Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Aşılamayıda o mu yaptı. Çok yoğun diye biliyorum İsmail uyranı. Erken doğum olmasın diye nasil bir tedbir aldı?

Geçmiş olsun canım, sağlık problemi var. Allah yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de bir gün tekrar anne olur bebişimi ya da bebişlerimi sağlıkla kucağıma alırım.

artvinli cnm her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim inşallah.Sizlerin duaları,moral vermeleri beni dahada güçlü yapıyor,hepinizden rabbim razı olsun,her duanızı gönlünüzde versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Hakkımda hayırlısı, kader ne olacağını yaşayarak öğreceğiz O zaman dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar bana bilgi verenilir mi?

Geçmiş olsun canım, sağlık problemi var. Allah yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de bir gün tekrar anne olur bebişimi ya da bebişlerimi sağlıkla kucağıma alırım.

Ebrucu allah razı olsun canım.Evet sağlık sıkıntılarız var,ama rabbim şifa verecek inşallah.
Rabbim sanada hayırlısıyla,en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsin,gönlüne göre versin inşallah.

hadi ben kaçtım cankuşlar anca hazırlanırm kocm gelir birazdan dr gidelim bakalım akşama hayırlısı ile görüşürüz tekrardan opuyorumnanaktan

Aşılamayıda o mu yaptı. Çok yoğun diye biliyorum İsmail uyranı. Erken doğum olmasın diye nasil bir tedbir aldı?

evet aşılamayıda o yaptı
tedbir için serklaj yapıldı (yani rahim ağzına dikiş atıldı )
bide ben sürekli dinlendim dr.kontrelleri haricinde hep evdeydim
evet çok yoğun oluyor biz eşimle çok memnunduk kendisinden

YAVRUKıRPı canım senin kanaman ne zaman başladı ne kadar geldi?ve neden kaynaklandıgını söylediler mi?
ben ilk kez 2 hafta önce pazar kanama ile acile gittim, ancak geçen haftaki kanamam daha yogundu.. 6 gün hastanede yattım..plesentada hafif ayrılma ve aşagı inme gördüler kanamam hala devam ediyor şu anda raporluyum evdeyim ama bu süreç nasıl geçecek hiçbir bilgim yok 40 günlük yasal rapor sürem doldu, 34 gün yıllık iznim var dogum öncesi izni ve yıllık izni katsamda hemen hemen 2 aylık bir süre kalıyor heyet raporu alabilecek miyim yada işe gitsem dayanabilcek miyim bir fikrim yok

son kanamam da epey kan kaybettim, ayrıca parmak kadar parcalarda geldi,su gibi gitti anlayacagınız şu anda da damla damla devam ediyor...
ayrıca kiloda vermişim, eve geldigimden beride canım hiçbişey yemek istemiyor

canım, benim işler biraz karışık. ben üçüz hamileydim, birini redüksiyonla sonlandırdılar, 15 gün sonra bu durumdan bağımsız olarak bir bebeğin kalbi durdu, kanama vs olmadan. bebeğin kalbinin durmasından yaklaşık 15 gün sonra da kesesi ona bağlı kanamam oldu geçen pazartesi. ilk gün biraz oldu kanama, sonrasında birkaç damla geliyor, bazı günler o bile gelmiyor ama yine de doktorum dyurumu riskli gördüğü için istirahatteyim. ve sanırım böyle de gidecek kısmet olursa. ben de yarın yapılacak kontrolden sonra nihai kararımı vericem iş konusunda. ikişer aylık heyet raporları ile doğuma kadar götürmeye çalışıcam inşallah. durumum budur.

son kanamam da epey kan kaybettim, ayrıca parmak kadar parcalarda geldi,su gibi gitti anlayacagınız şu anda da damla damla devam ediyor...
ayrıca kiloda vermişim, eve geldigimden beride canım hiçbişey yemek istemiyor

canım doktorun ne diyor bu duruma? benim ki kanama olduğunda kırmızı taze kan gelmesi ve parça gelmesi risklidir demişti. sen parça geldi demişsin, görüştünüz sonrasında değil mi? sen kaç haftalıksın?

Kızlar şimdi nefesle telefonda görüştüm.iyimiş çok şükür.Bilgisayarında problem varmış o nedenle giremiyormuş.Haber vereyim dedim.

slm hanımalr gene cok hastayım ben gecmsıe bakamadım
kasıkalrımdakı sancı nedenıyle avaz avaz bagırıorum resmen sıfa dıleyın nolur

İnşallah canım sağol iyi dileklerin için. Belki benim te tekrar ikizim olur su sefer işlerim rast gider dünyaya sağlıkla getirmek nasip olur.

canım ben 14 haftalık hamileyim 14+4 ama birisi biraz geriden gidiyor (3 gün kadar), tabii ki doktorlar gördü gelen parçaları ilk bakısta düşük kanamasına benziyor dediler ama acılma yoktu...
monokoryanik, diamniyotik oldugun için biraz riskli dualarınızı bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
hymary arkadası bende cok merak ettim inşaallah sareciğin hiçbirşeyi yoktur...

teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…