Hayırlı cumalar kızlar
Kuzularım hala küvezdeler dün görüş günüydü her gün göstermiyolar bide ogluusumda artık biberon almaya baslamıs şükürler olsun kızımda sarılık cıkmıs ne yazık ki zaten o yüzden duruyo sanırım pazartesi yada salı günü alırız ALLAH nasip ederse
Cok güzeller teyzeleri insan bakmaya doyamıyo onları görünce ben agladım onları görseniz yüzlerini nasıl burusturuyolar ahhh kokularını bile alamadım genede şükürler olsun 27 gündür almayanlar varmıs Rabbim saglıklı evime gelmelerini nasip etsin inş
Sayfaları tek tek okuyamıyorum hepinize güzel dilerkleriniz için tşk ederim
Baska dogum yapan var mı geranimo gitmiş ama haber yok sanırım ALLAH hayırlısnı versin rose vardı sırada hayırlısı inş güzel haberlerle gelsin herkes
Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun.
kızlaaaaaaaaaaaaaar selam valla inanın pc başına oturma yatmıyorum bile devamlı hareket haber veremedim bende oğullarımda çok şükür sağlıkla kurtulduk küveze girmediler biri 2,285 diğeri 2.495 gr doğdular herşey yolunda evimizdeyiz Allahımıza şükür ama bi pc başına oturamadım inanın en uzun uykum şimdiye kadar 2 saat oldu ama o çok fazla geldi 2 saatte özlemişim kuzularımı öptüm hepinizi çok
merhaba pgt06kızlar merhaba.. doğum yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Allah analı baablı büyütsün ve bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...
artvinli, utkum ve başka sorun yaşayan arkadaş varsa onlara da bir an önce sıkıntırlarınını geçmesini ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum Alalhtan....
benim serklaj yaptırmış arkadaşlara (sanırım fatoş hanım herhangi bir sorun olmadan yaptırmıştı) bir sorum olacak...
ben şuan 12+3 günlük ikiz gebesiyim Allaha şükürler olsun, salı günü kontrolüm var... daha önce hiç bu haftaları görmek nasip olmadı doğal yoldan kaldığım gebeliklerde... o yüzden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz... kafamı bu soru çok kurcalıyor, salı günü doktora da sormayı düşünüyorum... sizce yaptırmalı mıyım? çok acı veren bir şey mi (açıkçası dikiş yapacakları fikri biraz ürkütücü)... bir de en önemlisi ne kadar faydalı?
hepinize sevgiler
Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.
herşey mümküniyi geceler kızlar ben normal yolla hamile kaldım 3+2 de çift çizgi gördüm 3+5 debhcg 195
adet tarihime 2 gün varken bu değer çıktı
siz bilirsiniz sanırım ikiz olabilir mi
canım fazla kafana takma ama serklaj için zaten çok erken degil mi?kızlar merhaba.. doğum yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Allah analı baablı büyütsün ve bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...
artvinli, utkum ve başka sorun yaşayan arkadaş varsa onlara da bir an önce sıkıntırlarınını geçmesini ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum Alalhtan....
benim serklaj yaptırmış arkadaşlara (sanırım fatoş hanım herhangi bir sorun olmadan yaptırmıştı) bir sorum olacak...
ben şuan 12+3 günlük ikiz gebesiyim Allaha şükürler olsun, salı günü kontrolüm var... daha önce hiç bu haftaları görmek nasip olmadı doğal yoldan kaldığım gebeliklerde... o yüzden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz... kafamı bu soru çok kurcalıyor, salı günü doktora da sormayı düşünüyorum... sizce yaptırmalı mıyım? çok acı veren bir şey mi (açıkçası dikiş yapacakları fikri biraz ürkütücü)... bir de en önemlisi ne kadar faydalı?
hepinize sevgiler
Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.
Merhaba canım. Ben de karadenizliyim Samsunlu hemşeri sayılırız. Dondurulmuş embriyolarla hamile kaldığını düşünüyorum. Sana sorum olacaktı yardımcı olursan sevinirim.
Ben de ikizlerimi kaybettim. 5 adet dondurulmuş embriyom var. 34 yaşındayım yeniden mi taze embriyo denesem yoksa dondurulmuşlarlamı denesen bilemedim. Dondurulmuşlarla sonuç nasıl oluyor. Fikrin ne? Taze emriyo ile tek bebek mi yapsam. Tebrübelerini paylaşırmısın benimle.
merhaba pgt06
öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin
işlemin gerekliliğine doktorunun karar vermesi lazım
benimde üçüz bebeklerim var .benim hamileliğimde serklaj yapıldı .daha önce 21 haftalıkken suyum geldiği için üçüz bebeklerimi kaybettim
ben açç karnına hastaneye yattım bir kaç tüp kan aldılar bazı tahlller için
ertesi gün öğlen ameliyathaneye girdim narkoz veriyorlar 10-15 dk sürüyor işlem
akşamda gözetim altında tutuldum
operasyon öncesinde ve sonrasında düşük önleyici iğne yapıldı ayrıca enfeksiyon için ilaç.
ertesi günde taburcu olduk
tabikide serklajın çok büyük faydası var ama ona güvenipte çok yormamak lazım kendimizi
ben sürekli yattığım için bebeklerimi 37.haftaya kadar taşıdım
kızlaaaaaaaaaaaaaar selam valla inanın pc başına oturma yatmıyorum bile devamlı hareket haber veremedim bende oğullarımda çok şükür sağlıkla kurtulduk küveze girmediler biri 2,285 diğeri 2.495 gr doğdular herşey yolunda evimizdeyiz Allahımıza şükür ama bi pc başına oturamadım inanın en uzun uykum şimdiye kadar 2 saat oldu ama o çok fazla geldi 2 saatte özlemişim kuzularımı öptüm hepinizi çok
günaydınnnnnnnn...........iyi haftalar olsun herkeseeeee......
bizimde bugn nst ve ultrason muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuzzzeyvahedigeldismile
cnm benm tebrikler hayırlı uğurlu olsun......ne güzel küvese girmedileropuyorumnanaktan
nerocummm haftaya bugünmüydü doğummm. offf çok heyecanlııııııııı
slm kızlarr direk konya dalıyorum annem bende ve evimi rehin aldıııııııııııııııııııı pöfffffffff