Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geranimo doğurdumu kızlar?
evet cnm ama haber alamadıkkk tlf yok malesefff gelir ama toplansın
Yarın babamızın doğum günü..İyi ki benim eşim olmuş,yavrularıma baba olmuş.Alışverişe çıktım bugün kızımla bana hediye aldım..sizde alın ne olur..Anne-kız tişörtü..adı kızım ve ben..Minik kızımla ilk anneler günümüzde beraber giyeceğiz inş..çok şekerler..çok da ucuz alın kızlar,alın..zemuszemus
kızlar gene cnm ıskıldı ve gobusler topıgıne gobusumu koydum yorumalrınızı beklıorum :))
off cok buyuk yuklemısım yaaaa
dalincimm nassı küçük bakılıyo yaaa, anlayamadım ben okkadar büyükkkiiiii
nereden aldınız hediyee
bu arada eşin boğa burcu sen ne burcusun merak ettim şincikk
iyi akşamlarrrrr.......
artvinli canım son durum ne seni merak ettim.
dalincim göbüş süper canım ama bol bol kremlen canım ya doğuranaca ciğere dönecek göbek yoksa... bebişlere feda olsun ::)
kaswacım cicler hayırlı olsun güle güle giyin eee nerden aldınki bizde alalım ben 2 takım almalıyım 2 kızıma inşallah....
iyi akşamlarrrrr.......
dalincim göbüş süper canım ama bol bol kremlen canım ya doğuranaca ciğere dönecek göbek yoksa... bebişlere feda olsun ::)
kaswacım cicler hayırlı olsun güle güle giyin eee nerden aldınki bizde alalım ben 2 takım almalıyım 2 kızıma inşallah....
iyi akşamlarrrrr.......
utkum dualarımız seninle korkma bende çok kanama atlattım kuzuların seninle kalır inşallah
medinecim çok duygulandım koklarsın bir an önce bebişlerini umarım canım
artvinli güzel haberlerle gel bekliyoruz
dalin sabret hayatım geçer inşallah (bende çok ağrılar çekiyorum)
artvinli son durum ne cnm haber et bizeee
Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun.
hayırlı haberler ile gel cnm inşallah haberdar et hemen,,,[/QUOT
Selam kızlar ben geldim,ama malesef hiç iyi haberlerim yok,
Sadece bol bol dua istiyorum hepinizden
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah bize.:Saruboceq: