nefes haklı ayşeciğim susam ve badem yağı kıllanma yapar fındık yağı cildi besler kakao yağı onarıcı etkiye sahiptir,Ben fındık ve kakao yağını birebir ölçüde karıştırıp kullanıyorum, durunca ayrışıp iki renk oluyor kullanmadan önce çalkalamak gerekli işe yaradığını biliyorum hepinize öneririm
bu arada hepinize iyi geceler
bende tüylenme yapmadı canım.gürleşmedi de ..
tabi ayşecim kişiden kişiye deyişir ama badem yagıda susam yagıda kaş çıkarmada ve gürleştirmede kullandıgımızdan bir ihtimal olabilir .
aman dırımcm alişim toparlmış çok sevindimgünaydın kızlarr nefesciğim sağol cnm
annemde kalıyoruz kızlar eşim seyhatte yine geçen haftada mecburiyetten kaldık...bu hafta aslında bana gidecektik ama annem buradasınız işte gitmeyelim birdahaki sefere gideriz vs.vs. yani yan çizdi
çok daralıyorum ama yapacak hiçbişeyim yok...
neysee kuzularım çok iyi alişim topladı kendini döküntülerden sonra çok iyi oldu
dün onlarla form istanbula gittik ikea gittik süper eylendiler yaaa....çocuklar arabasında gezerek illa dışarı çıkmak istiyolar yaa....şimdi kahvlatı hazırlayacağım.....annem hastaneye gitti gelene kadar ancak hem kk ma bakarım hem işimi yaparım....çokkkkkkkk öptüm sizi
kız dalin yinemi göstermedilerkafamçokkarıştısaolun arkadaskar hepınız bız dr dan geldık ayrıntılı ultrason ıcın persembeye gun aldık 3 gun daha beklıcem y anı onun ıdısnda mdıe yanmam ıcın surup verdı tetenoz asısı oluckmısım sımdılık bukdar ha bırde catlakalr ıcın krem yazdı
cnm ilk başlarda bende hep sol tarafıma yatıyrdum ama haftalar ilerlediçe sağa yatabiliyorm sadece sol tarafta kaburgalarım ınanılmaz ağrıyorakannehircanım biz bugün tam 23 haftalık olduk rabbimin izniyle.gece uykusuzlukları bende bile başladı yavaş yavaş.ağrıların yeni başladıysa yine iyisin.benim şimdiden belim sırtım ve popom ağrıyo ara ara.
birde bi sorum olacak kızlar....
herkes sola yatmanın daha uygun olduğunu söylüyo...
ben sola nezaman dönsem bebekleriden solda olan aradan 10 saniye geçmeden arka arkaya tekmelemeye başlıyo..rahatındanmı rahatsızlığındanmı acaba...ben hiç soluma yatamıyorum....sırt üstü de yatamıyorum belim ağrıyo..tek yön sağ kalıyo....:çok üzgünüm:
haydaaaa kızm yahu kesin okut nazar değiyor,,,,geçmiş olsun opuyorumnanaktanayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hasta oldum varmı böyle bişey yaa kesin nazar deydi bize önce kuzularım sonra ben offfff okutacağım kendimizi...
selam arkadalar ben aranıza yeni katrıldım bende ıkızlere hamileyim
benim göbiş tüyleri tepkisiz kaldı demek ki..kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar cankuşlar,,,,geçmişe göz attım herkez maşallah iyi,,,,,,
ben ve kızlarımda iyiyiz dr kontrole gittik 2350 gr ve 2150 gr olmuşlar suları falanda iyimş çok şükür artık haftalık kontroller ve nst başlanıcakmışm bakalım eğer beklerlerse 10 mayısta inşallah kucağıma alacağım kuzularımı,,
Günaydın güzel hamişler ve anneler İzmir de hava bulanık biraz;
sabah kan sonucumu almaya gittim dr a herşey normal bir magnezyum düşük nasıl yükseltirim bilmiyorum yorgunluk halim ondanmış
sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
Allah hepimizi korusun
sabah kan sonucumu almaya gittim dr a herşey normal bir magnezyum düşük nasıl yükseltirim bilmiyorum yorgunluk halim ondanmış
Allah hepimizi korusun
canımmmm ben çıkmışım sen yazmışsın iyiydim gündüz sadece uyku halim vardı ama bu bir saattir garip ince ince agrım var bide ilk defa karnımın altına şidetli bir kramp girdi valla korkuttu beni ben önce sancı zannettim inşallah sadece kramptır tekrarı olmaz.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor.
Ah nefescim bir hayırlısıyla doğum yapsak,şöyle sağlıkla alsak kucağımıza.Benmi çok şikayetçiyim dayanıksızım diyorum ama,bakıyorum herkeste var sıkıntılar.
Benim ilk hamileliğim çok rahatmış diyorum.hiç böyle sıkıntılarım yoktu,hiç şikayet ettiğimi hatırlamıyorum.Yaşlandımmı ne bu sıpalar beni çok zorluyorlar.
amin cnm inşalah darısı hepimizin başına,,,nerocum maşallah kuzularınanazardeymesin artık son zamanlar az kalmış bizede göstersin bu günleri kiloları .ama şimdiden zorlaşmaya başladı herşey allahım sanada kolaylık versin .
Allah hepimizi korusun
Öncelikle herkese merhaba kısace sorunumu özetlemek ve fikirlerinizi almak istiyorum:
Tüp bebek tedavisi sonunda tek yumurta ikizlerime hamileyim 12hafta+4 gün, geçtigimiz pazar günü yataktan uyandıgımda altıma kacırdım zannettim ve wc'ye kostum ama bacaklaımdan aşagıya kadar kan aktıgını gördüm,çok korktum hemen eğitim araştırma hastanesi acile gittik o günü orda müşade altında geçirdim..
dün tedavimi yapan doktoruma gittim, ikili test yapılmadıgından ense kalınlıgını da hala ölçtürmemiştik, doktorum kanamanın bebeklerle ilgisi olmadıgını tekrarladı ama sıra ense kalınlıklarını ölçmeye gelince bir bebegimin ense pilisinin 4mm, biraz fazla oldugunu söyledi..digerinin ki normal sınırlarda..
daha sonra bize koryon biopsisi yaptırabilecegimizi acıkladı... arkadaslar hiç içinizde böyle bişey yaşayan oldu mu?neler yaptınız?
moralim cok bozuldu dünden beri aglıyorum, Allah'ıma inancım sonsuz herşeyde bir hayır vardır diyorum ama gene de kendime hakim olamıyorum kafam karmakarışık...
bu konuda fikri olan varsa paylassın lütfen, şimdiden hepinize teşekkürler
Öncelikle herkese merhaba kısace sorunumu özetlemek ve fikirlerinizi almak istiyorum:
Tüp bebek tedavisi sonunda tek yumurta ikizlerime hamileyim 12hafta+4 gün, geçtigimiz pazar günü yataktan uyandıgımda altıma kacırdım zannettim ve wc'ye kostum ama bacaklaımdan aşagıya kadar kan aktıgını gördüm,çok korktum hemen eğitim araştırma hastanesi acile gittik o günü orda müşade altında geçirdim..
dün tedavimi yapan doktoruma gittim, ikili test yapılmadıgından ense kalınlıgını da hala ölçtürmemiştik, doktorum kanamanın bebeklerle ilgisi olmadıgını tekrarladı ama sıra ense kalınlıklarını ölçmeye gelince bir bebegimin ense pilisinin 4mm, biraz fazla oldugunu söyledi..digerinin ki normal sınırlarda..
daha sonra bize koryon biopsisi yaptırabilecegimizi acıkladı... arkadaslar hiç içinizde böyle bişey yaşayan oldu mu?neler yaptınız?
moralim cok bozuldu dünden beri aglıyorum, Allah'ıma inancım sonsuz herşeyde bir hayır vardır diyorum ama gene de kendime hakim olamıyorum kafam karmakarışık...
bu konuda fikri olan varsa paylassın lütfen, şimdiden hepinize teşekkürler
ewt canım veriyorum mama tabi iki olunca yetmiyo sütüm...Canım emzirmenin yanında mama da veriyorsun dimi?İki bebeğe anne sütü yeterli olmaz tabi
ewt medineciğim büyüyolar gün geçtikçe...bugün hafta olarak benim doğum yaptığım hafta ve gündesin hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıcakla inş..MasaALLAH yaa 3 haftalık olmuslar
Bizlerede nasip olsun inş ALLAH kolaylıgını versin
Utkum öncelikle rabbim hayırlı sabırlar versin.İnşallah her iki kuzunda sağlıkla gelsin dünyaya.
Senin yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum.Bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.Benimde 1 kuzumun ense kalınlığı normalin üstündeydi.bizede amnio sentez önerdiler.ben kabul etmedim.düşük riski çok fazlaydı.bunu kabul edemezdim.Birde olduda bebeğimde sıkıntı varsa bebeğimin hayatına son vereceklerdi.bunu asla kabul edemem.onu bana rabbim verdi,anca rabbim alabilir dedim.ve rabbime sığındım.şimdi 28 haftalığız ve yavrumun sıkıntıları var,doğumdan sonra bizi ne bekliyor onuda bilmiyorum.Ama rabbime sığındım ona emanet ettim kuzumu.Dua ederek doğumumu bekliyorum.
Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile
canım zaman zaman yazdıklarını okuyordum ama böyle bir rahatsızlıktan haberim yoktu Rabbim inşaallah sana da bana saglıklı evlatlar nasip eder...hangisi rahatsız?neyi oldugu belli mi bazı durumlarda dogum anında müdahale yapılabiliyormuslar..