- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
canım biz bugün tam 23 haftalık olduk rabbimin izniyle.gece uykusuzlukları bende bile başladı yavaş yavaş.ağrıların yeni başladıysa yine iyisin.benim şimdiden belim sırtım ve popom ağrıyo ara ara.
birde bi sorum olacak kızlar....
herkes sola yatmanın daha uygun olduğunu söylüyo...
ben sola nezaman dönsem bebekleriden solda olan aradan 10 saniye geçmeden arka arkaya tekmelemeye başlıyo..rahatındanmı rahatsızlığındanmı acaba...ben hiç soluma yatamıyorum....sırt üstü de yatamıyorum belim ağrıyo..tek yön sağ kalıyo....:çok üzgünüm:
Günaydın kızlar.Uykusuz bir geceden sonra sabah neyseki biraz uyumuşum.
Kızlar size birşey sorucam.Sizinde sağınıza yattığınızda sağdaki bebek taş gibi sertleşiyormu?böyle oluncada ağrı yapıyor.aynı şekilde sol tarafta öyle oluyor.Birde sağdan sola dönerken bikini bölgesinin sağ ve saol taraflteki kemikler çatırdıyor sanki.
Ya çöok erken başladı ağrılar sanki,30 lu haftalarda nasıl olurum çok merak ediyorum.
ya kızlar bu bikini bölgesi kemikleri olarak adlandırdığınız kemikler bende de ağrıyor yatarken, özellikle yatakta dönerken böyle uyuşukluk gibi tuhaf bir ağrı oluyor. biraz erken değil mi? sizin ne zaman başlamıştı?
günaydın kızlarr nefesciğim sağol cnm
annemde kalıyoruz kızlar eşim seyhatte yine geçen haftada mecburiyetten kaldık...bu hafta aslında bana gidecektik ama annem buradasınız işte gitmeyelim birdahaki sefere gideriz vs.vs. yani yan çizdi
çok daralıyorum ama yapacak hiçbişeyim yok...
neysee kuzularım çok iyi alişim topladı kendini döküntülerden sonra çok iyi oldu
dün onlarla form istanbula gittik ikea gittik süper eylendiler yaaa....çocuklar arabasında gezerek illa dışarı çıkmak istiyolar yaa....şimdi kahvlatı hazırlayacağım.....annem hastaneye gitti gelene kadar ancak hem kk ma bakarım hem işimi yaparım....çokkkkkkkk öptüm sizi
günaydın koca göbüşlerrrr
bu sabah açılışı dirimim yapmış kızzz bende gelemmi kahvaltıyaaa zavallı ben kahvaltı yapabilmek için eşimi bekliyorum 1 gibi geliyo hazırlamam oturmam saat 2 yi buluyo millet öğlen yemeğini bile yemişken ben daha yeni kahvaltı yapıyorum içinizden buraya yazacağına git kahvaltını yap diyenler olabilir hemen açıklayayım bir elimle süt sağdım şimdi buraya yazıyorum bacağımdada kızı sallıyorum allahtan oğlan uyuyorrr
birsocum oh vallaha gezmelerede gidilmiş yerim siizn gezmeleriniz bennn
benimde kızım çok huysuz burnumdan getirdi 3 gündür sürekliağlıyo 6 saat aralıksız yemek yemediği oluyor uykusundan uyanarak kalkıyor sancımı giriyo ne anlamadım berbat bi haftasonu geçiridm anlayacağınız haftaya pazartesi kontrolumüz vardı ama sanırım erken götüreceğim yani bugünde böle giderse yarın götüreceğim ağrı kesici verdim o bile huzursuzluğunu almadı bende anlamadım gittii inanınki ikiz annesi olmaz çok ama çokkk yorucu dünyanın işi biter benimki bitmez dün saat 10 da herkesi yatağına pışpışladım tabi önce çocukları yıkadımki rahatça uyusunlar diye ben 3 makine yıkanmış çamaşırı topladım katladım yerleştiri,dm ortalık savaş alanı gibi idi topladım bulaşık mk boşalttım yenileri dizdim kızartma yapmıştım ocak cam hep batmıştı onlarla uğraştım saat 12 idi bitik vaziyette yatağa girdim
işte hamileliğinizin değerini bilin derken bunu anlatmaya çalışıyorum şimdi ağrılarınız var ama dehşet yorucu günler beklio sizi tabi özellikle yardımcısı olmayanlarııı
öpüyorummm
Dırım canım dün saat kaçta bulundun dediğin yerlerde?Bizde dün kuzularla Forumdaydık..oradan ıkea ya geçtik.Hatta yemin ederim gözüm hep aradı seni?
medinecım cok gecmıs olsun neysekı hepınız ıyısınız
maşallah medinecim 37. haftadasın allah hepimize bu haftaları görmeyi nasipetsin bu günden sonra gelselerde çok saglıklı gelir kuzular ama merakediyorum hayatım 37 . haftada dışarı çıkabiliyormusun karnının büyüklügü nasıl benim şimdiden kocaman karnım bir aysonra ne olacak bu karın diyorum heralde sokaga çıkamam millet şimdiden artık son günlerin heralde diyor tabi ikiz oldugunu bilmiyorlar bende evet diyorum çoguna . sempatiksalakcinni
artvınlıcım gecmıs olsun cnm
medınecım sende yolun sonna geldın hayırlısıyla dogum yapmanı dılıorum sag salım cnm...
medine nasılsın canım, nasıl gidiyor son günler. bir gelişme var mı?
canımmmm ben çıkmışım sen yazmışsın iyiydim gündüz sadece uyku halim vardı ama bu bir saattir garip ince ince agrım var bide ilk defa karnımın altına şidetli bir kramp girdi valla korkuttu beni ben önce sancı zannettim inşallah sadece kramptır tekrarı olmaz.Nefescim nasılsın?
ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hasta oldum varmı böyle bişey yaa kesin nazar deydi bize önce kuzularım sonra ben offfff okutacağım kendimizi...