Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Afra; temiz ve iffetli kadın demek arapça da.. ayrıca cennette ayak basılmamış beyaz toprak,ayın 13 ve dediğin gibi kadın sahabelerden birinin adı..O sahabenin, 2 oğulu Ebu cehili öldürdüler... Evet kızım çok sakin dahası sakindi desek iyi ..ciddi ciddi başladı o da cadılığa..hatta beni korkutacak kadar sakindi..Ama Allah'ın bir ikramı oldu bana onun sakinliği ..öyle duraksız bir oğlum var ki ya oda onun gibi olsaydı..Hem de kızım adı gibi ay parçası teyzesi.. çok güzel ,bembeyaz..Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın..Hepimizin kuzusu dünya güzeli maşallah...

Kaswacım ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum afranın anlamını.çok saol benide bilgilendirdin.
Maşallah kızına ve oğlunada rabbim nazarlardan saklasın.
Bende hayırlısıyla sağlıklı kavuşsam yavrularıma,her yaramazlıklarına razıyım inan.sanki vakit yerinde saymaya başladı artık zaman ilerlemiyor gibi.:hulya:

canım zaten gündüz berk yok kreşte eşimde elinden geldigi kadar giderken bana iş bırakmamaya çalışıyor annem geliyor arada ama işte ben rahat durmuyorum canım tez
erken dogurursamda ondan doguracagım hiç iş yapmasam ortalıkta dolanıyorum çok kötü birşey özeniyorum şöyle bacakları uzata uzata yatanlara valla ama yok işte yapamıyorum .
yap yap sen bende 32 haftaya kadr yemek.ütü.ortalık toplama yapıyordum ama maalesef şimdi bi halt yapamıyorm çünkü oturduğm yerden zor kalkıyorumsempatiksalakcinni

Kızlar hepinize iyi geceler..bol,bol uyuyun..bol,bol dinlenin..hepinizi öperim..

sanada iyi geceler cnmopuyorumnanaktan

zor cnm hakkaten günler ilerledikçe daha zor oluyor satlerde daha ağır ilerliyor sanki ne gün ne gece geçiyor yatak bile batıyor bana

ahcanım ne batması delip geçiyor valla yatak insanı gece artık sızıyorumda uyuyorum .şimdi bile koltukta oturuyorum ayaklar aşada sallanık eşimde kızıyor ayaklarını güzelce uzat rahatına bak biraz diye yazık laptop için küçük kolduk masalarından almış rahat rahat yzayım diye ben onu bile kullanmıyorum dizimin üstünde herşey batıyor canım herşeyyyyyy

yap yap sen bende 32 haftaya kadr yemek.ütü.ortalık toplama yapıyordum ama maalesef şimdi bi halt yapamıyorm çünkü oturduğm yerden zor kalkıyorumsempatiksalakci

aman nerooooo 32 ne kaldı yandımmmm .canım ya gündüzleri daha iyimi oluyorsun ben gündüzleri daha iyiyim akşamüstüne dogru kötülüyorum daha çok.

Kaswacım ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum afranın anlamını.çok saol benide bilgilendirdin.
Maşallah kızına ve oğlunada rabbim nazarlardan saklasın.
Bende hayırlısıyla sağlıklı kavuşsam yavrularıma,her yaramazlıklarına razıyım inan.sanki vakit yerinde saymaya başladı artık zaman ilerlemiyor gibi.:hulya:

İnş.kavuşacaksın inş..ben hep dedim ki Artvinli benim hikayem sonu güzel olanlardan olacak, ben yavrularımı sağlıkla alacağım dedim...Sende hep olumlu düşün..çok güzel olacak her şey inan...çok çabuk geçti diyeceksin inan doğurunca,keyfini çıkar gebeliğinin...ne güzel günlerimdi.boshayallersmile....o zamanda seninle konuşuruz inş...çok çabuk geçti diyeceksin inan doğurunca..çok uykusuzum,çok gazları var,çok yorgunum diye inş..sen bol bol dinlen canım..herşey güzel olacak ..öptüm iyi geceler..

herkesler burada ama ben yatacağım kuzularım çoktan uyudu bende hastalığım daha iyi en iyi ilaç bana vicks geldi kızlar ...yine vickslendim yatacağım yarın biyere gideceğiz gelin aldı kadın hayırlı olsuna bide hediye götüreceğim önceden haberli olmasak gitmeyecektim ama ne yapem...

yavrukirpi inan çok üzüldüm ama rabbimin verdiği bişey ...hayırlısı buymuş diyeceğiz ve rabbim kızına sağlıklı uzun bir hayat versin...

teyzeleri azcık alişle ömüşten de bahsedeyim
alişim pire gibi evde dolaşıp duruyo ayakkabı ile yürümeyi bilmiyordu
öğrendi...bide sokağa çok alıştı atta diyo herif montu görünce

ömerime gelince hala alişten dayak yiyor ama eskisi gibi tepkisiz değil..
ama hala yürümüyor iki ortepedi doktoruna götürdüm hiç bir sorun olmadığını
söyledi hatta son doktor çocuğu rahat bırak didi...
tay tay duruyor ama yürümek işine gelmiyor...ama biyere uzanmak istediğinde ayaklar havaya kalkıyor istediğini alıyor....kilosu boyu yerinde ...alişim zayıfladı hastalıktan ama inş.toplayacak
birde alişim normal süt içerken ömer paşa içmiyor çocuk mamadan kurutlmadı gecede 3 kere alıyor ama olsun....çok şükür yemek olayımızda sorun olmadı inş.ileriye doğruda olmaz...

bizden bu kadarrrrr çokkkkkk öptük siziiii

aman nerooooo 32 ne kaldı yandımmmm .canım ya gündüzleri daha iyimi oluyorsun ben gündüzleri daha iyiyim akşamüstüne dogru kötülüyorum daha çok.

aynen cnm sabah kalktığımda çok zor kalkıyorm yataktan kasıklarımda leğen kemiklerimi ne haltsa çok ağrıyor..kalkmadan el kol hareketleri yapıyorm biraz...yarım saatte faln anca kendme geliyorm....ama akşam üstü ve geceleri daha keyifsiz oluorm bende neden acaba.....gözümden uyku akmadanda yatmak istemiyorm inan yoksa sinirden ağlıyorm uyuyamayınca....

herkesler burada ama ben yatacağım kuzularım çoktan uyudu bende hastalığım daha iyi en iyi ilaç bana vicks geldi kızlar ...yine vickslendim yatacağım yarın biyere gideceğiz gelin aldı kadın hayırlı olsuna bide hediye götüreceğim önceden haberli olmasak gitmeyecektim ama ne yapem...

yavrukirpi inan çok üzüldüm ama rabbimin verdiği bişey ...hayırlısı buymuş diyeceğiz ve rabbim kızına sağlıklı uzun bir hayat versin...

tay tay duruyor ama yürümek işine gelmiyor...ama biyere uzanmak istediğinde ayaklar havaya kalkıyor istediğini alıyor....kilosu boyu yerinde ...alişim zayıfladı hastalıktan ama inş.toplayacak
birde alişim normal süt içerken ömer paşa içmiyor çocuk mamadan kurutlmadı gecede 3 kere alıyor ama olsun....çok şükür yemek olayımızda sorun olmadı inş.ileriye doğruda olmaz...

bizden bu kadarrrrr çokkkkkk öptük siziiii

yat cnm yat dinlenki enerji depolayasın...alişin pire gibi olduğu her halinden belli zaten canlı canlıda görüncekaydirigubbakcemile3

öp benm için ikisinide....

bizden bu kadarrrrr çokkkkkk öptükalarda

şükür canım sende iyisin oğluşlarında sevindim aman nazar deymesin .kuzularım atayıdamı ögrendi yerim ben onları eeee annesi artık havalar güzel bol bol sokak yolları görünüyor size.
bide ömerdayak yiyor deyince aklıma geldi benim oğlan servisten bir indi mosmor bir burun şok oldum ne oldu diye öğretmenine sordum arkadaşıyla tokuşmuşlar arkadaşı kızmış burnunu ısırmış benimkide sen benim burnumumu ısırırsın deyip çocugun yanagını elini dişlemiş ayyy varya şimdikiler felaket gülermisin aglarmısın bunlara

Son düzenleme:
yat cnm yat dinlenki enerji depolayasın...alişin pire gibi olduğu her halinden belli zaten canlı canlıda görüncekaydirigubbakcemile3

öp benm için ikisinide....

hahaha sizde yine sakindi öperim mıncıklarımmmmsenin için

şükür canım sende iyisin oğluşlarında sevindim aman nazar deymesin .kuzularım atayıdamı ögrendi yerim ben onları eeee annesi artık havalar güzel bol bol sokak yolları görünüyor size.
bidealiş dayak yiyor deyince aklıma geldi benim oğlan servisten bir indi mosmor bir burun şok oldum ne oldu diye öğretmenine sordum arkadaşıyla tokuşmuşlar arkadaşı kızmış burnunu ısırmış benimkide sen benim burnumumu ısırırsın deyip çocugun yanagını elini dişlemiş ayyy varya şimdikiler felaket gülermisin aglarmısın bunlara

aman deymesin nazar yaaa rabbimherekse versin hep dua ediyorum olmayan arayan herkese ver rabbim diye.....
evimize gidince sokağa çıkmayacaz cnm tek başıma bu halleri ile baş edemem ben
annemlerdeyken illa çıkıyolar .....
bu arada aliş değil ömer dayak yiyor ama yeni nesil fena alişe muz ver ısırmaz
ama ömeri ısırmayı biliyor rabbimkolaylık versin

hadi ben kaçar bybyy

hahaha sizde yine sakindi öperim mıncıklarımmmmsenin için

aman deymesin nazar yaaa rabbimherekse versin hep dua ediyorum olmayan arayan herkese ver rabbim diye.....
evimize gidince sokağa çıkmayacaz cnm tek başıma bu halleri ile baş edemem ben
annemlerdeyken illa çıkıyolar .....
bu arada aliş değil ömer dayak yiyor ama yeni nesil fena alişe muz ver ısırmaz
ama ömeri ısırmayı biliyor rabbimkolaylık versin

hadi ben kaçar bybyy

farkettim yanlış yazdıgımı düzelttim canımmm sempatiksalakcinni

KIZLAR YAWRUKIPI ICIN COK UZULUORUM ALLAH dusmanımın basına vermesın ewlat acısı zor
ama hayırlısı buymus dıyede dusunmek gerek ALLAH sabrını versın ve kalan kızına uzun omurler evrsın ın ss

kızlar ben çok üzgünümm...

bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....

canım benimmm.. allahım sabır versin. kalan yavruna uzun ömürler versin... çok üzüldüm inan..ama güçlüolmalısınkızının sana ihtiacı var.. allah yardımcın olsun.....

GÜNAYDIN kızlar
Allah herşeyin hayırlısını versin,bebeklerimizi korusun,bizlere sağlık versin
gece izmirde gökgürültülü yağış vardı,şimdide hava serin ve kapalı sizin oralar nasıl?
sizler nasılsınız bu sabah?

Kolaylıklar versin Allah hepimize Canancığım...kimsenin gözünü korkutmayalım ama çoooook zor çoook yorucu..ama ömre bedel bir tek gülüşleri bile..yavrular nasıl?Kayınvalidenler yardım etmiyormu hiç?

hasklısın kaswacım tek gülüşleri yetiyo yok ben kimsyei korkutmuyorum ama hani yorucu günler beklio demek istedim yoksa çok güzel günler beklio sizleir arkadaşlar
kayınvalidme hiç yardım etmio diyemem ama etmesi gereken yardımda bu olmamalı benim mesai sabah 7 de başlıyo kayınvalidme 10 da güzellik uykusundan uyanıyo kahvaltı keyifini yapıo müge anlıyı izliuo sigara keyifini yapıo yemek yapacaksa yemeğini yapıyo sonra yanıma iniyo zaten o saate yakında eşim gelmiş oluyo. o arada 2 sallar ben bu tuvalet ihtiyacımı gideririm yada 2 dakkayada yatağımı felan toplarım yani öle işte seninkilerde kocaman oldu maşallah
şimdi nasıllar beni ilerde nasıl günler beklio

kimse yoku arkadaslar
hoşgeldin canım aramıza hemen küsüp gitme geç cevaplamış olabilriz malum ikizlerden fırsat bulup takip etmek zor oluyor demek 15 haftalıksın oh öaşallah nerdeyse yarı olmuşsun cinsiyetleri felan bellimi bakım anlatsa
yavrukirpi canım allahım sana sabır versin hakkında hayırlısı olsun kızını sana bağışlasın yüce rabbim ne olur üzülmemey çalış daha kötüsü olabilirdi

nefes seni arıyom kimle konuşuyon gııı meşkul telefonunnn

kızlar ben çok üzgünümm...

bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....

canım çok üzüldüm :KK43: ne denirki.. rabbim diğer bebişini sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..

X