Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar sımdı geldı dr dan yawrularım cok ıyıler saglıklıalr
sağdakı kuzum prenses
soldaki kuzumda prens mıs
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha

dalinciğm nihayet çok sevindm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla.

opuyorumnanaktan

hemen okşadım valla :kedi:şükürler olsun geldik bu zamana yavrularımı bekliyorum artık rekor bende aklinialirimsmile annemin yanında olmasaydım zor görürdüm bu günleri

aman maşallah diyelim hayatım benm dr 37 haftayı bitirirsn diyor bakalım ani birşey olmaz inşallah cnm da senin haftalarını görürüz...

kızlar hepınıze cok tskr edıorum ıyı dılekelrınız rabbım bana dıledıkelrınızı sızlerede gostersın ıns..
murtaza ve durıye gelıor yanılmadım ısımelrıde hazır :))))))))))hayatta koymam oısımelrı gercı ama:eek:lmaz: ohaoldumsmile zemuszemus
kızım cok azgın devamlı kıpır kıpır oynayan oymus megersem oglum pek uysal erkek agırlıgı var uzerınde babası kılıklı :))) kızımda annesı gıbı oynak
artık tam gaz dleı gıbı alısverıs yapıcam

canım göbek düşüklüğü hamilelikten hamileliğe farklılıklar gösteriyorsakınmoralini bozma,

ay ben de çok 36. haftamda yeter artık gelin diyordum ki geldiler.. çamaşırımda nişanı görünce sewinçten nasıl hazırlanıp dr. a gittiğimi bilemiyorum, korkudan çok sewinç vardı,darısı hayırlısıyla sağlıkla seninbaşına canım...

Arkadaşlar göbeğin düşük değil,gayet fit görünüyorsun dediler,moralim düzeldi..annemim evhamı....boshayallersmile

Benim duyduğum göğüs altından 4 parmak boşluk olursa o zaman doğum yaklaşmış diolarmış, hatta doktorumda karnın daha yukarıda demişti 2 haft önce, bu arada biz 32. haftamızdayız. Allah'ım hepimize sıralı doğumlar nasip eder inşallah, 37-38 leri görürüz

canım bence göğüs alındaki boşluk kişinin fiziksel yapısıyla alakalı.
benim hep aşağıdaydı karnım. belden yukarısı uzun çünkü..göğüs altım bomboştu. daha 6 aylık hamileyken göbeğin düşmüş diyorlardı..eyvahedigeldismiledoktorum öyle birşey olsa banada demezmiydi..

DALİN ciğim..ay çok svindim. sonunda öğrendin cinsiyetlerini.
tüh yav %50 doğru tahmin edebilmişiz.
iki kız dedik hep.
böylesi daha iyi olduu. Bir prens bir prenses.
Sağlıklı doğumlar dilerim ..

GÜNAYDIN
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
doğuralımda törenlere götürelim minişlerimizi
turkbayragiturkbayragi

iyi günler hepinize kızlar. ama kimsecikler yok bugün .
dalincim cokkkk sevindim canım biri kız biri erkek ne güzel allahım saglıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin
23 nisan olunca benim kuzu evde bugün sabah arkadaşım onu aldı yakında bir okulun kutlamalarını seyretmeye götürdü pek mutlu oldu ama istekler bitmiyor bu gün benim günümmüş deyip duruyor sıpa
kek pasta siparişleri var onları yapıyorum bide parka gidecegiz ufakta bir piknik inşallah ordan doguma gitmem .yorucu bir gün beni bekliyor .hepiniz güzellll bir gün geçirin kızlar hepinizi kocaman öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar minnoşlarımızın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramları kutlu olsun..

Dalincim tebrik ederim. bir kız bir erkek maşallahh.. Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin.

selamlar kızlar nette problem vardı giremiyodum şükür kavuşturana diyim ve başliim anlatmaya dün dr a gittik biri 2520 diğeri 2410 gr olmuş oğullarımın ama bi sorunumuz var sanırım ben bu sabah üç kere her wc ye kalktığımda acayip yoğun akıntı ve kahverengi lekeler geldi baya bi akıntım oldu sonra bide adert sancısı gibi ağrı ama düzenli filan değil durim biraz daha dedim bidaha olursa giderim dedim hastaneye biraz önce yine biraz gelir gibi oldu ama sabahki kadar yoğun değikl ama bugün ağrılarım çok dolaşamıyorum bile evin içinde bebeklerim mi gelio ne şimdi takipteyim bidaha gelirse kesin gidicem bakalım durum bu yani geçmişe bakamadım çok geride kaldım çünkü sandalyedede oturamıyorum bi akıl verirsiniz diye geldim ben sanırım heran doğurabilirim

selamlar kızlar nette problem vardı giremiyodum şükür kavuşturana diyim ve başliim anlatmaya dün dr a gittik biri 2520 diğeri 2410 gr olmuş oğullarımın ama bi sorunumuz var sanırım ben bu sabah üç kere her wc ye kalktığımda acayip yoğun akıntı ve kahverengi lekeler geldi baya bi akıntım oldu sonra bide adert sancısı gibi ağrı ama düzenli filan değil durim biraz daha dedim bidaha olursa giderim dedim hastaneye biraz önce yine biraz gelir gibi oldu ama sabahki kadar yoğun değikl ama bugün ağrılarım çok dolaşamıyorum bile evin içinde bebeklerim mi gelio ne şimdi takipteyim bidaha gelirse kesin gidicem bakalım durum bu yani geçmişe bakamadım çok geride kaldım çünkü sandalyedede oturamıyorum bi akıl verirsiniz diye geldim ben sanırım heran doğurabilirim

canım hayırlı doğumların olsun inşallah ama keşke gidip bi baktırsan nolur nolmaz...
ayy çok heycanlı bu doğum ya.. ben bile heyecanlandım şimdidelikafadulden

iyi günler hepinize kızlar. ama kimsecikler yok bugün .
dalincim cokkkk sevindim canım biri kız biri erkek ne güzel allahım saglıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin
23 nisan olunca benim kuzu evde bugün sabah arkadaşım onu aldı yakında bir okulun kutlamalarını seyretmeye götürdü pek mutlu oldu ama istekler bitmiyor bu gün benim günümmüş deyip duruyor sıpa
kek pasta siparişleri var onları yapıyorum bide parka gidecegiz ufakta bir piknik inşallah ordan doguma gitmem .yorucu bir gün beni bekliyor .hepiniz güzellll bir gün geçirin kızlar hepinizi kocaman öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan

kızım ya ne doğurması git pikniğini yap paşa paşa dön evine ona göre daha varopuyorumnanaktan

cnm bir dr sorsaydın ya belki gel ve bekle der sonuçta kanama değil leke diyorsun ??

Bence doğum eylemi başlamış canım hadi hayırlısı

geranimo cnm doğum başlıyorrrrrrrrrr rahim açılıyo olabilirr uçç hastaneye kızzzzzzzzz hayırlı doğum olsun cnm

dalinciğm nihayet çok sevindm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla.

aman maşallah diyelim hayatım benm dr 37 haftayı bitirirsn diyor bakalım ani birşey olmaz inşallah cnm da senin haftalarını görürüz...

inş gelirsin canım ben hep yattım sen dahaa yeniişten ayrıldın masaALLAH cok iyisinn bol bol dinlen canım görüçeksin inş

kızlar şimdi dr u aradım çağırdı ben gidiom dua edin öptüm sizi

anammm sıramı kaptı :eek:lmaz:

saka bi yana hayırluısıı olsun canım inş gelio bebeklerin :emir_bebek: :emir_bebek:

Selaaaaaaam ben geldim.Ama kimsecikler yok,kaydirigubbakcemile3
Bugün misafirim vardı gündüz giremedim siteye,gerçi pek kimsede rizayet etmemiş zati burayı.
Geranimo canım sen hemen gitsene hastaneye,belli doğum lekelenmelerin başlamış,sancında varnış kuzum daha ne bekliyorsun.Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Eğer doğumun başladıysa ki,bence başlamış.Sağlıkla al oğluşlarını kucağına.:Saruboceq:
Medinecim sırayı verdin ama sanada çok az kaldı.daha sıranı alacak kimse yok.

Kızlar benimde ayın 30 unda kontrolüm var.o zamana kadar 29.haftamız bitmiş olacak inşallah.Artık bende hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum,daha hiç birşey almadım.Eksiklerimi tamamlıyıp çantamı hazırda bekleteyim diyorum.Sanki bu sefer benim kuzular 36.haft.deviremiyecekler gibi geliyor.Çok ağırlaştım zorlanıyorum.biraz ayakta kalsam hemen yoruluyorum içim hop ediyor doğuruyormuyum diye.Hayırlı diyorum artık,bana çok dua edin neolur.duanıza çooooook ihtiyacım var.:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
X