar yatarsan o kadar gider bizim durumumuzda ki gebeliklerde..Hem de 1-2 km öyle miiiiiiiiiiiii?Sakın yapma bunu..zaten ilerledikçe göreceksin biraz durabilecek misin ayakta?..sanırsın ki rahimin patlayacak..Ayrıca yürümek sezeryanla doğum yapacak kişilerde gereklilik göstermez.öperim seni canım duamdasın.

Kaswacım valla bende hiç birşey anlamadım bu durumumdan.hem erken doğum tehtidi var diyorlar,hastaneye yatalımmı diyor eşim şimdilik gerek yok diyorlar.Peki evde hep yatak istirahatım yapayım diyorum onada gerk yok diyorlar.bende şaşırdım.DR.bilgisiz desem biri profesör hemde perinatoloji uzmanı,diğer dr.doç.dr.ikiside çok bilgili.hakkımızda hayırlı diyorum artık.

canım doktorlar tecrübeli ama bizzat bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için empati eksiklikleri var bizim halimizden en iyi biz anlarız:))) bizim bebişler nazlı

kızlar bişey sormak istiyorum ben şuan 9+3 ikiz hamileyim dün gece saat 10 dan gece 1 e kadar inanılzmaz bir bel ve kasık ağrısı çektim ama sadece sol tarafım yani tek tarafli dayanılmayacak kadar çok bir ağrı.
bunun sebebi ne olabilir çok korktum eşimde yoktu evde gece fabrikadaydı yoksa acile gidecektim hemen o kadar çok ağrım oldu kötü birşey yoktur dimi
acaba dr umu arayıp sorsam mı ki neden olur diye

kimse yokmu arkadaşlar sizinde hiç böyle ağrılarınız oldumu acaba korkuyorum bebekleime bişey olurmu diye

Canım bence bi doktora git, ne olur ne ollmaz en azından içiniz rahat olur.

kanama olmadığı sürece bu ağrılar yada benzerleri çok olacak,
hiç bişey olmaz Allahın izniyle,
içinizi ferah tutun,
daha yolun çok başındasınız,
hayırlı uğurlu olsun..

dr a danışmak en doğrusu ama bendede o haftalarda çok olurdu arada bir hala oluyor
rahim bağları genişledikçe bu tür ağrılar olurmuş normal diyor dr um bebeklerin büyüyor korkma diyor istersen sen yinede ara bir dr unu Allah nasip ettiyse birşeycik olmaz bebeişlerimize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Aynen Hymarry min dediği gibi...Hiç korkma olacak bunlar,yeter ki kanaman olmasın..Sağlıkla gelsin kuzuların..

iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................

veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım

slm kızlar herkese ben hala agrılarla bogusuorum ne kalkabılıorum ne yatabılıorum ne yemek yıyebılıorum bugun hastaneye gıdıcme buyuk ıhtımal yatırıcakalr
bebekelrımın kıpırtılarınıda hıssetmesem hıc ckeılmıcek bu agrılar herkese cok slm opt...

günaydın kızlarrrrrrr.... yazamadım 2 gündür.... nasılsınız geçmişe bakamadım....
bende p. tesi dr. daydım bebişlerimçokşükür iyilermiş. herşey şu an için güzel dedi dr hamdolsun. inşallah böle devam eder. ama benim utangaçlar 4 boyutluda gene sakladı yüzlerini. kafaları aşağıdaymış. bana çok erken geldi dönmeleri baş aşağı ama dr normal diy,nce bişi diyemedim.
bugün yada yarın şeker yüklemesi yapılacak. offff gidesim yok ya. ama annem diyabet hastası olduğu için çok önemliymiş....inşallah temiz çıkar...
dünde benim kuzen burdaydı ikizleriyle. aman yarabbi allahım bizlere sabır versin. insanın sabrını zorluyorlar oğlan ne bulsa kızın kafasına vuruyo zavallı elifim ellini başına kapatıp basıo çığlığı... bi anda alişle ömer geldi aklıma demekki hep bi bebek diğerine şiddet uyguluyo:)
çok öptüm hepinizi.... ben kocişimi uyandırayım bakalım bugünmü gidicez dr. a

Merhaba dırımcımmm,

ne güsellll hep beraber olacaksınız, 8 bebekte olacak mı ortamda :) walla görmek isterdim öyle bir ortamı, müthiş bir manzaradır eminim. bari foto ekleyin de biz de görelim bu vesile toplu olarak sizleri.

Dalincimm hastanede napacaklarki, ağrı kesici filan mı verirler? canım umarım biraz diner ağrılarınn,Allah sabır versin, kolaylık versin dualarım seninle.

Bizde dün doktora gittik, bebiş secde pozisyonunda duruyordu, çok enteresandı. doktor şu ana kadarki dalgalı gidişat ve yaşımın 32 olması sebebiyle bir bu hafta bir de 4 hafta sonra detaylı ultrasona göndermeye karar verdi. ya 32 yaş çok mu geç anne olmak için anlamıyorum, biz zaten 30 da niyetlenmiştik, okuyan çalışan bi insan için minimum 27-28 değil mi annelik yaşı, ben kendimi genç sanıodum walla bu işe girene kadar meğer ileri gruba girmişiz :) 15 gün daha istirahate devammış sonra işe dönebilirsin dedi, ama işin kötüsü artık benim dönesim kalmadı, alıştım yan gelip yatmaya :)

bizde durumlar böyle işte kızlar, bugünlerde çok doğum oldu diye herhalde kimsecikler uğramıyor artık, kalanlar da ağrı sızı boğuşuyor...

Allah sağlık versin tüm bebişlere ve anne adaylarına, annelere...

8 bebekte olacak cnm
koymazmıyımmm resimleriiii cnm

Maaşallah ne kadar da iyi yapmıssın kahvaltı fikri çok güzel bebişlerde hijyenik ortamda istedikleri gibi kudursunlar:)
hymaryy ede bol bol moral verin dilerim herşey çok ama çok güzel olur onun ve sare kızımız için..
kızlar dün bende doktordaydım doktorum Bülent bey pek moral verdigi söylenemez eger down sendromu varsa 2 bebekte de vardır dedi(
bir tek yumurta ikizleri için TTTS denen bir sıkıntı söz konusu bebeklerden birisi alıcı digeri verici oluyor, biri aşırı büyürken digeri küçük kalıyor..bizdeki durum bu da olabilirmiş
17. haftaya kadar kanamam durursa amniyo sentez yapılacak..
ve en son olarak eşim dedi ki Dr. bey o zaman bizim bebeklerde kesin bir sıkıntı var?
-hiç birşey olmayada bilir demez mi!!!!!!!!!!
gel de çık işin içinden adama kafayı yedirirler...
eve geldim nasıl agladım anlatamam, biliyorm Rabbim herşeyin en iyisini bilir kimseye kaldıramayacagından fazlasını yüklemez, aglamam asla isyandan degil ama insan dayanamıyor üzülüyor...
işte canlar bende durum böyle dualarda unutmayalım birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…