Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

süpriz!kardeşim 34 haftalık ikizleri dünyaya getirdi.arkadaşlar bebişlerin biri2070 diğeri 1680 gr.doğdu.daha çok küçükler.yenidoğan ünitesindeler.çok şükür makineye bağlı değiller.kendileri nefes alıp verebiliyor.ne kadar kalırlar acaba .yaşayanlar anlatsın lütfen.birde bugün 3. gün kardeşimin sütü gelmedi.

günaydın kızlar hepinize mutlu haftalar
dalinciğim ve kirpiciğim inşallah güzel haberlerle dönersiniz cinsiyetlerini gösterirler
benimkiler hafta sonu kontrole gittiğimde yine gösterdiler bir kız bir erkek sağlıklarıda iyi çok şükür
dırımcığım canancığım doğru söylüyorsunuz zordur ama tadıda başkadır bebişlerin Allah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi çok öptüm

Tebrik ederim komşucum... Benim de bir kız bir erkek :asigim:

Allah sağlıkla kucaklayıp eve götürmek nasib etsin.Sanırım akciğer geliştirici iğne yapmışlardır..:Saruboceq:

Günaydın kızlar.Uykusuz bir geceden sonra sabah neyseki biraz uyumuşum.

Kızlar size birşey sorucam.Sizinde sağınıza yattığınızda sağdaki bebek taş gibi sertleşiyormu?böyle oluncada ağrı yapıyor.aynı şekilde sol tarafta öyle oluyor.Birde sağdan sola dönerken bikini bölgesinin sağ ve saol taraflteki kemikler çatırdıyor sanki.

Ya çöok erken başladı ağrılar sanki,30 lu haftalarda nasıl olurum çok merak ediyorum.

tünaydın kızlarrr benim ikinci uyku ikinci kahvaltı bulsam hiç kalkmıyacaktım yataktan hava bozuk izmirde ya o uyku yapıyor bilmiyorum artık.bugün neden bilmem yürümekte çok zorlanıyorum canım yanıyor heralde bu haftalarda normal .

dalincim hayırlı haberlerle gel canım .ben mide yanmasına ekşimeye renninle çare buldum şurubu yaramadıda tableti yaradı şükür rahatım şimdi dr. bir sor istersen .

hayatım o bebekten bebege deyişir .benim oğlumda hiç gaz olmamıştı varlıgıyla yoklugu birdi valla oğluşumun patır patır çıkarırdı gazını ama dr. bir liste vermişti kesinlikle yemiyeceklerimin listesini bunlara uyarsan bebekte sende rahatedersin demişti .artık ondanmı yoksa benim oğlan gazsızmıydı bilmiyorum

selam artvınlı masallah yaa canım az kalmış

Ablacım nerelerdesin ya.çok özledim valla seni.Hele o güzel öğütlerini,sakinleştirici desteklerini yokluğunu hissediyorum.

Ablam azkaldı demişsin ama bu sefer çok zorlanıyorum.ne kadar gider benim sıpalar ne kadar sabreder bilemiyorum.

valla ben tek çocuk büyüten bir anne olarak şöyle söyleyeyim ne 3 yaş nede 5 yaş bitmiyor kızlar şimdiki çocuklarun hep bir dönemi var dr. yok 2 yaş dönemi yok 3 yaş dönemi en son çıldırdım ne bitmeyen dönemler diye hastalıkları her yaşta ve her durumda ortaya çıkabiliyor zaten inatları ve istekleride dönem dönem deyişiyor daha dün arkadaşıma dedim berkin 1.5 yaşına kadar olan zamanlarını arıyorum arada diye en uslu dönemleri .en rahat onlarla gezebildigiiniz dönem .ama allahım iyiki vermiş bal oğlumu bana bir öpücügüyle herşey bitiyor yüregin ısıtıyor hele uyudularmı melek gibi oluyorlar ayyy varya ben yine açtım çeşmeyi kuzum sabah kreşe gidecek babası giydiriyor bende koltuktan kalkacagım zorlandım annecim ben yardımedeyim sana elini tutayım yorulma sen diyor anası kurban olsun balllllll oğlunaa :1hug:

Şimdilik böyle bir şey hissetmiyorum.Sadece sola yatınca bebeklerden biri sanırım pat pat vuruyor,sağa yatınca da öteki vuruyor.Sonra sakinleşip uyuyorlar galiba..Ben de öyle uyuyorum artık..Bazan hafif doğrulduğumda sağ tarafımda sertleşme oluyor,sanırım bebek bir yerini dayıyor,çünkü ağrı falan olmuyor,bunun kasılma olduğunu sanmam..Dün bir iki kez göbek deliğimin 5 parmak üzerinde sağ tarafımda hızla geçen,yol yapan minik bir yumru gördüm..

canım benimde yattıgım tarftaki bebek sertleşiyor ama sabah kalktıgımda sanki poposunu dikmiş alabildigine gibi oluyor karnımın o tarafı .
canım bu agrılar dönem dönem bir başlıyor bir duruyor bende öyle bir bakıyorum agrım yok rahatım biraz zamann geçiyor yataktan zor kalkıyorum ama şubir gerçek 30. haftadan sonra daha çobuk yoruluyor ve agırlaşıyor insan.

saolun arkadaskar hepınız bız dr dan geldık ayrıntılı ultrason ıcın persembeye gun aldık 3 gun daha beklıcem y anı onun ıdısnda mdıe yanmam ıcın surup verdı tetenoz asısı oluckmısım sımdılık bukdar ha bırde catlakalr ıcın krem yazdı

hoş geldiniz dalinnnnnnnnnn dövecem senin bu dr. yinemi söylemedi cinsiyetlerini kesin ayrıntılıda görürsünüz demiştir .

Aaaaaaa ogrenemedinmi neyse canim saglik olsun bende insallah persembe ogrencem az kaldi yanii.

eee cinsiyet? bakmadı mı bugünn?

ya kızlar ben yarın cinsiyeti öğrenirim deyip duruyorum ama erken değildir umarım ne dersiniz? 14+5 iyi mi?

canım biz bugün tam 23 haftalık olduk rabbimin izniyle.gece uykusuzlukları bende bile başladı yavaş yavaş.ağrıların yeni başladıysa yine iyisin.benim şimdiden belim sırtım ve popom ağrıyo ara ara.
birde bi sorum olacak kızlar....
herkes sola yatmanın daha uygun olduğunu söylüyo...
ben sola nezaman dönsem bebekleriden solda olan aradan 10 saniye geçmeden arka arkaya tekmelemeye başlıyo..rahatındanmı rahatsızlığındanmı acaba...ben hiç soluma yatamıyorum....sırt üstü de yatamıyorum belim ağrıyo..tek yön sağ kalıyo....:çok üzgünüm:

ya kızlar ben yarın cinsiyeti öğrenirim deyip duruyorum ama erken değildir umarım ne dersiniz? 14+5 iyi mi?

kızımı 12+3 günlükken,oğlumu da 14. haftayı doldurduğum günlerde öğrenmiştim ben canım..Daha sonraki ultrason muayeneleri de doğruladı ve yanılmamış doktorum..

canım ne tarafa yatsan otaraftaki tekmeliyor ama korkma canım bişey olmaz karnının üstüne yatmadıgın sürece .benim dr. 28 yada 30 haftadan sonra bebeklerin kilo alımına göre yatacaksın soluna dedi küçükken daha rahat besleniyorlar nasıl yatarsan yat ama yer daralınca bu sola yatmamız daha iyi daha rahat besleniyorlar .ben şuanda soluma yatamadıgım zamanlarda dahi en az 45 dakika yatıyorum uyuyamıyorum tabiki sonra sagıma geçiş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…