Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar slm, geçmişi okuyamadan dalıyom yine aranıza... kızlarımın 3 ay gaz sancısından gözümü açamamıştık, annane babanne dedler seferber olduk çoook zor günlerdi.. neyse o bitti 15 gün ewde kızlarımla başbaaşaöyle güzeldik ki damlam emmeyi kestine mama ne meme 1 hafta dr. dr. gezdik beslenme uzmanı da gördü tahliller filmlewr bişi çıkmadı şükür meğer hasta olacakmışkuzum bronşiolit oldu:KK43: ya da dr.larda dolaşırkenrvsvirüsünü kaptık bilmiyorum , o iileşmeye başlarken çağlam başladı, damlam 4 günde attı ama çağlam 12 gündür atamadı çoook terliyor gece 4 kez değişiyorum ama hala geçmedi öksürüğümz :KK43: ebir de ateş 39 larda olunca annemler sürrekli bendeydi, zaten tüm gece nöbet tuuttuk başında çağlanın ateşi fitile rağmen düşmedi, sürekli ılık duş falan, sonra dr.umuz ilaçları değiştirdi daha ii şimdi maaşallah şimdilik sadece hırıltılı bi öksürük var. of kızlaro kadar zor ki bebeklerinizin hasta olması içiniz acıyor resmen, heeep ağladım, 4 kilo verdim şu sürede e ben de grip p oldummu üstüne... oooooofff... bugün iiyiz hamdolsun, anneleryok bugün gelmeyin kızlarımla başbaşa kalmak istiyorum dedim, çook faydaları var sağolsunlar ama inanın evde sürekli birilerinin olması insanı çok bunaltıyuor, amma mecbursun sürekli insana muhtaçsın, biri hastayken öbürüyle de ilgilenecek bşri lazım, en acısı da o zaten sen birinin ateşini düşürmek için gözünü ayırmazken üstünden öbürünün annanede ya da babannede ağlaması... ikiye 3 e bölünesi gelio insanın,,, dün hastanedeultrasonumuz vardı giderken birini aldım çok da soğuktu sardım sarmaladım siper ettim kendimi yolları havayı delerek geçtim aman kuzum saoğuk almasın diye, ama damla mecburen babannedeydi, senin gibi kollayamıyor tabi, e bişi deyince de aman bişi olmaz falan deyip seni susturuyorlar,gerçi ben susmuyorumama :) nitekim eve geldik damla öksürmeye başladı yine off yaa, boğası gelioinsanın işte böyle olunca naparsın ne dersin senin yüzünden oldu desem nolcak,onlar da elinden geleni yapıo işte, ama çooook zor kızlar ikiz annesi olmak içiniz acıyor ikisinii birden tekrar karnıma sokasım var,keşke mümkün olsa ikiisini de eşit şekilde ısıtıp koruyordum ne güzel ... kızlar çoook güzelama çoook da zor günler bekliyor sizi Allah yardımcımız olsun...
cnm allah şifa versin kuzularına......

slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucam benim karnım şimdiden beya buyuduler acaba catlaklar için ne zamn krem kullandınız ve karnınıza ne surdunuz orenebilirmiyim

ben nıveanın yağını aldım ama 5 ayda başladım kullanmaya öyle hergünde sürmedim çünkü nefret ederim yağ sürmekten şimdilik çatlağımda yok cnm....

ayşeciğim çok güzeller....güle güle gelenlere dağıtırsınız inşallah...

slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucam benim karnım şimdiden beya buyuduler acaba catlaklar için ne zamn krem kullandınız ve karnınıza ne surdunuz orenebilirmiyim

canım ben sadece badem yağı-buğday yağı ve susam yağı karışımını kullandım, sabah akşam sürdüm ve hiiiç çatlağım olmadı ama keşke göğsüme ve kalçalarıma da sürseydim kalçam bve bacaklarıma ulaşmak zor oluyordu göbişle oralar çatlak çatlak ama karnım da hiiiç bişi yok..opuyorumnanaktan

canımmm çok şeker allahım hayırlısı ile dağıtmayıd nasip etsin.. çok şirin gözüküyorlar gerçekden bende hasır patik düşünüyorum bakalım...kendim yapmayı planlıyorum bebişlerin ismi bellimi ayşecim üzerinde notlar var :nazar:
bu arada artvinli ile bi arkadaşım varda benim tüp bebek denemesi olmuşdu olumsuz olduda ondan bahsediyoruz canım... allahım tez zmanda olmayan herkese nasip etsin bebişleri...
ayşe sorması ayıp hazır alınca ne kadara mal oldu?

cnm allah şifa versin kuzularına......

ben nıveanın yağını aldım ama 5 ayda başladım kullanmaya öyle hergünde sürmedim çünkü nefret ederim yağ sürmekten şimdilik çatlağımda yok cnm....

ayşeciğim çok güzeller....güle güle gelenlere dağıtırsınız inşallah...

Canım hepsi 150 TL ye mal oldu..

50 tane kız bebek için 50 tane bebek erkek için..Toplam 100 tane..

Şekerlerin yarısı biberonlu yarısı bebekli..içinde şeker değil lavanta var..Zaten şeker olunca şekeri yiyip kalanı atıyorlar.Ben de hatıra olarak saklansın diye böyle tercih ettim..ıki bebek için ayrı sepet..3 et tane de iki ayrı bebek için balonları var..Yani 3 mavi 3 pembe..Şişirmedim daha tabi onları..

Kargo ücreti de satıcıdan..gg den ısmarladım..sepetler de fiyata dahil..

Son düzenleme:
Arkadaşlar az evvel kargodan bebek şekerlerim geldi..Hepsini tek tek yerleştirdim..Balonları da var ama onları şişirmek için erken daha...
O kadar çok duygulandım ki...
Bu gün sevinçten ,mutluluktan ağladım ben....

Fotoğraftan pek anlaşılmıyor,yarısı biberonlu patikli,yarısı bebekli patikli şekerlerin..Şeker yok,lavanta koymuşlar...

Çok güzeller canım bende kendim yaptım çok güzel oldular ama resim koymayı bilmiyorum hatta sepetimiz aynı güle güle dağıt İnşallah

Ayşeciğim çok güzeller Allah dağıtmayı nasip etsin
Kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim ben kahvaltıya davetliydim gittiğim yerde wc alaturkaydı oturup kalkarken zorlandım şimdi kasığım ağrıyor neyse yine başladım sızlanmaya:çok üzgünüm:

ayşecim bebek şekerleriniz çok cici.. rabbim o günleri göstersin inşallah sağlıkla dağıtın....

Artvinli nasılsın nasıl gidiyor bebişler nasıl kaydirigubbakcemile5

Canım şimdi gördüm mesajını.Sıkıntılarım çokta,artık şikayet etmicem,sanki şikayet ettikçe dahada zorlanıyorum.
Sen nasılsın doğum tarihin ne zaman?
selam canım

arada geliyorum bazen işlerim yoğun oluyor. iyiyim canım şükür mide yanması dışında bir sıkıntım yok. sizde iyisiniz dimi..

Aman maşallah canım,sıkıntıların olmasın.Mide yanması bendede başladı artık.dün misafirlerle fazla karıştırdım galiba,gece kötü oldu soda içtim o rahatlattı.

slm kızlar sımdı geldı dr dan yawrularım cok ıyıler saglıklıalr
sağdakı kuzum prenses
soldaki kuzumda prens mıs
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha

Dalincim gözün aydın canım.çok şükür iki yavrunda çok sağlıklıymış.rabbim kızınıda oğlunuda sana sağlıkla bağışlasın.

Çok güzeller canım bende kendim yaptım çok güzel oldular ama resim koymayı bilmiyorum hatta sepetimiz aynı güle güle dağıt İnşallah

Ayşeciğim çok güzeller Allah dağıtmayı nasip etsin
Kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim ben kahvaltıya davetliydim gittiğim yerde wc alaturkaydı oturup kalkarken zorlandım şimdi kasığım ağrıyor neyse yine başladım sızlanmaya:çok üzgünüm:

ayşecim bebek şekerleriniz çok cici.. rabbim o günleri göstersin inşallah sağlıkla dağıtın....
Çok teşekkür ederiz teyzeler :1hug:
sağdakı kuzum prenses
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha

Çok sevindim,sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :Saruboceq: :nazar:

sağdakı kuzum prenses

çok sevindim Allah kucağına almayda nasip eder inşallah :nazar::nazar::nazar:

dalincimm bende sabahtan beri bekliyorum ne çıkacak diye :)

Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah, ideal bileşim olmuş canım çok sevindim.

dalıncım tebrıkler bu sene bı kız bı erkek senesı galıba benım kuzularımda oyle.ınsallah saglıkla gelırler dunyaya..

Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar hakikaten bu sene bi kız bi erkek senesi ne güzel benim de soldaki erkek sağdaki kız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İster kız ister erkek sağlıklı olsunlar yeterki, her şeyin başı sağlık. 30 lu haftalarında olanlar var mııııı???

X