Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bir ara 12 saatte bir aldım ben de..çok baş ağrısı yapıyor ama sık alınca...Çok da hızlı etki ediyor orası doğru..

canım bide sen patlatıyordun demi odamı acaba başını döndürüyor . bide normal direk iki bardak suyla denesene belki daha rahat hissedrsin kendini

canım sen çok stres yapıyorsun kendine biraz rahat olmaya çalış seni çok iyi anlıyorum ufacık birşeyde çok endişe yaşıyor insan .nidilat gerçekten çok rahatlatıyor canım karnı bile yumuşuyor insanın ben dün gece çok kötüydüm saatim geldi içtim nidilatı 1 saate nasıl rahatladım benim dr. 8 saatte bir dedi ama ben 12 saatte bir alıyorm rahatsan sorun yok dedi oda .

Kahraman Kolday mıydı dr un ? Namık bey bana kullanma dedi yaa..Öfff sinir oluyorum..100 lük nst yi bile önemsemedi adam yaaa..Soğudum zaten..

canım bide sen patlatıyordun demi odamı acaba başını döndürüyor . bide normal direk iki bardak suyla denesene belki daha rahat hissedrsin kendini

Başım dönmüyor canım,baş ağrısı yapıyor..Benim hap yutamama sorunum var..10 bardak da su içsem birazcık büyük hapları yutamıyorum :kedi:
patlatıp da emersen daha hızlı etki eder denildiği için öyle yapıyorum.Bir dr bayan hamile arkadaşım bana hastanedeyken ,kendisi de kasılma yüzünden yatıyordu dedi ki biz hastalara iğne ile delip dil altı veriyoruz daha hızlı etki etsin diye demişti.kendisi de patlatıp da emiyordu..onun ileri haftalardaydı 15 dakikada bir almıştı geldiği gece...sonra azaltmışlardı dozu..2 hafta önce de kızını kucağına aldı..:nazar:.

Başım dönmüyor canım,baş ağrısı yapıyor..Benim hap yutamama sorunum var..10 bardak da su içsem birazcık büyük hapları yutamıyorum :kedi:
patlatıp da emersen daha hızlı etki eder denildiği için öyle yapıyorum.Bir dr bayan hamile arkadaşım bana hastanedeyken ,kendisi de kasılma yüzünden yatıyordu dedi ki biz hastalara iğne ile delip dil altı veriyoruz daha hızlı etki etsin diye demişti.kendisi de patlatıp da emiyordu..onun ileri haftalardaydı 15 dakikada bir almıştı geldiği gece...sonra azaltmışlardı dozu..2 hafta önce de kızını kucağına aldı..:nazar:.

maşallah allahım saglıkla büyütmeyi nasipetsin arkadaşına .demek bayagı kasılması varmış onun 15 dakkada bir bayagı kısa bir süre bende aldım öyle ama ilk gün dr. gözetiminde .bide ilaç yutamıyorsan mecbur öyle alacaksın canım .

bir doktorun dediğini diğeri demiyor..çok ilginçler valla yaaa...fisfisfis

evet malesef canım hiç biri birbirini tutmuyor.önemli olan o dr. güvenmek ben refikbeye 10 yılı geçkindir gidiyorum kafam çok rahat ne dese acabamı demiyorum artık o beni tanıyor bende onu bakışlarından ne diyecegini anlıyorum adamın artık.

amn kuzm ne yapaym yanladım oturuyorm....arada tv bakıyomda bir hallt yok...sen napıyosn berk kuzusu kaçta yatıyor...

oğluşum en geç 9.5 ta yatıyor bu gün babada yorgun bende hikayesini okuyamadık yazık napsın oda yarın iki tane okuyacaksınız ama dedi yattı anasının balllllll oğlu.

ayyy iyigeceler kızlar yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgelmişler
ve yeni aktif arkadaşlarımızda ,lütfen gönül koymasınlar her geçmişi okuyorum ama cvp yazamıyorum
hem çocuklardan hemde annemde olmamdan kaynaklanıyor

ayşe cnm kasılmarın çok yüksek geldi bana panik olma ama tavsiyem hastaneye yatmam
ben bebeklerimi 33 +2 de dünyaya getirdim çok şükür sağlıkproblemi yaşamadık aldım çıktım
ama 27 artıda başlayan sancı ve açılma ile hastaneye yattım ve üstelik 1 hafta önce başlamış sanıcılarım
ama bebeklerden olan bir sancı sanmıştım ben oysa normal sancımış....
benim 27 haftamdan 33 haftaya kadar serumla magnezyum tedavesi uyguladılar

konunu çok net bilmeden yorum yaptım ama doğru anlamışımdır umarım
çünki bende hep bebeklerimi kaybetme duygusu yaşayarak gebeliğimi geçirdim

kayra kızz maşallahh kızlar kocaman olmuşşş maşallahh kırkbinkere hemde
göbek işine gelince canım ben hiç sarmadım korsede giymedim
merak etme o altı aylık karın şekli giidyor ama sarkıklığa estetiğin mucizesi gerek bence
ben şimdi bide diyetisyene gittiğimden beridir biraz daha şekillendi göbüşüm ama sarkıklık baki

nefes kuzum sen nasılsın ayacıkların nasıll

nerom cnm sen kısçeler iyisiniz siz bu gidişle burçinin hümeyranında rekorunu kıracaksınız heee
40 haftayı bulursunuz inş..diyeceğim ama fazlası sana zarar olur artıkın...

altadığım varsa bakmasın kusuruma

ahhh o ayaklar dırımcım yine çekmeye devam ama evelki kadar deyil sanki ama eli kulagındadır bir ara yine çıldırtmaya başlarlar bana arada nefes aldırıyorlar işte
bide şu nst 100 çıktı filan demişsiniz biz baktıgımızda anayabiiyormuyuz anlıyorsaz kagıdın neresinde oluyor kendileriiii

dırm hoşgeldin cankuşşş

dırımmmm hoş geldin hayatımmm

hoşbulduk canlar ama ben gelene kadar kaçmışsınız olmazki ömer paşayı uyuttum geçmişe baktım ancak geldim yawww....
nero kızzz nireye kaçtın...

ayyy kızlar annemdeyimya gezmenin dibine vuruyorum
bugün gezmedeydim kuzularımla...
çok edepsiz oldular bi çirkin oluyolar allahım
çingene ruhu var çocuklarımda herkese çirkin oluyolar
nazar oluyolar valla annemin komşusu var hemen okutuyorum çocukları
kadın çatlıyor ya ...ay dışarıyada bi alıştılar
görmelisiniz ya ne yapacam bilmiyorum....offf rabbim biranönce evimizi satmayı nasip etsinde annemlerin buradan ev alayım ...yokssa işim zor seneye kalırsa çocuklar bana diyecek biz ananenmizde kalacağız diye ...
aksamda halamlar bizdeydi misaifr varken nette olamıyorum
harıl harıl havlu kenarı örüyorum buradan eve gidene kadar bitirmeliyim evde bişey yapamıyorum çünki hahah :)

ahhh o ayaklar dırımcım yine çekmeye devam ama evelki kadar deyil sanki ama eli kulagındadır bir ara yine çıldırtmaya başlarlar bana arada nefes aldırıyorlar işte
bide şu nst 100 çıktı filan demişsiniz biz baktıgımızda anayabiiyormuyuz anlıyorsaz kagıdın neresinde oluyor kendileriiii

canım şimdi nst ye nasıl anlataım ki gittiğinde ebeye sor cnm o sana gösterir çünki bi tarafı bebeklerin kalp atısı bi tarafıda senin kasılmaların

hee ben bu arada 5.dk bir 80 2.dk birde 60 la doğuma gittim ve 7 cm açılmam oldu

oğluşum en geç 9.5 ta yatıyor bu gün babada yorgun bende hikayesini okuyamadık yazık napsın oda yarın iki tane okuyacaksınız ama dedi yattı anasının balllllll oğlu.
eee kuzm bizede göstersene ball oğluşunu

ayyy iyigeceler kızlar yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgelmişler
ve yeni aktif arkadaşlarımızda ,lütfen gönül koymasınlar her geçmişi okuyorum ama cvp yazamıyorum
hem çocuklardan hemde annemde olmamdan kaynaklanıyor

ayşe cnm kasılmarın çok yüksek geldi bana panik olma ama tavsiyem hastaneye yatmam
ben bebeklerimi 33 +2 de dünyaya getirdim çok şükür sağlıkproblemi yaşamadık aldım çıktım
ama 27 artıda başlayan sancı ve açılma ile hastaneye yattım ve üstelik 1 hafta önce başlamış sanıcılarım
ama bebeklerden olan bir sancı sanmıştım ben oysa normal sancımış....
benim 27 haftamdan 33 haftaya kadar serumla magnezyum tedavesi uyguladılar

konunu çok net bilmeden yorum yaptım ama doğru anlamışımdır umarım
çünki bende hep bebeklerimi kaybetme duygusu yaşayarak gebeliğimi geçirdim

kayra kızz maşallahh kızlar kocaman olmuşşş maşallahh kırkbinkere hemde
göbek işine gelince canım ben hiç sarmadım korsede giymedim
merak etme o altı aylık karın şekli giidyor ama sarkıklığa estetiğin mucizesi gerek bence
ben şimdi bide diyetisyene gittiğimden beridir biraz daha şekillendi göbüşüm ama sarkıklık baki

nefes kuzum sen nasılsın ayacıkların nasıll

nerom cnm sen kısçeler iyisiniz siz bu gidişle burçinin hümeyranında rekorunu kıracaksınız heee
40 haftayı bulursunuz inş..diyeceğim ama fazlası sana zarar olur artıkın...

altadığım varsa bakmasın kusuruma

yok anacığm ben 37 haftayı dolduraym yeter bana kuzum

hoşbulduk canlar ama ben gelene kadar kaçmışsınız olmazki ömer paşayı uyuttum geçmişe baktım ancak geldim yawww....
nero kızzz nireye kaçtın...

ayyy kızlar annemdeyimya gezmenin dibine vuruyorum
bugün gezmedeydim kuzularımla...
çok edepsiz oldular bi çirkin oluyolar allahım
çingene ruhu var çocuklarımda herkese çirkin oluyolar
nazar oluyolar valla annemin komşusu var hemen okutuyorum çocukları
kadın çatlıyor ya ...ay dışarıyada bi alıştılar
görmelisiniz ya ne yapacam bilmiyorum....offf rabbim biranönce evimizi satmayı nasip etsinde annemlerin buradan ev alayım ...yokssa işim zor seneye kalırsa çocuklar bana diyecek biz ananenmizde kalacağız diye ...
aksamda halamlar bizdeydi misaifr varken nette olamıyorum
harıl harıl havlu kenarı örüyorum buradan eve gidene kadar bitirmeliyim evde bişey yapamıyorum çünki hahah :)

burdaymm kuzm ya kocama kahvaltı sandviç hazırladım da

X