Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ya sen nezaman çatlamaya başladın bende daha hiç çatlak yok ama bundan sonra olacak diyede düşünüyorum nasıl dayanır bu karın o büyüklüge.

merhaba nefes insallah hepimiz bebişlerimize biran önce saglıklı oılarak kavusuruz .15. haftam bıtıyor ama hala cok bulantım var sen kacıncı haftadasın

merhaba nefes insallah hepimiz bebişlerimize biran önce saglıklı oılarak kavusuruz .15. haftam bıtıyor ama hala cok bulantım var sen kacıncı haftadasın

amin canım ben 31. haftaya giriyorum .bak aşagıda ticrlarımız var orda kaçıncı haftada oldugumuz yazıyor çogumuzun

anlasılan kımse bana yanıt vermeyecek kendınıze ıyı bakın arkadaslar hepinizin bebişlerinizi saglıkla kucagına almanızı dilerim.kendinize ve bebıslerıne cok ıyı bakın

tamam şimdi gördüm sitede yenioldugum için için yeni yeni ögreniyorum. sen sonuna gelmıssın artık ne guzel saglıkla bebıslerını kucagına alırsın ınsallah.bend eo gunlerı gorebılırım ınsallah bazen zaman hıc gecmeyecekmıs gıbı gelıyor

anlasılan kımse bana yanıt vermeyecek kendınıze ıyı bakın arkadaslar hepinizin bebişlerinizi saglıkla kucagına almanızı dilerim.kendinize ve bebıslerıne cok ıyı bakın

canımm hemen öyle sıkılıp gitme bu aralar bu topik agır biraz çogumuz son haftalara yakınız ve çok giremiyoruz muhabbet pek uzun sürmüyor senin haftanda arkadaşlar var onlarda giriyor sık sık takipet arada

canımm hemen öyle sıkılıp gitme bu aralar bu topik agır biraz çogumuz son haftalara yakınız ve çok giremiyoruz muhabbet pek uzun sürmüyor senin haftanda arkadaşlar var onlarda giriyor sık sık takipet arada
yok sıkılmadım nefescım bu aksam kendımı bıraz yorgun hıssedıyorum ve hala mıdem bulanıyor.ama yerın tekrar gırerım nete yıne gorusuruz.kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.

aman ayşecim dikkatli kullan susam yagını hatta hiç kullanmasan tüyleri çok kuvvetlendiriyor gürleştiriyor fındık yagı hakkında bir bilgim yok ben kakao yagı kullanıyorum oda haftada bir ikikere sürüyorum şükür bendede yok ama daha zaman var heran süpriz yapacakmış gibi geliyor bana.

canım ya sen nezaman çatlamaya başladın bende daha hiç çatlak yok ama bundan sonra olacak diyede düşünüyorum nasıl dayanır bu karın o büyüklüge.

Nerdeyse 30 uncu haftaları geçtim sonra bi başaldı aman ALLAHım tek catlak yoktu ama benim vucutta cok kucuk olunca mecbur catladım belki vucuttan vucada degişir canım ama kötü oldu karnım yaaa :gitme:

Nerdeyse 30 uncu haftaları geçtim sonra bi başaldı aman ALLAHım tek catlak yoktu ama benim vucutta cok kucuk olunca mecbur catladım belki vucuttan vucada degişir canım ama kötü oldu karnım yaaa :gitme:

eyvahedigeldismile amanınnnnn medine valla bende 31. haftaya giriyorum banada bir süpriz yapmasın napalım olursada yapacak bişey yok korkunun ecelede faydası olmadıgı gibi deyer kuzulara hepsi

nefes haklı ayşeciğim susam ve badem yağı kıllanma yapar fındık yağı cildi besler kakao yağı onarıcı etkiye sahiptir,Ben fındık ve kakao yağını birebir ölçüde karıştırıp kullanıyorum, durunca ayrışıp iki renk oluyor kullanmadan önce çalkalamak gerekli işe yaradığını biliyorum hepinize öneririm
bu arada hepinize iyi geceler

bende tüylenme yapmadı canım.gürleşmedi de ..

bana bir doktor bayan arkadaş önermişti..zararını görmedim.2 aydır kullanıyorum..karnım tüylü değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…