QUOTE=ARTVINLI9876;12989749]Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.
Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.
Sancı ve kasılmanın olmaması harika bir şey ....Hep onu diyorum,sana da diyeceğim wc hariç sakın kalkma hep yat hep..Kaç saat arayla olacaksın o iğneyi..Bana öyle bir şey demediler tuzu kesmedim bir şeyde olmadı ama sana dr un ne dediyse onu yap..
Canım benim ferah tut yüreğini kimler geçti bu sayfalardan erken doğum tehdidiyle 31 i de geçersin sonrasını da inş..Hastaneye yatmanda faydalı olur canım gerekirse..canım ben bilmiyorum pek takip edemediğim için kızının sorunu neydi ki?İnş. ikiside sana sağlıkla gelecekler canım,gerçekten her zaman özel duamdasın bu topiğe ilk katıldığından beri...herşey güzel olacak canım inan buna..olumunekankayizsmile[/QUOTE]
Canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama dr.canımı sıktı epeyce moralim çok bozuldu,gerçi şimdi daha iyiyim.Rabbime sığındım bedkliyorum.
Kızımdaki sıkıntı benim asıl canımı sıkan,erken doğuma o kadar takılmıyorum o kadar aslını sorarsan.
Ciğer geliştirici iğneyi 12 saat arayla 4 doz karıştırarak oldum.günde 2 kez sadece,ama 1 hafta süre geçerliliği varmış tekrarlana bilir yani.iğne kortizon olduğundan vucutta şişlik yapabiliyormuş o yüzden 1 hafta tuzu tamnamen kestik canım.
Duandan eksik etmediğini biliyorum canım,ama şimdi daha çok duaya ihtiyacınmız var teyzesiopuyorumnanaktan.
kızlar nefesi göremedim yaa nerelerde bu hatunn gece gece aklıma düştü bak
Dırımcım senin oğluşların maşallah ne tatlı çıkmışlar
Nefesi bende çok merak ettim.Tel.olan yokmu arasak bir ya,iyidir inşallah.:Saruboceq: