Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba bende 15 haftalık ıkızlere hamıleyım ama cok sanslısın benım hala mıdem bulanıyor ve cok ksuuyorum.

kızlar ıyıgeceler hepınıze.3 gun once kontrolum vardı cok sukur hersey yolunda.yanlız d rum fıtıl verdı.ıltahapın varmı dedı yok dedım.yınede yazıyım onlem olsun dedı haftada 1 gun uyguluycakmısım.aranızda kullanan arkadaslar oldumu merak ettım.bu fıtıl 30. haftalara kadar ıdare eder bızı dedı.

kızlar ıyıgeceler hepınıze.3 gun once kontrolum vardı cok sukur hersey yolunda.yanlız d rum fıtıl verdı.ıltahapın varmı dedı yok dedım.yınede yazıyım onlem olsun dedı haftada 1 gun uyguluycakmısım.aranızda kullanan arkadaslar oldumu merak ettım.bu fıtıl 30. haftalara kadar ıdare eder bızı dedı.

endol mü verdi ?
kasılmalar önlensin diyedir belki canım.ben nidilat kullanıyorum..

hepinize iyi akşamlar iyi gecelermi desem .bir kaç gündür gezme krizlerim tuttu ondan pek giremiyorum
ama dün berbattım akşam yıgılmışım resmen ama bugün yine uslu durmadım yine gezme bide dönüşte arabanın turbosu gitti duman dumana kaldık yolda kurtarıca bekledik ordan sanaiye gittik arabayı bıraktık ordan arkadaşlar aldı bide onlara çaya gittik sanki normal gün geçirmişiz gibi .tabi yine bayıldım
valla aranıyorum ben bugünlerde bu haftalarda gezilirmi böyle ama bu hafta eve tıkacagım kendimi yoksa benim oğlanlar erkenden gelecek allah korusun .
artvinli canım gelmiş geçmiş olsun alah bidaha göstermesin ufacıkta bişey olsa bizleri çok korkutuyor bol bol dinlen hayatım.
dırımcım sanada geçmiş olsun canım .kuzular hep saglıklı olsun anneleri çok yıpratıor .ayriyettende seni pek özledik yine göremiyoruz arada bir gözkırp bizeeeeee
canancımmmmmm gelmiş canım msn ne bile giremiyorsun farkındayım çok zor canım iki bebiş le ilgilenmek hele bide senin yardımcın yok allahım sana kolaylık versin bitanem tel arayayım diyorum ya uyuyorsan diye çekiniyorum kocaman öpüyorummmmopuyorumnanaktan

Bütün hamişleride öpüyorum bende her an tetikteyim bakalım kuzularım ne zaman geliçekler vaktini bekliçekler mi ?

maşallah medinecim 37. haftadasın allah hepimize bu haftaları görmeyi nasipetsin bu günden sonra gelselerde çok saglıklı gelir kuzular ama merakediyorum hayatım 37 . haftada dışarı çıkabiliyormusun karnının büyüklügü nasıl benim şimdiden kocaman karnım bir aysonra ne olacak bu karın diyorum heralde sokaga çıkamam millet şimdiden artık son günlerin heralde diyor tabi ikiz oldugunu bilmiyorlar bende evet diyorum çoguna . sempatiksalakcinni

merhaba kızlar..
4 gün sonra bebişlerim geliyor inşalla ... ama ben bitik durumdayım.. uykusuzum.. saat 4 ve ben hala nette takılyorum..

hep yatıyorum.. çok ağırlaştım.. bebklerimin kilo ve boyları normal bir bebek gibi :nazar: :nazar: oldukları için ben çok zorlanyorum..
nefes darlığı.. kabızlık... Hemoroid problemi var ...
4 gün artık fazla benim için... yapamıyorum artık... senağlama

merhaba kızlar..
4 gün sonra bebişlerim geliyor inşalla ... ama ben bitik durumdayım.. uykusuzum.. saat 4 ve ben hala nette takılyorum..

hep yatıyorum.. çok ağırlaştım.. bebklerimin kilo ve boyları normal bir bebek gibi :nazar: :nazar: oldukları için ben çok zorlanyorum..
nefes darlığı.. kabızlık... Hemoroid problemi var ...
4 gün artık fazla benim için... yapamıyorum artık... senağlama

bende sneın gıbıuyuyamayanalrdanım mıdem yanıyor cok
kız ole deme 38 haftayı bıtırıp 39 a gırmıssın onca hafta dayanmıssında 4 gunmu yanamıcaksın :eek:lmaz: kendını ıyıye motıve et cnm:asigim:

kızlar uyku tutmuyor sınır oldum 2 saat sonra dr a gıdıcem ve ne zaman donerım bellı deıl bana sans dıleyın dualaırnızı eksık etmeyın..
kuzualrımında cınsiyetlerını ogrenmeden gelmıcem ıns...

dırımcımm Allah şifa versin Alişine, inşallah enn kısa zamanda toparlar.

artvinli canım benim doktor kanama kırmızı olmadığı ve sancı eşlik etmediği sürece tedirgin olmana gerek yok demişti, ileri haftalarda durum değişiyormu bilmiyorum ama sanırım pembe lekenin tehlikesi olmuyor. gerçi doğuma yakın bi de nişan gelmesi durumu var dii mi, ondan mı korktun aceba? her durumda çook geçmiş olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini, dualarımız özellikle de seninle...

kızlar ben 15. haftam itibarıyla gündüzleri ve ayaktayken gayet iyiyim ama yatağa girdim mi bi yandan diğerine dönerken 80'lik romatizmalı ihtiyarlar gibi tüm kemiklerim ağrıyor, inleye inleye dönüyorum, bu haftalarda kemiklerin arası açılıp, vücut gebeliği taşımaya hazırlanıyor sanırım. siz de yaşadınız mı bunu?

olmazmı cnm ben bende 20 ncı haftamdayım ve sagdan sola donerken yataktan kalkarken yatarken ınleye ınleye donuorum kemıkelrım catırıor bırbırlerındne bagımsız hareket edıolar resmen

artvınlıcım gecmıs olsun cnm
medınecım sende yolun sonna geldın hayırlısıyla dogum yapmanı dılıorum sag salım cnm...

günaydın kızlarr nefesciğim sağol cnm

annemde kalıyoruz kızlar eşim seyhatte yine geçen haftada mecburiyetten kaldık...bu hafta aslında bana gidecektik ama annem buradasınız işte gitmeyelim birdahaki sefere gideriz vs.vs. yani yan çizdi
çok daralıyorum ama yapacak hiçbişeyim yok...

neysee kuzularım çok iyi alişim topladı kendini döküntülerden sonra çok iyi oldu
dün onlarla form istanbula gittik ikea gittik süper eylendiler yaaa....çocuklar arabasında gezerek illa dışarı çıkmak istiyolar yaa....şimdi kahvlatı hazırlayacağım.....annem hastaneye gitti gelene kadar ancak hem kk ma bakarım hem işimi yaparım....çokkkkkkkk öptüm sizi

günaydın koca göbüşlerrrr

bu sabah açılışı dirimim yapmış kızzz bende gelemmi kahvaltıyaaa zavallı ben kahvaltı yapabilmek için eşimi bekliyorum 1 gibi geliyo hazırlamam oturmam saat 2 yi buluyo millet öğlen yemeğini bile yemişken ben daha yeni kahvaltı yapıyorum içinizden buraya yazacağına git kahvaltını yap diyenler olabilir hemen açıklayayım bir elimle süt sağdım şimdi buraya yazıyorum bacağımdada kızı sallıyorum allahtan oğlan uyuyorrr

birsocum oh vallaha gezmelerede gidilmiş yerim siizn gezmeleriniz bennn

benimde kızım çok huysuz burnumdan getirdi 3 gündür sürekliağlıyo 6 saat aralıksız yemek yemediği oluyor uykusundan uyanarak kalkıyor sancımı giriyo ne anlamadım berbat bi haftasonu geçiridm anlayacağınız haftaya pazartesi kontrolumüz vardı ama sanırım erken götüreceğim yani bugünde böle giderse yarın götüreceğim ağrı kesici verdim o bile huzursuzluğunu almadı bende anlamadım gittii inanınki ikiz annesi olmaz çok ama çokkk yorucu dünyanın işi biter benimki bitmez dün saat 10 da herkesi yatağına pışpışladım tabi önce çocukları yıkadımki rahatça uyusunlar diye ben 3 makine yıkanmış çamaşırı topladım katladım yerleştiri,dm ortalık savaş alanı gibi idi topladım bulaşık mk boşalttım yenileri dizdim kızartma yapmıştım ocak cam hep batmıştı onlarla uğraştım saat 12 idi bitik vaziyette yatağa girdim

işte hamileliğinizin değerini bilin derken bunu anlatmaya çalışıyorum şimdi ağrılarınız var ama dehşet yorucu günler beklio sizi tabi özellikle yardımcısı olmayanlarııı

öpüyorummm

günaydın herkese....hayırlı sabahlar....

canancım hamileliğin kıymetini bilin diye yazıyo bütün doğuranlar ama anlattıkların, o tatlı yorgunluklar okadar güzel geliyo ki kulağa..:))))cahilliktenmidir bilmem hiç gözüm korkmuyo...:))))tabi bide doğumdan sonra konuşmak lazım:KK70:
yavru kirpi ve dalin hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.....
kızlar ya bu gaz sancısı olayı gözümü çok korkutuyo...nette ilk 3 ay olur diye yazıyo....herkeste oluyomu?bide herkesinki ilk üç ayda geçtimi????
medinecim görümüz kulağımız sende Allahım yar ve yardımcın olsun...herkese sevgiler...

dırımcımm alişin iyileşmesine çok sevindimm. demekki bir yaşına getirebilirsek bebeleri, gerisi nispeten daha kolay, en azından gezilebiliyor :)

canancım şimmdi anladım hamileliğin kıymetini bilme durumunu, sonrasıyla kıyasla diyorsun yani, biz hamilelik öncesi devreyle kıyasa girdiğimiz için kestirememişiz demek. Allah kolaylık versin sana da, yalnız başına mücadele veren tüm ikiz annelerine de ( üçüz annelerinde de yalnız başedenleri okumuştum, onlar artık işin inanılmaz boyutu, sanırım iman gücü filan diye açıklanabilir anca bu durum) Devrim bebek de umarım bir an önce sorununu çözer de rahatlarsınızz. gaz sancısı filandır herhalde.

hituci sağol canım, inşallah hayırlı sounçlarla döneris, hayırlı evlatlara sahip oluruz hepimiz. kızlar benim iştahım fena halde açıldı walla, çok kilo almam inşallah. iştahla yemeyi çok özlemişim, 1,5 aydır filan sırf beslenmiş olmak için idareten yediğimden keyfim yerine geldi birden.

Zor mor ama ikiz beni çok heyecanlandırıyor yaa, hamilemisin diyenlere hem de ikizzz derken nasıl gururlanıyorum anlatamam. iyiki bu özel duyguyu yaşamayı nasip etti Allah bize. hergün şükrediyorum. bugün pek pozitifim sanırım. herkese iyi haftalar kızlaaarr..

valla yavrukirpi cnm bir yaş bile rahatlaman için iyibir dönem değil daha zorlanıyorsun
herşeyi keşfetmeye çalışırken kırıyolar döküyolarr....

benim gibi teksen dışarı çıkarmakta zorlanacaksın vs.vs.
ama 2-3 yaş iyi olur sanırım

valla yavrukirpi cnm bir yaş bile rahatlaman için iyibir dönem değil daha zorlanıyorsun
herşeyi keşfetmeye çalışırken kırıyolar döküyolarr....

benim gibi teksen dışarı çıkarmakta zorlanacaksın vs.vs.
ama 2-3 yaş iyi olur sanırım

sen de çok tek sayılmazsın ama canımm, annenin desteği devamlı yanında :KK66: sanırımm her yaşın ayrı zorlukları var :KK43:

sen de çok tek sayılmazsın ama canımm, annenin desteği devamlı yanında :KK66: sanırımm her yaşın ayrı zorlukları var :KK43:

valla cnm annemin yanına mecburen gelmek zorunda kaldığımızda tabiki yanımda ama evde kimse yok....çocuklar ufakken daha çok evimizde kalıorduk annaneye ihtiyac kalmıyordu....ama büyüdükce biri hasta olsa ötekine geçiyoır diğerini kucağıma alsam öteki ağlıyor ikisini alsam ben kitleniyorum ne hasta olana nede iyi olana bakamıyorsun...yani onlar büyüdükce daha fazla insana ,ihtiyacın oluyor....

ama en rahat edeceğin dönem 3 yaş .....biz hala gece mama için alıyoruz gaz için alıyoruz
adam uyuyor ama gazı var ağlıyor....resmen gaz çıkardığını duyuyorum pırtt pırttt gidiyor sonra uyuyor...
yani bitmiyor...güzel yanlarını görüp sabırla beklemek kalıyor bize

X