ARTVİNLİ canım Allah yar ve yardımcın olsun, ne olur kendine dikkat et öncelikli olarak senin ve bebeklerin saglıgı önemli kalkma hiçbişey yapmabende evde yatıyorum, ne kadar yatacagım belli degil hala kanamam devam ediyor...
Allahım hepimize saglıklı, hayırlı evlarlar nasip etsin öpüyorum seni
Amin utkucum rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla almamızı kucağımıza yavrularımızı,Evdeyim hep yatıyorum işte vakit geçiyor bir şekilde.Ben 2 dr.var,biri profesör bilgisine güveniyorum,onun dediğine göre sürekli yatmamı gerektiricek durum yokmuş,hiç değilse diyor haft.2 kez 1,2 km.yürümem daha faydalıymış.Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.
Merhaba canım. Ben de karadenizliyim Samsunlu hemşeri sayılırız. Dondurulmuş embriyolarla hamile kaldığını düşünüyorum. Sana sorum olacaktı yardımcı olursan sevinirim.
Ben de ikizlerimi kaybettim. 5 adet dondurulmuş embriyom var. 34 yaşındayım yeniden mi taze embriyo denesem yoksa dondurulmuşlarlamı denesen bilemedim. Dondurulmuşlarla sonuç nasıl oluyor. Fikrin ne? Taze emriyo ile tek bebek mi yapsam. Tebrübelerini paylaşırmısın benimle.
Merhaba canım.Ben dondurulmuşlarla hamile değilim.taze embriyolarla hamileyim şuanda.
Evet doğru hatırlıyorsun 2 kez dondurulmuşlarla ama ikiside düşükle sonlandı.Ben dondurulmuş tedavilerimden fayda göremedim yani canım.Ama burada arkadaşlarımız var dondurulmuşlarla hamile kalanlar,onlardan bilgi alabilirsin.
kızlar günaydın,
sabah doktorumla konuştum, kanamam kesiliyo birkaç gün sonra bi damla geliyor 10 gündür. 1 damla dahi gelse ciddiye almamız gerektiğini söyledi. sanırım ben iş hayatını bırakmak zorunda kalıcam. işi bırakmak da sorun değil de durumumun hep riskli devam edecek olması fikri beni biraz gerdi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, benim de hiçbirimizin de.
Canım rabbim kolaylık versin,dayanma gücü versin inşallah.DR yat dinlen dediyse dinlen canım,boşver bu senemizde böyle geçsin ne yapalım çok şükür diyelim yinede.Bak bende hiç kanama olmadı ama,benimde farklı sıkıntılarım var,yanlız değilsin yani.Bize düşen sabretmek ve heran şükretmek değilmi canım.Rabbim hakkımızda hayırlısını ve en iyisini nasip etsin inşallah.