- 26 Mart 2009
- 1.513
- 0
cnm allah şifa versin kuzularına......kızlar slm, geçmişi okuyamadan dalıyom yine aranıza... kızlarımın 3 ay gaz sancısından gözümü açamamıştık, annane babanne dedler seferber olduk çoook zor günlerdi.. neyse o bitti 15 gün ewde kızlarımla başbaaşaöyle güzeldik ki damlam emmeyi kestine mama ne meme 1 hafta dr. dr. gezdik beslenme uzmanı da gördü tahliller filmlewr bişi çıkmadı şükür meğer hasta olacakmışkuzum bronşiolit oldu ya da dr.larda dolaşırkenrvsvirüsünü kaptık bilmiyorum , o iileşmeye başlarken çağlam başladı, damlam 4 günde attı ama çağlam 12 gündür atamadı çoook terliyor gece 4 kez değişiyorum ama hala geçmedi öksürüğümz ebir de ateş 39 larda olunca annemler sürrekli bendeydi, zaten tüm gece nöbet tuuttuk başında çağlanın ateşi fitile rağmen düşmedi, sürekli ılık duş falan, sonra dr.umuz ilaçları değiştirdi daha ii şimdi maaşallah şimdilik sadece hırıltılı bi öksürük var. of kızlaro kadar zor ki bebeklerinizin hasta olması içiniz acıyor resmen, heeep ağladım, 4 kilo verdim şu sürede e ben de grip p oldummu üstüne... oooooofff... bugün iiyiz hamdolsun, anneleryok bugün gelmeyin kızlarımla başbaşa kalmak istiyorum dedim, çook faydaları var sağolsunlar ama inanın evde sürekli birilerinin olması insanı çok bunaltıyuor, amma mecbursun sürekli insana muhtaçsın, biri hastayken öbürüyle de ilgilenecek bşri lazım, en acısı da o zaten sen birinin ateşini düşürmek için gözünü ayırmazken üstünden öbürünün annanede ya da babannede ağlaması... ikiye 3 e bölünesi gelio insanın,,, dün hastanedeultrasonumuz vardı giderken birini aldım çok da soğuktu sardım sarmaladım siper ettim kendimi yolları havayı delerek geçtim aman kuzum saoğuk almasın diye, ama damla mecburen babannedeydi, senin gibi kollayamıyor tabi, e bişi deyince de aman bişi olmaz falan deyip seni susturuyorlar,gerçi ben susmuyorumama :) nitekim eve geldik damla öksürmeye başladı yine off yaa, boğası gelioinsanın işte böyle olunca naparsın ne dersin senin yüzünden oldu desem nolcak,onlar da elinden geleni yapıo işte, ama çooook zor kızlar ikiz annesi olmak içiniz acıyor ikisinii birden tekrar karnıma sokasım var,keşke mümkün olsa ikiisini de eşit şekilde ısıtıp koruyordum ne güzel ... kızlar çoook güzelama çoook da zor günler bekliyor sizi Allah yardımcımız olsun...
slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucam benim karnım şimdiden beya buyuduler acaba catlaklar için ne zamn krem kullandınız ve karnınıza ne surdunuz orenebilirmiyim
ben nıveanın yağını aldım ama 5 ayda başladım kullanmaya öyle hergünde sürmedim çünkü nefret ederim yağ sürmekten şimdilik çatlağımda yok cnm....
ayşeciğim çok güzeller....güle güle gelenlere dağıtırsınız inşallah...