canım maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun inşallah biz de çarşamba günü gidicez gittiğimiz gün 32 haftalık olucak doktor iyi diyo ama benimkiler pek öyle tombiş bebek değiller yeterki sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil gerçikızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer
canancım nasılsın canım herşey yolunda mı bebeklere ve işlere yetişebiliyo musun yardıım eden kimsen de yok di mi Allah yardımcın olsun inşallahneyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm
okurken çok korktum tatlım ama Allaha şükür bi sorun yokmuş aman kendine dikkat et bol bol dinlenSelam kızlar.....Nasılsınız?
Biz bu güne korkuyla ve stresle başladık.Sabah vc ye gittim peçeteyle silinirken açık pembe kan vardı peçetede.Hemen eşimi aradım.Doğru hast.yoldada sabah sabah trafik eşim nasıl gergin,korna çala çala gittik hast.Muayene oldum.çok şükür herşey normalmiş.bebekler büyüdüğü için rahime baskı yapıyorlarmış,rahim esnemiştir dedi dr.Rahim ağzı uzunluğuda gayet iyi dedi.
Ama çok korktum kızlar rabbim kimseye yaşatmasın.hayırlısıyla bir kucağıma alsam yavrularımı,ömrümden ömür gidiyor sanki.her an birşeymi oldu korkusu çok zor valla.
ay yesinler senin kızlarını maşallah onlara zaman nasıl geçti zaman geldi geliyo derken seninkiler doğdu bizimkiler büyüdü sanki zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor insana inşallah biz de sağlıcakla o günlere ulaşırızkızlar herkese merhabalar...nasılsınız şöyle bir baktım geçmişe doğuran falan yok gördüğüm kadarıyla..Allah herkese vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...Bana gelince bende kızlarlayım dün gece nöbet sağlamdı:)bufünde yalnız kaldık kızlarımla doğumdan buyana kayınvalidem yanımdaydı az önce gönderdik pazartesi annem gelicek bakalım 40 çıkana kadar bırakmayız diyolar ya...kızlarımda uyuyo şimdi ireemi doyurdum bi bakayım dedim..
Ben de Bostanlı dayım:) Migrosun ordayız ..Köfteci Remzi nin arkasında..Hee nerdeyse sokak nosunu yazıcaktım..kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.....Nasılsınız?
Biz bu güne korkuyla ve stresle başladık.Sabah vc ye gittim peçeteyle silinirken açık pembe kan vardı peçetede.Hemen eşimi aradım.Doğru hast.yoldada sabah sabah trafik eşim nasıl gergin,korna çala çala gittik hast.Muayene oldum.çok şükür herşey normalmiş.bebekler büyüdüğü için rahime baskı yapıyorlarmış,rahim esnemiştir dedi dr.Rahim ağzı uzunluğuda gayet iyi dedi.
Ama çok korktum kızlar rabbim kimseye yaşatmasın.hayırlısıyla bir kucağıma alsam yavrularımı,ömrümden ömür gidiyor sanki.her an birşeymi oldu korkusu çok zor valla.
bende atakent tansaşın yakınıdayım bugün kızlarağası hanına gittik kemeraltındaki büyük bebek mağazalarını gezdik bebek arabası beğendim casaul fantasıa ikiz çok hafif ve 4 e katlanıyor almak için erken diye almadım karyolaya karar veremedim önerilerinizi bekliyorum
çok iyi anlıyorum bende karnım ağrıyor diye koştum dr a kanama olmadı allahtan hep önce ağrı sonra kanama olurdu bu sefer olmadı şükür doğru insanın ömründen gidiyor iyiler ama hamdolsun seninkilerde iyi çok şükür korkulacak birşey yok yani Allah tekrarını yaşatmasın hepimize sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin AMİN
Çok geçmiş olsunn canım, bol bol dinlen evde ayaklarını uzatarak otur hep.. Şu önümüzdeki bikaç haftayıda atlatalımda hayırlısıyla yaşama şansları giderek yükseliyor.
Bende dün kontrole gittim farklı bir doktora bebişlerimin biri 996gram digeride 799gram geldi. Nasıl haftasına göre sizce kızlar ? Doktor normal dedi. Asıl kotrolümüz iki hafta sonra.. O doktorum daha detaylı bakıyor..
Allahım hepimize vakitlice dogurmayı nasip etsin. Doguran arkadaşlarada Allah kolaylık versin giderek rahatlıyorlardır heralde
canım maşallah bebişlerine Allah nazarlardan korusun inşallah biz de çarşamba günü gidicez gittiğimiz gün 32 haftalık olucak doktor iyi diyo ama benimkiler pek öyle tombiş bebek değiller yeterki sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil gerçi
canancım nasılsın canım herşey yolunda mı bebeklere ve işlere yetişebiliyo musun yardıım eden kimsen de yok di mi Allah yardımcın olsun inşallah
okurken çok korktum tatlım ama Allaha şükür bi sorun yokmuş aman kendine dikkat et bol bol dinlen
ay yesinler senin kızlarını maşallah onlara zaman nasıl geçti zaman geldi geliyo derken seninkiler doğdu bizimkiler büyüdü sanki zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor insana inşallah biz de sağlıcakla o günlere ulaşırız
medine canım son zamanlar aynen öyle bir işkence gibi berbat yatsan yatılmıyo kalksan yürünmüyo tuvalete oturmak bile işkence senin tam anlamıyla ağırlaştığın dönem bu rabbim yardımcın olsun insan hamileliği bu haftalarında anlıyo
artvinli cnaımm okurken sonunda kötğ bişi çıkacak diye çok korktum ama okuduktan sonra derin bir nefes çektim oh maşallah rahim ağzın felan iyi burcindede aynısı olmuştu pembe leke gelmişti onada bişi olmamıştı hayorlısı ile seninde bebişlerişni kucağına alıp eve gittiğini okusam şurdan varya dünyalar benim olacak
çok öpüyorum ikinizide
diğer hamişler tabi sizlerideeeee
slm kızlar bayadır gelemedim alişim 1 yaş aşısından sonra çok hasta oldu 40 derece ateşle gece gündüz hastane yollarında kaldım...bi alişi götürüyordum 2-3 saat uyuyor ömeri götürüyordum bir özele gidiyorum bir cerrahpaşaya....bu sabahda cerrahpaşadaydım
alşim 6. hastalık olmuşş en son vücudu kabardı kızamık gibi zaten yalancı kızamıkcık bu hastalığın adı....
ömerimde mayıs 24 de ameliyat olacak allahın izni ile...sünnete oolacak tabi..
şincik çok yorgunum kızlar çok öptüm sizleri
slm kızlar bayadır gelemedim alişim 1 yaş aşısından sonra çok hasta oldu 40 derece ateşle gece gündüz hastane yollarında kaldım...bi alişi götürüyordum 2-3 saat uyuyor ömeri götürüyordum bir özele gidiyorum bir cerrahpaşaya....bu sabahda cerrahpaşadaydım
alşim 6. hastalık olmuşş en son vücudu kabardı kızamık gibi zaten yalancı kızamıkcık bu hastalığın adı....
artvinli geçmiş olsun canım Allahım saglık sıhat versinn sana ve kuzularına inşallah
dırımcımm Allah şifa versin Alişine, inşallah enn kısa zamanda toparlar.
artvinli canım benim doktor kanama kırmızı olmadığı ve sancı eşlik etmediği sürece tedirgin olmana gerek yok demişti, ileri haftalarda durum değişiyormu bilmiyorum ama sanırım pembe lekenin tehlikesi olmuyor. gerçi doğuma yakın bi de nişan gelmesi durumu var dii mi, ondan mı korktun aceba? her durumda çook geçmiş olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini, dualarımız özellikle de seninle...
kızlar ben 15. haftam itibarıyla gündüzleri ve ayaktayken gayet iyiyim ama yatağa girdim mi bi yandan diğerine dönerken 80'lik romatizmalı ihtiyarlar gibi tüm kemiklerim ağrıyor, inleye inleye dönüyorum, bu haftalarda kemiklerin arası açılıp, vücut gebeliği taşımaya hazırlanıyor sanırım. siz de yaşadınız mı bunu?
Dırım ve Artvinli çok geçmiş olsun arkadaşlar...:çok üzgünüm:
kızlar herkese merhabalar...nasılsınız şöyle bir baktım geçmişe doğuran falan yok gördüğüm kadarıyla..Allah herkese vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...Bana gelince bende kızlarlayım dün gece nöbet sağlamdı:)bufünde yalnız kaldık kızlarımla doğumdan buyana kayınvalidem yanımdaydı az önce gönderdik pazartesi annem gelicek bakalım 40 çıkana kadar bırakmayız diyolar ya...kızlarımda uyuyo şimdi ireemi doyurdum bi bakayım dedim..
canım eğer bebeklerin bulundukları yerde geriliyorlarsa o onların normal haytta da gördüğün şekli ile kendi kasılmaları,
ama göbek üstünden tepe yapıp ağrı aşağı doğru iniyorsa ordan da büyük tuvaletini kaçırıcakmışsın gibi yapıyorsa ve 15-20 dakikada bir tekrar ediyorsa o sıkıntılı,,
ben de hastaneen döndükten sonra ikisini ayırdeder oldum,şimdi de bazen günde iki kez yada geceleri tutuyor o sancı fakat önemli olan sıklığı,yani 15-20 dakika kadar sık olması gerekiyor canım..
Kızlar şöyle bir geçmişe baktımda.Hymary kasılmayı çok güzel anlatmış.Bende alıntı yaptım.Benim gibi kasılma hakkında bilgsi olmayan varsa yardımcı olur,bilgimiz olsun.
Geçmiş olsun canım.Neyse ki bir sorun yokmuş. Ben de 6. , 7. haftalarda ara ara yaşadım.Gerçekten insan çok korkuyor.Ama sağlıklı olduklarını görünce de derin bir ohh çekiyor
Çok saol canım.rabbim kimseye böyle korkutucu tecrübeler yaşatmasın.:Saruboceq:
günaydın kızlar....
artvinli canım çok geçmiş olsun çok şükür iysin dimi şimdi?kanama sıkıntısını baştan beri hep çektim biliosunuz.. çok zor... hayırlısı ile vakiştlice alsak şu kuzuları kucağımıza bi ohhhh diycem...
Amin canım inşallah.Hayırlısıyla vakitlice sağlıkla alsak kucağımıza inan başka hiç birşey istemiyorum bende.
DR .herşey yolunda korkulacak erken doğum sayılacak hiç birşey yok desede,gel sen bunu bana anlat.valla gözüm korktu,zaten evdeydim arada çıkıyordum dışarı.şimdi hep yatıyorum.ayın 30.a kontrolüm var o zamana kadarda dışarı çıkmayı pek düşünmüyorum.gözüm korktu açıkçası.eyvahedigeldismile
medine canım son zamanlar aynen öyle bir işkence gibi berbat yatsan yatılmıyo kalksan yürünmüyo tuvalete oturmak bile işkence senin tam anlamıyla ağırlaştığın dönem bu rabbim yardımcın olsun insan hamileliği bu haftalarında anlıyo
artvinli cnaımm okurken sonunda kötğ bişi çıkacak diye çok korktum ama okuduktan sonra derin bir nefes çektim oh maşallah rahim ağzın felan iyi burcindede aynısı olmuştu pembe leke gelmişti onada bişi olmamıştı hayorlısı ile seninde bebişlerişni kucağına alıp eve gittiğini okusam şurdan varya dünyalar benim olacak
çok öpüyorum ikinizide
diğer hamişler tabi sizlerideeeee
kızlar herkese merhabalar...nasılsınız şöyle bir baktım geçmişe doğuran falan yok gördüğüm kadarıyla..Allah herkese vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...Bana gelince bende kızlarlayım dün gece nöbet sağlamdı:)bufünde yalnız kaldık kızlarımla doğumdan buyana kayınvalidem yanımdaydı az önce gönderdik pazartesi annem gelicek bakalım 40 çıkana kadar bırakmayız diyolar ya...kızlarımda uyuyo şimdi ireemi doyurdum bi bakayım dedim..