Tebrik ederim komşucum...günaydın kızlar hepinize mutlu haftalar
dalinciğim ve kirpiciğim inşallah güzel haberlerle dönersiniz cinsiyetlerini gösterirler
benimkiler hafta sonu kontrole gittiğimde yine gösterdiler bir kız bir erkek sağlıklarıda iyi çok şükür
dırımcığım canancığım doğru söylüyorsunuz zordur ama tadıda başkadır bebişlerin Allah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi çok öptüm
süpriz!kardeşim 34 haftalık ikizleri dünyaya getirdi.arkadaşlar bebişlerin biri2070 diğeri 1680 gr.doğdu.daha çok küçükler.yenidoğan ünitesindeler.çok şükür makineye bağlı değiller.kendileri nefes alıp verebiliyor.ne kadar kalırlar acaba .yaşayanlar anlatsın lütfen.birde bugün 3. gün kardeşimin sütü gelmedi.
dalincim hayırlı haberlerle gel canım .ben mide yanmasına ekşimeye renninle çare buldum şurubu yaramadıda tableti yaradı şükür rahatım şimdi dr. bir sor istersen .bende sneın gıbıuyuyamayanalrdanım mıdem yanıyor cok
kız ole deme 38 haftayı bıtırıp 39 a gırmıssın onca hafta dayanmıssında 4 gunmu yanamıcaksınlmaz: kendını ıyıye motıve et cnm:asigim:
günaydın herkese....hayırlı sabahlar....
canancım hamileliğin kıymetini bilin diye yazıyo bütün doğuranlar ama anlattıkların, o tatlı yorgunluklar okadar güzel geliyo ki kulağa..:))))cahilliktenmidir bilmem hiç gözüm korkmuyo...:))))tabi bide doğumdan sonra konuşmak lazım
yavru kirpi ve dalin hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.....
kızlar ya bu gaz sancısı olayı gözümü çok korkutuyo...nette ilk 3 ay olur diye yazıyo....herkeste oluyomu?bide herkesinki ilk üç ayda geçtimi????
medinecim görümüz kulağımız sende Allahım yar ve yardımcın olsun...herkese sevgiler...
selam artvınlı masallah yaa canım az kalmış
valla yavrukirpi cnm bir yaş bile rahatlaman için iyibir dönem değil daha zorlanıyorsun
herşeyi keşfetmeye çalışırken kırıyolar döküyolarr....
benim gibi teksen dışarı çıkarmakta zorlanacaksın vs.vs.
ama 2-3 yaş iyi olur sanırım
Günaydın kızlar.Uykusuz bir geceden sonra sabah neyseki biraz uyumuşum.
Kızlar size birşey sorucam.Sizinde sağınıza yattığınızda sağdaki bebek taş gibi sertleşiyormu?böyle oluncada ağrı yapıyor.aynı şekilde sol tarafta öyle oluyor.Birde sağdan sola dönerken bikini bölgesinin sağ ve saol taraflteki kemikler çatırdıyor sanki.
Ya çöok erken başladı ağrılar sanki,30 lu haftalarda nasıl olurum çok merak ediyorum.
Kızlar size birşey sorucam.Sizinde sağınıza yattığınızda sağdaki bebek taş gibi sertleşiyormu?böyle oluncada ağrı yapıyor.aynı şekilde sol tarafta öyle oluyor.Birde sağdan sola dönerken bikini bölgesinin sağ ve saol taraflteki kemikler çatırdıyor sanki.
Ya çöok erken başladı ağrılar sanki,30 lu haftalarda nasıl olurum çok merak ediyorum.
saolun arkadaskar hepınız bız dr dan geldık ayrıntılı ultrason ıcın persembeye gun aldık 3 gun daha beklıcem y anı onun ıdısnda mdıe yanmam ıcın surup verdı tetenoz asısı oluckmısım sımdılık bukdar ha bırde catlakalr ıcın krem yazdı
saolun arkadaskar hepınız bız dr dan geldık ayrıntılı ultrason ıcın persembeye gun aldık 3 gun daha beklıcem y anı onun ıdısnda mdıe yanmam ıcın surup verdı tetenoz asısı oluckmısım sımdılık bukdar ha bırde catlakalr ıcın krem yazdı
ya kızlar ben yarın cinsiyeti öğrenirim deyip duruyorum ama erken değildir umarım ne dersiniz? 14+5 iyi mi?
ya kızlar ben yarın cinsiyeti öğrenirim deyip duruyorum ama erken değildir umarım ne dersiniz? 14+5 iyi mi?
canım biz bugün tam 23 haftalık olduk rabbimin izniyle.gece uykusuzlukları bende bile başladı yavaş yavaş.ağrıların yeni başladıysa yine iyisin.benim şimdiden belim sırtım ve popom ağrıyo ara ara.
birde bi sorum olacak kızlar....
herkes sola yatmanın daha uygun olduğunu söylüyo...
ben sola nezaman dönsem bebekleriden solda olan aradan 10 saniye geçmeden arka arkaya tekmelemeye başlıyo..rahatındanmı rahatsızlığındanmı acaba...ben hiç soluma yatamıyorum....sırt üstü de yatamıyorum belim ağrıyo..tek yön sağ kalıyo....:çok üzgünüm: