canım merhaba nasılsın?bende seni düşünüyordum nasıl acaba diye?doğum tarihi bellimi?
slm kızlar herkese ben hala agrılarla bogusuorum ne kalkabılıorum ne yatabılıorum ne yemek yıyebılıorum bugun hastaneye gıdıcme buyuk ıhtımal yatırıcakalr
bebekelrımın kıpırtılarınıda hıssetmesem hıc ckeılmıcek bu agrılar herkese cok slm opt...
iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................
veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım
ben artık çok keyifsizim kızlar sanki her geçen saat daha ağrılarım oluyor off çok yorucu yani şu 5 günm daha geçseydi hayırlısı ile.....(
az kaldı be canım sık dişini hayırlısı ile geçecek bu günlerde. bak ne güzel tamamladın yolu biz daha ohoooooo çok bekleycez.... inşallah tez vakitte geçer günler....
cemre ile eren cokkk dayanmak zorundalar ıcerde kalmak zorundalar haftam ıelrı olasaydı sezeryanle alacakalrdı ama daha 23 teyım off ALLAH IM sabır ver yarabbım onlara bukadar alısmısken ya kaybedersem nasıl dayanırım
bunca derın ıcınde bırde ıshalle ugrasıoruz suan kaynaklı bakterı oda cok yıpratıor benı ve bebekelrı vucudum susuz kalıor onumuzdekı 1 ayıda atlatırsak sıkıntımız hafıflıcek dogum olsa bıle kuvezde yasama sansları olucak ama sımdı olmaz mafoldumben ben ya kk ya girebilirim ya giremem bellı olmaz
artık her hafta dr dayım salı gunu gene gıdıcem bakalım bısey degısmıcek ama
canım benim tam olarak ne olduki rahimde kısalma felanmı var neden böle erken doğumdan bahsediolarki?yani ağrının sebebi neymiş?
sen yükset tut moralini nolur. allahım yanında olsun. pozitif ol şükürki 6 ayı bitiriyosun bak.. yerinden bile kalkma emi.... dualarım seninle canım....
dalincimmm aman hiç kalkmadan yat, bi 5 hafta daha götür en azından. herkesin gebeliğinde çeşit çeşit sorunlar işte Allah hepimizin yardımcısı olsun, sen buraya kadar getirdin ben inanıyorumki 30a kadar da götürürsünn en az.stres de yapma ki tetiklemesin, sadece dinlen boll bol dua ett.
yetmıokı cnm ıns 30 lu haftaları gorurum ruya gubı gelıo artık
canım benim annemin de rahmi ters, çok ağrılı geçmiş gebelikleri ama biz 5 kardeşizz.ikiz olması biras zorluyor belliki. sancı kesici ilaç veremezler mi?durduramazlar mı sancıları
verdı cnm vermezmı o agrı kesıcıler sayesınde nefes aldıgımı hıssettım abartısız soluorum 4 gun oldu 4 gunde toplasan 5 saat uyumadım gozlerım sıs acılmıor mosmor ılaclarında etkısı var uykuyu unuttum tek dılegım rıskın gecmesı
inş kırpıcım yazık bebekelrım kasılmalara dayanmaya calısıorlar cok erken daha dogum ıcın bnm seker yuklmembıle yapılmadı cok cok erken
rahimde açılma filan yok değil mi?
canım cok saol allah razı olsun benım rahmım zaten tersmıs dogustan ters duruormus sımdı rahım buyuyup gerıldıkce ve yuku arttıkca kasılmalara sebep oluormus dr um kasılmalarımı cok gordu
sag tarafımda asırı derecede yanmalar var ve kasıkalrımda ıgne batmaları seklınde dayanılmaz sancılar kasılmaların sonucuymus ıyıkıde gıtmısım dr a devamlı yatmam lazım yoks aben gene dolanmaya devam edıcektım ayakta yemek bulasık kesınlıkle yapmıcaksın dedı ayakta durdukca rahım zorlanır dedı 13 uncu haftamdada vukaatım var zaten suyum gelmsıtı rabbım hayretsın sonumu
erenımle cemremı bzıe bagıslasınsenağlamasenağlamasenağlama
yok hyr acılmam yok oda olursa yapck bısey kalmaz sanırım ya eger acılmam olursa dr mudehalesıyle dogum onlenebılırmı ıcıme kurt dustu sımdı