Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sanada iyi geceler canımm.

iyi akşamlar cankuşlar,,,,geçmişe göz attım herkez maşallah iyi,,,,,,
ben ve kızlarımda iyiyiz dr kontrole gittik 2350 gr ve 2150 gr olmuşlar suları falanda iyimş çok şükür artık haftalık kontroller ve nst başlanıcakmışm bakalım eğer beklerlerse 10 mayısta inşallah kucağıma alacağım kuzularımı,,

artvinli cnm geçmiş olsun korkutmuş senin yavrular seni biraz doğunca 2 şaplak popolarına......

aman dırımcm alişim toparlmış çok sevindim

kız dalin yinemi göstermedilerkafamçokkarıştı

cnm ilk başlarda bende hep sol tarafıma yatıyrdum ama haftalar ilerlediçe sağa yatabiliyorm sadece sol tarafta kaburgalarım ınanılmaz ağrıyorakannehir

ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hasta oldum varmı böyle bişey yaa kesin nazar deydi bize önce kuzularım sonra ben offfff okutacağım kendimizi...
haydaaaa kızm yahu kesin okut nazar değiyor,,,,geçmiş olsun opuyorumnanaktan

selam arkadalar ben aranıza yeni katrıldım bende ıkızlere hamileyim

hayırlı olsun sophi.....allah kucağına almayı nasip etsinn...

Ben yatayım artık.iyi geceler herkese..sanki daha da kuvvelendiler mi ne..karnımda zelzele oluyor sanki......

nerocum maşallah kuzularına nazardeymesin artık son zamanlar az kalmış bizede göstersin bu günleri kiloları .ama şimdiden zorlaşmaya başladı herşey allahım sanada kolaylık versin .

Günaydın güzel hamişler ve anneler ızmir de hava bulanık biraz;
sabah kan sonucumu almaya gittim dr a herşey normal bir magnezyum düşük nasıl yükseltirim bilmiyorum yorgunluk halim ondanmış
sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
Allah hepimizi korusun

Magnesium diasporal şase veriyorlar hamilelikte...

konunuza karismis gb oldum ama kaydirigubbakcemile2 magnezyumu dogal yolsan almanin en iyi yolu iyi su icmektir ikiser litrelik sise sularinda magnezyum orani yuksek olanlar yazar ustlerinde sise suyu icmeyi denemediyseniz deneyin bence. bes litrelik olanlar dahi degil iki litrelik olanlar. ya da karsilastirarak bakin bence. hem yorgunlu hem de kemik ve kas agrisi cok yapar magnezyum azligi bir de bas agrisi. ama siz siz olun haplarini icmeyin suda eriteleni tercih edin eger takviye alicaksiniz.

Herkese günaydın kızlar....İnşallah herkes iyidir,aman kimsenin sıkıntısı olmasın.zemuszemus
Benim dün gece yine sıkıntılıydı,artık kabullenmem gerek galiba uykusuz geceler başladı.Dün birde eşimden birşey istemiştim.oda acılıymış sabaha kadar yaktı boğazımı resmen.Dayanamayıp kalktım artık soda içtim içine limon sıkıpta anca rahatlattı biraz.
Bacak aramdaki ağrılarım çok zorluyor beni kızlar.otururken hiç birşeyim yok,ama yürüdüğümde sanki ikiside aşağıya dayanmış geliyorlar gibi.oooof ya gözüm çok korkuyor ne kadar dayanacak benim sıpalar acababilmiyorumkismile

UOTE=kaswa;12765835]Bütün hamilelere taşıma kolaylığı,sağlık diliyorum..vaktinde gelsin kuzularınız inş..Takip edemiyorum Medine doğurdu mu?Artvinli haftan çok ilerlemiş maşallah canım..Benim Afra'm karnımda oğlum kadar hareketli değildi..senin Afranur'un nasıl peki?Burada karşılaşamadığım bütün doğuran arkadaşlarım çok özledim hepinizi çok...boshayallersmile[/QUOTE]

Amin canım inşallah rabbim hepimize dayanma gücü versin.:Saruboceq:
Canım ben kızımın ismini senden duyduktan sonra hoşuma gitti,eşimede söyledim oda çok beğendi.rabbimin izniyle koymak kısmey olur inşallah.
Kaswacım demekki afralar sakin oluyor.benim aframda sakin oğluma göre,aman bir yaramaz yeter dimi

nerocum maşallah kuzularına nazardeymesin artık son zamanlar az kalmış bizede göstersin bu günleri kiloları .ama şimdiden zorlaşmaya başladı herşey allahım sanada kolaylık versin .
amin cnm inşalah darısı hepimizin başına,,,

istanbulda öyle yağmurlu bir sabah ve bulanık bir hava,,,,magnesıum vrmedimi doktorun ?

Öncelikle herkese merhaba kısace sorunumu özetlemek ve fikirlerinizi almak istiyorum:
Tüp bebek tedavisi sonunda tek yumurta ikizlerime hamileyim 12hafta+4 gün, geçtigimiz pazar günü yataktan uyandıgımda altıma kacırdım zannettim ve wc'ye kostum ama bacaklaımdan aşagıya kadar kan aktıgını gördüm,çok korktum hemen eğitim araştırma hastanesi acile gittik o günü orda müşade altında geçirdim..
dün tedavimi yapan doktoruma gittim, ikili test yapılmadıgından ense kalınlıgını da hala ölçtürmemiştik, doktorum kanamanın bebeklerle ilgisi olmadıgını tekrarladı ama sıra ense kalınlıklarını ölçmeye gelince bir bebegimin ense pilisinin 4mm, biraz fazla oldugunu söyledi..digerinin ki normal sınırlarda..
daha sonra bize koryon biopsisi yaptırabilecegimizi acıkladı... arkadaslar hiç içinizde böyle bişey yaşayan oldu mu?neler yaptınız?
moralim cok bozuldu dünden beri aglıyorum, Allah'ıma inancım sonsuz herşeyde bir hayır vardır diyorum ama gene de kendime hakim olamıyorum kafam karmakarışık...
bu konuda fikri olan varsa paylassın lütfen, şimdiden hepinize teşekkürler

canımm doktorun ne dedi, kesin risk faktorumuymus? ben boyle birsey yasamadiğim için çok da fikir yürütemiyorum ama ablam toksoplazma sebebiyle kordosentez yaptırmıştı. sanırım sana da kordosentez yaparlar, ani bebeğin kordon kanından örnek alırlar. umarım ters bir durum yoktur. bizler ikili üçlü testte yaptıramıyoruz, bebişlerimiz Allah'a emanet. inşallah ikisi de çok sağlıklıdırr.

Utkum öncelikle rabbim hayırlı sabırlar versin.İnşallah her iki kuzunda sağlıkla gelsin dünyaya.

Senin yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum.Bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.Benimde 1 kuzumun ense kalınlığı normalin üstündeydi.bizede amnio sentez önerdiler.ben kabul etmedim.düşük riski çok fazlaydı.bunu kabul edemezdim.Birde olduda bebeğimde sıkıntı varsa bebeğimin hayatına son vereceklerdi.bunu asla kabul edemem.onu bana rabbim verdi,anca rabbim alabilir dedim.ve rabbime sığındım.şimdi 28 haftalığız ve yavrumun sıkıntıları var,doğumdan sonra bizi ne bekliyor onuda bilmiyorum.Ama rabbime sığındım ona emanet ettim kuzumu.Dua ederek doğumumu bekliyorum.

Canım emzirmenin yanında mama da veriyorsun dimi?İki bebeğe anne sütü yeterli olmaz tabi
ewt canım veriyorum mama tabi iki olunca yetmiyo sütüm...
MasaALLAH yaa 3 haftalık olmuslar
Bizlerede nasip olsun inş ALLAH kolaylıgını versin
ewt medineciğim büyüyolar gün geçtikçe...bugün hafta olarak benim doğum yaptığım hafta ve gündesin hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıcakla inş..

Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile

canım zaman zaman yazdıklarını okuyordum ama böyle bir rahatsızlıktan haberim yoktu Rabbim inşaallah sana da bana saglıklı evlatlar nasip eder...hangisi rahatsız?neyi oldugu belli mi bazı durumlarda dogum anında müdahale yapılabiliyormuslar..

ewt canım gün geçtikçe hareketleri artıyo şiddetleniyo ama 30 lu haftalardan sonra yerleri daraldığı için şimdiki kadar kuvvetli tekmeleyemiyolar

progesteron eksikliği olabilir mi kanama sebebi? ben 16. haftaya dek gün aşırı progynex iğne yaptırdım,daha sonra haftada bir proluton depota geçtim ve hala da devam ediyorum..34. haftaya dek yaptırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…