Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım biz bugün tam 23 haftalık olduk rabbimin izniyle.gece uykusuzlukları bende bile başladı yavaş yavaş.ağrıların yeni başladıysa yine iyisin.benim şimdiden belim sırtım ve popom ağrıyo ara ara.
birde bi sorum olacak kızlar....
herkes sola yatmanın daha uygun olduğunu söylüyo...
ben sola nezaman dönsem bebekleriden solda olan aradan 10 saniye geçmeden arka arkaya tekmelemeye başlıyo..rahatındanmı rahatsızlığındanmı acaba...ben hiç soluma yatamıyorum....sırt üstü de yatamıyorum belim ağrıyo..tek yön sağ kalıyo....:çok üzgünüm:

Canım benimde ağrılarım bu haftada başlamadı.5.aydan itibaren yavaş yavaş zorlanmaya başladım.şimdi daha fazla ağrım oluyor.
Sırt ağrısını sorma zaten hiç oturamıyorum,illa sırtıma yastıkları dayayıp ayaklarımı uzatıcam,oda bir zamandan sonra kalçalarıma feci ağrılar yapıyor.

Bendede aynı durum var canım.sola yattığımda oğlum kıpır kıpır hiç rahat vermiyor.bende sağa dönüyorum kızımda bir iki vuruyor ama çabuk sakinleşiyor.Bende senin gibiyim yani

Günaydın kızlar.Uykusuz bir geceden sonra sabah neyseki biraz uyumuşum.

Kızlar size birşey sorucam.Sizinde sağınıza yattığınızda sağdaki bebek taş gibi sertleşiyormu?böyle oluncada ağrı yapıyor.aynı şekilde sol tarafta öyle oluyor.Birde sağdan sola dönerken bikini bölgesinin sağ ve saol taraflteki kemikler çatırdıyor sanki.

Ya çöok erken başladı ağrılar sanki,30 lu haftalarda nasıl olurum çok merak ediyorum.

benim ağrılarımda başladı. bazen oturduğum yerden kalkamıyorum. özellikle bikini bölgesi kemikleri ağrıyo bir de belim çok ağrıyor.:çok üzgünüm:

ayşecim sağol canım.inşallah eve de gelecekler sağlıkla.cuma 16.30 da ilk doz cumartesi sabah 4.30 da2. doz celeston iğne yediler.cumartesi 13.00 te doğdular maşallah...ufaklık abisinin kan akımını engelliyormuş o yüzden...yeni annişler sütünüzün gelmesi için ne yaptınız.birde prematüre bebekleri ev ortamına gelince hijyen nasıl sağladınız.neler yaptınız paylaşalım...

ya kızlar bu bikini bölgesi kemikleri olarak adlandırdığınız kemikler bende de ağrıyor yatarken, özellikle yatakta dönerken böyle uyuşukluk gibi tuhaf bir ağrı oluyor. biraz erken değil mi? sizin ne zaman başlamıştı?

ya kızlar bu bikini bölgesi kemikleri olarak adlandırdığınız kemikler bende de ağrıyor yatarken, özellikle yatakta dönerken böyle uyuşukluk gibi tuhaf bir ağrı oluyor. biraz erken değil mi? sizin ne zaman başlamıştı?

canım ilk hamilelikte özellikle daha erken başlar bu agrılar çüki genişliyor vücudun kemikleri birbirinden ayrılıyor gibi olur insanın benim ikinci oldugu halde senin haftalarında şiddetle olmuş tekrardan korkma daha sonra geçiyor bunlar bide şimdi karnında ufak ufak kıramplarda olabilir bunlarda korkutmasın onlarda rahmin büyümesinden oluyor.

Bende bu bikini bölgesindeki ağrılar özellikle gece çok oluyor.hele sağdan sola dönerken çatırdıyor resmen.Üzerine ağırlıkmı biniyor ne oluyor anlamıyorum.
Birde birkaç gündür göbek çevrem yanık gibi sızlıyor dokundukça.karın çok geriliyor ondanmı acaba,yada karın çatlıyor ondanmı?
oooooof be amma şikayet ettim demi.

Benim bikini bölgesinde ağrı yok henüz.Aslında endişelerim bir yana sanki hamileliğimin en rahat dönemini yaşadığımı düşündüğüm de oluyor bu günlerde zaman zaman..
Susam yağı ve fındık yağı sürüyorum göbeğe..Daha çatlak yok,belirti de yok..Belli olmaz tabi..

günaydın kızlarr nefesciğim sağol cnm

annemde kalıyoruz kızlar eşim seyhatte yine geçen haftada mecburiyetten kaldık...bu hafta aslında bana gidecektik ama annem buradasınız işte gitmeyelim birdahaki sefere gideriz vs.vs. yani yan çizdi
çok daralıyorum ama yapacak hiçbişeyim yok...

neysee kuzularım çok iyi alişim topladı kendini döküntülerden sonra çok iyi oldu
dün onlarla form istanbula gittik ikea gittik süper eylendiler yaaa....çocuklar arabasında gezerek illa dışarı çıkmak istiyolar yaa....şimdi kahvlatı hazırlayacağım.....annem hastaneye gitti gelene kadar ancak hem kk ma bakarım hem işimi yaparım....çokkkkkkkk öptüm sizi

Dırım canım dün saat kaçta bulundun dediğin yerlerde?Bizde dün kuzularla Forumdaydık..oradan ıkea ya geçtik.Hatta yemin ederim gözüm hep aradı seni?

Baya kuvvetlenmeye başladı galiba benim sıpalar..Daha da hissedilir oldu hareketleri..Bazan uyuyorlar galiba..Uyandıkları zaman hareket ettikleri zaman karnımı baya bir yamultmaya başladı keratalar..

günaydın koca göbüşlerrrr

bu sabah açılışı dirimim yapmış kızzz bende gelemmi kahvaltıyaaa zavallı ben kahvaltı yapabilmek için eşimi bekliyorum 1 gibi geliyo hazırlamam oturmam saat 2 yi buluyo millet öğlen yemeğini bile yemişken ben daha yeni kahvaltı yapıyorum içinizden buraya yazacağına git kahvaltını yap diyenler olabilir hemen açıklayayım bir elimle süt sağdım şimdi buraya yazıyorum bacağımdada kızı sallıyorum allahtan oğlan uyuyorrr

birsocum oh vallaha gezmelerede gidilmiş yerim siizn gezmeleriniz bennn

benimde kızım çok huysuz burnumdan getirdi 3 gündür sürekliağlıyo 6 saat aralıksız yemek yemediği oluyor uykusundan uyanarak kalkıyor sancımı giriyo ne anlamadım berbat bi haftasonu geçiridm anlayacağınız haftaya pazartesi kontrolumüz vardı ama sanırım erken götüreceğim yani bugünde böle giderse yarın götüreceğim ağrı kesici verdim o bile huzursuzluğunu almadı bende anlamadım gittii inanınki ikiz annesi olmaz çok ama çokkk yorucu dünyanın işi biter benimki bitmez dün saat 10 da herkesi yatağına pışpışladım tabi önce çocukları yıkadımki rahatça uyusunlar diye ben 3 makine yıkanmış çamaşırı topladım katladım yerleştiri,dm ortalık savaş alanı gibi idi topladım bulaşık mk boşalttım yenileri dizdim kızartma yapmıştım ocak cam hep batmıştı onlarla uğraştım saat 12 idi bitik vaziyette yatağa girdim

işte hamileliğinizin değerini bilin derken bunu anlatmaya çalışıyorum şimdi ağrılarınız var ama dehşet yorucu günler beklio sizi tabi özellikle yardımcısı olmayanlarııı

öpüyorummm

Kolaylıklar versin Allah hepimize Canancığım...kimsenin gözünü korkutmayalım ama çoooook zor çoook yorucu..ama ömre bedel bir tek gülüşleri bile..yavrular nasıl?Kayınvalidenler yardım etmiyormu hiç?

Bütün hamilelere taşıma kolaylığı,sağlık diliyorum..vaktinde gelsin kuzularınız inş..Takip edemiyorum Medine doğurdu mu?Artvinli haftan çok ilerlemiş maşallah canım..Benim Afra'm karnımda oğlum kadar hareketli değildi..senin Afranur'un nasıl peki?Burada karşılaşamadığım bütün doğuran arkadaşlarım çok özledim hepinizi çok...boshayallersmile

Dırım canım dün saat kaçta bulundun dediğin yerlerde?Bizde dün kuzularla Forumdaydık..oradan ıkea ya geçtik.Hatta yemin ederim gözüm hep aradı seni?

AAAAAAAAAAAAAAAAAA cnm biz 4 -5 gibi oralardaydık formda çok gezmedik reale girdik....ikeada kaybolduk ama kuzularım bebek odası bölümünde çok oynadılar cnm

inş.bigün buluşuruz....opuyorumnanaktan

ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hasta oldum varmı böyle bişey yaa kesin nazar deydi bize önce kuzularım sonra ben offfff okutacağım kendimizi...

medinecım cok gecmıs olsun neysekı hepınız ıyısınız

Cok tşk ederim canım
Sende hosgeldin RAbbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin evet zorlanacaksın ama ya sabır bende zorlandım hamileliğim ilk zamanlarımda

maşallah medinecim 37. haftadasın allah hepimize bu haftaları görmeyi nasipetsin bu günden sonra gelselerde çok saglıklı gelir kuzular ama merakediyorum hayatım 37 . haftada dışarı çıkabiliyormusun karnının büyüklügü nasıl benim şimdiden kocaman karnım bir aysonra ne olacak bu karın diyorum heralde sokaga çıkamam millet şimdiden artık son günlerin heralde diyor tabi ikiz oldugunu bilmiyorlar bende evet diyorum çoguna . sempatiksalakcinni

Amin cümlenize inş gercektenden bende kendime hayrat ediyorum bu akdar dayanamam die düşünüyodum
ama kesinlikle dısarı cıkamıyorum zaten ben hiç oturamıyorum bile foruma girdigimde bile hemen yazıp cıkıyorum hızlıca hep yatıyorum ama karnımı görsen öne dogru sivrildi ve her yerim nerdeyse gögsumun altına kadar catladı

artvınlıcım gecmıs olsun cnm
medınecım sende yolun sonna geldın hayırlısıyla dogum yapmanı dılıorum sag salım cnm...

Amin canım inş Darısı hepinizin basına

medine nasılsın canım, nasıl gidiyor son günler. bir gelişme var mı?

Canım hamd olsun iyi diyyimde iyi olım gercekten cok zorlanıyorum hızlı hızlı okudum hemen yatmaya gidicem yatmakta işkence ama ayakta surmaktan iyi böbregim cok felaket kesinlikle oturtmuyo sıpalar
Hepinizi kocaman öpuyorum Hepinizde iyisinizdir inş..
ALLAH hepinize yardım etsin goduma giderken yazarım inş

Nefescim nasılsın?
canımmmm ben çıkmışım sen yazmışsın iyiydim gündüz sadece uyku halim vardı ama bu bir saattir garip ince ince agrım var bide ilk defa karnımın altına şidetli bir kramp girdi valla korkuttu beni ben önce sancı zannettim inşallah sadece kramptır tekrarı olmaz.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor.
ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hasta oldum varmı böyle bişey yaa kesin nazar deydi bize önce kuzularım sonra ben offfff okutacağım kendimizi...

geçmiş olsun hayatım bide sanamı ugradı hastalık valla nazardeyiyor sana bebişlerinede :nazar:

X