Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Yarın babamızın doğum günü..ıyi ki benim eşim olmuş,yavrularıma baba olmuş.Alışverişe çıktım bugün kızımla bana hediye aldım..sizde alın ne olur..Anne-kız tişörtü..adı kızım ve ben..Minik kızımla ilk anneler günümüzde beraber giyeceğiz inş..çok şekerler..çok da ucuz alın kızlar,alın..zemuszemus

Yarın babamızın doğum günü..İyi ki benim eşim olmuş,yavrularıma baba olmuş.Alışverişe çıktım bugün kızımla bana hediye aldım..sizde alın ne olur..Anne-kız tişörtü..adı kızım ve ben..Minik kızımla ilk anneler günümüzde beraber giyeceğiz inş..çok şekerler..çok da ucuz alın kızlar,alın..zemuszemus

nereden aldınız hediyee
bu arada eşin boğa burcu sen ne burcusun merak ettim şincikk

kızlar gene cnm ıskıldı ve gobusler topıgıne gobusumu koydum yorumalrınızı beklıorum :))
off cok buyuk yuklemısım yaaaa

nereden aldınız hediyee
bu arada eşin boğa burcu sen ne burcusun merak ettim şincikk

Kızımla benim hediyem lcw den..çok şeker şeyler var..Benim doğum günü geçti marttaydı..hatta buradan hymarryle körler sağırlar birbirini ağırlar..kutlamıştık günlerimizi..balık ım yani ama alık değilim haaaaa.....kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlarrrrr.......
artvinli canım son durum ne seni merak ettim.
dalincim göbüş süper canım ama bol bol kremlen canım ya doğuranaca ciğere dönecek göbek yoksa... bebişlere feda olsun ::)
kaswacım cicler hayırlı olsun güle güle giyin eee nerden aldınki bizde alalım ben 2 takım almalıyım 2 kızıma inşallah....

DIRIM nereye gidiyorsun diyet için canım..Bende başlayacağım şu 6 ay bitsinde..of dırım nasıl gidecek bu kilolar ya..hele bu göbek.. uyuz şey bütün hareketlerimi kısıtlıyor benim..en zoruda kendime diyet için nasıl vakit ayıracağım bakalım..akşam oluyor ben ağzıma bir lokma atamıyorum yalnızsam..:sinifsinif:

iyi akşamlarrrrr.......
dalincim göbüş süper canım ama bol bol kremlen canım ya doğuranaca ciğere dönecek göbek yoksa... bebişlere feda olsun ::)
kaswacım cicler hayırlı olsun güle güle giyin eee nerden aldınki bizde alalım ben 2 takım almalıyım 2 kızıma inşallah....

Sağol canım sende al güzel güzel giyin kızlarınla..Lcw den aldım annelere 12.90 yavrulara 9.90..zemuszemus

iyi akşamlarrrrr.......

ewet cnm feda olsun onlara ama..,artık cok gecmıs krem ıcın yag surmustum bol bol ama olaagı varmıs en ıyısı yag dedıelr yag surdum fayda etmedı onune asla gecılmıor bu meletın ne yaparsan catlıcaksa catlar
sadece sızı ve kanamasını onleyıcı bı krem kullanıorum rahatlatıo bıraz yoksa cok kasınıo kasıom sızlıo sızlıo kanıyo :CüvCüv:eyvahedigeldismile

iyi akşamlarrrrr.......

hayırlı haberler ile gel cnm inşallah haberdar et hemen,,,[/QUOT

utkum dualarımız seninle korkma bende çok kanama atlattım kuzuların seninle kalır inşallah
medinecim çok duygulandım koklarsın bir an önce bebişlerini umarım canım
artvinli güzel haberlerle gel bekliyoruz
dalin sabret hayatım geçer inşallah (bende çok ağrılar çekiyorum)

artvinli son durum ne cnm haber et bizeee

Selam kızlar ben geldim,ama malesef hiç iyi haberlerim yok,

Sadece bol bol dua istiyorum hepinizden
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah bize.:Saruboceq:

Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun. :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun. :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

canım allah analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat olsunlar inşallah.. darısı bizlere inşallah.....:nazar:

hayırlı haberler ile gel cnm inşallah haberdar et hemen,,,[/QUOT

Selam kızlar ben geldim,ama malesef hiç iyi haberlerim yok,

Sadece bol bol dua istiyorum hepinizden
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah bize.:Saruboceq:

artvinli hayırdır canım ya merak ettim şimdi. tabiki her zaman dua ediyorum hepimize rabbbim yardımcın olsun canım ya...

X