Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kaçıncı haftan benim göbişimde aynı durumda ama düşmüş demedi bana kimse
Kayra Maşallah çok tatlı olmuşlar
kayracım cookk tatlı olmus kızların.senınle hemserıyız bılıyosun.kızları al gel benım magazam var kanatlı avm nın ıcınde gilhan gumus dısarı cıkarsan mutlaka ugra beklerım.coook optm cıtır kızlarını...kaydirigubbakcemile3
Benim duyduğum göğüs altından 4 parmak boşluk olursa o zaman doğum yaklaşmış diolarmış, hatta doktorumda karnın daha yukarıda demişti 2 haft önce, bu arada biz 32. haftamızdayız. Allah'ım hepimize sıralı doğumlar nasip eder inşallah, 37-38 leri görürüz
Kayra Maşallah çok tatlı olmuşlar
kayracım kızlarına bayıldımmmmm
maşallah rabbim nazarlardan korusun onları
böyle resimlere baktıkça iiyce sabırsızlanıyorum ben..
kayracım cookk tatlı olmus kızların.senınle hemserıyız bılıyosun.kızları al gel benım magazam var kanatlı avm nın ıcınde gilhan gumus dısarı cıkarsan mutlaka ugra beklerım.coook optm cıtır kızlarını...kaydirigubbakcemile3
kayracım maaaşallah tontişlere çok tatlı olmuşlar..http://i1004.hizliresim.com/2010/4/21/5691.jpg
biz büyüyoruz hamiş teyselerrr .. darısı başınızaaaaaa.... yalnız annemizi meşgul ediyoruz aranıza gelemiyo
ewt ya gün geçtikçe değişiyolar ilk fotoğraflarına baktıkça daha ii anlıyorum..Seninkilerde katılır aramıza yakında inş...Vilciğim evet canım bende sabırsızlanıyorum artık geceleri uyuyamıyorum, sıkıntılıyım biraz çokta sıkıştılar onlar adına üzülüyorum, artık kıpırdayamıyorlar. Senin fıstıklar güzelleşmiştir iyice eminim kendine ve kızlara iyi bak canım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canımmm ..kızlar slm, geçmişi okuyamadan dalıyom yine aranıza... kızlarımın 3 ay gaz sancısından gözümü açamamıştık, annane babanne dedler seferber olduk çoook zor günlerdi.. neyse o bitti 15 gün ewde kızlarımla başbaaşaöyle güzeldik ki damlam emmeyi kestine mama ne meme 1 hafta dr. dr. gezdik beslenme uzmanı da gördü tahliller filmlewr bişi çıkmadı şükür meğer hasta olacakmışkuzum bronşiolit oldu ya da dr.larda dolaşırkenrvsvirüsünü kaptık bilmiyorum , o iileşmeye başlarken çağlam başladı, damlam 4 günde attı ama çağlam 12 gündür atamadı çoook terliyor gece 4 kez değişiyorum ama hala geçmedi öksürüğümz ebir de ateş 39 larda olunca annemler sürrekli bendeydi, zaten tüm gece nöbet tuuttuk başında çağlanın ateşi fitile rağmen düşmedi, sürekli ılık duş falan, sonra dr.umuz ilaçları değiştirdi daha ii şimdi maaşallah şimdilik sadece hırıltılı bi öksürük var. of kızlaro kadar zor ki bebeklerinizin hasta olması içiniz acıyor resmen, heeep ağladım, 4 kilo verdim şu sürede e ben de grip p oldummu üstüne... oooooofff... bugün iiyiz hamdolsun, anneleryok bugün gelmeyin kızlarımla başbaşa kalmak istiyorum dedim, çook faydaları var sağolsunlar ama inanın evde sürekli birilerinin olması insanı çok bunaltıyuor, amma mecbursun sürekli insana muhtaçsın, biri hastayken öbürüyle de ilgilenecek bşri lazım, en acısı da o zaten sen birinin ateşini düşürmek için gözünü ayırmazken üstünden öbürünün annanede ya da babannede ağlaması... ikiye 3 e bölünesi gelio insanın,,, dün hastanedeultrasonumuz vardı giderken birini aldım çok da soğuktu sardım sarmaladım siper ettim kendimi yolları havayı delerek geçtim aman kuzum saoğuk almasın diye, ama damla mecburen babannedeydi, senin gibi kollayamıyor tabi, e bişi deyince de aman bişi olmaz falan deyip seni susturuyorlar,gerçi ben susmuyorumama :) nitekim eve geldik damla öksürmeye başladı yine off yaa, boğası gelioinsanın işte böyle olunca naparsın ne dersin senin yüzünden oldu desem nolcak,onlar da elinden geleni yapıo işte, ama çooook zor kızlar ikiz annesi olmak içiniz acıyor ikisinii birden tekrar karnıma sokasım var,keşke mümkün olsa ikiisini de eşit şekilde ısıtıp koruyordum ne güzel ... kızlar çoook güzelama çoook da zor günler bekliyor sizi Allah yardımcımız olsun...
slm kızlar sımdı geldı dr dan yawrularım cok ıyıler saglıklıalr
sağdakı kuzum prenses
soldaki kuzumda prens mıs
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha
Canım şimdi gördüm mesajını.Sıkıntılarım çokta,artık şikayet etmicem,sanki şikayet ettikçe dahada zorlanıyorum.
Sen nasılsın doğum tarihin ne zaman?
Aman maşallah canım,sıkıntıların olmasın.Mide yanması bendede başladı artık.dün misafirlerle fazla karıştırdım galiba,gece kötü oldu soda içtim o rahatlattı.
slm kızlar sımdı geldı dr dan yawrularım cok ıyıler saglıklıalr
sağdakı kuzum prenses
soldaki kuzumda prens mıs
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha
sağol canım nasılsın.... uzun zamandır görüşemiyoruz.. az kaldı maşallah...
sabırsızlanma canım.. nasılsa gelecekler hamileliğin tadını çıkar...
canım sağoll.. pek kanatlıya gitmiyorum ama gelirsem muhakkak uğrarım..
dalinçim gözün aydın
ALLAH cc kucagına almayı nasip etsın
dalincim hayırlı olsun... tahminim tutumadı ben iki kız bekliodumne yalan sölim....hayırlı evlat olsunlar....
Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..
Hiçbirşey söylemiyor doktorum canım tarih vermek istemiyor doğum eylemi kendi başlarsa alırım diyor. Ben de ağırlaştım iyice artık gelsinler diye bakıyorum. Benim midemdede yanma ekşime olmuştu Talcid şurup çok iyi galdi tavsiye ederim, sadece şikayetim olduğunda içtim bir ölçek hemen kesiyo.
medine maşallah kız valla allah nazarlardan saklasın 40 a gidicen heralde sen ....
kevser ALLAH yardımcın olsun canım yaaa bizide zor günler beklio desene