Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

eee kuzm bizede göstersene ball oğluşunu

yok anacığm ben 37 haftayı dolduraym yeter bana kuzum

burdaymm kuzm ya kocama kahvaltı sandviç hazırladım da

göstereyimde ressim yüklemeyi bilmiyorum şu kanca gibi olan yeredenmi oluyor bu iş
kızım sen niye hazırlıyorsun bırak kendi hazırlasın sen dinlennnnn

......

Eklentiler

• $222.jpg
    $222.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 41
kızlar kızlar yanlızca bır kaç saat sonra ozel bır hastanede ayrıntılı ultrason randevum var ...
gıdıcem bebekelrın cınsıyetlerını ve saglık durumalrını ogrenıcem
nolur bana dua edın taramaları temız cıksın nolurrrrrrr dogma kadar cınsıyet ogrenmemeye razıyım bır daha ultrasona gırmemeye bıle razıyım agrıya sancıya razıyım dunyanın en acı acılarını cekmeyede razıyım kalbım geregınden hızlı atıormus tansıyonum yerlerde gezıormus varsın gezsın ısterse 0 a dussun razıyım kalbım agzımdan fırlasın gıtsın razıyımm ama yeterlı bebekelrım saglıklı dogsun butun cılelere razıyım
su analık ne garıp bır duygu arkadas ınsna kendını zerre kadar dusunmuor varsa yoksa cocukalrın ıyılıgı
annemın kıymetını sımdı daha ıyı anlıyorum
geldıgımde hayırlı haberler vermek umıdyle gıdıorum dualaırnızı eksık etmeyın
sizi seven kadın....

Hepsinin güzelliği başka Fatoşcuğum..benim için hamilelik bir rüyaydı..gerçekten ömrümün en güzel günleriydi.Doya doya her ince ayrıntının tadına vararak yaşa gebeliğini..Hareketlerimi çok kısıtlayan, 26.haftadan sonra hep yattığım bir gebeliğim oldu.Wc ye yalnız gidemezdim,hele son zamanlarım adım atamıyordum ağırlıktan..ama hepsine değerdi..Şimdi kucağımda 2 meleğim var.Bugünlerde bambaşka tatta ama çok yorucu hep koşturmaca,kendini unutuyor insan..Akşam oluyor ağzına bir şey atamamış oluyorsun.. başlarda 2 saatlik uykularla ,aylar geçiyor..o yüzden diyor doğuranlarımız..İnş.sağlıkla kuzularını kucağına alırsın canım..

evt canım.. özellikle tekmelerini hissettiğim ana doyamıyorum. anne biz burdayız diyorlar ya her tekmeden sonra ağlayasım geliyor... onlar için herşeye değer yeterki iyi olsunlar yeterki sağlıklı olsunlar.. seninde bebişlerini allahım bağışlasın..

kızlar kızlar yanlızca bır kaç saat sonra ozel bır hastanede ayrıntılı ultrason randevum var ...
nolur bana dua edın taramaları temız cıksın nolurrrrrrr dogma kadar cınsıyet ogrenmemeye razıyım bır daha ultrasona gırmemeye bıle razıyım agrıya sancıya razıyım dunyanın en acı acılarını cekmeyede razıyım kalbım geregınden hızlı atıormus tansıyonum yerlerde gezıormus varsın gezsın ısterse 0 a dussun razıyım kalbım agzımdan fırlasın gıtsın razıyımm ama yeterlı bebekelrım saglıklı dogsun butun cılelere razıyım
su analık ne garıp bır duygu arkadas ınsna kendını zerre kadar dusunmuor varsa yoksa cocukalrın ıyılıgı
sizi seven kadın....

ay canım ya

sabah sabah ağlattın beni

böyle bi aşk yok dünyada.... evlat aşkı bambaşka... insan kendini ancak evladı için feda edermiş anladım...
lütfen sıkma kendini allahın izniyle herşey yolunda olucak. bugün senden güzel haberler bekliyoruz. inşallah cinsiyetlerinide gösteriri kuzular..

günaydın kızlar
dün gece mutfakta en üst rafa uzandım cezve almak için birşey olmadı ama korktum
yukarı uzanmak bize ne yapar?şimdi psikolojik kasık ağrım var dr u arasammı?

günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar.aman nazar deymesin bugün pek iyi kalktık bebişlerimle abimizi gönderdik babamız kahvaltı hazırladı karnımızıda doyurduk babamızı gönderdik evi toparladık geldik size günaydın demeye.
dalincim sagol canımevet ballll gibi benim oğlum ama bir dogsun sizinkilerde bak gör tatınadan geçemessiniz hayatta kalmanın sıkıntılara gögüsgermenin mutlulukların en büyük sebebi oluyorlar .şimdi bu kadar düşünüyorsun bide doğduktan sonra duygularınızı yazmaya çalışacaksınız ama inan anlatmaya kelime bulamıyacaksınız anlatılmazzzz o güzellik tarifi yok .yaptıgı en küçük bir mimik bile seni herşeyden çok mutlueder hele bide konuşmaya başladımı hergün yeni kelimeler söyler inanamassın senin sanatındır o bakarsın ben ne güzel bir şaeser yaratıyorum diye allahım onları bizlere bagışasın acılarını göstermesin .
bide dalincim ben yanlışlıkla berkimin bebeklik resmini koydum şimdi silinmiyorda nasıl silecegim editliyorum oda olmuyor .

günaydın kızlar
dün gece mutfakta en üst rafa uzandım cezve almak için birşey olmadı ama korktum
yukarı uzanmak bize ne yapar?şimdi psikolojik kasık ağrım var dr u arasammı?

canım evham yapma hemen sıkma kendini . ben dahalede uzanıyorum ama parmaklarımın ucuna basarak karnım gerilmeyecek şekilde allahım esirgesin uzan biraz dikkatini başka bir yere ver bak agrın geçer 18. haftandasın o artık bayagı tutundu sana
ama için rahatetmesse yine ara dr.

sizi seven kadın....

Ahh..... beni de ağlattın........:gitme:

günaydın kızlar.....
dalincim allahım gönlüne göre versin sağlıklı haberlerle inşallah....
nesefcim gününün devamıda güzel gider inşallah.(hepimizin)

kızlar bu arada bebişlerin hazırlıklarına ne zaman başladınız.. ben ufak tefek aldım ama hastane çıkışlarını felan almadım beşik vs. ne zaman almak doğru olurki?

Ben sadece netten bebek şekerleri ısmarladım..En çok istediğim buydu çünkü..Diğerlerini almak için 28. haftanın dolmasını beklemek istiyorum..

zaman nasıl geçiyo anlamıyorum medinecim gecem gündüzüm karışmış halde....

canım üzüntüden ne diyeceğimi bilemiyorum inan Allah kızına ömür versin..

doudoucumm artık yaklaştı bebişlerinin aramıza gelme zamanı..kızlardan fırsat bulup arayamadım kaç gündür aklımdasın inş.arıcam en kısa zamanda

Vilciğim evet canım bende sabırsızlanıyorum artık geceleri uyuyamıyorum, sıkıntılıyım biraz çokta sıkıştılar onlar adına üzülüyorum, artık kıpırdayamıyorlar. Senin fıstıklar güzelleşmiştir iyice eminim kendine ve kızlara iyi bak canım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

kızlar bu arada bebişlerin hazırlıklarına ne zaman başladınız.. ben ufak tefek aldım ama hastane çıkışlarını felan almadım beşik vs. ne zaman almak doğru olurki?

ben bu aydan itibaren yavaş yavaş başladım canım..

önce kendime aldım

gecelik, pijema, sabahlık, iç çamaşırı, hasta bezi, gögüs pompası(görümcem hiç kullanmamış o verdi) gögüs pedi vs...

bebeklerede; 1 er hastane çıkışı, 2 şer şapkalı patikli pijema tk, 6 tane tulum, çorap, 20 ye yakın çıtçıtlı body, battaniye, yenidoğan bezi, ıslak mendili, krem şampuan pişik kremi vs..., port bebelerini aldım... bebek şekerlerini yaptım... taçtan organik nevresim tk aldım, birde günlük kullanım için sosyete pazarından nevresim tk aldım... 1 yaşına kadar giyecekleri şeylerden bile aldım ben :)

yatak olarak craft jenny kırmızı gri var onu alcaz.. önümüzdeki ay

Son düzenleme:
X