Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canancım benimkiler bi gece nöbete dikiyolar beni bi gece uyuyolar ..nasıl olacak ilerde bilmiyorum.iştah konusunda irem maaşallah emmesi güzel ama ieylül iki gündür emmeye başladı karnını pek doyuramıyo sağıpta veriyorum bende.mamada takviye ediyorum sütüm yetmiyo

canım maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun inşallah biz de çarşamba günü gidicez gittiğimiz gün 32 haftalık olucak doktor iyi diyo ama benimkiler pek öyle tombiş bebek değiller yeterki sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil gerçi
neyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm
canancım nasılsın canım herşey yolunda mı bebeklere ve işlere yetişebiliyo musun yardıım eden kimsen de yok di mi Allah yardımcın olsun inşallah
okurken çok korktum tatlım ama Allaha şükür bi sorun yokmuş aman kendine dikkat et bol bol dinlen
ay yesinler senin kızlarını maşallah onlara zaman nasıl geçti zaman geldi geliyo derken seninkiler doğdu bizimkiler büyüdü sanki zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor insana inşallah biz de sağlıcakla o günlere ulaşırız

inşallah eylülcüm kızımın adaşı :)..walla zaman çabuk geçiyor sağlıcakla gelsin inş.kuzucukların canım

Ben de Bostanlı dayım:) Migrosun ordayız ..Köfteci Remzi nin arkasında..Hee nerdeyse sokak nosunu yazıcaktım..kaydirigubbakcemile3

bende atakent tansaşın yakınıdayım bugün kızlarağası hanına gittik kemeraltındaki büyük bebek mağazalarını gezdik bebek arabası beğendim casaul fantasıa ikiz çok hafif ve 4 e katlanıyor almak için erken diye almadım karyolaya karar veremedim önerilerinizi bekliyorum

Çok geçmiş olsunn canım, bol bol dinlen evde ayaklarını uzatarak otur hep.. Şu önümüzdeki bikaç haftayıda atlatalımda hayırlısıyla yaşama şansları giderek yükseliyor.

Bende dün kontrole gittim farklı bir doktora bebişlerimin biri 996gram digeride 799gram geldi. Nasıl haftasına göre sizce kızlar ? Doktor normal dedi. Asıl kotrolümüz iki hafta sonra.. O doktorum daha detaylı bakıyor..

Allahım hepimize vakitlice dogurmayı nasip etsin. Doguran arkadaşlarada Allah kolaylık versin giderek rahatlıyorlardır heralde

çok iyi anlıyorum bende karnım ağrıyor diye koştum dr a kanama olmadı allahtan hep önce ağrı sonra kanama olurdu bu sefer olmadı şükür doğru insanın ömründen gidiyor iyiler ama hamdolsun seninkilerde iyi çok şükür korkulacak birşey yok yani Allah tekrarını yaşatmasın hepimize sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin AMİN

bebek arabaları için daha çok erken olduğunu düşünüyorum.Ama alırsam hafif olsun istiyorum.Karyola için bir süre park yatak,daha sonra ahşap karyola yaptırmak istiyorum..yan yastığı,oto koltuğu,ana kucağı var önceliklerim arasında..

kızlar selamlar artık boş vakit bulup giremiyorum malesef bilgisayar toz tuttu resmen bir selam verip kaçıcam gene benimkiler çok fena özellikle kızım ya bana gecemi gündüzümü unutturdu doğum yapıcak herkeze allah yardım etsin ben artık

ama sonrası daha zor hamişler hamileliğin tadını çıkarın bütün hayatınız değişiyor bir bebek gibide değil biri uyur biri uyanır offfffffffffffff benimki başladı gene ben kaçarrrrrrrrrrrrr

Hepinizi kocaman öpüyoruz kuzularımla.İyi dilekleriniz ve hayır dualarınız için çok saolun kızlar.Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah.

Cananım tatlım kalbinin dualarının benimle olduğunu biliyorum canım benim.valla bende öyle,şöyle vaktide hayırlısıyla doğurup kuzularımı alıp bir evime gelsem,inan başka hiç birşey istemiyorum.Hamileliğinizin kıymetini bilin demişsin.Anam ne kıymet bilmesi,kendimede,evdekilerede işkence ettim resmen.hergün bir şikayet,bir sıkıntı rabbim beterinden saklasın.Herkes hamileliğinde aylarını sayar,ben günleri sayıyorum valla.

Kızlar bu arada DIRIMI hiç görmüyorum.annesindemi?hiç sesi çıkmıyor,inşallah herşey yolundadır.

slm kızlar bayadır gelemedim alişim 1 yaş aşısından sonra çok hasta oldu 40 derece ateşle gece gündüz hastane yollarında kaldım...bi alişi götürüyordum 2-3 saat uyuyor ömeri götürüyordum bir özele gidiyorum bir cerrahpaşaya....bu sabahda cerrahpaşadaydım
alşim 6. hastalık olmuşş en son vücudu kabardı kızamık gibi zaten yalancı kızamıkcık bu hastalığın adı....
ömerimde mayıs 24 de ameliyat olacak allahın izni ile...sünnete oolacak tabi..
şincik çok yorgunum kızlar çok öptüm sizleri

artvinli geçmiş olsun canım Allahım saglık sıhat versinn sana ve kuzularına inşallah

canm geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzularına Allahım sanda kolaylık versin

dırımcımm Allah şifa versin Alişine, inşallah enn kısa zamanda toparlar.

artvinli canım benim doktor kanama kırmızı olmadığı ve sancı eşlik etmediği sürece tedirgin olmana gerek yok demişti, ileri haftalarda durum değişiyormu bilmiyorum ama sanırım pembe lekenin tehlikesi olmuyor. gerçi doğuma yakın bi de nişan gelmesi durumu var dii mi, ondan mı korktun aceba? her durumda çook geçmiş olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini, dualarımız özellikle de seninle...

kızlar ben 15. haftam itibarıyla gündüzleri ve ayaktayken gayet iyiyim ama yatağa girdim mi bi yandan diğerine dönerken 80'lik romatizmalı ihtiyarlar gibi tüm kemiklerim ağrıyor, inleye inleye dönüyorum, bu haftalarda kemiklerin arası açılıp, vücut gebeliği taşımaya hazırlanıyor sanırım. siz de yaşadınız mı bunu?

Dırımcım çok çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin kuzularına.Ah anne olmak ne zor değilmi,hamleyken farklı korkular,doğuduktan sonra bambaşka korkular.
Canım c.tesi sabah 11 gibi bende kadın doğum acilindeydim cerrahpaşada.Seninde orda olduğunu bilseydim tanışırdık.Gerçi o kadar stresli ve gergindimki kontrolden sonra zor attım kendimi arabaya.
artvinli geçmiş olsun canım Allahım saglık sıhat versinn sana ve kuzularına inşallah

Çok saol canım.Amin inşallah rabbim hepimize ve kuzularımıza sağlık versin.

Canım valla bu haftalarda olıunca korkular daha başka oluyor.Doğuruyorum zannettim allah esirgesin.
O dediğin ağrılar bendede var hemde fazlasıyla.geceleri uykuyla cebelleşiyorum resmen.sağdan sola dönerken kemiklerim çatır çatır oluyor resmen.

Dırım ve Artvinli çok geçmiş olsun arkadaşlar...:çok üzgünüm:

Saolasın ayşecim.Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.

Geçmiş olsun canım.Neyse ki bir sorun yokmuş. Ben de 6. , 7. haftalarda ara ara yaşadım.Gerçekten insan çok korkuyor.Ama sağlıklı olduklarını görünce de derin bir ohh çekiyor

Canım emzirmenin yanında mama da veriyorsun dimi?İki bebeğe anne sütü yeterli olmaz tabi

günaydın kızlar....
artvinli canım çok geçmiş olsun çok şükür iysin dimi şimdi?kanama sıkıntısını baştan beri hep çektim biliosunuz.. çok zor... hayırlısı ile vakiştlice alsak şu kuzuları kucağımıza bi ohhhh diycem....
dırım canım sizede çokkkk geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulsun kuzucuklar.......
bende artık yavaşdan ağırlaşıyorum. ayakda 10 dk dursam dizlerimin bağı çözülüo.. dün arkaşıma gittim 4. katta oturuyo çıkana kadar nefes nefese 15 dk kendime gelemedim....bundan sonrasından korkar oldum......hayırlısı....

Ah canım geçmiş olsun
ALLAH tekrarını yaşatmasın bebişlerin iyi olmasına cok sevindim cok az kaldı inş hayırlısıyla kucagına al inş

Amin cümlemize inş az kaldı az 1 hafta dişimi sıkıyorum ama bittim artık kendimi cok yorgun hissediyorum :1no2:

MasaALLAH yaa 3 haftalık olmuslar
Bizlerede nasip olsun inş ALLAH kolaylıgını versin

Canım cok geçmiş olsun

Bütün hamişleride öpüyorum bende her an tetikteyim bakalım kuzularım ne zaman geliçekler vaktini bekliçekler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…