- 11 Aralık 2009
- 1.292
- 0
ben ilk giricm nefescğm bakalm ne çıkack
hayırlısı canımmmm sıkıntıların çok olmamıştır ondan gerek duymamıştır dr. benim kasılmalarım oldugundan arada mecbur giriyorum nstye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk giricm nefescğm bakalm ne çıkack
kayra maşallah canım kızlarına.
ayse doktorun ne kasılmaya peki?
sağol kısss nerooo............ kızlaar doğumdan sonra sarabilen karnını sarsın...özellikle benim gibi karnı çok büyüyenler... dehşet bir karın var .. korse giymeme rağmen 6 aylık hamiş gibiyim
Canım Namık bey benim de doktorum Kent te..Rahim ağzını dikmişti..Bizim ev çesava yakın..Kent hastanesine de taksi ile gidiyoruz..Takiplerimi Karşıyaka sahilde dr. Şenay Aycan yapıyor..Aycan hanımdan çok memnunum..Her gittiğimde en az yarım saat ultrasonla muayne edip görüntülerin cd sini veriyor..Benim fazla oturmam,ayakta olmam sakıncalı olduğu için pek devlet hastanelerine gidemiyorum ...:çok üzgünüm:
Bu arada annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:
sağol kısss nerooo............ kızlaar doğumdan sonra sarabilen karnını sarsın...özellikle benim gibi karnı çok büyüyenler... dehşet bir karın var .. korse giymeme rağmen 6 aylık hamiş gibiyim
100 lük kasılma doğum kasılması demek diye biliyorum :gitme:
kayra maşallah canım kızlarına.
ayse doktorun ne kasılmaya peki?
hayırlısı canımmmm sıkıntıların çok olmamıştır ondan gerek duymamıştır dr. benim kasılmalarım oldugundan arada mecbur giriyorum nstye
kayracımmm rengli olmadınmı sen daha .
bende p.tesi kontrolde dr sordm korseyi yok işe yaramaz 8 hafta sonra spora başlarsın sen kilo almamışsın zaten göbek kalmaz korse takma boşuna ıvır zıvır.....
Canım korkuyorum işte..belki de son şansım..bu bebekler büyük mucize benim için..senin için de öyle..Ayşecim canını sıkma dicem ama bende senin gibiyim,duyduğum herşeye hemen canım sıkılıyor.Kadın birde demezmi sen dayanamazsın diye.
banada herşey yasak çok ayakta durmak,çok oturmak,ilk 3 ay çok kanamam oldu 1 aya yakındır olmadı çok şükür; denedim ben korktuğun başına geliyor o yüzden korkma Allah hayırlısıyla verecek kızınıda oğlunuda kucağına üzülme herşey çok güzel olacak
başkent özel vakıf hastanesi anlşmalı kurumları var randevuyla gidiliyor bekleme yok ama memnun olman çok iyi dr a güvenmek çok iyi Allah bebişlerimizi nazarlardan korusun iyi düşün iyi olsun üzülecek birşey yok sevinmen lazım mucize bekliyorsun ve büyüyorlar içinde
kız benim doğumdan bri kanamam henüz kesilmedi... azaldı ama tamamen bitmedi......ohaoldumsmile
ben ilkinde giymedim bayağı uzunca süre gitmedi.... ama iki bebekle spor yapmak mı...... benim için mümkün değil......
aysecim, Allah sabır ve kolaylık versin.
can sıkıcı ama bu günlere kadar kazasız belasız geldik bak şükür.
umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımız.
benimkilerde cok hareketsiz mesela, gecen gece hiç hareket etmediler, kalktım fındık falan yedim de uyanıp hareket ettiler, rahatladım valla - yok uyku tutmadı iyilermi diye
neyse ben çıkıyorum şimdi, hepinize iyi geceler
Canım hastanedeyken önce 6 saatte 1 sonra 8 saatte 1 olarak 1 haftalık nidilat kullandım..Ama gittiğim bir doktor hastaneden çıktıktan sonra nst de 100 lük kasılmamı dikkate almadı,1 kez olmuş dedi..nidilat falan kullanma dedi..yani illa kanama falan olucak o zaman kullan dedi..ben nasıl rahat ederim ki her an böyle stres içinde..ama ben başka doktorlara da danıştım kullan dediler..adalat crono da çok iyi kasılmalar için..kullanmak zorundayım başka çarem yok..bir de bebeklerim öyle hareketli ki..güçlendiler de baya sanırım..karnımı acaip geriyorlar..ter içinde kalıyorum korkudan,stresten..onların hareketli olması kasılmalarımı arttırıyor gibi...
aysecim, Allah sabır ve kolaylık versin.
can sıkıcı ama bu günlere kadar kazasız belasız geldik bak şükür.
umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımız.
benimkilerde cok hareketsiz mesela, gecen gece hiç hareket etmediler, kalktım fındık falan yedim de uyanıp hareket ettiler, rahatladım valla - yok uyku tutmadı iyilermi diye
neyse ben çıkıyorum şimdi, hepinize iyi geceler
kız benim doğumdan bri kanamam henüz kesilmedi... azaldı ama tamamen bitmedi......ohaoldumsmile
ben ilkinde giymedim bayağı uzunca süre gitmedi.... ama iki bebekle spor yapmak mı...... benim için mümkün değil......
canım sen çok stres yapıyorsun kendine biraz rahat olmaya çalış seni çok iyi anlıyorum ufacık birşeyde çok endişe yaşıyor insan .nidilat gerçekten çok rahatlatıyor canım karnı bile yumuşuyor insanın ben dün gece çok kötüydüm saatim geldi içtim nidilatı 1 saate nasıl rahatladım benim dr. 8 saatte bir dedi ama ben 12 saatte bir alıyorm rahatsan sorun yok dedi oda .