Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Artvinli canım geçmiş olsun ancak bakabildim internete, minnoşların saglıklıdırlar inşallah, doktorunuz bir açıklama yaptımı ? Maşallah kızın için yazdıgın rakam dogruysa çogu bebek o kiloda doguyorki canım ogluşunun kilosuda yaklaşıyor 2kg ya bikaç haftaya kalmaz büyür..
Bizde geçtigimiz pazarrtesi gittik kontrole biri 1300gr digeride 1400gr çıkmıştı. Gittikçe aralarındaki farklar açılabilir dedi bizim doktorumuzda içini rahat tutmaya çalış canım..

Bide arkadaşlar hastane çantamızı hazırlamaya başladım bende dırımkırmızı canım sagol sayende listemi dahada bir kolayladım.. Tüm aldıgımız ürünlerin hepsini hem bebiş hemde kendi geceliklerimizi hep yıkayıp ütüleyip öyle koymalıyız heralde degilmi...

Minnoşlar için yatak odamızı aldık kızlar belisden büyüyen denizci odasını aldık yataklarıyla birlikte, halısını bebeshoptan sipariş verdik oda gelicek 3 güne kadar.. oda tamam uyku setlerimiz kaldı.. bide minnoşlara kostümlerr.. Sadece birer hastane çıkışlarımız var şimdilik :) onlarda acil oldugundan alıverdik.. Önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş tamamlarız inşalllah..

Diger arkadaşlarada selamlar çok vaktim olmadıgından okuyamadım geçmişi..
Gerenimo canım tebrikk ediyorummm.. Allahım hayırlısıyla saglıkla büyütmeni nasip etsin canım... Darısı başımıza inş. :)

Diger doguranlar saglıkla büyütsünler dogurmayan bizlerede Vakitlice dogurmayı nasip etsin Allahım.. Sevgilerimle arkadaşlar...

Hayırlı cumalar kızlar

Kuzularım hala küvezdeler dün görüş günüydü her gün göstermiyolar bide ogluusumda artık biberon almaya baslamıs şükürler olsun kızımda sarılık cıkmıs ne yazık ki zaten o yüzden duruyo sanırım pazartesi yada salı günü alırız ALLAH nasip ederse
Cok güzeller teyzeleri insan bakmaya doyamıyo onları görünce ben agladım onları görseniz yüzlerini nasıl burusturuyolar ahhh kokularını bile alamadım genede şükürler olsun 27 gündür almayanlar varmıs Rabbim saglıklı evime gelmelerini nasip etsin inş

Sayfaları tek tek okuyamıyorum hepinize güzel dilerkleriniz için tşk ederim
Baska dogum yapan var mı geranimo gitmiş ama haber yok sanırım ALLAH hayırlısnı versin rose vardı sırada hayırlısı inş güzel haberlerle gelsin herkes

medinecigim canım Allahım kuzularını saglıklı sıhatlı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah canım ben ben ayın 19 da dogum yaptım aniden tansiyonum yükseldi acilen ameliyata aldılar Allahıma şükürler olsunkim kuzularımda bende iyiyiz hamd olsun rabbime

Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun. :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

tebrikler canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

kızlaaaaaaaaaaaaaar selam valla inanın pc başına oturma yatmıyorum bile devamlı hareket haber veremedim bende oğullarımda çok şükür sağlıkla kurtulduk küveze girmediler biri 2,285 diğeri 2.495 gr doğdular herşey yolunda evimizdeyiz Allahımıza şükür ama bi pc başına oturamadım inanın en uzun uykum şimdiye kadar 2 saat oldu ama o çok fazla geldi 2 saatte özlemişim kuzularımı öptüm hepinizi çok

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

kızlar merhaba.. doğum yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Allah analı baablı büyütsün ve bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...

artvinli, utkum ve başka sorun yaşayan arkadaş varsa onlara da bir an önce sıkıntırlarınını geçmesini ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum Alalhtan....

benim serklaj yaptırmış arkadaşlara (sanırım fatoş hanım herhangi bir sorun olmadan yaptırmıştı) bir sorum olacak...

ben şuan 12+3 günlük ikiz gebesiyim Allaha şükürler olsun, salı günü kontrolüm var... daha önce hiç bu haftaları görmek nasip olmadı doğal yoldan kaldığım gebeliklerde... o yüzden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz... kafamı bu soru çok kurcalıyor, salı günü doktora da sormayı düşünüyorum... sizce yaptırmalı mıyım? çok acı veren bir şey mi (açıkçası dikiş yapacakları fikri biraz ürkütücü)... bir de en önemlisi ne kadar faydalı?

hepinize sevgiler
merhaba pgt06
öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin
işlemin gerekliliğine doktorunun karar vermesi lazım
benimde üçüz bebeklerim var .benim hamileliğimde serklaj yapıldı .daha önce 21 haftalıkken suyum geldiği için üçüz bebeklerimi kaybettim
ben açç karnına hastaneye yattım bir kaç tüp kan aldılar bazı tahlller için
ertesi gün öğlen ameliyathaneye girdim narkoz veriyorlar 10-15 dk sürüyor işlem
akşamda gözetim altında tutuldum
operasyon öncesinde ve sonrasında düşük önleyici iğne yapıldı ayrıca enfeksiyon için ilaç.
ertesi günde taburcu olduk
tabikide serklajın çok büyük faydası var ama ona güvenipte çok yormamak lazım kendimizi
ben sürekli yattığım için bebeklerimi 37.haftaya kadar taşıdım

iyi geceler kızlar ben normal yolla hamile kaldım 3+2 de çift çizgi gördüm 3+5 debhcg 195
adet tarihime 2 gün varken bu değer çıktı
siz bilirsiniz sanırım ikiz olabilir mi

Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.

hiç bişi olmaz canım kaynatabilirsin sadece beyaz plastik kapak gibi bişi varya o düşmesin yeter

durumuna gelince off offf diyorum sadece alsaydın sağlıcakla şu bebekleri kucağına bende derin bir of çekecektim

iyi geceler kızlar ben normal yolla hamile kaldım 3+2 de çift çizgi gördüm 3+5 debhcg 195
adet tarihime 2 gün varken bu değer çıktı
siz bilirsiniz sanırım ikiz olabilir mi
herşey mümkün

doudocum bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün

kaswa naber şeker nasılsın göbüş derdi bendede var benim birazda arka tarafım büyümüş acayip sinir bozucu yaa

demek lcw de öyle tişörtler varr ayy hemem şişliye gideyim bugün benden kaçmazzz:))) bu arada eşinede mutlu seneler seninle beraberrr

ayy hymarr bugün sonuçları alacak bi türlü arıyamadım çok merak ediyorum onu yaaa

nefess
nerelerdesinnn

medinecim muallim 2 ay alamadı çocuklarını sabır canım alacaksın inşallahhh

dirimm kilolar birer birer gidio sicim gibi kız olacan lennn

ben nasılım hala hastayımm bi türlü iyileşemiyorum çok sinir bozucu yelek giyyiyorum alkınca ama süt sağarken tüm gçğsüm açıkta olduğu için alıyorum soğuğu bizim kombi hala açık sabaha karşı serin oluyo diye açıyorum akşamları

öpüyorummm

kızlar merhaba.. doğum yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Allah analı baablı büyütsün ve bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...

artvinli, utkum ve başka sorun yaşayan arkadaş varsa onlara da bir an önce sıkıntırlarınını geçmesini ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum Alalhtan....

benim serklaj yaptırmış arkadaşlara (sanırım fatoş hanım herhangi bir sorun olmadan yaptırmıştı) bir sorum olacak...

ben şuan 12+3 günlük ikiz gebesiyim Allaha şükürler olsun, salı günü kontrolüm var... daha önce hiç bu haftaları görmek nasip olmadı doğal yoldan kaldığım gebeliklerde... o yüzden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz... kafamı bu soru çok kurcalıyor, salı günü doktora da sormayı düşünüyorum... sizce yaptırmalı mıyım? çok acı veren bir şey mi (açıkçası dikiş yapacakları fikri biraz ürkütücü)... bir de en önemlisi ne kadar faydalı?

hepinize sevgiler
canım fazla kafana takma ama serklaj için zaten çok erken degil mi?
bizde bülent beyle yeniden görüştük inş. bu hafta içi bir kontrole gidecegim, kanamam hala devam ediyor ama azaldı...yarında hastanede kontrolüm var Allahtan hayırlısı...

benden sana tavsiye eger çalışıyorsan kendini sakın ben kendimi pek sakınmadım evde de yorucu işler(yemek dahi) yapma Allahım hayırlısı ile bebeklerimize kavustursun inş.

ARTVİNLİ canım Allah yar ve yardımcın olsun, ne olur kendine dikkat et öncelikli olarak senin ve bebeklerin saglıgı önemli kalkma hiçbişey yapmabende evde yatıyorum, ne kadar yatacagım belli degil hala kanamam devam ediyor...
Allahım hepimize saglıklı, hayırlı evlarlar nasip etsin öpüyorum seni

GERANİMO tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bol bol kokla bebişleri..RAbbim yardımcın olsun tabii ki zor ama bir o kadar da güzel olsa gerek..bebişleri ve seni de öpüyorum by..

Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.

Merhaba canım. Ben de karadenizliyim Samsunlu hemşeri sayılırız. Dondurulmuş embriyolarla hamile kaldığını düşünüyorum. Sana sorum olacaktı yardımcı olursan sevinirim.

Ben de ikizlerimi kaybettim. 5 adet dondurulmuş embriyom var. 34 yaşındayım yeniden mi taze embriyo denesem yoksa dondurulmuşlarlamı denesen bilemedim. Dondurulmuşlarla sonuç nasıl oluyor. Fikrin ne? Taze emriyo ile tek bebek mi yapsam. Tebrübelerini paylaşırmısın benimle.

kızlar günaydın,

sabah doktorumla konuştum, kanamam kesiliyo birkaç gün sonra bi damla geliyor 10 gündür. 1 damla dahi gelse ciddiye almamız gerektiğini söyledi. sanırım ben iş hayatını bırakmak zorunda kalıcam. işi bırakmak da sorun değil de durumumun hep riskli devam edecek olması fikri beni biraz gerdi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, benim de hiçbirimizin de.

merhaba pgt06
öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin
işlemin gerekliliğine doktorunun karar vermesi lazım
benimde üçüz bebeklerim var .benim hamileliğimde serklaj yapıldı .daha önce 21 haftalıkken suyum geldiği için üçüz bebeklerimi kaybettim
ben açç karnına hastaneye yattım bir kaç tüp kan aldılar bazı tahlller için
ertesi gün öğlen ameliyathaneye girdim narkoz veriyorlar 10-15 dk sürüyor işlem
akşamda gözetim altında tutuldum
operasyon öncesinde ve sonrasında düşük önleyici iğne yapıldı ayrıca enfeksiyon için ilaç.
ertesi günde taburcu olduk
tabikide serklajın çok büyük faydası var ama ona güvenipte çok yormamak lazım kendimizi
ben sürekli yattığım için bebeklerimi 37.haftaya kadar taşıdım

Merhaba, sanırım ilk üçüzlerni kaybettin, ikinci kez olan üçülerini doğurdun 37 hafta maşallah. Benimde ikizlerim vardı 26. haftada erken dğum yaptım kaybettim. Şimdi donrulmuş embriyo yada yeni siklusla gebelik düşünüyorum. Ama hangidi diye karar vermedim. Yeni yasaya göre, taze embriyo ile tek, dondurulmuşlarla iki emriyo transferi olacak.

Bu arada Denizli'de hangi doktor seni takip etti. Ben yeniden hamile kalırsam hangi doktora hangi hastaneye gideceğimi bile bilmiyorum. Çok kötü günler geçirdim. Seni hangi doktor takip etti canım

merhaba eburcu
evet 2.ci üçüzlerimi doğurdum 1 hafta sonra 10. ayımızı dolduruyoruz hayırlısıyla
valla ben aşılama ile hamile kaldığım için dondurulmuş embriyodan tüp bebekten anlamıyorum
senin için hakkında hayır ne ise o olsun
benim dr.ismail uryan dı.devlet hastanesi doktoru doğumuda orda yaptım ama kendisi yıllık izinde olduğu için başka doktor yaptırdı doğumu

bu arada o kadar girdim yazmak kısmet olmamıştı
doğum yapmış bütün ikiz annelerini tebrik ediyorum
analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah .annelerimizede kolaylıklar diliyorum çok zor

hamiş anne adaylarınıda allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin

günaydınnnnnnnn...........iyi haftalar olsun herkeseeeee......

bizimde bugn nst ve ultrason muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuzzzeyvahedigeldismile

kızlaaaaaaaaaaaaaar selam valla inanın pc başına oturma yatmıyorum bile devamlı hareket haber veremedim bende oğullarımda çok şükür sağlıkla kurtulduk küveze girmediler biri 2,285 diğeri 2.495 gr doğdular herşey yolunda evimizdeyiz Allahımıza şükür ama bi pc başına oturamadım inanın en uzun uykum şimdiye kadar 2 saat oldu ama o çok fazla geldi 2 saatte özlemişim kuzularımı öptüm hepinizi çok

cnm benm tebrikler hayırlı uğurlu olsun......ne güzel küvese girmedileropuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn...........iyi haftalar olsun herkeseeeee......

bizimde bugn nst ve ultrason muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuzzzeyvahedigeldismile

cnm benm tebrikler hayırlı uğurlu olsun......ne güzel küvese girmedileropuyorumnanaktan

nerocummm haftaya bugünmüydü doğummm. offf çok heyecanlııııııııı

Herkese hayırlı günler kızlar nasılsınız.
Bende bugün daha iyiyim,ama şu ciğer geliştirici bana ağır geldi yüzüme kızarıklı ve döküntü yaptı,ayaklarım şişti.DR.aradım çok normal dedi endişe etmemi söyledi,geçecekmiş hayırlısı diyorum artık.

CANAN seni arıyorum müsait değilmisin yoksa duymadınmı,işaret et bana buradaysan.

nerocummm haftaya bugünmüydü doğummm. offf çok heyecanlııııııııı

cnm ben öyle istiyorum ama bugn konuşucam gün için tekrar 37 dolunca alırız demişti ama bilmiyorum bakalım bugn ne olacak....çıkmaya niyetli değil benimkiler galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlarr direk konya dalıyorum annem bende ve evimi rehin aldıııııııııııııııııııı pöfffffffff

X