Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayracım kızlarına bayıldımmmmm

maşallah rabbim nazarlardan korusun onları

böyle resimlere baktıkça iiyce sabırsızlanıyorum ben..

ben bu aydan itibaren yavaş yavaş başladım canım..

önce kendime aldım

gecelik, pijema, sabahlık, iç çamaşırı, hasta bezi, gögüs pompası(görümcem hiç kullanmamış o verdi) gögüs pedi vs...

bebeklerede; 1 er hastane çıkışı, 2 şer şapkalı patikli pijema tk, 6 tane tulum, çorap, 20 ye yakın çıtçıtlı body, battaniye, yenidoğan bezi, ıslak mendili, krem şampuan pişik kremi vs..., port bebelerini aldım... bebek şekerlerini yaptım... taçtan organik nevresim tk aldım, birde günlük kullanım için sosyete pazarından nevresim tk aldım... 1 yaşına kadar giyecekleri şeylerden bile aldım ben :)

yatak olarak craft jenny kırmızı gri var onu alcaz.. önümüzdeki ay

sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olsun canım...kardeşim yurt dışındaydı benim o dönerken sağolsun şampuan krem mama vs.. almış saolsun bide 1 yaş üzeri kıyafetlerini almış. bende sadece 15 tane çıtçıtlı badi 3 er tane battaniye 2 şer tanede pijama takımı aldım o kadar. devamını almayıdaçok istiyorum ama erknmi diede düşünüyorum....

Ben sadece netten bebek şekerleri ısmarladım..En çok istediğim buydu çünkü..Diğerlerini almak için 28. haftanın dolmasını beklemek istiyorum..

canım nası bişi aldın ben malzemelerini alıp kendim yapmak istiyroum aslında. modelini koysana nası bişi?ben hasır patikler var nette onu beğendim malzemelerini 1 ay sonra felan alayım diorum içine koyduğum şekerler bozulmasın sonra kaydirigubbakcemile3
kapı süsü sepet felanda aldınmı?

dorukcum bizlerin erken doğum ihtimali (inşallah zamanında gelirler) olduğu için bence erken değil. 7 ayda hazır olsun istiyorum herşey...

sende almışsın baya bişeyler..

babaanne, anneannesi, halası falanda çok aldı. bide çok hediye gelir diyorlar ben giyecek olarak başka bişey almayı düşünmüyorum..

örgü hırkalarımız yeleklerimiz, battaniyemiz falanda tamam...

senin bebişlerde kız dimi canım?

dorukcum bizlerin erken doğum ihtimali (inşallah zamanında gelirler) olduğu için bence erken değil. 7 ayda hazır olsun istiyorum herşey...

sende almışsın baya bişeyler..

babaanne, anneannesi, halası falanda çok aldı. bide çok hediye gelir diyorlar ben giyecek olarak başka bişey almayı düşünmüyorum..

örgü hırkalarımız yeleklerimiz, battaniyemiz falanda tamam...

senin bebişlerde kız dimi canım?

vet canım allah kısmet ederse 2 kızım olacak. ama benden sana tavs,ye 1 er hastane çıkışı çokkkkkk az ben kuzenimden biliyorum 1 yaşında ikizleri var onunda 4 er takım aldı yinede yetmedi . kuzuyolar mama dökülüyo bilmem noluyo alttan kaçıo felan çok lazım oluyo. bide mümkün olduunca battaniye lazım oluyomuş.bende 7 ayı bitireyim öle hazırlıyım diodum ama ne bilim hazırlasammı?

Herkese günaydın.Dün epey muhabbet olmuş ne güzel.Bende katılmak isterdim ama,bir arar çok sıkıntı geldii içime çıkmak zorunda kaldım.

Dorukcum anjelin durumu nasıl.sonucunu aldımı hep aklıma geliyor,seni denk getiremiyorum.

hastane çıkışının içinde gereksiz şeyler oluyo. o yüzden fazla almak istemedim..

olmazsa bi kaç tane daha pijema gibi şeyler eklerim..

evet battaniye alcam bi kaç tane daha..

valla sen bilirsin canım. ben dayanamıyorum şimdiden bebek şekerlerini bile yaptım :)

Bencede kızlar hast.çıkışı 1 er tane yeter.Ama çıtçıtlı badiler ve tulumlar 3 er 4 er tane olması daha mantıklı bence.

Herkese günaydın.Dün epey muhabbet olmuş ne güzel.Bende katılmak isterdim ama,bir arar çok sıkıntı geldii içime çıkmak zorunda kaldım.

Dorukcum anjelin durumu nasıl.sonucunu aldımı hep aklıma geliyor,seni denk getiremiyorum.

evet canım sonuç belli olalı çok oldu ama malesef olumsuz oldu. çok üzüldük ama hayırlısı demek lazım. inşallah kendiliğinden kalır yeniden. çok yıprandı canım ya... dualarımızı esirgemeyelim...
sen nasılsın nasıl oldun bakim?msndede gözükmüosun pek...

kızlar slm, geçmişi okuyamadan dalıyom yine aranıza... kızlarımın 3 ay gaz sancısından gözümü açamamıştık, annane babanne dedler seferber olduk çoook zor günlerdi.. neyse o bitti 15 gün ewde kızlarımla başbaaşaöyle güzeldik ki damlam emmeyi kestine mama ne meme 1 hafta dr. dr. gezdik beslenme uzmanı da gördü tahliller filmlewr bişi çıkmadı şükür meğer hasta olacakmışkuzum bronşiolit oldu:KK43: ya da dr.larda dolaşırkenrvsvirüsünü kaptık bilmiyorum , o iileşmeye başlarken çağlam başladı, damlam 4 günde attı ama çağlam 12 gündür atamadı çoook terliyor gece 4 kez değişiyorum ama hala geçmedi öksürüğümz :KK43: ebir de ateş 39 larda olunca annemler sürrekli bendeydi, zaten tüm gece nöbet tuuttuk başında çağlanın ateşi fitile rağmen düşmedi, sürekli ılık duş falan, sonra dr.umuz ilaçları değiştirdi daha ii şimdi maaşallah şimdilik sadece hırıltılı bi öksürük var. of kızlaro kadar zor ki bebeklerinizin hasta olması içiniz acıyor resmen, heeep ağladım, 4 kilo verdim şu sürede e ben de grip p oldummu üstüne... oooooofff... bugün iiyiz hamdolsun, anneleryok bugün gelmeyin kızlarımla başbaşa kalmak istiyorum dedim, çook faydaları var sağolsunlar ama inanın evde sürekli birilerinin olması insanı çok bunaltıyuor, amma mecbursun sürekli insana muhtaçsın, biri hastayken öbürüyle de ilgilenecek bşri lazım, en acısı da o zaten sen birinin ateşini düşürmek için gözünü ayırmazken üstünden öbürünün annanede ya da babannede ağlaması... ikiye 3 e bölünesi gelio insanın,,, dün hastanedeultrasonumuz vardı giderken birini aldım çok da soğuktu sardım sarmaladım siper ettim kendimi yolları havayı delerek geçtim aman kuzum saoğuk almasın diye, ama damla mecburen babannedeydi, senin gibi kollayamıyor tabi, e bişi deyince de aman bişi olmaz falan deyip seni susturuyorlar,gerçi ben susmuyorumama :) nitekim eve geldik damla öksürmeye başladı yine off yaa, boğası gelioinsanın işte böyle olunca naparsın ne dersin senin yüzünden oldu desem nolcak,onlar da elinden geleni yapıo işte, ama çooook zor kızlar ikiz annesi olmak içiniz acıyor ikisinii birden tekrar karnıma sokasım var,keşke mümkün olsa ikiisini de eşit şekilde ısıtıp koruyordum ne güzel ... kızlar çoook güzelama çoook da zor günler bekliyor sizi Allah yardımcımız olsun...

kızlar slm, geçmişi okuyamadan dalıyom yine aranıza... kızlarımın 3 ay gaz sancısından gözümü açamamıştık, annane babanne dedler seferber olduk çoook zor günlerdi.. neyse o bitti 15 gün ewde kızlarımla başbaaşaöyle güzeldik ki damlam emmeyi kestine mama ne meme 1 hafta dr. dr. gezdik beslenme uzmanı da gördü tahliller filmlewr bişi çıkmadı şükür meğer hasta olacakmışkuzum bronşiolit oldu:KK43: ya da dr.larda dolaşırkenrvsvirüsünü kaptık bilmiyorum , o iileşmeye başlarken çağlam başladı, damlam 4 günde attı ama çağlam 12 gündür atamadı çoook terliyor gece 4 kez değişiyorum ama hala geçmedi öksürüğümz :KK43: ebir de ateş 39 larda olunca annemler sürrekli bendeydi, zaten tüm gece nöbet tuuttuk başında çağlanın ateşi fitile rağmen düşmedi, sürekli ılık duş falan, sonra dr.umuz ilaçları değiştirdi daha ii şimdi maaşallah şimdilik sadece hırıltılı bi öksürük var. of kızlaro kadar zor ki bebeklerinizin hasta olması içiniz acıyor resmen, heeep ağladım, 4 kilo verdim şu sürede e ben de grip p oldummu üstüne... oooooofff... bugün iiyiz hamdolsun, anneleryok bugün gelmeyin kızlarımla başbaşa kalmak istiyorum dedim, çook faydaları var sağolsunlar ama inanın evde sürekli birilerinin olması insanı çok bunaltıyuor, amma mecbursun sürekli insana muhtaçsın, biri hastayken öbürüyle de ilgilenecek bşri lazım, en acısı da o zaten sen birinin ateşini düşürmek için gözünü ayırmazken üstünden öbürünün annanede ya da babannede ağlaması... ikiye 3 e bölünesi gelio insanın,,, dün hastanedeultrasonumuz vardı giderken birini aldım çok da soğuktu sardım sarmaladım siper ettim kendimi yolları havayı delerek geçtim aman kuzum saoğuk almasın diye, ama damla mecburen babannedeydi, senin gibi kollayamıyor tabi, e bişi deyince de aman bişi olmaz falan deyip seni susturuyorlar,gerçi ben susmuyorumama :) nitekim eve geldik damla öksürmeye başladı yine off yaa, boğası gelioinsanın işte böyle olunca naparsın ne dersin senin yüzünden oldu desem nolcak,onlar da elinden geleni yapıo işte, ama çooook zor kızlar ikiz annesi olmak içiniz acıyor ikisinii birden tekrar karnıma sokasım var,keşke mümkün olsa ikiisini de eşit şekilde ısıtıp koruyordum ne güzel ... kızlar çoook güzelama çoook da zor günler bekliyor sizi Allah yardımcımız olsun...

canım allah şifa versin hepinize.... neyseki yaz gelio eskisi kaar hastalık olmaz.... en zor dönemleri şu ara 6 aydan sonra şükür dersin inşallah. gerçi benim kuzen 1 yaşındaki ikilerini mümkün olsa geri soksam karnıma dio ama kaydirigubbakcemile3 darısı bizeinşallah....

evet canım sonuç belli olalı çok oldu ama malesef olumsuz oldu. çok üzüldük ama hayırlısı demek lazım. inşallah kendiliğinden kalır yeniden. çok yıprandı canım ya... dualarımızı esirgemeyelim...
sen nasılsın nasıl oldun bakim?msndede gözükmüosun pek...

Dorukcum ne desem bilemiyorum inan bende çok üzüldüm şimdi.insan kendine aynı sıkıntıları çekince daha iyi anlıyor.Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bende evdeyim cnm.Hep yatıyorum inan hiç dolaşmaya halim yok.Lekelenme bir kez oldu çok şükür.Ama çok enerjimi düşürdü yaşadığım olay.herşeyi kısıtladım kendimce.Gerçi dr.gerek yok herşey normal desede benim içim rahat etmiyor.

msn giriyorum ama bende seni görmüyorum.Sende pek girmiyorsun heralde.

Arkadaşlar az evvel kargodan bebek şekerlerim geldi..Hepsini tek tek yerleştirdim..Balonları da var ama onları şişirmek için erken daha...
O kadar çok duygulandım ki...
Bu gün sevinçten ,mutluluktan ağladım ben....

Fotoğraftan pek anlaşılmıyor,yarısı biberonlu patikli,yarısı bebekli patikli şekerlerin..Şeker yok,lavanta koymuşlar...

Dorukk ne oldu ? anlamadım ben ?:bbo: Sanırım kaçırdığım bir şeyler var ???

Ayşecim hepsi çok şirin çoook güzel canım benim inşallah mutlu ve güzel günlerde dağıtacaksın.Sen bunları çoktan hakettin tadını çıkar sabırlı arkadaşım benim.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız bişey sorucam benim karnım şimdiden beya buyuduler acaba catlaklar için ne zamn krem kullandınız ve karnınıza ne surdunuz orenebilirmiyim

tünaydın cankuşlar.....

göstereyimde ressim yüklemeyi bilmiyorum şu kanca gibi olan yeredenmi oluyor bu iş
kızım sen niye hazırlıyorsun bırak kendi hazırlasın sen dinlennnnn[/QUOTE

nefes kuzum ne balı ballı kaymak çok tatlı maşllah......yok kız zaten her akşam hazırlamıyorm midesi rahatsız bu sıralar poğça tipi şeyler yemesin dedim....

kızlar kızlar yanlızca bır kaç saat sonra ozel bır hastanede ayrıntılı ultrason randevum var ...
gıdıcem bebekelrın cınsıyetlerını ve saglık durumalrını ogrenıcem
nolur bana dua edın taramaları temız cıksın nolurrrrrrr dogma kadar cınsıyet ogrenmemeye razıyım bır daha ultrasona gırmemeye bıle razıyım agrıya sancıya razıyım dunyanın en acı acılarını cekmeyede razıyım kalbım geregınden hızlı atıormus tansıyonum yerlerde gezıormus varsın gezsın ısterse 0 a dussun razıyım kalbım agzımdan fırlasın gıtsın razıyımm ama yeterlı bebekelrım saglıklı dogsun butun cılelere razıyım
su analık ne garıp bır duygu arkadas ınsna kendını zerre kadar dusunmuor varsa yoksa cocukalrın ıyılıgı
annemın kıymetını sımdı daha ıyı anlıyorum
geldıgımde hayırlı haberler vermek umıdyle gıdıorum dualaırnızı eksık etmeyın
sizi seven kadın....

inşallah kuzum herşey iyi çıkacak rahat ol....

kızlar bu arada bebişlerin hazırlıklarına ne zaman başladınız.. ben ufak tefek aldım ama hastane çıkışlarını felan almadım beşik vs. ne zaman almak doğru olurki?

douk cnm ben 6,5 - 7 aylıktım alışveriş yaptığımda....

Ayşecim hepsi çok şirin çoook güzel canım benim inşallah mutlu ve güzel günlerde dağıtacaksın.Sen bunları çoktan hakettin tadını çıkar sabırlı arkadaşım benim.opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim canım,inşallah sevdiklerimize ve yakınlarımıza ikram etmek nasib olur..:Saruboceq:
Hepimiz fazlası ile hakediyoruz....

Arkadaşlar az evvel kargodan bebek şekerlerim geldi..Hepsini tek tek yerleştirdim..Balonları da var ama onları şişirmek için erken daha...
O kadar çok duygulandım ki...
Bu gün sevinçten ,mutluluktan ağladım ben....

Fotoğraftan pek anlaşılmıyor,yarısı biberonlu patikli,yarısı bebekli patikli şekerlerin..Şeker yok,lavanta koymuşlar...

canımmm çok şeker allahım hayırlısı ile dağıtmayıd nasip etsin.. çok şirin gözüküyorlar gerçekden bende hasır patik düşünüyorum bakalım...kendim yapmayı planlıyorum bebişlerin ismi bellimi ayşecim üzerinde notlar var :nazar:
bu arada artvinli ile bi arkadaşım varda benim tüp bebek denemesi olmuşdu olumsuz olduda ondan bahsediyoruz canım... allahım tez zmanda olmayan herkese nasip etsin bebişleri...
ayşe sorması ayıp hazır alınca ne kadara mal oldu?

X