Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba eburcu
evet 2.ci üçüzlerimi doğurdum 1 hafta sonra 10. ayımızı dolduruyoruz hayırlısıyla
valla ben aşılama ile hamile kaldığım için dondurulmuş embriyodan tüp bebekten anlamıyorum
senin için hakkında hayır ne ise o olsun
benim dr.ismail uryan dı.devlet hastanesi doktoru doğumuda orda yaptım ama kendisi yıllık izinde olduğu için başka doktor yaptırdı doğumu

Aşılamayıda o mu yaptı. Çok yoğun diye biliyorum İsmail uyranı. Erken doğum olmasın diye nasil bir tedbir aldı?

Artvinli canım geçmiş olsun ancak bakabildim internete, minnoşların saglıklıdırlar inşallah, doktorunuz bir açıklama yaptımı ? Maşallah kızın için yazdıgın rakam dogruysa çogu bebek o kiloda doguyorki canım ogluşunun kilosuda yaklaşıyor 2kg ya bikaç haftaya kalmaz büyür..
Bizde geçtigimiz pazarrtesi gittik kontrole biri 1300gr digeride 1400gr çıkmıştı. Gittikçe aralarındaki farklar açılabilir dedi bizim doktorumuzda içini rahat tutmaya çalış canım..

Bide arkadaşlar hastane çantamızı hazırlamaya başladım bende dırımkırmızı canım sagol sayende listemi dahada bir kolayladım.. Tüm aldıgımız ürünlerin hepsini hem bebiş hemde kendi geceliklerimizi hep yıkayıp ütüleyip öyle koymalıyız heralde degilmi...

Minnoşlar için yatak odamızı aldık kızlar belisden büyüyen denizci odasını aldık yataklarıyla birlikte, halısını bebeshoptan sipariş verdik oda gelicek 3 güne kadar.. oda tamam uyku setlerimiz kaldı.. bide minnoşlara kostümlerr.. Sadece birer hastane çıkışlarımız var şimdilik :) onlarda acil oldugundan alıverdik.. Önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş tamamlarız inşalllah..

Diger arkadaşlarada selamlar çok vaktim olmadıgından okuyamadım geçmişi..
Gerenimo canım tebrikk ediyorummm.. Allahım hayırlısıyla saglıkla büyütmeni nasip etsin canım... Darısı başımıza inş. :)

Windy canım saolasın diyorum,hakkımızda hayırlısını diledik bekliyoruz bakalım.
Bende hast.çantamı hazırlamaya başladım.Ama çok erken olunca zorla hazırlıyorum,psikolejimi bozuyor,saolsun annem hallediyor hepsini.
Kendim için sabahlıklı takım,çorap,iç çamaşırı vs.aldım artık eksiğimiz kalmadı gibi.

Diger doguranlar saglıkla büyütsünler dogurmayan bizlerede Vakitlice dogurmayı nasip etsin Allahım.. Sevgilerimle arkadaşlar...

ARTVİNLİ canım Allah yar ve yardımcın olsun, ne olur kendine dikkat et öncelikli olarak senin ve bebeklerin saglıgı önemli kalkma hiçbişey yapmabende evde yatıyorum, ne kadar yatacagım belli degil hala kanamam devam ediyor...
Allahım hepimize saglıklı, hayırlı evlarlar nasip etsin öpüyorum seni

Amin utkucum rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla almamızı kucağımıza yavrularımızı,Evdeyim hep yatıyorum işte vakit geçiyor bir şekilde.Ben 2 dr.var,biri profesör bilgisine güveniyorum,onun dediğine göre sürekli yatmamı gerektiricek durum yokmuş,hiç değilse diyor haft.2 kez 1,2 km.yürümem daha faydalıymış.Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.

Merhaba canım. Ben de karadenizliyim Samsunlu hemşeri sayılırız. Dondurulmuş embriyolarla hamile kaldığını düşünüyorum. Sana sorum olacaktı yardımcı olursan sevinirim.

Ben de ikizlerimi kaybettim. 5 adet dondurulmuş embriyom var. 34 yaşındayım yeniden mi taze embriyo denesem yoksa dondurulmuşlarlamı denesen bilemedim. Dondurulmuşlarla sonuç nasıl oluyor. Fikrin ne? Taze emriyo ile tek bebek mi yapsam. Tebrübelerini paylaşırmısın benimle.

Merhaba canım.Ben dondurulmuşlarla hamile değilim.taze embriyolarla hamileyim şuanda.
Evet doğru hatırlıyorsun 2 kez dondurulmuşlarla ama ikiside düşükle sonlandı.Ben dondurulmuş tedavilerimden fayda göremedim yani canım.Ama burada arkadaşlarımız var dondurulmuşlarla hamile kalanlar,onlardan bilgi alabilirsin.

kızlar günaydın,

sabah doktorumla konuştum, kanamam kesiliyo birkaç gün sonra bi damla geliyor 10 gündür. 1 damla dahi gelse ciddiye almamız gerektiğini söyledi. sanırım ben iş hayatını bırakmak zorunda kalıcam. işi bırakmak da sorun değil de durumumun hep riskli devam edecek olması fikri beni biraz gerdi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, benim de hiçbirimizin de.

Canım rabbim kolaylık versin,dayanma gücü versin inşallah.DR yat dinlen dediyse dinlen canım,boşver bu senemizde böyle geçsin ne yapalım çok şükür diyelim yinede.Bak bende hiç kanama olmadı ama,benimde farklı sıkıntılarım var,yanlız değilsin yani.Bize düşen sabretmek ve heran şükretmek değilmi canım.Rabbim hakkımızda hayırlısını ve en iyisini nasip etsin inşallah.

Herkese hayırlı günler kızlar nasılsınız.
Bende bugün daha iyiyim,ama şu ciğer geliştirici bana ağır geldi yüzüme kızarıklı ve döküntü yaptı,ayaklarım şişti.DR.aradım çok normal dedi endişe etmemi söyledi,geçecekmiş hayırlısı diyorum artık.

CANAN seni arıyorum müsait değilmisin yoksa duymadınmı,işaret et bana buradaysan.

Geçmiş olsun canım, sağlık problemi var. Allah yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de bir gün tekrar anne olur bebişimi ya da bebişlerimi sağlıkla kucağıma alırım.

artvinli cnm her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim inşallah.Sizlerin duaları,moral vermeleri beni dahada güçlü yapıyor,hepinizden rabbim razı olsun,her duanızı gönlünüzde versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Hakkımda hayırlısı, kader ne olacağını yaşayarak öğreceğiz O zaman dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar bana bilgi verenilir mi?

Geçmiş olsun canım, sağlık problemi var. Allah yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben de bir gün tekrar anne olur bebişimi ya da bebişlerimi sağlıkla kucağıma alırım.

Ebrucu allah razı olsun canım.Evet sağlık sıkıntılarız var,ama rabbim şifa verecek inşallah.
Rabbim sanada hayırlısıyla,en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsin,gönlüne göre versin inşallah.

hadi ben kaçtım cankuşlar anca hazırlanırm kocm gelir birazdan dr gidelim bakalım akşama hayırlısı ile görüşürüz tekrardan opuyorumnanaktan

Aşılamayıda o mu yaptı. Çok yoğun diye biliyorum İsmail uyranı. Erken doğum olmasın diye nasil bir tedbir aldı?

evet aşılamayıda o yaptı
tedbir için serklaj yapıldı (yani rahim ağzına dikiş atıldı )
bide ben sürekli dinlendim dr.kontrelleri haricinde hep evdeydim
evet çok yoğun oluyor biz eşimle çok memnunduk kendisinden

YAVRUKıRPı canım senin kanaman ne zaman başladı ne kadar geldi?ve neden kaynaklandıgını söylediler mi?
ben ilk kez 2 hafta önce pazar kanama ile acile gittim, ancak geçen haftaki kanamam daha yogundu.. 6 gün hastanede yattım..plesentada hafif ayrılma ve aşagı inme gördüler kanamam hala devam ediyor şu anda raporluyum evdeyim ama bu süreç nasıl geçecek hiçbir bilgim yok:KK43: 40 günlük yasal rapor sürem doldu, 34 gün yıllık iznim var dogum öncesi izni ve yıllık izni katsamda hemen hemen 2 aylık bir süre kalıyor heyet raporu alabilecek miyim yada işe gitsem dayanabilcek miyim bir fikrim yok:KK43:

son kanamam da epey kan kaybettim, ayrıca parmak kadar parcalarda geldi,su gibi gitti anlayacagınız şu anda da damla damla devam ediyor...
ayrıca kiloda vermişim, eve geldigimden beride canım hiçbişey yemek istemiyor

YAVRUKİRPİ canım senin kanaman ne zaman başladı ne kadar geldi?ve neden kaynaklandıgını söylediler mi?
ben ilk kez 2 hafta önce pazar kanama ile acile gittim, ancak geçen haftaki kanamam daha yogundu.. 6 gün hastanede yattım..plesentada hafif ayrılma ve aşagı inme gördüler kanamam hala devam ediyor şu anda raporluyum evdeyim ama bu süreç nasıl geçecek hiçbir bilgim yok:KK43: 40 günlük yasal rapor sürem doldu, 34 gün yıllık iznim var dogum öncesi izni ve yıllık izni katsamda hemen hemen 2 aylık bir süre kalıyor heyet raporu alabilecek miyim yada işe gitsem dayanabilcek miyim bir fikrim yok:KK43:

canım, benim işler biraz karışık. ben üçüz hamileydim, birini redüksiyonla sonlandırdılar, 15 gün sonra bu durumdan bağımsız olarak bir bebeğin kalbi durdu, kanama vs olmadan. bebeğin kalbinin durmasından yaklaşık 15 gün sonra da kesesi ona bağlı kanamam oldu geçen pazartesi. ilk gün biraz oldu kanama, sonrasında birkaç damla geliyor, bazı günler o bile gelmiyor ama yine de doktorum dyurumu riskli gördüğü için istirahatteyim. ve sanırım böyle de gidecek kısmet olursa. ben de yarın yapılacak kontrolden sonra nihai kararımı vericem iş konusunda. ikişer aylık heyet raporları ile doğuma kadar götürmeye çalışıcam inşallah. durumum budur.

son kanamam da epey kan kaybettim, ayrıca parmak kadar parcalarda geldi,su gibi gitti anlayacagınız şu anda da damla damla devam ediyor...
ayrıca kiloda vermişim, eve geldigimden beride canım hiçbişey yemek istemiyor

canım doktorun ne diyor bu duruma? benim ki kanama olduğunda kırmızı taze kan gelmesi ve parça gelmesi risklidir demişti. sen parça geldi demişsin, görüştünüz sonrasında değil mi? sen kaç haftalıksın?

Kızlar şimdi nefesle telefonda görüştüm.iyimiş çok şükür.Bilgisayarında problem varmış o nedenle giremiyormuş.Haber vereyim dedim.

slm hanımalr gene cok hastayım ben gecmsıe bakamadım
kasıkalrımdakı sancı nedenıyle avaz avaz bagırıorum resmen sıfa dıleyın nolur

Ebrucu allah razı olsun canım.Evet sağlık sıkıntılarız var,ama rabbim şifa verecek inşallah.
Rabbim sanada hayırlısıyla,en kısa sürede sağlıklı evlatlar nasip etsin,gönlüne göre versin inşallah.

İnşallah canım sağol iyi dileklerin için. Belki benim te tekrar ikizim olur su sefer işlerim rast gider dünyaya sağlıkla getirmek nasip olur.

canım doktorun ne diyor bu duruma? benim ki kanama olduğunda kırmızı taze kan gelmesi ve parça gelmesi risklidir demişti. sen parça geldi demişsin, görüştünüz sonrasında değil mi? sen kaç haftalıksın?

canım ben 14 haftalık hamileyim 14+4 ama birisi biraz geriden gidiyor (3 gün kadar), tabii ki doktorlar gördü gelen parçaları ilk bakısta düşük kanamasına benziyor dediler ama acılma yoktu...
monokoryanik, diamniyotik oldugun için biraz riskli dualarınızı bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
hymary arkadası bende cok merak ettim inşaallah sareciğin hiçbirşeyi yoktur...

medinecigim canım Allahım kuzularını saglıklı sıhatlı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah canım ben ben ayın 19 da dogum yaptım aniden tansiyonum yükseldi acilen ameliyata aldılar Allahıma şükürler olsunkim kuzularımda bende iyiyiz hamd olsun rabbime

tebrikler canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

teşekkürler canım.

X