Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun. :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

doudouuu tebrikler canım, Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh. daha ayrıntılı haberlerini de bekliyoruzz :)

artvinlimmm sabah ilk iş bilgisayarı açtım senden bir haber var mı diye ama hala sorun ne söylememişsin. inşallah çok ciddi birşey değildir, buradaki herkese ama özellikle de en çok sana dua ediyorum sağlıkla bebişlerine kavuşman için. Rabbim yardımcın olsun inşallah, sağlıkla kavuştursun seni bebişlerinne..

günaydın kızlarr biz çok erken kalktık yani ali bey erken kalktı sabah yatakta onla oynarken
içeri biri daldı ödüm koptu benim herifffff işe geç kalmış çocukların odasında uyumuş yaaaaaaaaa..
dedim ölecektim neden ses vermiyorsun dedim..ne bileyim kızım didi..eşim hep 6.30 çıkar evden 8 de evde olmasını beklemiyordum alişle oturma odasında oynadık süt içti saat 9 da nenniiii diye vağrınyordu
salladım uyudu ömerim maşallahhhhhhhhhh hiç kalkmadııı....hatta odasında bağrındı çığırındı uyanmadı kuzun11 saattir uyuyor danam maşallahhh maşallahh rekor kıracak ama dönmeler başladı kesin karnışı acıktıı..........alide uyuyorr....tabi onlar uyurken hemen kahvaltımı yaptım...çay keyfide yaptım...
oturam odamı topladım bulaşıkları attım makinaya ..evimde temizzzzzzzzz keyifler iyi yani...sadece başım ağrıyo midem bulanıyor adet olacağım çünki.....

yavrukirpiden başka gelen yok....günaydın yavruşşşş

artvinlimmm sabah ilk iş bilgisayarı açtım senden bir haber var mı diye ama hala sorun ne söylememişsin. inşallah çok ciddi birşey değildir, buradaki herkese ama özellikle de en çok sana dua ediyorum sağlıkla bebişlerine kavuşman için. Rabbim yardımcın olsun inşallah, sağlıkla kavuştursun seni bebişlerinne..

artvinli hayırdır canım ya merak ettim şimdi. tabiki her zaman dua ediyorum hepimize rabbbim yardımcın olsun canım ya...

artvinli cnm hayırdır ne oldu iyi haberlerim yok yazmışsın

Hayırlı sabahlar herkese.
Doduo canım rabbim sağlıkla ve uzun ömürle büyütmek nasip etsin yavrularına.

Ne olur kusuruma bakmayın,dün girdim merak etmişsiniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Dün çok gerildim moralim bozuktu yazmak istemedim.DR.heran doğum olabilir dikkatli ol dedi.ciğer geliştiricilerimizi verdi.daha arıyoruz bulamadık iğneleri.onları yaptırıcaz.
Kızımın ciddi sıkıntıları var kilosu 2811 gr.olmuş.eee oğlumda 1444 dr.olmuş.böyle olunca rahim taşımakta zorlanıyor erken doğum tehtidi oluyormuş.31.haftaya kadar bekliyelim evde dedi durum aynı devam ederse hastaneye yatıracaklarmış orada gözetim altında olacakmışım.
Kızlar duanıza çok muhtacım rabbim hiç değilse rabbim oğlumu sağlıkla bana kavuştursa şimdi tek duam bu.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarr biz çok erken kalktık yani ali bey erken kalktı sabah yatakta onla oynarken
içeri biri daldı ödüm koptu benim herifffff işe geç kalmış çocukların odasında uyumuş yaaaaaaaaa..
dedim ölecektim neden ses vermiyorsun dedim..ne bileyim kızım didi..eşim hep 6.30 çıkar evden 8 de evde olmasını beklemiyordum alişle oturma odasında oynadık süt içti saat 9 da nenniiii diye vağrınyordu
salladım uyudu ömerim maşallahhhhhhhhhh hiç kalkmadııı....hatta odasında bağrındı çığırındı uyanmadı kuzun11 saattir uyuyor danam maşallahhh maşallahh rekor kıracak ama dönmeler başladı kesin karnışı acıktıı..........alide uyuyorr....tabi onlar uyurken hemen kahvaltımı yaptım...çay keyfide yaptım...
oturam odamı topladım bulaşıkları attım makinaya ..evimde temizzzzzzzzz keyifler iyi yani...sadece başım ağrıyo midem bulanıyor adet olacağım çünki.....

yavrukirpiden başka gelen yok....günaydın yavruşşşş

günaydın dırımcımm,
ya bu ikizlwerden genelde biri uslu biri yaramaz oluyor, kerameti ne acaba bu işin? alişş de esaslı hağğğ, ama ne yalan söyliim haşarı erkek çocuklarını çok severimm uzaktan. yakından uğraşmak zordur tabii kesin..

Ne olur kusuruma bakmayın,dün girdim merak etmişsiniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Dün çok gerildim moralim bozuktu yazmak istemedim.DR.heran doğum olabilir dikkatli ol dedi.ciğer geliştiricilerimizi verdi.daha arıyoruz bulamadık iğneleri.onları yaptırıcaz.
Kızımın ciddi sıkıntıları var kilosu 2811 gr.olmuş.eee oğlumda 1444 dr.olmuş.böyle olunca rahim taşımakta zorlanıyor erken doğum tehtidi oluyormuş.31.haftaya kadar bekliyelim evde dedi durum aynı devam ederse hastaneye yatıracaklarmış orada gözetim altında olacakmışım.
Kızlar duanıza çok muhtacım rabbim hiç değilse rabbim oğlumu sağlıkla bana kavuştursa şimdi tek duam bu.:Saruboceq::Saruboceq:

canım kızının kilosunu doğru mu yazdın, 2811 mi olmuş? nasıl okkadar yükselmiş, bunun riski nedir? kızındaki risk nedir? belki bi 5 hafta falan daha idare etsen herşey yolunda sonuçlanır. dur bakalımm

cnm benim herşeye rağmen bozma morelini evet çok zor ama inan bana cerrahpaşa benim mucizem oldu eminim seninde olacak ...bebeklerini en iyi şekilde alacaksın kucağına ...rabbim istediğinden öte gidilecek bi durumda neyse....hastaneye yatmam senin için çok iyi olacak cnm ...korkma en azından gözetimde olman evde olmandan daha iyi heran müdahale olur...doktorun olmasa bile oradaki asistanlardan doktoruna kadar çok iyiler....içini ferah tut kalbin hep umtula çarpsın cnm ....

günaydın dırımcımm,
ya bu ikizlwerden genelde biri uslu biri yaramaz oluyor, kerameti ne acaba bu işin? alişş de esaslı hağğğ, ama ne yalan söyliim haşarı erkek çocuklarını çok severimm uzaktan. yakından uğraşmak zordur tabii kesin..

evet cnm ikizlerden biri genelde daha baskın karakter oluyor...
ama bizde aliş ne akdar haylaz dursada ömerde bi okadar sesiz ama deridnen yapıyor herşeyi cnm ...işte bizde aliş ömerden dayakda yese arada sesi çıkmıyor çünki aliş boğuşmaktan hırpalanmaktan hoşlanıyor ....ama ömer ona dokunulmasından hoşlanmıyor yanlız oynaka daha hoşuna gidiyor,çünki aliş bey ömer eline ne alsa çocuğun elinden alıyorsempatiksalakcinni

off ya hava çok güzellll ama dışarı çıkamıyorum aksam diyetisyene gieceğim oradan dönüştede pazara uğrarım ancak...
kimseler yok kk da pöffffffff

merhaba kızlar...ben şuanda 11.haftamdayım ikiz bebeklerime.perşembe günü kontrolüm vardı yine doktorum herşey çok iyigidiyor bebekler çok sağlıklı görünüyor dedi.ama 15 gün sonra ikili test yapacaz dedi.ama okuduğuma göre ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyornuş.sizler ne yaptınız o dönemde.bu arada bu test açmı veriliyor kan verirken.yanıt bekliyorum.

Canım çok geçmiş olsun, merak etme doktorunu eminim iyi seçmişsindir. Benim bi arkadaşımın 36 haftaya kadar suyu yok denecek kadar az olmasına rağmen rahimde tuttular, bu korkuyla yaşamak çok zor ama sen hep olumlu düşünmeye çalış Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hastaneye yatmaksa hastane buna da üzülme hiç yeterki siz iyi olun.

canım allah yardımcın olsun sıkma canını herşey olacağına varıyor. peki serklaj felan yapamıyolarmı dikiş atılsa belki daha rahat olursun canım ya...hastanede gözetim altında olman bencede senin için daha iiiyi. heran müdahale olabilir rabbim yanında olsun canım benim.....

Günaydınlar herkese,
Planlarımıza göre bu saatlerde sezeryanda olacaktık bebişlerimle. Erken gelmeye karar verdiler çarşamba günü suyum geldi gittik hemen hoop ameliyata ve bebişlerim benimle küvöze girmediler Allahıma binlerce şükürler olsun. :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek:

hayırlı olsun doudoucum...

Bende az önce konuştum burayı açmadan önce doudoucumla..haberi ben vereyim die açtım ama olmadı ..Neyse Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.Uzun sağlıklı ömürler diliyorum minişlere...İlk fırsatta görmeye gelicemm...a.s.

Kızlar bizimde kırkımız çıktı bugün.Banyomuzu yaptık şimdi uyuyolar biraz sonra gezmeye gidicez kırk uçurmaya...hihoyyyt

ınşallah arkadaşlar herşey çok güzel olur.Rabbim herşeyin iyisini bilir,alnımıza ne yazıldıysa onu çekicez ben bunu çok iyi biliyorum.Rabbime vekil ettim ona sığındım bekliyorum.Bende sizin gibiyim gidişat nasıl olur ne olur bilmiyorum.
Hastaneye şimdi yatırmıyacaklar,2 dr.gerek görmedi ama 31.haftaya ulaşabilirsek o haftadan itibaren yatış yapılacak.Şimdilik sancı ve kasılmamız yok çok şükür,
Ciğer geliştirici iğnemin ilk 4 dozunu karıştırıp oldum,gece 1 de kalan 4 dozuda olucam.Birde dr.tuzu kestirdi 0 tuz dedi.bu iğne kortizon içerdiği için ödem yaparmış sizede söylenmişmiydi.Birde iğnenin etkisi 1 haftaymış sonra eğer doğum olmazsa tekrar edilecekmiş iğne.

ne diyosun gülüm yaaaaaaaa... üzüldüm... nolur dikkat et kendine yat kalkma sakın....... allahın izniyle ikisinide alacaksın inşallah... dualarımız seninle güzelim...........

Günaydınlar herkese,

anaaaaaaa dodou doğurmuş allah analı babalı büyütsün canım

merhaba kızlar...ben şuanda 11.haftamdayım ikiz bebeklerime.perşembe günü kontrolüm vardı yine doktorum herşey çok iyigidiyor bebekler çok sağlıklı görünüyor dedi.ama 15 gün sonra ikili test yapacaz dedi.ama okuduğuma göre ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyornuş.sizler ne yaptınız o dönemde.bu arada bu test açmı veriliyor kan verirken.yanıt bekliyorum.
Seninle günlerimiz aynı.7 Mayısta 2 li testim yapılacak.Bana doktor kesin sonuç vermiyor gibi bişey söylemedi.Sanırım ilerleyen aylarda 4 lü test yağpılacakmış bir de.Yanlış anlamadıysam...
hayırlı olsun doudoucum...

Bende az önce konuştum burayı açmadan önce doudoucumla..haberi ben vereyim die açtım ama olmadı ..Neyse Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.Uzun sağlıklı ömürler diliyorum minişlere...İlk fırsatta görmeye gelicemm...a.s.

Kızlar bizimde kırkımız çıktı bugün.Banyomuzu yaptık şimdi uyuyolar biraz sonra gezmeye gidicez kırk uçurmaya...hihoyyyt
Ne güzel yaa.:nazar:Allah bizlere de o günleri görmeyi nasip ederer inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah arkadaşlar herşey çok güzel olur.Rabbim herşeyin iyisini bilir,alnımıza ne yazıldıysa onu çekicez ben bunu çok iyi biliyorum.Rabbime vekil ettim ona sığındım bekliyorum.Bende sizin gibiyim gidişat nasıl olur ne olur bilmiyorum.
Hastaneye şimdi yatırmıyacaklar,2 dr.gerek görmedi ama 31.haftaya ulaşabilirsek o haftadan itibaren yatış yapılacak.Şimdilik sancı ve kasılmamız yok çok şükür,
Ciğer geliştirici iğnemin ilk 4 dozunu karıştırıp oldum,gece 1 de kalan 4 dozuda olucam.Birde dr.tuzu kestirdi 0 tuz dedi.bu iğne kortizon içerdiği için ödem yaparmış sizede söylenmişmiydi.Birde iğnenin etkisi 1 haftaymış sonra eğer doğum olmazsa tekrar edilecekmiş iğne.

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah iki yavrunu da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Beklenmeyen bir durum muydu bu?Ben anlamadım tam canım

Günaydınlar herkese,

cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim hayırlı evlatlar olsun ,,,,opuyorumnanaktan

ee sırada benmi varım yoksa benden önce olan varmıydıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

artvinli cnm kızınla oğlunun arasında neden bu kadar kilo farkı var?? cnm belki hasatnede yatman gebelik süresini uzatma açısından daha iyidir sonuçta evde ne kadarda olsa dr dediği gibi yatmıyor kimse illa kalkıp bişeyler yapılıyor...

doudou hayırlı olsun canım..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

artvinli aman dikkat et canım yaa.gerekirse kıpırdamadan yat..birazcık daha sık dişini..Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak..dualarımız seninle..

X