kızlar ıyıgeceler hepınıze.3 gun once kontrolum vardı cok sukur hersey yolunda.yanlız d rum fıtıl verdı.ıltahapın varmı dedı yok dedım.yınede yazıyım onlem olsun dedı haftada 1 gun uyguluycakmısım.aranızda kullanan arkadaslar oldumu merak ettım.bu fıtıl 30. haftalara kadar ıdare eder bızı dedı.
Bütün hamişleride öpüyorum bende her an tetikteyim bakalım kuzularım ne zaman geliçekler vaktini bekliçekler mi ?
merhaba kızlar..
4 gün sonra bebişlerim geliyor inşalla ... ama ben bitik durumdayım.. uykusuzum.. saat 4 ve ben hala nette takılyorum..
hep yatıyorum.. çok ağırlaştım.. bebklerimin kilo ve boyları normal bir bebek gibioldukları için ben çok zorlanyorum..
nefes darlığı.. kabızlık... Hemoroid problemi var ...
4 gün artık fazla benim için... yapamıyorum artık... senağlama
dırımcımm Allah şifa versin Alişine, inşallah enn kısa zamanda toparlar.
artvinli canım benim doktor kanama kırmızı olmadığı ve sancı eşlik etmediği sürece tedirgin olmana gerek yok demişti, ileri haftalarda durum değişiyormu bilmiyorum ama sanırım pembe lekenin tehlikesi olmuyor. gerçi doğuma yakın bi de nişan gelmesi durumu var dii mi, ondan mı korktun aceba? her durumda çook geçmiş olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini, dualarımız özellikle de seninle...
kızlar ben 15. haftam itibarıyla gündüzleri ve ayaktayken gayet iyiyim ama yatağa girdim mi bi yandan diğerine dönerken 80'lik romatizmalı ihtiyarlar gibi tüm kemiklerim ağrıyor, inleye inleye dönüyorum, bu haftalarda kemiklerin arası açılıp, vücut gebeliği taşımaya hazırlanıyor sanırım. siz de yaşadınız mı bunu?
artvınlıcım gecmıs olsun cnm
medınecım sende yolun sonna geldın hayırlısıyla dogum yapmanı dılıorum sag salım cnm...
valla yavrukirpi cnm bir yaş bile rahatlaman için iyibir dönem değil daha zorlanıyorsun
herşeyi keşfetmeye çalışırken kırıyolar döküyolarr....
benim gibi teksen dışarı çıkarmakta zorlanacaksın vs.vs.
ama 2-3 yaş iyi olur sanırım
sen de çok tek sayılmazsın ama canımm, annenin desteği devamlı yanındasanırımm her yaşın ayrı zorlukları var